Page 1

Dansen is weer helemaal in!! Naast een sportieve bezigheid is het ook een ideale sociale happening!. Dancing with the Stars heeft velen de ogen ge-opend wat wij als dansteam al jaren wisten: Dansen is leuk, gezellig, een daarnaast ook nog eens uitstekend om aan uw conditie te werken! Van jong tot oud, van breakdance, wedstrijddanser tot recreatieve danser : voor iedereen hebben we een oplossing op maat. Wilt u eindelijk uw partner eens verassen met een origineel kado? Geef haar een danskursus kado! U zult samen veel plezier beleven aan deze beslissing. In deze infofolder treft u het nieuwe lesschema aan en wat extra info betreffende prijzen etc. Mochten er nog wat vragen over blijven kunt u ons altijd even bellen of natuurlijk mailen (info@claralamar.nl). Ook op de website kunt u de nieuwste activiteiten en alle overige info altijd terugzien. We beschikken over 2 locatie’s(3 zalen): Echt en Sittard. U kunt dus gebruik maken van de faciliteiten (inhaallessen/inhaaluur/dansavonden) in beide locatie’s. We verzorgen lessen in :Streetdance/Breakdance/Salsa/Solo Latino/Country/Argentijnse Tango/Stijldansen (standaard en latin)/Zumba. We starten in februari weer met het nieuwe seizoen (15 lesweken). We hebben open huis op: Woensdag 1 sept. om 14:00-16:00 uur Sittard/Echt Woensdag 8 sept. om 14:00-16:00 uur Sittard/Echt Zondag 5 sept en 12 feb om 18:00 uur te Echt Zondag 5 sept en 12 sept 13:00-17:00 te Sittard Danssport & Vrijetijdscentrum Clara Lamar is uitgegroeid tot het grootste danssport centrum van Limburg. Of u nu op zoek bent naar een gezellig avondje uit of u wilt de sterren van de hemel dansen: Bij ons bent U aan het juist adres. Aangesloten bij NVD,FDO,NADB en IDO.


Streetdance/ Breakdance Streetdance heeft zijn populariteit te danken aan muziekzender zoals MTV en TMF. Deze dansvorm die letterlijk dansen van de straat betekend kent een grote individuele vrijheid en is dus ideaal om je helemaal in uit te leven. Geen strakke regels maar vooral helemaal op gaan in de muziek op de downbeat die zo karakteristiek is voor deze stroming. Streetdance is een breed begrip. Hieronder vallen de o.a. categorieen : HIP HOP, CLIPDANCE. Clipdance is zoals je kent van de video clips en HIP HOP is meer de dance-battle zoals de films “honey” en “you’ve got served” lieten zien. Streetdance is een intensieve manier van dansen vooral geschikt voor mensen die graag fit en in shape willen blijven Breakdance Het allereerste begin van breakdancen ontstond in de jaren ‘70, in de ‘South Bronx’ in New York. De uitvinder was James Brown. Hij noemde zijn manier van dansen ‘The Good Foot’. Geïnspireerd door het energievol dansen en bijna acrobatische kunsten begonnen de mensen ‘The Good Foot’ te dansen. Als snel werd een beweging als op de maat naar de grond vallen en weer opspringen standaard in deze dans zoals nog veel meer moves dat zijn. ‘Footwork’ (passen die alleen uit voetenwerk bestaan) onstond doordat de breakdancers hun handen gingen gebruiken ter ondersteuning en stapjes, gymnastische bewegingen en draaiingen maakten. Toen zo de eerste breakmoves waren vastgesteld begon zich een stijl te ontwikkelen. Breakdance is een zeer acrobatische vorm van bewegen. Dansers spinnen op hun hoofd, benen draaien snel rond het lichaam en de lucht. Je moet ook kunnen improviseren en reageren op de beat. Bekende moves: backspin, windmill, freeze etc. Vanwege de spierbeheersing die nodig is, is de minimum leeftijd 9 jaar.


