Page 1

ENGLISH DAY 2014


Què és? És una celebració que es fa un dia en concret, on es fan activitats de tota mena com per exemple: "Stop the clock". Passem gairabé tot el dia parlant anglés al Casal de Joves de Sant Just, amb totes les escoles del poble; també és un dia per conéixer gent, passar-t'ho bé etc. Abans d'aquest gran dia fem una série d'activitats com gravar un vídeo, fer un qüestionari.


QUIZ El Quiz és un qüestionari que es fa online. Són deu apartats on hi ha deu preguntes. Una vegada acabat et posen nota. El dia de l'English day el guanyador d'aquest quiz, és a dir, el que ha contestat millor les preguntes, li donen material per la classe.


CONTE Per l'English day els nens de 6è i 1r d'ESO s'inventen una possible història de la mascota. Cada classe escriu alguna part del conte i al fina s'ajunta tot.


CANÇÓ

Cada classe de cada escola escull una cançó que els hi agradi. Una vegada escollida s'inventa la lletra.


LLETRA Després d'escollir la cançó cada classe s'inventa la lletra del tema escollit. Normalment es fan grups i fan una estròfa cada grup.


GRAVAR ÀUDIO Quan vem acabar de montar la lletra, la vem gravar. Per fer-ho calia anar al plató de ràdio de l'escola.


COREOGRAFIA Per montar una coreografia vem utilitzar algunes classes i patis. Les nenes es montavemn la seva part i els nens lo seu. Al final ho practicĂ vem tots i ho perfeccionĂ vem.

English day  

presentacio

Advertisement