Page 1


DEKADA ME RADHË KEMI QENË DHE VAZHDOJMË TË JEMI LIDER, E ME NAM, NË TREGUN E KOSOVËS, PËR PRODUKTE TË NDRYSHME INOVATIVE.


Gjëja më e shtrenjtë është ajo që e ke fituar me djersë! Z. Ibrahim Devolli Kompania “Devolli” është themeluar nga i ndjeri z. Ibrahim Devolli më 1990, e që në atë kohë quhej “Devolli Commerce. Ishte kohë sfiduese në fillimvitet 90-të kur z. IBRAHIM DEVOLLI gjeti guximin, kurajën të niste investimet në Kosovë, duke filluar si një kompani e vogël me gjithsej 30 punëtorë e me teknologji të thjeshtë, ndërsa dhjetëfishohet në një korporatë të njohur rajonale me më shumë se 300 punëtorë e me teknologjinë më moderne të kohës, që sot njihet si “Devolli Corporation” me shumë NAM. Që nga themelimi i saj, më 1990, kompania ka qenë vazhdimisht inovative me produkte dhe me teknologji prodhimi, në mënyrë që të plotësoheshin nevojat e klientëve, duke qenë lider e me nam në treg.


Hapje e salonit mobiljeve

Regjistrimi Devolli Comerce

1990

1989

Ndërtimi i objektit të sfungjerit - Prodhimi

1992

Hapja e uzinës prodhimit sfungjerit Tiranë

1995

Ndërtimi dhe fillimi i prodhimtarisë Kafesë (Turke dhe Espresso)

2003

Blerja e fabrikës së Amortizatorëve Prishtinë dhe riaktivizimi i prodhimit amortizerëve

2011

Fillimi i prodhimit sustave dhe dyshekëve

1994

Fillimi i prodhimit sustave dhe dyshekëve

2000

HISTORIKU “Devolli Corporation” është themeluar më 1990, kurse në atë kohë quhej “Devolli Commerce”. Fillet e Devollit janë të lidhura ngushtë me mendësinë e përgjithshme të shoqërisë kosovare për të zhvilluar dhe fuqizuar ekonominë private. Aktualisht “Devolli Corporation” është shndërruar në një nga bartësit kryesorë të zhvillimit ekonomik në rajonin e Pejës dhe më gjerë. “Devolli Commerce” shndërrohet në “Devolli Company”, kurse sot kjo kompani gjigante njihet me emrin “Devolli Corporation”. “Devolli Corporation” është krenare për përvojën e saj shumëvjeçare, gjatë së cilës ka arritur të vendoste një standard të dëshmuar të cilësisë. Jemi të përkushtuar të vazhdojmë gradualisht avancimin dhe zgjerimin e programit prodhues dhe të shërbimeve, që përbëhen nga një spektër i gjerë aktivitetesh (veprimtarish), duke ruajtur njëherësh pozitën stabile të kapitalit.

Hapja e Prince Coffee Shop

2009

Blerja e fabrikës “Eminduraku” Gjakovë

2012

Pas shumë vitesh përvojë afariste dhe të rritjes së vazhdueshme, “Devolli Corporation” është i gatshëm të përballet me sfidat teknologjike, ekonomike dhe ekologjike të së ardhmes. Më shumë se kaq, falë teknologjisë moderne, menaxhmentit të saj dhe strategjisë zhvillimore, “Devolli Corporation” është i gatshëm të përmbushë nevojat e konsumatorëve për produkte të cilësisë së lartë në çdo kohë e në çdo rast. Aktualisht, “Devolli Corporation” ka një ekip të kualifikuar udhëheqës. Ka më shumë se qindra punëtorë, të fokusuar kryesisht në përmbushjen e nevojave të konsumatorit. Udhëheqja e saj synon që në një periudhë afatmesme të rrisë numrin e punëtorëve deri në 1000. Me rrjetin gjithëpërfshirës, “Devolli Corporation”, arrin të furnizojë me prodhime dhe shërbime të mira çdo kënd të Kosovës, Shqipërisë dhe të Maqedonisë dhe në mënyrë të sigurt, po e zgjeron eksportin edhe në shtete të tjera.


LOREM IPSUM I ESTE DOLORES SIT AMET Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse cursus venenatis mi vel vulputate. Aenean sit amet est mi. Quisque sed ornare purus. Nulla vel ipsum dolor. Aenean convallis neque et sem fringilla cursus. Nulla facilisi. Proin dapibus vestibulum sollicitudin. Morbi ac dui orci, id fermentum quam. egestas. Nunc eu sem dolor, nec pharetra quam. Aenean vehicula tortor in tellus egestas a feugiat justo egestas. Vestibulum eget justo vel mi imperdiet euismod non a velit.

vel quam. Maecenas dapibus orci aliquam quam ultricies at tristique arcu bibendum. Suspendisse sed magna leo, a consectetur mi. Pellentesque consequat condimentum lorem faucibus aliquam. Suspendisse feugiat tristique lacus, ac dictum tortor euismod ut.