Salsa Salsa is afgeleid van het Spaanse woord voor saus. Salsa is niet alleen de naam van een genre, maar ook de verzamelnaam voor een groot aantal Zuid Amerikaanse stijlen, zoals rumba, bolero, plena en guaracha. De basis van nagenoeg alle Cubaanse dansmuziek en de hedendaagse salsa is de clave. Dit specifieke ritme wordt voortgebracht door twee stokjes claves. Bij optredens van salsabands kun je het publiek soms dit clave-patroon horen zingen: pam-pam-pam pam-pam! Door invloeden van andere Caribische eilanden, zoals Puerto Rico en Curaçao, maar ook van Colombia en Venezuela, ontstonden er diverse stijlen en variaties. De salsa die we gebruiken is de over de hele wereld het meest toegepaste vorm van salsadansen de “LA-style” (tov Cuban Style), welke zich kenmerkt door de “cross body lead” en is het gemakkelijkst aan te leren. De lesmethode (6-turn pattern system) die we gebruiken is opgezet in samenwerking met SalsaVentura in Den Haag een van de grootste salsa instituten in Nederland. De focus ligt op een goede basis en connectie met je partner. Klinkt afgezaagd? Nee want dat is wat dansen zo leuk maakt: je aandacht richten op je (1) partner en (2) de muziek ( in tegenstelling tot hoe zat dat figuur ook weer in elkaar en wat moest hierna ook weer komen). Danser s die de muziek aanvoelen en zich mee laten voeren en laten inspireren bewegen automatisch natuurlijk over de vloer en hebben de meeste fun in hun dansen. Het leren dansen op salsamuziek heeft vele uitdagingen, maar wanneer je de basis begin-selen eenmaal beheerst zul je niet meer stil kunnen blijven staan! Ook zal de muziek nog pakkender worden wanneer je een-maal erop kunt dansen, je waant je voortdurend in warme exotische landen ook al regent het buiten pijpenstelen! Naast de salsa komen ook de bachata, merengue en de rueda de casino (kringdans) aan bod op de sala kursussen. Niveau indeling:

- Beginners I (Zaterdag) - Beginner II (Vrijdag) - Intermediate III(Woendag)


KINDERDANS Wil uw zoon of dochter graag dansen en staat hij of zij altijd mee te springen bij de populaire liedjes? Dan is de streetdance kids een geschikte uitlaatklep! We noemen het streetdance maar het lesconcept is aangepast aan de mogelijkheden en vaardigheden van hun leeftijdsgroep. De echte streetdance of breakdance bestaat nml uit tegengestelde lichaamsbewegingen en daar zijn de jonge kinderlijven nog niet geschikt voor. Wel krijgen ze een degelijke basisvorming voor het latere “echte” streetdance/breakdance. Bij de allerkleinsten groep de 3-jarigen leren we de kinderen op speelse wijze de basisbeginselen van dans maar ook het sociale aspect : het functioneren in een groep is een belangrijk element. Dit vormt een goede voorbereiding voor de latere basisschool. De volgende groep zijn de leerlingen van groep 1-2 van de basisschool. Hier is duidelijk de omgang met sociale regels al wat verder gevorderd en ook de motoriek is al wat verder dan van de allerjongste groep. De dansjes en opdrachten worden dan ook al wat uitdagender. Voor deze eerste 2 groepen bestaat geen instapdrempel/moment omdat we met verschillende korte choreografieën werken en dus het onthouden nog niet zo’n groot onderdeel vormt. De voldende groep zijn de kinderen van groep 3-4-5 van de basisschool. Hier is wel sprake van een instapmoment omdat de choreo’s een opbouw kennen en dus niet halverwege ingestapt kan worden. Wel bestaat de mogelijkheid mochten ze ivm kinderfeestjes ed de les op hun normale dag niet kunnen volgen deze evt op de parallel dag in te halen. De laaste groep zijn de groep 6-7-8 van de basisschool (t/m 12 jr) Hier is al echt sprake complete choreo’s op de populaire nummers bekend van de muziekzenders TMF en MTV. Ook bestaat voor deze leerlingen al de mogelijkeheid om hun hobby als sport te bedrijven en mee te doen met nationale en internationale wedstrijden.


