Page 1

Portfolio:

ANNONCER

Mediegrafiker med sans for ĂŚstetik Anders Holmsgaard Andersen holmsgaard@me.com dk.linkedin.com/in/mediegrafiker/


Udforsk mine portfolioer på http://issuu.com/andersholmsgaardandersen

ANNONCER TRYKSAGER

LOGOER

Du er her

NYHEDS- ONLINEBREVE SLIDES

WEBGRAFIK & BANNERE

ONLINEBILLEDKATALOGER BEHANDLING

SVENDEPRØVE

KUNSTPLAKATER

FOTOS

TEGNINGER & ILLUSTRATIONER


UDTALELSE Rejsebureauet Happydays A/S

Se mit fulde CV og udtalelser p책 dk.linkedin.com/in/mediegrafiker/


BERLINGSKE Annonce, Happydays

KØR-SELV-FERIE med

Brug rejsekoden MIDA på www.happydays.nu og spar op til 100 kr. pr. person på ferierne.

Å FIND OS PK! FACEBOO

Vores gæster er glade! Tjek os på Trustpilot.dk

Ved bredden af Mosel 6 dages ferie på 3-stjernet hotel i Ellenz, Sydtyskland

Pris pr. person i dbl.vær.

1 børn 5-11 år ½ pris

fra

Hotel-Gästehaus Fuhrmann HHH

De smukke vinbyer Ellenz og Beilstein vokser næsten sammen henover Mosel og går for at være selve indbegrebet af Moselidyl. Her bor man på den strækning, hvor Moseldalen er allermest malerisk og med de mest snirklede sving flyder gennem et landskab af vinterrasser, borgruiner og idylliske bindingsværksbyer. Ankomst: Søndage frem til 28.10.2012.

Hotel-Gästehaus Fuhrmann

1 barn 6-14 år ½ pris

• 5 overnatninger • 5 x morgenbuffet • 5 x aftenbuffet

2 børn 6-14 år ½ pris

Feriedage i Schleswig-Holstein Hotel Waldblick Galerie Leiber´s HHH ved Plön See, Tyskland Lige mellem Kiel og Lübeck ligger det store bakkelandskab Naturpark Holsteinisches Schweiz med mere end 200 små og store søer. Ved den største af søerne, Plön See, finder man den lille by Dersau, hvor værtsparret Leiber står klar til at byde jer velkommen til hotellet, der placerer sig smukt blot 500 meter fra søens bred. Herfra er det oplagt at tage på opdagelse i den dejlige natur og aflægge besøg i nogle af de små hyggelige byer. Den gamle prægtige hansestad, Lübeck, ligger også inden for rækkevidde med vartegnet Holstentor ved fortryllende Altstadt og den berømte Lübecker-marcipan. Ankomst: Valgfri frem til 17.12.2012.

Hotel Waldblick Pris pr. person i dbl.vær.

1.299,-

Pris uden rejsekode 1.349,-

• 3 overnatninger • 3 x morgenbuffet • 3 x 3-retters middag/ buffet • 15-25 % rabat på greenfee på tre forskellige golfbaner

Kurbyen Montecatini Terme

Ankomst: Valgfri frem til 16.10.2012.

Sommer i København

Fjeldhytte i Sälfjällsbyn, Lindvallen

Pris pr. hytte (max 5 pers.)

First Hotel Esplanaden HHH i centrum

1.799,-

Pris uden rejsekode 1.899,-

• 7 overnatninger • El, vand og varme

Tilmeld dig på www.happydays.nu

Meld dig ind i Happydays’ rejseklub, deltag i konkurrencer og få nyhedsbreve med specialtilbud.

www.happydays.nu eller ring 70 20 34 48

Telefonerne er åbne hverdage kl. 8-17 samt weekend kl. 10-15

Brug rejsekoden

MIDA for info og bestilling

• 7 overnatninger • 7 x morgenbuffet • 7 x 3-retters middag/ buffet

5 overnatninger KUN 1.999,-

Pris pr. person i dbl.vær.

Er det på tide at lege turist i vores egen hovedstad, kan I ligeså godt gøre det nemt for jer selv: Hotellet ligger midt i den indre by – mellem Amalienborg og Kastellet – hvor Nyhavn og Den Lille Havfrue hører til naboerne. Hotellet har til huse i et af de smukke 1800-talspalæer i Bredgade, hvor man virkelig får oplevelsen af at bo i hjertet af det gamle København.