Aliquam erat volutpat. Donec varius egestas sapien et feugiat. Aliquam sollicitudin turpis id quam tincidunt vitae faucibus lorem euismod. Praesent semper molestie feugiat. Vivamus enim dolor, fermentum nec posuere eu, Vestibulum eget felis ligula, in faucibus quis metus. Vestibulum ullamcorper ligula. Aenean in urna ante ipsum primis in faucibus orci vel justo elementum rhoncus. luctus et ultrices posuere cubilia In ut faucibus dolor. Ut mattis Curae; Class aptent taciti sociosqu eleifend neque, quis accumsan ad litora torquent per conubia arcu adipiscing in. Pellentesque nostra, per inceptos himenaeos. habitant morbi tristique senectus Donec ac hendrerit mi. Cum sociis et netus et malesuada fames natoque penatibus et magnis ac turpis egestas. Nunc eu sem dis parturient montes, nascetur dolor, nec pharetra quam. Aenean ridiculus mus. vehicula tortor in tellus egestas a Class aptent taciti sociosqu ad feugiat justo egestas. Vestibulum litora torquent per conubia nostra, eget justo vel mi imperdiet euismod per inceptos himenaeos. Donec ac non a velit. Cras diam ligula, blandit hendrerit mi. Cum sociis natoque sit amet commodo id, scelerisque per inceptos himenaeos. Donec ac ut urna. Nunc neque quam, hendrerit mi. Cum sociis natoque posuere imperdiet pellentesque ut, accumsan vitae lectus. Donec Nunc neque quam, posuere mattis lacus ac justo fermentum imperdiet pellentesque ut, scelerisque. Ut tellus nisi, blandit accumsan vitae lectus. Donec nec tincidunt sit amet, rutrum mattis lacus ac justo fermentum

scelerisque. Ut tellus nisi, blandit nec tincidunt sit amet, rutrum vel quam. Maecenas dapibus orci aliquam quam ultricies at tristique arcu bibendum. Suspendisse sed magna leo, a consectetur mi. Pellentesque consequat condimentum lorem faucibus aliquam. Suspendisse feugiat tristique lacus, ac dictum tortor euismod ut. Cras at urna in risus ultricies condimentum. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Integer tortor lacus, porttitor at posuere auctor, vulputate quis nunc. Integer ac nunc odio, sagittis dictum mauris. Aliquam erat volutpat. Donec varius egestas sapien et feugiat. Aliquam sollicitudin turpis id quam tincidunt vitae faucibus lorem euismod. Praesent semper molestie feugiat. Vivamus enim dolor, fermentum nec posuere eu, faucibus quis metus. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Donec ac hendrerit mi. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Class aptent taciti sociosqu ad


&

Misioni Visioni

“Devolli Corporation” synon të jetë lider i kafesë në tregun e Kosovës me cilësi, teknologji, ekspertë dhe potencial njerëzor. Produktet e “Devolli Corporation” të bëhen zgjedhja e parë e konsumatorëve dhe të jenë të pranishme kudo që zhvillohen aktivitetet biznesore.


Z. Shkelqim Devolli

Z. Ismet Bojku

mattis lacus ac justo fermentum scelerisque. Ut tellus nisi, blandit nec tincidunt sit amet, rutrum vel quam. Maecenas dapibus orci aliquam quam ultricies at tristique arcu bibendum. Suspendisse sed magna leo, a consectetur mi. Pellentesque consequat condimentum lorem faucibus aliquam. Suspendisse feugiat tristique lacus, ac dictum tortor euismod ut.

mattis lacus ac justo fermentum scelerisque. Ut tellus nisi, blandit nec tincidunt sit amet, rutrum vel quam. Maecenas dapibus orci aliquam quam ultricies at tristique arcu bibendum. Suspendisse sed magna leo, a consectetur mi. Pellentesque consequat condimentum lorem faucibus aliquam. Suspendisse feugiat tristique lacus, ac dictum tortor euismod ut.

Drejtor

Drejtor operativ


development


PARIMET Krijimi i produktit “brand” del nga hulumtimi i tregut dhe nga analiza që identifikoi kërkesën për këto produkte në tregun kombëtar. Hartimi dhe implementimi i fushatave promocionale (promovuese) me qëllim të njoftimit të opinionit dhe konsumatorëve për produktet në fjalë, gjithnjë me qasje transparente dhe të drejtpërdrejtë në vetëdijesimin dhe në mbrojtjen e konsumatorit si shfrytëzues final produktesh. Përpilimi i çmimit final, në raport me standardin jetësor në Kosovë, gjithnjë duke marrë parasysh koston e prodhimit më cilësor, gjë që u arrit me investime substanciale në teknologji me paritetin afatgjatë të kthimit të investimeve. Investimi substancial në ekspertiza, trajnim dhe, menaxhim adekuat të resurseve njerëzore për të gjitha njësitet e procesit të prodhimit dhe shitjes. Fokusi i veçantë i kushtohet formimit të ekipeve multidisciplinare në fusha të kontrollit laboratorik për garancitë e cilësisë, udhëheqjes së teknologjisë së prodhimit dhe teknologjisë informative si pjesë të pandashme të proceseve si edhe menaxhimit të përgjithshëm korporativ të ndërmarrjes.

