Page 1

• Η ΘΟΣ •

ΑΝ Ε Ω Σ Η

ΑΠ

ΤΙΚ ΟΤ ΗΤ ΜΑ

ΑΝ

Α

ΟΤΕΛΕ

Σ

Ανδρουλάκης Εµµανουήλ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ∆ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

∆άσκαλος

(Μάνος)

Ήθος - Ανανέωση - Αποτελεσματικότητα


Η πορεία μου μέχρι σήμερα Κρητικός στην καταγωγή, γεννήθηκα το 1967 στις Σέρρες από μητέρα νηπιαγωγό και πατέρα υποστράτηγο της Ελληνικής Χωροφυλακής. Ζω από επιλογή στη Γλυφάδα τα τελευταία 15 χρόνια, είμαι παντρεμένος και έχω δύο κόρες. Το 1985 αποφοίτησα από το Κολλέγιο Αθηνών και το 1987 πήρα το πτυχίο μου από την Παιδαγωγική Ακαδημία Λαμίας. Το 1992 έλαβα το δεύτερο πτυχίο μου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Εργάστηκα στον ιδιωτικό τομέα ως υπεύθυνος μάρκετινγκ και πωλήσεων για πέντε (5) χρόνια. Το 2004 έλαβα το πτυχίο του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και το 2009 απέκτησα Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη «Διαχείριση και Αξιολόγηση Εκπαιδευτικών Μονάδων» από το Πανεπιστημίου Αιγαίου. Από το 1997 υπηρετώ ως δάσκαλος στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Έχω εργαστεί τόσο σε Δημοτικά Σχολεία όσο και σε διοικητικές θέσεις του Υπουργείου Παιδείας. Από τα φοιτητικά μου χρόνια μέχρι σήμερα έχω ενεργή πολιτική και συνδικαλιστική παρουσία με κοινωνικούς αγώνες, πάντα στο πλευρό του εργαζόμενου και του πολίτη. Είμαι Πρόεδρος της Δ.Α.Κ.Ε. Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ έχω υπηρετήσει στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γλυφάδας, στη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Βούλας και στο Διοικητικό Συμβούλιο της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας. Τώρα είμαι Πρόεδρος Επιστημονικός Διευθυντής στο Ινστιτούτο Παιδαγωγικών Ερευνών Μελετών, υλοποιώντας και συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα ΕΣΠΑ, και μέλος της Επιτροπής Ευαισθητοποίησης των Νέων της Ύπατης Αρμοστείας του Ο.Η.Ε. για τους πρόσφυγες.


Η Γλυφάδα που θέλουμε και μας αξίζει Γλυφαδιώτισσες και Γλυφαδιώτες, Ονειρεύομαι και θέλω μια πόλη ανάπτυξης, προόδου, πρόνοιας και αλληλεγγύης. Ονειρεύομαι και θέλω μια πόλη που θα αγκαλιάσει όλους τους κατοίκους με έργα και υποδομές, με έμφαση στην εκπαίδευση, στην ανάπτυξη και τις νέες τεχνολογίες.

ει περισσότερα

Αξίζ Ονειρεύομαι και θέλω έναν Δήμο που θα δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον του και θα δώσει επιτέλους λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους του. Ονειρεύομαι και θέλω έναν Δήμο στην υπηρεσία του πολίτη, πιο άμεσο, πιο ουσιαστικό, λιγότερο γραφειοκρατικό που θα λειτουργεί με απόλυτη διαφάνεια παντού. Αυτό το όνειρο μπορούμε να το κάνουμε μαζί πράξη.

Μαζί σας και την επόμενη μέρα Γλυφαδιώτισσες και Γλυφαδιώτες, Συμμετέχω για πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές στο πλευρό του Γιώργου Παπανικολάου, για όλα αυτά που ονειρεύομαι και θέλω για την πόλη μας, για να προσφέρω ως επιστήμονας και επαγγελματίας στην κοινή προσπάθεια για τη Γλυφάδα που μας αξίζει! Επιζητώ τη στήριξή σας. Χρειάζομαι τη δύναμη της επιλογής σας. Διεκδικώ τον ένα (1) από τους τρεις (3) σταυρούς που έχετε δικαίωμα να βάλετε. Εάν με επιλέξετε, έχω την υποχρέωση να λογοδοτώ για κάθε αυτοδιοικητική μου επιλογή, για κάθε ενέργεια που σας αφορά.

Ήθος - Ανανέωση - Αποτελεσματικότητα


• Η ΘΟΣ •

ΑΝ Ε Ω Σ Η

ΑΠ

ΤΙΚ ΟΤ ΗΤ ΜΑ

ΑΝ

Α

ΟΤΕΛΕ

Σ

Ανδρουλάκης Εµµανουήλ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ∆ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

(Μάνος)

∆άσκαλος

Επιλογή πενταετίας Την Κυριακή 18 Μαΐου 2014 ψηφίζουμε τον πιο κατάλληλο για Δήμαρχο της Γλυφάδας μας. Κάνουμε επιλογή πενταετίας! Με την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας στον συνδυασμό η Γλυφάδα μας και στον Γιώργο Παπανικολάου, η πόλη μας θα αλλάξει. Είναι σίγουρο ότι χρειαζόμαστε πλέον άλλο τρόπο σκέψης και δράσης. Άλλη ματιά, άλλη καρδιά, άλλη νοοτροπία, άλλη προσέγγιση! Αυτή την ανάγκη θέλω να υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις στη Γλυφάδα. Με πραγματική φροντίδα για τον πολίτη. Με ήθος και διαφάνεια. Με δυναμισμό και υπευθυνότητα. Με συνέπεια και αποτελεσματικότητα! Αυτή είναι η προσωπική μου δέσμευση. Για μια νέα αρχή. Για τη Γλυφάδα μας!

Κιν.: 6972 679767 manosandroulakis2014@gmail.com ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ: Γούναρη 124 και Ασκληπιού, 16674, Γλυφάδα Μάνος Ανδρουλάκης

Manos Androulakis

Emmanouil Androulakis

Ψηφιακό Εκλογικό φυλλάδιο - Μάνου Ανδρουλάκη  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you