Page 1

SKIATHOS

1

Vara asta inlocuieste somnul cu distractia, timp de 7 nopti! Petrece un sejur inedit pe insula petrecerilor! Beach bar-urile, cluburile, cafenelele si restaurantele insulei Skiathos te vor incanta si te vor face sa iti doresti sa revii si anul urmator. Noi iti oferim cateva sugestii in materie de localuri ce merita incercate. Banana Beach este plaja la care mergi daca esti in cautare de distractie de la primele ore ale zilei.

Bananarama Beach Bar este cunoscut pentru petrecerile reusite pe care le organizeaza pe plaja Banana, cu mancare proaspata, cocktail-uri racoritoare si muzica de calitate, pentru petrecaretii din Skiathos. Cluburi: Dupa o zi de plaja, muzica si voie buna, puteti continua distractia intr-unul dintre cluburile BBC, Kahlua sau Pure. BBC este unul dintre cele mai mari si cunoscute cluburi din Skiathos. Din 1978 si pana in prezent BBC este asociat cu distractia absoluta. Muzica buna, petrecerile ce tin pana in zori si bauturile delicioase fac din BBC un simbol al noptilor de neuitat petrecute in Skiathos.


2

SKIATHOS Kahlua este considerat ca fiind unul dintre cele mai bune cluburi din Skiathos, dar si din Grecia. Serviciile impecabile, impreuna cu atmosfera spectaculoasa, garanteaza ca noptile tale in Skiathos vor fi de neuitat.

Clubul Pure are doar 4 ani de cand si-a deschis usile pentru turistii din Skiathos, dar atmosfera incendiara si serviciile de calitate au atras deja multi clienti fideli.

Daca esti iubitor de karaoke, savureaza-ti bautura ascultand muzica live. Atmosfera placuta si muzica vesela te vor face cu siguranta sa iti incerci si tu talentul de cantaret. Barurile de karaoke Frast si Angelika te invita la distractie!

Baruri, Cafenele si Restaurante: Main Street Cafe Bar, Maratha Beach Bar, Mystique Beach Bar Restaurant, Nikos Cafe, Pillow Bar, Rock’n’Rolla Bar, Rooftops Bar, Tapas Bar, Thalassa Beach Bar, Tropical Beach Bar, Vromolimnos Beach Bar sunt ingredientele perfecte pentru o vacanta reusita. Daca doresti sa te relaxezi la soare cu un pahar rece de bautura, sa faci baie in ape cristaline, sa iti incanti simturile cu bunatati culinare grecesti, sa bei o cafea delicioasa, sa asculti muzica sau sa petreci pana dimineata, atunci destinatia perfecta de vacanta pentru tine este Skiathos.

Viata de noapte in Skiathos  

un rezumat al locurilor pt distractie pe insula

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you