Ndërlidhja efikase e të gjithë faktorëve të sipërcekur është çelësi i suksesit të funksionimit të proceseve. Ndërkaq ndërlidhja arrihet nga “top” menaxherët, të ndihmuar kryesisht nga aplikimi i teknologjisë informative. Krijimi, zhvillimi dhe menaxhimi i hapësirës prodhuese, hapësirave të depove (magazinave) si edhe rrjetit efikas të distributimit. Sistemi efikas i distribuimit mundëson qasje të drejtpërdrejtë në rrjetin e shitjes, duke e mundësuar ruajtjen e standardit të politikës së çmimeve dhe ofrimit sa më të shpejtë të produktit ndaj konsumatorit. Rezultatet e suksesshme të këtyre proceseve kanë siguruar pajtueshmëri me EURO standardet. E nga ato kanë dalë edhe dëshmitë fizike për standardet e objekteve prodhuese, të deponimit dhe atyre përcjellëse. Dëshmitë fizike për asetet fikse dhe mobile (flota transportuese) e ndërmarrjes si edhe dëshmitë fizike për vizibilitetin profesional të segmenteve të ambalazhimeve, identitetit korporativ dhe resurseve njerëzore, janë rezultat i veprimtarisë së mirëfilltë të kompanisë.

CILËSIA

STRATEGJIA

Së pari, kompania u kushton rëndësi të veçantë kërkesave të konsumatorëve! Kur krijon një produkt të ri, dëgjon, merr parasysh idetë e konsumatorëve, sepse ato ndihmojnë që të krijohen produkte që janë shumë të mira për t’u rezistuar.

Strategjia e “Devolli Corporation” fokusohet në tri fusha për të përmbushur sfidat dhe mundësitë në industrinë e prodhimit dhe distribuimit. Sigurohet se “Devolli Corporation” mbetet një ndër korporatat me çmimet më të ulëta dhe me produktet më të qëndrueshme në Kosovë.

Pos cilësisë që krijon avantazh ndaj konkurrencës, edhe distribuimi është pjesë e rëndësishme e aktiviteteve të kompanisë. Bën të pamundurën që t’ua bëjë të lehtë që t’i kanë sa më afër produktet e pëlqyera nga brendet e “Devolli Corporation”. Përfundimisht, kontrollohemi në mënyrë të pavarur, që të sigurojmë se i plotësojmë të gjitha standardet e cilësisë në këtë industri.

Krijimi i marrëdhënieve të besueshme me konsumatorët, duke qenë furnizues të shumanshëm, lejon në këtë mënyrë të krijojë marrëdhënieve edhe më të mira nëpërmjet zinxhirit të integruar të furnizimit dhe inovacionit.


KONSUMATORËT

KOMUNITETI:

Qëllim i kompanisë, pra yni, është që të njihemi nga konsumatorët për cilësi të lartë, inovacione dhe furnizim të efektshëm. Kompania do të marrë respektin si më e mira për të bërë biznes me mirëkuptimin tonë për nevojat e tyre të tashme dhe të ardhshme.

Si kompani dhe si ekip, duam t’u ndihmojmë të tjerëve sa herë që të ketë mundësi.

Me krijimin e brendeve të shumta si edhe me shpërblimet dhe mirënjohjet që i kemi fituar për aktivitete të ndryshme biznesore, ne konsiderojmë besnikërinë e konsumatorëve si suksesin më të madh të “Devolli Corporation”. Çfarë e dallon “Devolli Corporation” nga kompanitë e tjera është se ne i kuptojmë nevojat e konsumatorëve, sepse kemi produkte të cilësisë së lartë dhe u përshtatemi me sukses të gjitha kërkesave të tregut që janë në rritje e sipër.

EKIPI Mosha mesatare e punonjësve në “Devolli Corporation” është rreth 31 vjeç, gjë që tregon se është një ekip i ri, që rritet në frymën e kreativitetit dhe të inovacionit. Në “Devolli Corporation”, besojmë në konceptin e ekipit dhe benefiteve e arritjeve kolektive. I ndajmë njohuritë, përkrahim njëri-tjetrin dhe e luajmë rolin tonë në performimin si ekip në gjithçka që bëjmë.