STIJLDANSEN Hierbij is de naam "stijldansen" niet echt representatief meer. Deze term wordt namelijk vaak ge-associeerd met stijf en statig en dat is nou wel het laatste wat u van een danskursus kunt verwachten. Wat dancing with the stars in gang gezet heeft is ook dat meer en meer mensen realiseren dat het stijldansen niet meer hetzelfde is als wat ze zich uit hun jeugd herinnerden. Wij leren u op een prettige manier de traditionele dansen die in een modern jasje het stoffige imago al jaren achter zich hebben gelaten. Wat voor velen vaak gestart is met het aanleren van de openingsdans, blijkt voor velen een jarenlang durende hobby te worden. Als 80% van de nieuwe aanmeldingen kiest voor een continuering na een eerste kursus terwijl slechts 10% dit aangeeft bij de start van de kursus blijkt hoe verkeerd het imago is van deze fantastische dansvorm. Maar wij hoeven u niet te overtuigen dat doen de dansen zelf wel, dus probeer het eens u zult zien dat de uitspraak: “dat had ik jaren eerder moeten doen� , misschien ook bij u van toepassing is. Bij een beginnerskursus leert u de volgende dansen: - Quickstep / Foxtrot - Engelse Wals - Tango - ChaCha - Jive - Discofox en/of Salsa We geven kursussen voor diverse niveau's van beginners, brons, zilver, zilver*, goud, goud*, goud** etc.. Heeft u al eens eerder gedanst en weet u niet goed waar in te stappen overleg het dan altijd met ons, zodat we een gepaste kursus kunnen uitzoeken. De lessen worden op diverse dagen gegeven, zodat u niet aan 1 dag en tijd gebonden bent. Ook als u dus eens moet missen kunt u de lessen dus op diverse andere dagen inhalen. Tevens hebben we een wekelijks inhaaluurtje waar u alles nog eens goed kunt herhalen.


U heeft het waarschijnlijk al voorbij zien komen in de diverse TV commercials, Zumba de nieuwe fitness rage. Wat is Zumba? Het is fun, het is anders, het is makkelijk en super effectief, het is Zumba! Het is opgezet door Alberto 'Beto' Perez, een danser en choreograaf uit Miami. Zumba is het heetste, snelst groeiende fitnessprogramma wereldwijd! "Zumba" betekent letterlijk "snel bewegen en lol hebben", een omschrijving die perfect beschrijft waar deze training voor staat! We zijn gestart op diverse dagen en tijden (je kunt dus altijd instappen!) Maandag : 09:00-09:50 uur Sittard Maandag : 21:00-21:50 uur 21:30-22:20 uur Sittard Dinsdag : 16:45-17:35 uur 18:00-18:50 uur 19:00-19:50 uur Sittard Woensdag: 09:00-09:50 uur Sittard Donderdag : 18:00-18:50 uur 19:00-19:50 uur te Sittard Vrijdag : 09:00-09:50 uur Sittard Zaterdag : 09:30-10:20 Echt 10:00-10:50 uur Sittard Zumba Low (40+): Maandag en Vrijdag 10:00-10:50 uur Sittard Maandag : Dinsdag: Woensdag: Donderdag: Zaterdag:

18:00-18:50 uur en 19:00-19:50 uur Echt 19:00-19:50 uur Echt 17:15-18:05 uur Echt 09:30-10:20 uur Echt 09:30-10:20 uur Echt

