Page 1

TILL: Miljösmarta Färändringsbenägna Pionjärer

En global plan för:ändring Vi tror att det går att förändra både sig själv och världen. Men det ska vara lätt att göra rätt - och det ska vara kul. Var med från början i en ny slags miljöorganisation och bli en del av det vi gör! I vår är det fokus på Treemagotchi och senare i höst blir det internationell konferens, filmtävling och TEDxHornstull. Du som är medlem har förtur och just nu är det gratis att bli medlem!

TEDxHornstull är en konferens som samlar några av Sveriges mest spännande föredragshållare och låter dem sprida idéer på temat hållbar förändring. Treemagotchi är ett virtuellt träd som frodas när ägaren utför hållbara handlingar. Till stöd har man en liten trädtomte som uppmanar och uppmuntrar. Succé i Holland, lansering i Sverige i höst och vi vill ha dig med redan i vår. Camino är livsstilsmagasinet för dig som vill ha hållbar inspiration när det gäller prylar, mat, resor och mode.

 Som medlem får du: • Nyhetsbrev • Företräde till seminarier och andra aktiviteter som GAP anordnar • Chans att få en prenumeration på livsstilsmagasinet Camino. Var tionde ny medlem bland de 200 första som anmäler sig får en prenumeration. • Och sist men inte minst – möjligheten att ingå i Treemagotchis testpanel och bli först i Sverige med ett blomstrande Treemagotchiträd!

 Läs mer och gå in på www.globalactionplan.se/bli-medlem för att bli medlem!

Välkommen! GLOBAL ACTION PLAN – SVERIGE – för:ändring Brovägen 9, 182 76 Stocksund, 08 612 14 40, 070 710 63 45 info@globalactionplan.se, www.globalactionplan.se

GAP - Bli medlem  

Läs mer om vilka förmåner du får som medlem!

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you