HULUMTIMI & ZHVILLIMI Hulumtimi & zhvillimi është thelbi i punës në aktivitetet e përditshme të “Devolli Corporation”. Ky është motori që e drejton inspirimin tonë për inovacione. Gjatë dekadës së kaluar, kemi lansuar një numër jashtëzakonisht të madh projektesh të reja në treg dhe jemi korporata e parë lokale në këtë industri si pioniere në produkte dhe inovacione paketimi. Suksesi i hulumtimit dhe i zhvillimit tregohet nëpërmjet lidershipit të produkteve të kategorive të ndryshme në tregjet tona siç janë të pakrahasueshmet: Devolli Prince Caffe, Prince Espresso, Millenium, si dhe dyshekë, susta dhe sfungjerë.

Për çdo vit ka mundësi të shumta të përafrimit me komunitetin për t’i dhënë mbështetje dhe një gjë e tillë bëhet me respekt e dashuri. Kompania të përkujdeset që biznesin ta bëjë gjatë tërë kohës në mënyrë korrekte, etike, të vazhdueshme dhe profesionale. Ka përgjegjësi të jetë e besueshme ndaj komunitetit fqinjësor dhe të vazhdojë përkrahjen e çështjeve të komunitetit.

PUNËTORËT Bazuar në rezultatet e vitit 2012, “Devolli Corporation” aktualisht ka qindra punëtorë. Secili punëtor e jep më të mirën dhe ndihet si në shtëpi të veten, ndërkohë që për një kohë të shkurtër ata kanë arritur me efikasitet objektivat e tyre. Inovacioni, efikasiteti dhe profesionalizmi shpërblehen në kompaninë “Devolli Corporation”. Punëtorët e përgatitur dhe profesionistë, dituria e nivelit të lartë, veçanërisht teknologjia prodhuese, e po ashtu edhe menaxhmenti korporativ, janë avantazhet thelbësore të kompanisë sonë. Vlerat thelbësore janë: aftësitë inovative, dëshira për shkollim, ndërmarrësia, ambicia, shpirti fitues, puna ekipore dhe profesionalizmi. Arritjet kryesore të “Devolli Corporation” janë dinamika, kreativiteti dhe njerëzit (personeli) të suksesshëm si edhe aftësitë dhe njohuritë e tyre. Aseti ynë i rëndësishëm - “NJERËZIT TANË” Në “Devolli Corporation”, ne mendojmë ndryshe. Është pjesë e asaj se çfarë jemi... Asnjëherë nuk ka rutinë e lodhje nga puna, ngase çdo ditë ka sfida të reja dhe, nuk është puna vetëm te idetë, por edhe te realizimi i tyre. Njerëzit në “Devolli Corporaton” e kuptojnë vetën dhe njëritjetrin, kështu që mund të avancohen dhe të rriten së bashku duke krijuar në këtë mënyrë dallime me të tjerët.


SHËNIME MBI SHËRBIMET PRODUKTET

&

FABRIKA E SFUNGJERËVE

Maecenas dapibus orci aliquam Lorem ipsum dolor sit amet, quam ultricies at tristique arcu consectetur adipiscing elit. bibendum. Suspendisse sed magna Suspendisse cursus venenatis mi leo, a consectetur mi. Pellentesque vel vulputate. Aenean sit amet est consequat condimentum lorem mi. Quisque sed ornare purus. Nulla faucibus aliquam. Suspendisse vel ipsum dolor. Aenean convallis feugiat tristique lacus, ac dictum neque et sem fringilla cursus. Nulla tortor euismod ut. facilisi. Proin dapibus vestibulum sollicitudin. Morbi ac dui orci, id SHËRBIMET fermentum quam. Aliquam erat volutpat. Donec varius egestas. Nunc eu sem dolor, nec egestas sapien et feugiat. Aliquam pharetra quam. Aenean vehicula sollicitudin turpis id quam tincidunt tortor in tellus egestas a feugiat vitae faucibus lorem euismod. justo egestas. Vestibulum eget Praesent semper molestie feugiat. justo vel mi imperdiet euismod non Vivamus enim dolor, fermentum nec a velit. posuere eu, faucibus quis metus. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices FABRIKA E KAFES Vestibulum eget felis ligula, in posuere cubilia Curae; Class aptent ullamcorper ligula. Aenean in urna taciti sociosqu ad litora torquent vel justo elementum rhoncus. per conubia nostra, per inceptos In ut faucibus dolor. Ut mattis himenaeos. Donec ac hendrerit eleifend neque, quis accumsan mi. Cum sociis natoque penatibus arcu adipiscing in. Pellentesque et magnis dis parturient montes, habitant morbi tristique senectus nascetur ridiculus mus. et netus et malesuada fames Class aptent taciti sociosqu ad ac turpis egestas. Nunc eu sem litora torquent per conubia nostra, dolor, nec pharetra quam. Aenean per inceptos himenaeos. Donec ac vehicula tortor in tellus egestas a hendrerit mi. Cum sociis natoque feugiat justo egestas. Vestibulum per inceptos himenaeos. Donec ac eget justo vel mi imperdiet euismod hendrerit mi. Cum sociis natoque non a velit. Cras diam ligula, blandit sit amet commodo id, scelerisque INVESTIMET ut urna. Nunc neque quam, Nunc neque quam, posuere posuere imperdiet pellentesque imperdiet pellentesque ut, ut, accumsan vitae lectus. Donec accumsan vitae lectus. Donec mattis lacus ac justo fermentum mattis lacus ac justo fermentum scelerisque. Ut tellus nisi, blandit nec scelerisque. Ut tellus nisi, blandit nec tincidunt sit amet, rutrum vel quam. tincidunt sit amet, rutrum vel quam.