Kosten: losse les/introductieles: 7 euro 10 ritten kaart: 60 euro / 25 ritten kaart: 140 euro Geen abonnementsvorm , geen vaste kosten je betaalt alleen als je komt.! Er is geen danservaring nodig om mee te doen aan Zumba. Zumba kent geen moeilijke choreografieĂŤn en een danspartner is niet nodig. Iedereen, jong of oud, kan direct deelnemen. De vrijheid van bewegen, de dynamiek en de gezellige zomerse muziek zorgen voor een leuke workout. Zumba is een plezierige workout voor iedereen, door de mix van opzwepende muziek, aerobics en latin-moves. Uiteraard is ons dansofficieel Zumba-certiAangezien Zumba een erg intensieve manier van bewegen is, is sportieve kleding gewenst.

sportcentrum in het bezit van een ficaat.


We zullen hieronder een opsomming geven van de meest gestelde vragen. U kunt natuurlijk altijd een van onze medewerkers aanspreken als u meer informatie wenst te ontvangen. Hoelang duurt een danscursus en een dansles? Een danscursus omvat 18 weken, waarvan 15 lesweken, 2 feestweken en het af/testdansen. Een stijldansles duurt uit 1 uur en 15 minuten. De lesindeling is daar als volgt: we starten met herhalen van de lesstof van de vorige week (15 min.) vervolgens krijgt u een nieuwe combinatie aangeleerd, vervolgens pauzeren we een kwartiertje en na de pauze wordt de lesstof nog eens herhaald. Een streetdanceles bestaat uit 1 uur: warming up, choreografie, en cooling down. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de schoolvakanties! Als ik de eerste les ben geweest, ben ik dan verplicht de danscursus te volgen en/of te betalen? Nee, als u nog nooit in ons danscentrum lessen heeft gevolgd is de eerste dansles helemaal vrijblijvend. Het is een proefles. Beslist u na de eerste les nogmaals te komen, dan bent u het lesgeld verschuldigd. U betaalt dus ook geen inschrijfgeld!!! (Zumba introles 7,50) Wat leer ik op een Beginners stijldanscursus? U leert op deze cursus 5 dansen, namelijk: de quickstep, engelse wals, tango, cha cha cha en jive eventueel aangevuld met wat actueel is, b.v salsa. Van elke dans leert u de basis om vervolgens in de verschillende dansen één of meerdere combinaties aangeleerd te krijgen. Op deze wijze kunt u zich op elke vloer redden. Als ik een stijldansles mis, kan ik deze dan inhalen? Ja, we hebben op onze danscentra inhaaluren voor elk niveau. Op zo’n inhaaluur wordt de stof van de afgelopen weken herhaald. Mocht u ergens speciaal problemen mee hebben, of wilt u gewoon voor de gezelligheid nog eens komen oefenen bent u altijd van harte welkom: u hoeft echt niet gemist te hebben om hier gebruik van te mogen maken. Kijk voor de inhaalmogelijkheden in het lesprogramma. Als u vanwege vakantie of ziekte lessen mist, kunt u contact met ons opnemen en wordt er voor een gepaste oplossing gezorgd. Omdat de lessen parallel lopen zijn er ook voor mensen die in onregelmatige diensten werken volop mogelijkheden. We starten de nieuwe lesweek op maandag en eindigen op zondag. Kan ik ook alleen een cursus volgen? Ja, ook voor alleen-gaanden proberen wij passende oplossingen te zoeken. Let wel, omdat we op de bereidwilligheid van onze cursisten moeten terugvallen kunnen we hiervoor geen garanties afgeven, maar we doen ons uiterste best voor iedereen een passende danspartner te vinden. Voor streetdance- en voor de jeugd groepen heb je sowieso geen partner nodig. Natuurlijk is de solo-Latino en of zumba ook een uitstekend alternatief voor lekker dansen zonder partner!!!!