GRATIS MEDLEMSKAB OBS: Hotellet opkræver turistskat – EUR 1-5,- pr. person/nat.

2.699,-

Pris uden rejsekode 2.799,-

Hotel Esplanaden

Ankomst: Valgfri i perioden 24.6.-21.8.2012. Opholdet inkluderer kun slutrengøring.

Ankomst: Fredage i perioden 29.6.-3.8.2012.

Pris pr. person i dbl.vær.

Velkommen til en af Italiens mest kendte kurbyer, Montecatini Terme. Her bor I centralt på det klassik indrettede hotel med solterrasse og swimmingpoolen på Hotel Nizza et Suisse til fri afbenyttelse. Rundt i området har I nogle af landets største seværdigheder og pladser – og i selve Montecatini Terme har I bl.a. bjergbanen fra 1890 til Montecatini Alto. Eller hvad siger I til at opleve det skæve tårn i Pisa (55 km), hvor I kan vandre de 296 trappetrin op til toppen, hvor der er den bedste udsigt over byen. Og glem ikke Pisas smukke dåbskapel og renæssancebyen Firenze (52 km).

Sälfjällsbyn

Oplev en sommer i den storslåede svenske natur i Dalarna. Her lægger Sälens blide fjelde sig smukt i bløde kurver, mens Vesterdalselven dovent flyder forbi Sälen by. Små søer ligger spredt i landskabet, der veksler mellem det barske og storslåede højfjeld, de blomstrende, bølgende enge og de store, mørke skove.

Hotel Giglio

Hotel Giglio HHH i Italien

Sverige for hele familien

Bestil på

1.999,-

Pris uden rejsekode fra 2.099,Pristillæg i perioden 26.8.-11.10.: 350,-

1.499,-

Pris uden rejsekode 1.549,-

• 3 overnatninger • 3 x morgenbuffet • 1 flaske vin pr. værelse

VIND EN REJSE

!

SCA

N

Ekspeditionsgebyr kr. 79,-. GODE BØRNERABATTER – ved to betalende voksne. OBS: Enkelte destinationer opkræver turistskat.


BEBOERBLADET Annonce, Happydays

mED

Beboerbladet har indgået samarbejde med rejsespecialisten Happydays, så du får specialrabat på kør-selv-rejser. Oplys rejsekoden ved bestilling – så får du automatisk rabatprisen.

2 børn 6-14 år ½ pris

luksus PÅ hotel amerIka

Ankomst: Valgfri frem til 24.8. samt mandag til fredag i perioden 27.8.-14.12.2012.

d n I v

2 børn 6-14 år ½ pris

Se alle de spændende muligheder på www.happydays.nu

3 dages ferie på 3-stjernet hotel i Neumünster, Nordtyskland

Pris pr. person i dobbeltværelse

899,-

Pris uden rejsekode kr. 1.049,-

• 2 overnatninger • 2 x morgenbuffet • 1 x 2-retters middag • 1 x 4-retters middag • Velkomstkurv med mousserende vin, frugt og chokolade Opholdet inkluderer kun slutrengøring.

Best Western Hotel Prisma HHH Oplevelserne ligger i bogstaveligste forstand i en perlerække omkring Neumünster, der ligger 95 km syd for den danske grænse og har den mest ideelle placering midt i Schleswig-Holstein: Vadehavet og østersøkysten, hansestæderne og middelalderidyllerne, golfbanerne og storbyeventyrene – uanset hvad der tiltrækker, er byen et oplagt udgangspunkt. Hotellet ligger i et kvarter med gode shoppingmuligheder og tæt på byens store park, hvor også det tropiske vand- og wellnesscenter ligger. Ankomst: Valgfri i perioden 27.9.-13.10. samt torsdage og fredage i perioden 23.8.21.12.2012.