Maecenas dapibus orci aliquam quam ultricies at tristique arcu bibendum. Suspendisse sed magna leo, a consectetur mi. Pellentesque consequat condimentum lorem faucibus aliquam. Suspendisse feugiat tristique lacus, ac dictum tortor euismod ut. Cras at urna in risus ultricies condimentum. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Integer tortor lacus, porttitor at posuere auctor, vulputate quis nunc. Integer ac nunc odio, sagittis dictum mauris.

ANËTARSIMET

Aliquam erat volutpat. Donec varius egestas sapien et feugiat. Aliquam sollicitudin turpis id quam tincidunt vitae faucibus lorem euismod. Praesent semper molestie feugiat. Vivamus enim dolor, fermentum nec posuere eu, faucibus quis metus. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Donec ac hendrerit mi. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Donec ac hendrerit mi. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient


FABRIKA E SFUNGJERËVE RELAX NO TTE

FABRIKA E KAFES

SHËRBIMET DISTRIBUIMI EKSPORTI

INVESTIMET FABRIKA E AMORTIZATORËVE

ANËTARSIMET

RAMIZ SADIKU


Devolli Corporation” pretendon të rrisë zhvillimin dhe distribuimin e prodhimit të dyshekëve, sustave dhe sfungjerëve me standardet më të larta botërore.


Fabrika e dyshekëve, sustave dhe e sfungjerëve “Devolli Corporation” me një traditë shumëvjeçare të prodhimit dhe distribuimit të dyshekëve u ofron komoditet dhe rehati konsumatorëve”. Më 1992 “Devolli Commerce” pati nisur prodhimin e sfungjerit në Kosovë, kurse në Shqipëri prodhimi ka filluar më 1996. Që nga atëherë, kapacitetet prodhuese janë rritur vazhdimisht. Më 1995, “Devolli Commerce” zgjeroi aktivitetet e veta, duke nisur prodhimin e stiroporit, dyshekëve dhe sustave të brendshme në Kosovë, kurse në Shqipëri, më 2002.

Produktet finale distribuohen në tregje të Kosovës, Malit të Zi dhe të Maqedonisë. Devolli Corporation prodhon dyshekë të llojeve të ndryshme me standarde të larta botërore dhe për një kohë të shkurtë parashihet që të bëhet edhe eksporti i tyre në shtetet fqinje.


P

P

3 ZONA

BUK DIMRO AM

Ë

2

3

P

A

IBAKTERIAL NT

ER XH

SFU NX

BUK VEROR AM

1

P

ER XH

TIBAKTERIA AN

L

BUK DIMRO AM

Ë

SFU N

SFU N

L EL

HAM BONNE RT

SFU N ER XH

R HE

BUK VEROR AM

B

M THA BONN ËR

LL

DYSHEKËT TANË JANË TË PRODHUAR ME STANDARDE BOTËRORE DHE PËRMBAJNË KËTO KARAKTERISTIKA: - ANATOMIK DHE ORTOPEDIK - SHKARKON ELEKTRICITETIN - ANTI-ALERGJIK DHE ANTI-BAKTERIAL - VETË-AJROSJE - EKOLOGJIK


Pëlhurë Poliester Absorbues i errët Fije të termofiksuara Kuti me shkumë poliuretani Bërthama Bonell

Pëlhurë Poliester Lesh / Pambuk Shkumë e poliuretanit Kuti me shkumë poliuretani Fije të termofiksuara Bërthama Bonell

Pëlhurë Poliester Shkumë e poliuretanit Fije pambuku Kuti me shkumë poliuretani Bërthamë në formë xhepi

Pëlhurë Poliester Shkumë e poliuretanit Kuti me shkumë poliuretani Fije të termofiksuara Bërthama Bonell

RELAX NO TTE

Pëlhurë Poliester Pambuk / Lesh Shkumë e poliuretanit Kuti me shkumë poliuretani Fije të termofiksuara Bërthama Bonell

Pëlhurë Poliester Shkuma Memory Shkuma e poliuretanit


Brendet e “Devolli Corporation” janë produkte konsumatorësh. Prodhohen, distribuohen dhe shiten kudo në Kosovë dhe në rajon si në: Shqipëri, Maqedoni e më gjerë në Evropë e në Shtete të Bashkuara të Amerikës. Me investime të vazhdueshme në teknologji, duke i respektuar trendet botërore në tregje të kafesë, por edhe duke i pasur parasysh dëshirat dhe pritjet e konsumatorëve tanë, kompania vazhdimisht ka krijuar produkte të cilësisë së lartë.


