Page 1

A GANT ÚJ FÉRFIILLATA New England óceánpartja már a kezdetektol a GANT ihletének állandó forrása volt. 2011 októberében a márka új illatot ad ki, amely e táj nyugodt vízi életének esszenciáját ragadja meg. A parfüm kizárólag a GANT üzletekben lesz kapható világszerte. Az új GANT illat Pierre Wulff és Pierre Dinand együttmuködésével jött létre – mindketten elismert szakemberek. A Svédországból származó, de New York-ban élo Pierre Wulff egyike a világ legelismertebb parfümkészítoinek és illatszakértoinek. A francia Pierre Dinand pedig már 50 éve dolgozik parfümüveg designerként, és olyan nevezetes darabok kerültek ki a kezei közül mint a Calvin Klein “Obsession” és “Eternity”, Yves Saint Laurent “Opium” és Paco Rabanne “Pour Homme”.

Az új illatunk fo inspirációját a tenger frissessége és a hajók faanyagának aromája adta. A kátrány-, óceán- és faillat keveredik citrusos, korianderes és levendulás jegyekkel, melyek így együtt különösen friss és férfias hatást keltenek. Csakis elso osztályú, természetes alapanyagokat használtunk, biztosítva a termék magas minoségét.


Az üveg designja is tengerészeti ihletésu: a tengerkék öntött üveg felülete vesszofonatra emlékeztet, amit a régi idok hajóin használtak kosarak és védofelületek készítésére. A kupak fekete bakelitbol – különleges retro típusú muanyagból készült. “Pierre és én már rengetegszer dolgoztunk együtt, és azt kell hogy mondjam, nagy szerencse hogy ez így történt. A kapcsolatunk nagyon különleges. Nem gyakran fordul elo hogy a parfümkészíto és az üvegtervezo találkoznak, ami szerintem nagy hiba – mivel az illat és az üveg nagyon közel kell hogy álljon egymáshoz,” mondta Pierre Dinand. KOMPOZÍCIÓ Elsodleges elemek Közepso elemek Alapelemek

Calabria citrom, Koriander, Madagaszkári fahéjkéreg Provence-i levendula, virginiai fehér cédrus, tengeri akkord Velúr akkord, ausztrál szantálfa, észak-afrikai cédrus, fekete ámbr a


PIERRE DINAND ÉS PIERRE WULFF ÉLETRAJZA PIERRE DINAND

PIERRE WULFF

Pierre Wulff Malmöben, Svédországban született, de New York-ban él. Pierre a parfümszakma elso 17 évét Franciaországban töltötte – az elso kettot az elismert Roure Bertrand parfümiskolában, Grasse-ban, amit 10 év követett a Roure-nál Párizsban. 1980-ban elhagyta a Roure-t hogy megnyissa a Takasago európai fohadiszállását Párizsban. Öt évvel késobb Pierre új vállalkozásba kezdett, elindította saját “Parfums Pierre Wulff” néven. Elso sikeres muve a Gilda volt, melynek üvegét Pierre Dinand tervezte. A Gilda csak a Galeries Lafayette-ben és olyan magazinokon keresztül volt kapható mint az Elle és a Vogue. Néhány év múlva újabb váltás következett. Pierre New York-ba költözött hogy az 1850-ben alapított Robertet-nek dolgozhasson, amely a világ legjobb természetes parfüm nyersanyagait állítja elo. A Robertet olyan termékek készítésében vett részt mint a legújabb Burberry for women, Chloé, Gucci for men and women, és az új Bottega Veneta. Pierre kliensei közé tartozik a Byredo, GANT, Estée Lauder, Victoria’s Secret, Björk & Berries és természetesen az LdB.

GANT Fragrance F/W 2011  

GANT Fragrance F/W 2011

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you