Wanneer moet ik het lesgeld voldoen en op wat voor een manier kan ik betalen? U heeft tot en met de 4de les de tijd om te betalen. Vanwege een aantal redenen (veiligheid, controle, duidelijkheid) kunt u tegenwoordig niet meer contant uw lesgeld betalen. Er zijn 2 mogelijkheden: - u kunt het lesgeld bij ons betalen met uw pinpas, of - u kunt het overmaken op ons Rabobankrekening nr:1669.25.403 te Sittard. Zijn er speciale omstandigheden of wensen, overleg dan met uw dansleraar. Zijn er ook oefenavonden? Ja, elke zaterdagavond in Sittard vanaf 21.00 uur en elke zondagavond in Echt vanaf 20.00 uur. De entree voor deze avonden zijn € 2,50 per persoon. Welke dansvormen kan ik bij jullie beoefenen? • Diverse, onderverdeeld in kids,jeugd en paren (streetdance en stijldans) •

• • • • •

Stijldansen of standaard dansen. Hoewel het woord een tamelijk stoffig imago heeft, is dit met de lessen al lang niet meer het geval. Veel plezier, op een ontspannen manier met moderne muziek, geeft deze dansvorm nog wekelijks vele mensen een uurtje ontspannende inspanning. Streetdance. Voor diegenen die zoeken naar een actieve dansvorm is streetdance de nieuwe rage (meer dans dan aerobics en cooler dan jazz-dans). Ook als u behoort tot de rijpere jeugd? Jazeker we starten met 4 en 5 jarigen tot en met actieve 50+ plussers. Breakdance. Op verantwoorde wijze alle ‘coole tricks’ leren en ook nog iedere week een ‘battle’. Salsa. Voor de liefhebbers van deze zuidamerikaanse dansvorm, met zijn zwoele en opzwepende klanken. Country. Al jaren een leuke en ontspannende manier van dansen waar gezelligheid hoog in het vaandel staat. Hier heb je ook geen partner voor nodig. Solo Latino: Lekkere zuid-amerikaanse ritmes om helemaal op los te komen. Geen partner vereist! Zumba, de fitness rage van het moment. Geen voorkennis vereist, geen pasjes onthouden maar gewoon een leuke workout op opzwepende latin muziek.

Zie de website voor de meest actuele gegevens of wijzigingen. www.claralamar.nl / www.danseninsittard.nl / www.danseninecht.nl / www.danseninlimburg.nl Inschrijvingen/aanmeldgen via de website gewenst voor een proefles om overboeking te voorkomen.


Hoe nu inschrijven/ info ? De eenvoudigste manier is via de website, die is nml 24 uur per dag bemand :) In het lesoverzicht (menu aan de rechterzijde) zoekt u uw kursus van voorkeur uit en door hier op te klikken komt u bij het inschrijfformulier. De gegevens die u invult worden altijd vertrouwelijk behandeld. Middels dit inschrijfformulier kunt u reserveren voor een proefles of meer info aanvragen. Heeft u specifieke vragen vermeld die bij de opmerkingen. Mocht internet niet zo uw ding zijn dan u natuurlijk ook altijd even bellen: 046-4515738. Na ontvangst van uw gegevens kunt u normaliter binnen enkele dagen van ons een antwoord verwachten. Mocht dit onverhoopt niet zo zijn, dan is meestal het emailadres dat u vermeld heeft niet correct geweest. Probeer u het dan gewoon nog een keer (dubbele inschrijvingen filteren we er wel uit). Mocht u een reservering gedaan hebben dan verwachten we u op de eerste les. U hoeft hiervoor geen geld mee te brengen alleen maar een goed humeur. Waarom toch reserveren als een proefles gratis is? Om te voorkomen dat de groepen overvol zijn en wij niet meer de kwaliteit kunnen garanderen waarvoor we staan. Inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst gehonoreerd. Mocht een kursus volgeboekt zijn dan vermelden we dat ook altijd op de website. Omdat we lessen op diverse dagen en tijden geven kunt u altijd een keer switchen. Dus ook als u in ploegendiensten werkt is dansles voor u weggelegd. Iedereen kan leren dansen of u nu een groot talent bent of van u zelf denkt Na de eerste les heeft u een goede indruk hoe het er aan toe gaat en kunt u beslissen of u de kursus verder wilt vervolgen en uw reservering in een aanmelding wilt omzetten. Pas dan onstaan er ook pas verplichtingen. uitz:Let op Zumba kosten introductieles 7 euro.!


