Page 11

#teamlsrsuk 11

Activitate Lunară

Ianuarie 2014

• Parteneriat cu 28 Films Ltd, realizatorii filmului “D’ora” de Delia Antal, o producție românescă ce a avut premiera oficială în cadrul Premiilor British Academy of Film and Television Arts (BAFTA) pe 6 februarie 2014. LSRS UK a ajutat la promovarea acestui eveniment și am fost invitați atât la premiera pentru presă a filmului, care a avut loc pe 29 ianuarie, cât și la evenimentul din cadrul Premiilor BAFTA.

• Urmând exemplul colegilor din LSRS Germania, am început negocierile pentru parteneriatul LSRS UK - TAROM prin care să oferim beneficii studenților pentru zborurile către și dinspre România către Marea Britanie. • Ambasada României la Londra a oferit LSRS UK dreptul de organizator al Conferinței Studenților, Profesorilor și Cercetătorilor Români din Marea Britanie (CSPCR UK) sub înaltul patronaj al Ambasadei, al Institutului Cultural Român și al Fundației Rațiu.

• În urma obținerii dreptului de organizare al CSPCR UK, am inițiat demersurile pentru a obține finanțare din partea DPPRP pentru 2 proiecte: Speed-Networking Event și CSPCR.

Februarie 2014

• În urma completării cererilor pentru finanțare, acestea au fost depuse la sediul DPPRP la data limită de aplicație.

• S-au finalizat negocierile cu TAROM cu privire la oferta LSRS UK și TAROM ce poate fi gasită aici. • Am început pregătirea pentru Speed-Networking Event prin atribuirea sarcinilor fiecărui voluntar și trasarea unui calendar premergător evenimentului.

Raport de activitate LSRS UK  

Team LSRS UK isi prezinta bilantul dupa 14 luni de activitate in formula actuala.

Raport de activitate LSRS UK  

Team LSRS UK isi prezinta bilantul dupa 14 luni de activitate in formula actuala.

Advertisement