Page 1

VIU la FAK Núm. 19 – MAIG 2011 Benvolguts federats, Un nou mes ha arribat i encarem aquest amb molta activitat esportiva, el SI de qualsevol Federació. No parlarem de futur encara i si de passat. Em vull referir al passat Campionat Nacional de Karate i al darrer Curs Nacional d’Arbitratge que el va acompanyar. Durant aquest nou curs arbitral hem aconseguit nous valors per poder defensar els interessos de la nostra Federació arbitralment parlant. Ja en tenim de noves incorporacions a l’equip arbitral que, conjuntament amb tots els que han aconseguit actualitzar, fan un planter difícil de superar. Des d’aquesta editorial els vull felicitar a tots ells per l’esforç fet i també els vull recordar a tots ells que no són àrbitres d’un club concret sinó que pertanyen tots al col·lectiu arbitral de la Federació Andorrana de Karate: l’únic interès que han de tenir és defensar per igual a tots els competidors en benefici de l’espectacle de les nostres competicions, tasca d’altra banda a vegades difícil de poder dur a terme.

Què tenim a la vista aquest mes de Maig? 

CAMPIONAT EUROPA SENIOR

Durant els propers dies 5, 6, 7 I 8 de Maig es disputarà a la ciutat de Zurich (Suïssa) l’edició d’enguany de l’Europeu Sènior de Karate. La nostra Federació participarà en aquest campionat un any mes amb Tania Ribeiro que ens defensarà en la categoria -55 Kg. Acompanyarà l’expedició el nostre Sel.leccionador, Sr. Federico Fusaro i el nostre representant arbitral Sr. Luis Ignacio Gomez. Desitjar la millor de les sorts a l’equip nacional.

TROFEU PRIMAVERA

El proper Diumenge dia 22 de Maig es disputarà a Sant Julià de Lòria, el Trofeu de Primavera d’enguany que la nostra Federació organitza per segon any consecutiu.

Referint-me ara al Campionat Nacional no Aquest trofeu és el mateix que l’any passat puc parlar de rés més que d’èxit es va disputar amb el nom de TROFEU DE d’aquesta nova edició. TARDOR. El nivell dels participants va ser elevat i encara que vam fer de menys la participació d’alguns noms importants als tatamis, el campionat es va desenvolupar d’allò més bé.

Hem canviat la data per afavorir el calendari federatiu de cara als competidors.

La circular ja està als clubs. Informeu-vos al vostre club si desitgeu participar. És una Felicitar des d’aquesta editorial al Club competició destinada als més petits. Shotokan d’Encamp pels resultats assolits i encoratjar a tots els nostres federats a Una nova festa del karate Nacional. seguir entrenant de valent per les futures competicions que ja s’apropen.

_____________________________________________________________________________________


Durant aquest nou mes de Maig en tindrem una de molt maca per a tots els menuts. Ben Cordialment, Xavier Herver DIRECTOR ESPORTIU

_____________________________________________________________________________________

Viu la FAK  

Edició de maig del butlletí de la FAK

Viu la FAK  

Edició de maig del butlletí de la FAK

Advertisement