Page 1


Andra is een illustrator en altijd op zoek naar nieuwe avonturen. Leer haar beter kennen in deze illustratieve gids!


W A A

R

H E J

O M

B

E A

N DRA NODIG?


VISUELE VERHALEN Poster, uitnodiging of ander ontwerp nodig? Andra is je man vrouw! Zie de bijgevoegde flyer voor alle mogelijkheden.


OVERZICHT Het is niet erg om af en toe het overzicht kwijt te zijn. Met de haviksogen van Andra in de buurt verloopt je project op rolletjes.

NIEUWSGIERIG Andra denkt volop mee, en brengt verrassende ideeën (en geluiden) met zich mee.

PROJECTMANAGEMENT Andra draait nergens omheen, en zorgt voor duidelijke en directe communicatie tussen alle betrokkenen.

ENTHOUSIAST Andra’s enthousiasme is aanstekelijk! Exposure voor het project zal dus geen probleem zijn.


VOOR WELKE ANDRA GA JE?


Andra heeft vele kanten en elke kant heeft zo haar eigenschappen. Een goede briefing zorgt voor een goede Andra.


Denk aan de hoeveelheid tijd die je hebt voor Andra (parttime, fulltime of per opdracht).


Bereken je Andra-budget van tevoren. Bijvoorbeeld in loondienst of freelance?


HOE CREËER JE DE BESTE OMGEVING VOOR ANDRA?


Door haar uit te blijven dagen met verschillende opdrachten. Ze houdt van afwisseling en wil ĂŠcht uit haar comfortzone stappen. Ja, ze zal zelfs een zwart gat benaderen.


De secret skill van Andra is het organiseren van evenementen. Wil je een Office Space feestje? Of een garden party? Andra regelt dat! Andra kan erg goed werken met beperkingen. Bijvoorbeeld: ontwerpen met slechts twee kleuren of een geweldig personeelsfeest organiseren met een klein budget. Zorg ervoor dat ze samen kan werken met andere collega’s of freelancers/ondernemers. Andra waardeert meningen van anderen en kan zich snel aanpassen.


HOE ZORG JE HET BESTE VOOR ANDRA?


Andra krijgt graag voldoende tijd om nieuwe stijlen en manieren van creĂŤren te ontdekken. Geef haar de ruimte om te improviseren, te experimenteren en te leren. Af en toe heeft ze ook een beetje tijd voor haarzelf nodig om te reflecteren en te groeien.


“Geef je over aan de wijze woorden van Andra, ze zal je vreugde en nieuwe inzichten geven.”


INTERESSE? GIVE HER A SHOT!


Profile for Andra Nijman

How to get the best Andra  

his is an illustrative guide (Dutch) about the skills and wishes from Andra. She’s on the search for new adventures. Get inside her head and...

How to get the best Andra  

his is an illustrative guide (Dutch) about the skills and wishes from Andra. She’s on the search for new adventures. Get inside her head and...

Advertisement