SITTARD RODE ZAAL

SITTARD BLAUWE ZAAL ECHT AWD EXTASE

MAANDAG 13-september 17:00 - 18:00 Streetdance selectie 18:00 - 19:00 Streetdance teens 19:00 - 20:15 Gezelligheidsklasse paren C 20:15 - 21:30 Zilver* paren 21:30 - 22:20 Zumba® DINSDAG 14-september 16:45 - 17:35 Zumba® 18:00 - 18:50 Zumba® 19:00 - 19:50 Zumba® 20:00 - 21:15 Beginners paren 21:15 - 22:30 Gezelligheidskl. in spe WOENSDAG 15-september 16:15 - 17:15 Stijldansen Kids vanaf 7jr 19:00 - 20:15 Goud paren 20:15 - 21:30 Beginners paren 21:30 - 22:45 Brons paren

MAANDAG 13-september 09:00 - 09:50 Zumba® 10:00 - 10:50 Zumba® Low (40+) 14:00 - 16:30 Dansmiddag 40+ 18:30 - 19:30 Techniek Latin 19:30 - 21:00 LatinClub training 21:00 - 21:50 Zumba®

MAANDAG 13-september 18:00 - 18:50 Zumba® 19:00 - 19:50 Zumba®

DINSDAG 14-september 18:30 - 19:30 Techniek Ballroom I 29:30 - 20:30 Begeleide training I 20:30 - 21:30 Techniek Ballroom II 21:30 - 22:30 Begeleide training II

DINSDAG 14-september 19:00 - 20:15 Zumba® 20:15 - 21:30 Gezelligheidsklasse B 21:30 - 22:45 Topklasse paren

WOENSDAG 15-september 13:45 - 14:30 Streetdance Kids 3-4jr 14:30 - 15:15 Streetdance Kids gr 1-2 15:15 - 16:15 Streetdance Kids Gr 3,4,5 16:15 - 17:15 Zumba® Mom & Kids 18:30 - 19:30 Inhaaluur goud en hoger 19:30 - 20:45 Gezelligheidsklasse paren A 20:45 - 21:45 Salsa Intermediate III 21:45 - 23:00 Sportklasse paren

WOENSDAG 15-september 14:30 - 15:15 Streetdance Kids gr 1-2 15:15 - 16:15 Streetdance Kids gr 3,4,5 16:15 - 17:15 Streetdance Kids gr 6,7,8 17:15 - 18:05 Zumba® 18:15 - 19:15 Streetdance teens 19:15 - 20:15 Streetdance Adults 20:15 - 21:30 Zilver* paren 21:30 - 22:45 Trio Bachata,Arg Ta,West Coast Swing

DONDERDAG 16-september 18:00 - 18:50 Zumba® 19:00 - 19:50 Zumba® 20:00 - 21:15 Goud** paren 21:15 - 22:30 Gezelligheidsklasse A

DONDERDAG 16-september 09:30 - 10:20 Zumba® 19:00 - 20:15 Bronss paren 20:15 - 21:30 Gezelligheidskl in spe 21:30 - 22:45 Gezelligheidsklasse paren B

VRIJDAG 17-september 09:00 - 09:50 Zumba® 10:00 - 10:50 Zumba® Low (40+) 17:00 - 18:00 Streetdance Gr 3,4,5 18:00 - 19:00 Streetdance Gr 6,7,8 19:00 - 20:00 Streetdance teens 20:00 - 21:15 Gezelligheidsklasse in spe 21:15 - 22:30 Brons paren