Duke i respektuar dëshirat e konsumatorëve dhe duke u ofruar atyre më shumë se vetëm shije, Devolli Prince Caffe ka zhvilluar konceptin e kënaqësisë së kafesë.

Kur pimë kafe, ne duam të vazhdojmë eksperiencën, shijen, përshtatjen dhe krijimin e shumë çasteve të reja. Kënaqemi me momente disponimi me kafenë cilësore.

Kompania ofron cilësi të lartë, kënaqësi të madhe, disponim në vendin e duhur e në kohën e duhur si edhe shije shumë të mirë.

Që nga viti 2002, Devolli Princ Caffe ka bashkëpunuar me prodhues të kafesë anë e mbanë botës për të përzgjedhur kafenë më të mirë me standarde të cilësisë evropiane.

Kompania tenton të krijojë produkte moderne, atraktive dhe inovative, të hulumtojë tregun dhe të fusë e aplikojë teknologji të reja në procesin e prodhimit. Ekipi i ekspertëve i kompanisë bën kontrollime ditore të cilësisë dhe vazhdimisht bën përpjekje për krijimin e recetave origjinale. Sot, Devolli Princ Caffe është një nga brendet e kafesë më të suksesshme në Kosovë.

Në fabrikën e Pejës, bëhet pjekja tradicionale dhe kontrollimi i cilësisë, duke pasur parasysh e synuar gjithmonë shijen dhe aromën konstante. Aseti i Devolli Princ Caffe është paketimi, i cili përmban disa shtresa për të ruajtur aromën një kohë të gjatë dhe është rezistuese ndaj diellit e lagështisë.


Në fabrikën e Pejës, bëhet pjekja tradicionale dhe kontrollimi i cilësisë, duke pasur parasysh e synuar gjithmonë shijen dhe aromën konstante. Aseti i Devolli Princ Caffe është paketimi, i cili përmban disa shtresa për të ruajtur aromën një kohë të gjatë dhe është rezistuese ndaj diellit e lagështisë.


Për kafenë turke kemi fituar çmimin HACCP, ndërsa si kompani operojmë sipas standardeve ISO. Century International Quality Era Award Kompania kosovare “Devolli Corporation” është shpërblyer me çmimin e artë “The Century International Quality Era Award” në Gjenevë të Zvicrës, çmim që u jepet kompanive ndërkombëtare për arritje kulmore afariste-korporative për cilësi, inovacion, shkëlqyeshmëri, teknologji, lidership, shërbime ndaj konsumatorit dhe prestigj.

Century International Quality Era Award Çmimi i artë “The Century International Quality Era Award” i është dhënë kompanisë “Devolli Corporation” nga organizatori BID (Business Initiative Directions), më 18 prill, 2005 në një konkurrencë me kompani prej 71 vendesh bote. Gjithashtu, “Devolli Company” është obliguar me “parimet QC100 për modelin e menaxhmentit total të cilësisë.


“Çdo njeriu i duhet diçka më shumë, diçka që të plotëson, të jep energji e të ndihmon, në mëngjes, gjatë ditës me shoqëri, gjithmonë dhe në çdo çast e rast”


DEVOLLI PRINCE CAFFE Është një përzierje origjinale e kokrrave të përzgjedhura të kafesë në përputhje me receta të veçanta dhe e disenjuar për ata që kënaqen me shijen tradicionale të kafesë së fortë, të zezë me shkumë (kajmak) të mirë. Është produkti më i shitur nga Devolli Prince Caffe dhe kafeja më e shitur në tregun e vendit. Por gjithashtu shitet edhe në shtete të tjera në rajon. Një filxhan kafe turke është mishërim i pazëvendësueshëm i miqësisë, dashurisë, shijes dhe traditës... Jemi krenarë që sot jemi bartës të kësaj tradite me Devolli Princ Caffe Turke, që ka zënë vend në shtëpitë kosovare më shumë se cilido lloj tjetër i kafesë. Në saje të shkumës (kajmakut) që krijon, Devolli Princ Caffe Turke qëndron e ngrohtë një kohë të gjatë, duke e zgjatur kështu edhe kënaqësinë e pirjes. Kënaqësia e pirjes së kafesë sonë turke ka vetëm një sinonim. E ai është, LEZETI e FRESKIA. Suksesi i Devolli Princ Caffe Turke bazohet në kokrrat e cilësisë së lartë të kafesë botërore, që përzgjidhen me kujdes, piqen, bluhen dhe paketohen në një ambalazh cilësor që ruan aromën, shijen dhe freskinë. Te Devolli Princ Caffe besojmë se nuk ka asgjë më të mirë se një filxhan i ngrohtë i Devolli Princ Caffe Turke. Një filxhan kafe turke është mishërim i pazëvendësueshëm i miqësisë, dashurisë, shijes, lezetit dhe traditës sonë. dhe freskinë. Paketimet: 100 gr., 200 gr., 500 gr., 1000 gr.