Pris pr. person i dobbeltværelse

799,-

Pris uden rejsekode kr. 949,-

• 2 overnatninger • 2 x morgenbuffet • 1 x 3-retters middag/buffet • 1 velkomstdrink • Rabat på greenfee på 3 forskellige golfbaner

HviLkEn sLAgs fERiE TiLByDER REjsEBuREAuET HAppyDAys?

en miniferie på prinsepalæet i bad doberan, nordtyskland

Svar på spørgsmålet og deltag i lodtrækningen om 3 overnatninger inkl. halvpension og 4-retters candlelight dinner m.m. for 2 personer på Hotel Prinzenpalais.

FÅ 5 % rabat PÅ FærgeoverFart

vinsmAgning DAnsEAfTEn juLEfERiE nyTåRsOpHOLD

mulIghedernes nordtYskland

3 dages ferie på 4-stjernet hotel ved Mariager Fjord i Hobro Hotel Amerika HHHH Midt i bøgeskoven ned til Mariager Fjord ligger der en lille oase, der kan gøre noget særligt ved dine næste fridage: hotellet er en oplevelse af topkvalitet fra ankomst til afrejse, hvor alt fra den klassiske, rustikke indretning til køkkenets ønske om at give dig en god overraskelse, skaber en luksuriøs ramme om et par dage langt væk fra hverdagen. Inden du sætter dig til bordet i restauranten med udsigt til skoven, er det oplagt at benytte hotellets idylliske beliggenhed til en tur langs vandrestierne gennem Østerskoven.

Husk rejsekoden: BEBOERBLADET

PræmI

CHARTERfERiE køR-sELv-fERiE

e

Navn Adresse Postnr. og by Send dit svar inden 2. oktober 2012 til: Beboerbladet, Studiestræde 50, 1554 København V. Mærk kuverten: Konkurrence. Du kan også maile dit svar til: rejse@bl.dk Vinderne får direkte besked.

#

kør-selv-FerIe

rejs med rabat

Brug linket på www.happydays.nu

Bestil nu på Teknisk arrangør:

www.happydays.nu eller ring 70 20 34 48 Åbent hverdage kl. 8-17 og weekend kl. 10-15

Husk rejsekoden: BEBOERBLADET

Børnerabat ved to betalende voksne. Ekspeditionsgebyr kr. 79,-. Afbestillingsforsikring kan tilkøbes. Forbehold for udsolgte datoer og trykfejl.


ERHVERVSGUIDEN VENDSYSSEL Annonce, Happydays

Som læser af Erhvervsguiden vendsyssel får du disse specielle læsertilbud. Oplys rejsekoden: “ERHvERvSGUiDEN” ved bestilling – så får du automatisk rabatprisen.

KøR-SElv-fERiE

med

Slotsferie i Nordtyskland

4 dages ferie på 4-stjernet slotshotel i Neustadt-Glewe, Mecklenburg-Vorpommern

1 barn 6-14 år ½ pris

Schlosshotel Neustadt-Glewe HHHH Pris pr. person i dobbeltværelse Romantik, historie og naturpragt går hånd i hånd på en ferie på det charmerende slotshotel. Det trelængede renæssanceslot stod færdigt i 1717, hvor det afløste byens gamle middelalderborg fra 1300-tallet Pris uden rejsekode kr. 1.549,som adelens hovedresidens. Her er man særligt stolt af det imponerende stukværk, der dækker et samlet • 3 overnatninger loftsareal på hele 1.600 m2, og når du bevæger dig • 3 x morgenbuffet gennem sale og saloner, kan du desuden beundre • 1 x 3-retters middag – og måske tælle dig frem til – slottets i alt 32 smukt • 1 x 4-retters restaurerede kaminer. Beliggenheden ved floden Elde, der er en del af det imponerende kanallandcandlelight dinner skab Lewitz nord for Ludwigslust, kan ikke være inkl. aperitif mere idyllisk. Og fra slotsgården kan man gå direkte • Badekåbe på værelset ud i Alstadt, hvor historiske bindingsværkshuse ligger tæt i de krogede gyder fra middelalderen. Men det er ikke den eneste mulighed for at stifte bekendtskab med pragten i dette historisk vigtige område: Både Schloss Ludwigslust (9 km) og Torneroseslottet i Schwerin (40 km) hører til Nordtysklands største seværdigheder.

1.399,-

Schlosshotel Neustadt-Glewe

Ankomst: Valgfri frem til 19.12.2012.