VRIJDAG 17-september 14:00 - 16:30 Dansmiddag 40+ 19;00 - 19:50 Zumba®

DONDERDAG 16-september 17:00 - 18:45 Training wedstrijdparen 18:45 - 19:45 Streetdance Adults 19:45 - 21:00 Goud* paren 21:00 - 22:15 Zilver paren VRIJDAG 17-september 18:30 - 19:30 Kids Stijldans beginners 19:30 - 20:45 Goud paren 20:45 - 22:00 Zilver paren 22:00 - 23:00 Salsa Beginners II ZATERDAG 18-september 15:00 - 17:30 Training wedstrijdparen 17:30 - 18:45 Country Beginners 18:45 - 20:00 Country Gevorderden 20:00 - 21:15 Beginners jeugd 21:15 - 22:30 Salsa Beginners ZONDAG 19-september 14:00 - 15:00 Inhaaluur Zilver/Zilverster 15:00 - 16:15 Debutanten Wedstrijdklub 16:15 - 17:30 Goud** jeugd 17:30 - 18:45 Zilver* jeugd 18:45 - 20:00 Goud paren 20:00 - 21:15 Goud** paren

ZATERDAG 18-september 10:00 - 10:50 Zumba® 11:00 - 12:00 Breakdance Beginners 12:00 - 13:00 Breakdance Club 18:45 - 19:45 Techniek start wed paren 19:45 - 21:00 Zilver jeugd & paren 21:00 - 00:00 Dansavond ZONDAG 19-september 14:00 - 15:00 Inhaaluur Beginners tm zilver 17:00 - 18:15 Beginners paren 18:15 - 19:30 Gezelligheidskl. in spe 19:30 - 20:45 Gezelligheidsklasse B 20:45 - 22:00 Bronss paren 22:00 - 23:15 Gezelligheidsklasse S

ZATERDAG 18-september 09:30 - 10:20 Zumba®

ZONDAG 19-september 16:15 - 17:30 Beginners paren 17:30 - 18:45 Zilver paren 18:45 - 20:00 Gezelligheidskl in spe 20:00 - 23:00 Dansavond


PRIJZEN

U krijgt 5 euro korting op de lesprijs als u voor de 4e lesweek betaald. DANSCURSUS (stijldans,Arg Tango, € 80,streetdance,salsa,solo latino) Herhaling voor de 2e keer binnen 2 jaar € dit geldt t/m GoudSter

60,-

PLUS ABONNEMENT

€ 30,-

STIJLDANS+ COUNTRY STIJLDANS+ SALSA STIJLDANS+ STREETDANCE

€ 135,-

KIDSDANSCURSUS

€ 65,-

2 KIDSDANSCURSUSSEN

€ 55,

(Zelfde kursus meerdere dagen (niet zumba))

voor kinderen t/m groep 8

voor kinderen t/m groep 8, dan zijn de kosten van de 2e cursus

PRIVÉLES (1 uur) Wedstrijdparen € 45,PRIVÉLES (1 uur) € 50,PRIVÉLESKAART (5 uur) € 200,ZUMBA -workoutpass 10- rittenkaart 25- rittenkaart Die-hard kaart 3 mnd onbeperkt

€ 7,€ 60,€ 140,€ 120,-

DANSAVONDEN- EN MIDDAGEN Losse entree middag/avond € 2,50 Seizoenskaart (avond/middag) € 17,50 Passe-partout (avond en middag) € 22,50 Gezinskaart per gezin € 42,50 Zie de website voor actuele gegevens of wijzigingen. www.claralamar.nl www.danseninsittard.nl www.danseninecht.nl www.danseninlimburg.nl www.zumbasittard.nl Inschrijvingen/aanmeldingen: Reserveer tijdig voor een proefles om overboeking te voorkomen. Reserveren kan via de website (www.claralamar.nl) per mail of telefonisch.

info folder najaar 2010  

informatie folder

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you