DOLCE AROMA PRINCE ESPRESSO

Prince Espresso prodhohet me kapacitete të larta dhe distribuohet në të gjitha anët e Kosovës, Shqipërisë, Malit të Zi dhe Maqedonisë.

Prince Espresso është përzierje që ju mundëson ta shijoni cilësinë e lartë të espresos...

E pjekur me kujdes, e ftohur dhe e paketuar në vakuum, ajo sjell një shije karakteristike dhe shumë të qëndrueshme. Tashmë sigurisht e keni shijuar Espresson nga Prince Caffe. Ajo tashmë gjendet në çdo kënd, gati në secilën kafene.

Prince Espresso... ka bërë testime të shumta dhe ka provuar të gjejë recetën e përzierjen e duhur bazuar në hulumtim dhe zhvillim, duke prodhuar kafenë espreso, të cilësisë më të lartë dhe më të mirë nga kokrrat cilësore të kafesë, në pajtim me shijen e konsumatorëve. Me dizajn të shkëlqyeshëm paketimi, përzierje cilësore dhe çmim të arsyeshëm, ky produkt, pa dyshim, se do hyjë në zemrat e adhuruesve të vërtetë të kafesë espreso.

Kjo tregon për suksesin e pamohueshëm që Prince Espresso e ka arritur si bartëse e kulturës së re të espressos në Kosovë. E ky sukses tregon për cilësinë dhe të veçantën e kafesë sonë... Ndajeni një moment nga një shëtitje dhe shikojini brenda lokaleve të qytetit tuaj për të parë se sa nga ato shërbejnë kafenë tonë dhe mendo çfarë pije e lezetshme është!?

Gjithçka nis me të famshmen Princ Espresso filxhanin, që ju mundëson ta shijoni kafenë tuaj të pëlqyer. Shija e saj e mirë ju dhuron kënaqësi dhe çaste të këndshme dite, mbrëmjeje dhe nate.


GRANDE AROMA Grande aroma është përzierje e veçantë e kafesë së pjekur të cilësisë premium me kafenë e bluar, e bërë nga shumëllojshmëria e kokrrave të kafesë të përzgjedhura me kujdes me aromë dhe shije të këndshme. Grand aroma krijon kajmakun e mrekullueshëm të kafesë, ose të espresos. Ajo gjithashtu krijon kafe të këndshme aromatike kur pikon nga ata që e përgatisin.

PRINCE GOLD ESPRESSO Espresso gold është përzierje e mrekullueshme, duke e përdorur stilin italian gjatë pjekjes së kafesë. Me ekspertizën dhe teknikën tonë në industrinë e kafesë, nuk mund të pritet diç tjetër pos espreso e ëmbël, aromatike dhe mjaft e shijshme. Me shijen e saj të mirë që të dhuron kënaqësi, gold espresso shërbehet mjaft mirë si espreso, kapuçino, ose makiato, duke u bërë edhe më e mirë me kajmakun e saj.


Milleniumi Kafeja është përzgjedhja më e mirë që reagon menjëherë dhe që na motivon, duke na dhënë fuqi, energji dhe KËNDELLJE. Jo, çdokush e di mjeshtrinë e përgatitjes së kafesë. Që të krijohet kafeja më e mirë dhe me shije duhet të dish të zgjedhësh kokrrat më të mira të kafesë, ta kesh teknologjinë më të mirë dhe më bashkëkohore për përpunimin e saj dhe të dish si ta ruash cilësinë dhe aromën nga kokrra e kafesë deri te përgatitja e saj. Ne e dimë ketë. Për atë “Devolli Corporation”, duke filluar nga viti 2003 bashkëpunon me prodhues nga e tërë bota që ta sjellë kafenë më të mirë, duke shfrytëzuar recetat më mira të teknologjisë së kafesë. ESPRESSO Paketimi : 1000 gr Turke Paketimi: 100 gr, 500 gr

“Përpunimi dhe kujdesi i kafesë sonë në filxhanin tuaj”.


DISTRIBUIMI NË TOTAL KOMPANIA “DEVOLLI CORPORATION” KA NË DISPOZICION TË GJITHA MJETET TRANSPORTUSE SI: KAMIONË, AUTOKOMBI, MAKINA PËRKATËSE DISTRIBUIMI...