Svensk herregårdsweekend

Miniferie midt i Danmark

Pris pr. person i dobbeltværelse

1 barn 6-14 år ½ pris

Ronnums Herrgård

3 dages ferie på 4-stjernet herregårdshotel i Vargön ved Vänern Ronnums Herrgård HHHH Restauranten på herregården er i en klasse for sig, og det historiske herregårdsmiljø har aner tilbage til 1300-tallet. Det er her man finder Sveriges største sø Vänern samt Göta Älvs berømte kanaler og sluser. Ankomst: Fredage frem til 14.12. samt valgfri i efterårsferien 12.-26.10.2012.

Pris pr. person i dobbeltværelse

1.149,-

2 børn 6-14 år ½ pris

Pris uden rejsekode kr. 1.299,-

• 2 overnatninger • 2 x morgenbuffet • 2 x eftermiddagskaffe • 1 x 2-retters middag • 1 x 3-retters middag Foto: Lisa Nestorson - www.vastsverige.com

Ekstranat inkl. morgenbuffet Kun 299,-. Ring og hør!

3 dages ferie på 3-stjernet hotel i Kolding Best Western Hotel Kolding City HHH Kolding er helt centralt placeret for oplevelser på Fyn og i hele Syd- og Sønderjylland, og kvalitetshotellet er hyggeligt beliggende lige op ad Kolding Bypark, der er fyldt med aktivitetsmuligheder for børn og oaser for voksne. Ankomst: Mandag-fredag t.o.m. 21.12.2012. Opholdet inkluderer kun slutrengøring.

849,Pris uden rejsekode kr. 999,-

• 2 overnatninger • 2 x morgenbuffet • 2 x 2-retters middag Hotel Kolding City

Ekstranat inkl. morgenbuffet Kun 249,-. Ring og hør!

Børnerabat ved to betalende voksne. Ekspeditionsgebyr kr. 79,-. Afbestillingsforsikring kan tilkøbes. Forbehold for udsolgte datoer og trykfejl.

Bestil nu på Teknisk arrangør:

www.happydays.nu

eller ring

Åbent hverdage kl. 8-17 og weekend kl. 10-15

70 20 34 48 Husk rejsekoden: ERHvERvSGUiDEN


ERHVERVSGUIDEN VENDSYSSEL & JYDSKE VESTKYSTEN Annoncer, Happydays

Konkurrencee med Happydays og tag din bedre halvdel med! feri

el Vind en hyggelig hot

vinde en

sguiden Vendsyssel kan En heldig læser af Erhverv ner til Hotel zum Uklei, kør-selv-ferie for 2 perso mellem søerne i naturder ligger idyllisk placeret hweiz, nordtyskland. området Holsteinische Sc ernatninger med halvGevinsten inkluderer 3 ov t. og værelse med søudsig pension, velkomstdrink

For at deltage i lodtrækningen skal du tilmelde dig Happydays’ nyhedsbrev og svare korrekt på følgende spørgsmål:

Hos Happydays får du specialrabat på Krydstogter Dykkerrejser Kør-selv-ferie

SCAN

M

IE

Du deltager ved at scanne koden her – eller gå direkte ind på www.happydays.nu/dk/erhversguiden – og svare på spørgsmålet, når du tilmelder dig nyhedsbrevet.

PR

Æ

Lodtrækningen foregår 1. oktober 2012, og vinderen får direkte besked!

ser med g ej

®

de læ

R

Held og lykke!

Oplev Nordtyskland

An

4 dages ferie på 3-stjernet hotel i Dersau ved Plön See Schloss Plön

Hotel Waldblick Galerie Leiber´s ### Lige mellem Kiel og Lübeck ligger det store bakkelandskab Naturpark Holsteinisches Schweiz med mere end 200 små og store søer. Ved den største af søerne, Plön See, finder man den lille by Dersau, hvor værtsparret Leiber står klar til at byde jer velkommen til det nyrenoverede Hotel Waldblick Galerie Leiber’s, der placerer sig smukt blot 500 meter fra søens bred. Herfra er det oplagt at tage på opdagelse i den dejlige natur og aflægge besøg i nogle af de små hyggelige byer. Kør eksempelvis langs søen til områdets hovedby, Plön, der ligger indrammet af fem forskellige søer, mens byens gamle renæssanceslot troner over søriget fra bymidten.

