Page 1

PRACTICUM 2018 Andrea Flores Quintero Alumne de Practicum en els 33es Campionats Europeus de Waterpolo BCN 2018 Introducció Logotip: Referència d’identitat. Dos W entrellaçades representant l’energia de l’esport i la ciutat de Barcelona. Mascota: Personatge popular, Wopit. Utilitzar la figura de la pilota de waterpolo com a símbol referent.

Projecte de pràctiques

Organigrama

Coordinació de Voluntaris

Tècnic de Voluntaris

Direcció de Serveis Adjunta de Coordinació

Els Campionats Europeus de Waterpolo s’inclouen dins la Lliga Europea de Natació (LEN) i estan organitzats per entitats governamentals, federacions i empreses externes del sector esportiu i de la creació d’esdeveniments. Es celebren cada dos anys durant l’estiu en l’entremig del cicle olímpic i a primers d’any en els anys olímpics. Els 33es Campionats Europeus tindran lloc en la instal·lació de les Piscines Bernat Picornell, que compta amb piscina de competició exterior amb capacitat per 3.000 espectadors i una d’entrenament interior.

Tècnic de Xarxes Socials

Conclusions  Tasca analítica pre-campionat de recollir, organitzar i estructurar nombre de voluntaris i horaris. Futura tasca durant el Campionat de tècnica de Voluntaris participant en el control d’accés i coneixement de les tasques dels voluntaris i la disposició de l’equip humà dintre de l’àmbit de Serveis.

Agraïments: A tutor acadèmic: Francesc Solanellas A tutors professionals: Mado Madonar i Raul Ballesta Bibliografia: Área de Servicios (2017). Proyecto de voluntariado. Documento PDF wp2018bcn. Informació: dreifquintero@gmail.com – Andrea Flores (Tècnica de Voluntaris)

Objectius  Formar un equip que es senti partícip d’un esdeveniment esportiu.  Reunir un equip humà, competent, entusiasta i comprometedor amb l’esdeveniment.  Crear una forma de treball cooperativa i un bon ambient.  Participar en l’organització, planificació i execució d’un esdeveniment esportiu.

Tasques pre-campionat  Elaboració en conjunt amb l’equip de coordinadors dos projectes: el Centre de Voluntaris i la Consigna de Voluntaris.  Planificació de la recepció diària dels voluntaris.  Disposició del material en l’espai.  Distribució i definició dels horaris del grup de voluntaris.

Tasques durant el campionat  Contacte directe amb altres departaments del Campionat.  Co-responsable del Centre de Voluntaris.  Control dels torns del grup de voluntaris.  Control del procés d’entrada i sortida del grup de voluntaris per mitjà del sistema d’acreditacions.

Coneixements a adquirir  Capacitat de comunicació entre departaments i grups de treball.  Aprenentatge del programa Access per categoritzar les dades del grup de voluntaris.  Experiència en l’organització prèvia d’un esdeveniment esportiu i la consegüent activitat durant el Campionat.

Jornades Infopracticum curs 2017-2018: 13 i 14 Juny

Poster Waterpolo  
Poster Waterpolo  
Advertisement