Kafeja turke distribuohet nga vetë kompania dhe kompania furnizon 90% të territorit të shfrytëzuesve të kafesë cilësore dhe të shijshme. “Devolli Corporation” me autoparkun që ka, bën distribuimin e produkteve në të gjitha pikat e shitjes DERË MË DERË. Përmes rrjetit të gjerë të distribuimit të kafesë arrihet furnizimi i mbi 1500 dyqaneve me Princ Caffe turke dhe mbi 500 pikave në HoReCa me Princ Espresso. Gjithashtu “DEVOLLI CORPORATION” bën edhe distribuimin e kafesë espresso në tërë territorin e Kosovës nëpër kafene, hotele, bare etj , në më shumë se 2000 lokale bare bëhet distribuimi, ndërsa bëhet edhe servisimi i aparateve dhe mirëmbajtja e tyre. Gjithashtu “Devolli Corporation” bën edhe distribuimin e sfungjerit dhe të dyshekëve në tërë territorin e KOSOVËS.


SUEDI

GJERMANI ZVICËR SHBA

EKSPORTI Kërkesat e produkteve të “Devolli Corporation” për eksport janë duke u rritur me intensitet të lartë dita – ditës. Produktet e “Devolli Corporation” janë duke u eksportuar në Shqipëri, Maqedoni, Suedi, Zvicër, Gjermani dhe në Shtete të Bashkuara të Amerikës.


MAQEDONI SHQIPËRI


Tradita, besueshmëria dhe suksesi i “Devolli Corporation”pasoi me hapjen e Terminalit Doganor që ofron shërbime të nivelit të lartë evropian. Brenda kompleksit industrial të “Devolli Corporation” është vendosur Terminali Doganor, i ndërtuar sipas standardeve evropiane. Terminali ka një hapësirë prej 21.000 m2 në të cilat janë të vendosur më shumë se 50 biznese, zyra të ndryshme, që ofrojnë shërbime të ndryshme si:

Agjenci zhdoganimi, banka, kompani sigurimesh, zyra doganore dhe kompani të tjera. Për të ofruar shërbime terminale, “Devolli Corporation” ka një kontratë shumë vjeçare me Autoritet Doganore të Kosovës. Terminali Doganor gjendet në Pejë. Terminali Doganor ndodhet vetëm në PEJË, ku në kuadër të tij janë edhe më shumë se 20 lokale afariste që kryejnë shërbime për doganën më saktë janë SHPEDITERË.


PRINC

E

CAFFE H

E US O

“Kafeja është mënyrë e mësimit të cilësive të reja, njerëzve dhe shijeve të reja nga e gjithë bota. Ne do të donim ta ndanim këtë botë me ju”.


PRINCE COFFEE SHOP Në nëntor të vitit 2009 “Devolli Corporation” për herë të parë ka hapur Prince Coffe Shopin, në Prishtinë. Në bazë të përformancës së shkëlqyer dhe të suksesit të madh, “Devolli Corporation” ka hapur Prince Coffee Shop edhe në Pejë dhe në Prizren, ku shumë shpejt pritet të hapë edhe në qendra të tjera të Kosovës. “Prania dhe kultura e brendit të kafesë sonë është shumë me rëndësi të jetë sa më afër me konsumatoret”. Prezantimi i brendit të kafesë sonë është pjesë e rëndësishme dhe integrale e biznesit tone. Ne përdorim një numër të madh teknikash, duke përfshirë artin e kafesë latte dhe të çokollatës për të arritur vizualisht një kafe superiore. Sot janë më shumë se 50 receta të kafesë të përgatitura nga stafi i trajnuar në Prince Coffee Shop. Biskotat dhe tortat e ndryshme janë po ashtu specialitete të Princ Coffee Shop. Interieri i Prince Coffee Shop në Prishtinë është përafërsisht 270 m2, ndërsa tarraca ka rreth 300 m2.


Investimet zhvillimore Pos investimeve të ndryshme në teknologji dhe në resurse humane “Devolli Coproration” ka bërë investime kapitale zhvillimore, duke blerë Fabrikën e Amortizatorëve në Prishtinë dhe fabrikën “Emin Duraku” të Gjakovës. Janë duke u bërë hulumtime të ndryshme nga menaxhmenti edhe për investime të reja...


Blerja e fabrikës “Emin Duraku” Fabrika “Emin Duraku” e Gjakovës ka një sipërfaqe prej 9.5 hektarësh.

Blerja e Fabrikës së Amortizatorëve Lokacioni: Ndodhet në Zonën industriale të Prishtinës, duke qenë një vend ideal për zhvillim biznesesh, e po ashtu është e lidhur edhe me rrjetin e rrugëve kryesore dhe të Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës. Zona e fabrikës ka rreth 83,568 m2 dhe ndërsa në total ka 42.600 m2. Një rrjet i rrugëve kryesore lidh Prishtinën me qytete të ndryshme të Kosovës si: Pejën, Prizrenin,


DEVOLLI CORPORATION  

devolli corporation

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you