Ankomst: Valgfri frem til 28.6.2013. Teknisk arrangør: Happydays A/S Prisen inkluderer: • 3 overnatninger • 3 x morgenbuffet • 3 x 3-retters middag/buffet • 15-25 % rabat på greenfee på tre forskellige golfbaner

Bestilling: www.happydays.nu eller ring på tlf. 7020 3448. Åbent hverdage kl. 8.00 – 17.00 samt weekender kl. 10.00 – 15.00. Husk rejsekode: JV Pris pr. person i dobbeltværelse kr. 1.199,00 Normalpris fra 1.249,- Din besparelse 50,- Ekspeditionsgebyr 79,Pristilæg i perioderne frem til 22.2. samt 16.4.–15.10.: 100,-

Klik ind på www.jvshop.dk og se alle vores tilbud

Hotel Waldblick Galerie Leiber´s


DAGBLADET INFORMATION

ser med g ej

®

de læ

R

Annonce, Happydays

KØR-SELV-FERIE Ferie i dit helt eget tempo!

Mosel med vinsmagning 6 dage på Hotel Alte Dorfschänke HHH i Kinderbeuern, Tyskland

Brug rejsekoden INKA på www.happydays.nu og spar op til 100 kr. pr. person på ferierne.

Pris pr. person i dbl.vær.

fra

1.499,-

Mosel slynger sig gennem et af de smukkeste flodlandskaber i verden, hvor borg- Pris uden rejsekode fra 1.599,ruiner på ensomme bjergtoppe troner over frodige vinterrasser og sejlbåde på Pristillæg i perioden 2.9.-28.9.: 400,- evig fart langs Mosels blå bånd. Mellem Trier og Koblenz, her hvor floden slynger • 5 overnatninger sig allermest og flyder bugtende gennem den ene traditionsrige vinby efter den • 5 x morgenbuffet anden, ligger også den lille middelalderby Kinderbeuern i en dalsænkning oppe i • 5 x 3-retters middag højderne med de bløde, grønne bjerge på den ene side og vinterrasserne ned mod • 1 velkomstdrink Moselfloden, som ligger 4 km herfra, på den anden. Hotelet er et lille, hyggeligt, • 1 x vinsmagning familieejet hotel placeret midt i landsbyidyllen. Et rigtigt godt udgangspunkt for små og store udflugter. Inden for få kilometers afstand ligger eventyrslotte, bådture, Ankomst: Søndage frem til middelaldermarkeder, de mest fantastiske udsigtspunkter og selvfølgelig vinbyerne, 21.10. samt lørdag 12.5. og der året rundt gør området til livsglædens centrum. mandag 18.6.2012.

Hotel Alte Dorfschänke

E RI 9,FE .24 ER 1 M n M ku SO age d 4

Hotel le Sorgenti

2 børn 6-14 år ½ pris

1 barn 0-11 år gratis

Luksusweekend i Malmø

Kandestederne

Pomp og pragt ved Elben

Sommer i Toscana

3 dage på Clarion Hotel Temperance HHHH i Sveriges charmerende storby

3 dage på badehotellet Hjorths Hotel HHH ved Skagen, Nordjylland

4 dage på Ringhotel Residenz Alt Dresden HHHH i Dresden, Tyskland

8 dage på Hotel le Sorgenti Tuscany HHHH i Montecatini Terme, Italien

• 2 overnatninger Pris pr. person i dbl.vær. • 2 x morgenbuffet • 2 x eftermiddagskaffe • 1 x enkel Pris uden rejsekode 1.299,aftenbuffet fredag • 1 x 3-retters middag på Restaurant Skeppsbron 2

1.249,-

• 2 overnatninger Pris pr. person i dbl.vær. • 2 x morgenbuffet • 1 x 3-retters middag inkl. kaffe Pris uden rejsekode 1.249,-

• 3 overnatninger Pris pr. person i dbl.vær. • 3 x morgenbuffet • 3 x aftenret • Parkering i garage Pris uden rejsekode 1.549,-

Malmø er tæt på, fuld af overraskelser og giver valuta for pengene. På det flotte, 4-stjernede hotel har du let adgang til alle fordelene og shoppingmuligheder. For hotellet ligger midt i centrum omgivet af seværdigheder. Her er få skridt til Gamla Stans hyggelige kvarterer, torve og små sidegader, der er særdeles butiks- og restauranttætte. Efter lørdagens gode middag med udsigt over byens kanaler på Restaurant Skepps-bron 2, kan det anbefales at tage en promenadetur i parkerne omkring renæssanceslottet, hvor også det flotte Casino Cosmopol ligger.

