Page 1

Articles from Mujo Magazine Ceasuri extravagante – partea 2 2012-07-23 04:07:08 Andrei

Ceas cu design extravagant QClockTwo Intr-un articol precedent am vazut o serie de ceasuri de mana cu design neconventional. Astazi ne-am hotarat sa cautam si cateva ceasuri de perete sau de birou care au un design interesant sau extravagant. Iata ce am gasit‌


Ceas 3D de perete din beton Un ceas de perete tridimensional realizat din ciment in forma de scari in spirala. Un design interesant, industrial, cu un joc de lumini si umbre care se schimba odata cu trecerea timpului. Se face doar la comanda si costa 375 dolari.

Ceas cu design original Timelapse


Ceas Manifold verde-portocaliu

Ceas Manifold Timelapse albastru-verde


Ceas Manifold Timelapse rosu-portocaliu Un ceas cu adevarat original, probabil cel mai extravagant si inovativ design pentru ceas de perete. Pretul este de doar 45 dolari.

Ceas de birou cu design retro Un ceas de birou la care numerele se schimba precum cursele pe panoul de afisare de la aeroport. Costa doar 40 dolari.


Ceas cu alarma Ramos

Ceasuri de perete Paraclocks


Ceas de perete Cling Clock Ceasul Cling are un design deosebit, limbile nu sunt prinse in centru ci sunt prinse de margine si se rotesc in jurul punctului central.

Ceas de perete h&m Nu e vorba de marca de haine H&M, ci de o abreviere hour & minute.


Ceas de birou Dynamite Clock Un design amuzant, ceasul in forma de dinamita.

Ceas de perete White&White


Ceas de birou cu alarma

Ceas de perete Meidi 3D Un ceas cu cifrele in relief, disponibil in mai multe culori care costa doar 24 dolari.


Ceas futurist de birou Odata cu trecerea timpului, rotitele laterale se invart in sens invers pentru un efect extraordinar, un ceas cu design foarte futuristic si costa doar 50 dolari.


Ceas de perete Do It Yourself Un ceas de perete extrem de simplu. In cutie primesti cifrele si partea centrala cu limbile si locul pentru baterie si le lipesti singur pe perete in ce pozitie vrei. Costa doar 13 dolari. Iti plac ceasurile neconventionale? Care e preferatul tau? 1 Gef채llt mir

Daca ti-a placut acest articol aboneaza-te pentru a nu pierde recomandarile noastre zilnice.

Ceasuri extravagante partea 2 Mujo Magazine  
Ceasuri extravagante partea 2 Mujo Magazine  
Advertisement