Page 1

BD. PIERRE DE COUBERTIN NR. 7, ETAJ 1, SECTOR 2, BUCURESTI TEL: (031) 82.10.241 | EMAIL: INFO@CONTENTSPEED.RO

COMUNICAT DE PRESA pentru difuzare imediata

CONTENTSPEED ISI PREGATESTE CLIENTII PENTRU BLACK FRIDAY LA IM WORLD SIMULAREA BLACK FRIDAY CU 100% DISCOUNT INCEPE VINERI, LA ORA 00.00

Bucuresti, 7 octombire 2013. ContentSpeed, lider de piata in furnizarea solutiilor de eCommerce, organizeaza prima simulare dedicata pregatirii clientilor pentru Black Friday in cadrul evenimentulu Internet Mobile World. Competitia „MyBlackFriday.ro” aduce premii in valoare de 5.000 de euro oferite de clientii ContentSpeed, magazine cu renume in comertul online din Romania.

Parteneriat pentru stimularea comertului electronic ContentSpeed organizeaza impreuna cu clientii sai campania „My Black Friday”, prima campanie online dedicata stimularii vanzarilor de Black Friday. „Am realizat campania MyBlackFriday.ro pentru ca pe piata locala sunt prea putini cei care realizeaza potentialul pe care Black Friday il are cu adevarat si in Romania. In 2012, Black Friday pe platforma ContentSpeed a adus clientilor nostri vanzari in valoare de 400.000 de euro si ne-am dorit ca in acest an, cu 7 saptamani inainte de ziua celor mai mari vanari, sa vedem care este reactia consumatorilor la acest gen de campanii. Noi avem in aceasta campanie 100 de produse si prognozez ca stocurile campaniei My Black Friday se vor epuiza in maximum 50 de minute de la lansare”, a explicat Radu Vilceanu, CEO ContentSpeed.

Primul click aduce premii in valoare de 5.000 de euro Campania „MyBlackFriday.ro” va fi reprezentarea fidela a unei zile „obisnuite” de Black Friday. Vineri, 11 octombrie 2013, la ora 00.01, ContentSpeed deschide poarta catre premii. Toti cei care s-au inregistrat pe site-ul myblackfriday.ro au sansa de a castiga unul din zecile de produse care beneficiaza de 100% discount. Ca in orice competitie, fiecare utilizator inregistrat castiga unul din zecile de produse daca este primul care comanda. Toti participantii au sansa de a casiga electronice, electrocasnice, incaltaminte si multe alte premii in valoare de 5.000 de euro oferite de magazinele online MyPanasonic, Diverta, ZorileStore, Chicco, Wald, Boutique Mall, BookCity, Utilul, PictorShop si FotoHobby.

Inregistrarea in cadrul Internet Mobile World Toti participantii din cadrul evenimentului Internet Mobile World au sansa sa inregistreze pe site-ul myblackfriday.ro pentru a fi partasi la ziua dedicata simularii zilei celor mai mari vanzari din tot anul. Fie ca isi doresc sa fie participanti la campanie sau, pur si simplu, isi doresc sa asiste online la epuizarea stocurilor, vizitatorii IM World pot pot experimenta evolutia vanzarilor in timp real.

www.contentspeed.ro

© S.C. CONTENTSPEED S.R.L.


BD. PIERRE DE COUBERTIN NR. 7, ETAJ 1, SECTOR 2, BUCURESTI TEL: (031) 82.10.241 | EMAIL: INFO@CONTENTSPEED.RO

Profil de agentie ContentSpeed este una dintre cele mai importante companii care contribuie sustinut de peste zece ani la dezvoltarea comertului online in Romania atat pentru branduri, cat si pentru start-up-uri. Agentia de eCommerce ofera doua categorii de produse dedicare mediului in care se desfasoara activitatea comerciala si servicii conexe pentru sustinerea afacerilor online: Shop (concept e-store), Portal B2B (platforma business), strategii de online marketing si servicii integrabile cu social media. Din portofoliul ContentSpeed fac parte branduri cu notorietate in Romania ca Porsche, Panasonic, Diverta, Chicco, Indesit, Ariston, Hotpoint, Austral, Renania, Anveloshop, Vitacom. In randul initiativelor de antreprenoriat dezvoltate in mediul online prin intermediul solutiilor ContentSpeed se numara ZorileStore, Pictorshop.ro si BabyNeeds.ro. In 2012, ContentSpeed a realizat o cifra de afaceri de 400.000 de euro.

Contact de presa ANDREEA IORDACHE Senior Marketing Manager Telefon: 0752.245.424 Email: andreea.iordache@contentspeed.ro www.contentspeed.ro

www.contentspeed.ro

Š S.C. CONTENTSPEED S.R.L.

Contentspeed isi pregateste clientii pentru black friday la im world  

ContentSpeed, lider de piata in furnizarea solutiilor de eCommerce, organizeaza prima simulare dedicata pregatirii clientilor pentru Black F...