Tidens tand er gået næsten ubemærket henover det legendariske hotel i Kandestederne syd for Skagen. Her lever historien fra dengang, man ikke var turist men feriegæst, og hvor kunstnere, forfattere og skuespillere søgte ro og inspiration i den ganske særlige atmosfære med lyse trægulve, florlette gardiner, hviskende marehalm og lyset fra det brusende hav. Charmen, nostalgien og de smukke omgivelser er intakte, og her kan man tanke energi under gåture langs Vesterhavet og i Råbjerg Mile – eller i en af salonernes bløde lænestole i selskab med den bog, man aldrig fik læst. Oplev Danmarks største vandreklit Råbjerg Mile (1 km) eller Grenen (22 km).

Skønheden langs Elben, når den slynger sig forbi slottene, de historiske barokbyer og porcelænsbyen Meissen, er med til at gøre midttyske Sachsen til en af tyskernes egne foretrukne feriedestinationer. Her er Dresden et af de absolutte højdepunkter takket være historien om, hvordan byens pragt og legendariske stemning har overlevet både sønderbombningerne under 2. verdenskrig og 50 år i den østtyske spændetrøje. Dit hotel ligger i den centrale bydel Cotta vest for den gamle bymidte og få skridt fra Elbpromenaden, hvor man kan spadsere en tur langs floden. Det kan anbefales at efterlade bilen ved hotellet og tage bussen, der afgår 200 m fra hoteldøren og kører direkte ind til alle seværdighederne i centrum (4 km).

• 7 overnatninger Pris pr. person i dbl.vær. • 7 x morgenbuffet • 1 x 5-retters middag fra med specialiteter Pris uden rejsekode fra 3.549,fra Toscana Pristillæg i perioden 29.5.-10.9.: 400,- • 1 x 4-retters candlelight dinner med vin • 5 x 4-retters middag/buffet • 1 x vinsmagning • 1 velkomstdrink • 1 velkomstgave på værelset

Ankomst: Fredage frem til 15.6. samt valgfri Kr. himmelfart 16.-18.5. og pinsen 25.-26.5.2012.

Opholdet inkluderer kun slutrengøring.

Ekstranat kun 399,-

Vores gæster er glAde! Tjek os på Trustpilot.dk

Bestil på

1.199,-

Ankomst: Tirsdag til fredag frem til 28.6.2012. Opholdet inkluderer kun slutrengøring.

1.499,-

Ankomst: Valgfri frem til 24.12.2012.

grAtIs medlemsKAb!

I det toscanske bjerglandskab ligger olivenlunde og vinmarker side om side med gamle byer, der hver fortæller en krønike og gemmer på charmerende kultur og italiensk temperament. I udkanten af den gamle kurby Montecatini Terme ligger hotellet i en palælignende villa, der stammer tilbage fra det 13. århundrede. Herfra kan man f.eks. besøge Montecatini Termes kurbade eller renæssancebyen Firenze (46 km).

SCAN

og se film om Toscana

Ankomst: Tirsdage frem til 4.12.2012.

Meld dig ind i Happydays’ rejseklub på www.happydays.nu, deltag i konkurrencer og få nyhedsbrev med specialtilbud.

www.happydays.nu eller ring 70 20 34 48

Telefonerne er åbne hverdage kl. 8-17 samt weekend kl. 10-15

3.449,-

Brug rejsekoden INKA for info og bestilling

SCAN

fOr AT læSE MErE

Børnerabatter ved to betalende voksne. Afbestillingsforsikring kan tilkøbes. OBS: Enkelte destinationer opkræver turistskat. Ekspeditionsgebyr kr. 79,-.


ET CETERA MAGAZINE Annoncer, Happydays

Hôtel Le Château Fort

Slotsophold, storbyferie

& aktive oplevelser...

Hvilken ferietype vælger du?

Det er ofte et spørgsmål om temperament, når fridagene skal planlægges; er det fuld fart over feltet eller er det tilbagelænet afslapning, der skal være fællesnævneren for din næste ferie. Her har du mulighed for selv at vælge din favorit, hvad enten du er til forkælelse på et centrumhotel i hovedstaden, indkvartering på frankrigs største borgfæstning eller et aktivitetsspækket ophold i det nordtyske ferieparadis.

Sommer i København

First Hotel Østerport HHH Her har du nogle af hovedstadens største oplevelser og seværdigheder som nabo. Mindre end 100 Din pris: 1.199,- m fra hotellets hoveddør ligger Kastellet, der er opført af Christian pr. person i dobbeltværelse IV og er et af Nordeuropas bedst Pris uden rejsekode: bevarede fæstningsanlæg. Her hilser Danmarks vartegn Den lille 1.349,Havfrue alle rejsende velkommen i Københavns Havn, og der er netop masser af grunde til at byde velkommen lige her på Langelinie, hvor du blandt andet også finder Frihedsmuseet og Sankt Albans nygotiske kirke i Churchillparken. Herfra kan du tage havnerundfarten ind til den indre by, hvor cafelivet og shoppingmulighederne på Strøget næppe kræver nogen nærmere introduktion. I den modsatte retning finder du for eksempel Statens Museum for Kunst (700 m), Fælledparken (1,6 km) lige på den anden side af søerne og Tycho Brahe Planetarium (3,3 km).

4 dage på 3-stjernet centrumhotel

Unik slotsferie i Ardennerne

Aktiv ferie i Nordtyskland

Hôtel Le château Fort HHH

Van Der Valk Hotel Hamburg-Wittenburg HHH

Velkommen til en ferie, der er 6 dage på 3-stjernet noget ud over det sædvanlige. slotshotel i Frankrig Her bor I på et eksklusivt hotel Din pris: 2.449,indrettet på Chateau Fort de pr. person i dobbeltværelse Sedan, der med sine Pris uden rejsekode: imponerende 35.000 m2 er en 2.749,af de største borgfæstninger i Frankrig. Hotellet er en seværdighed og et spændende og unikt grundlag for gode ferieoplevelser i det historiske, nordfranske bjergområde. Konverteringen til et moderne hotel har blandet andet tilføjet den velrenommerede restaurant La Tour d’Auvergne inden for fæstningsværkets historiske mure, og de komfortable værelser er charmerende indrettet med respekt for borgens rustikke karakter.

Det får du: 2 overnatninger 2 x morgenbuffet 2 x 3-retters middag/buffet 1 velkomstdrink Kurafgift

• • • • •

Det får du: 5 overnatninger 5 x morgenbuffet 1 x 3-retters middag 1 x entre til Chateau Fort

• • • •

Ankomst: Søndage i perioden 23.6.-25.8.2013.

Ankomst: Valgfri frem til 28.6. samt søndag til onsdag i perioderne 1.7.-28.8. og 1.10.-18.12.2013.

Børnerabat: 1 barn 6-14 år ½ pris.

Børnerabat: 2 børn 4-12 år ½ pris.

OBs: Turistskat op til EUR 4,- pr døgn.

Der er også mulighed for: 3 overnatninger 1.049,4 overnatninger 1.399,-

Det får du: • 3 overnatninger • 3 x morgenbuffet

Mulighederne for at komme ud af dagligdagens trummerum i nye omgivelser er Din pris: 749,helt enestående på hotellet pr. person i dobbeltværelse i Wittenburg, der ligger blot Pris uden rejsekode: et par timers kørsel syd for 899,den danske grænse. Hotellet ligger i samme kompleks som det populære Alpincenter Wittenburg, der foruden sin indendørs, helårs skibakke tilbyder wellness- og saunalandskab, flere flotte restauranter, butik, cafe- og barområde samt store tumlepladser med aktivitetsredskaber indendørs og udendørs. 3 dage på 3-stjernet hotel i Mecklenburg-Vorpommern

Hotel Hamburg-Wittenburg

Børnerabat: 2 børn 6-14 år ½ pris.

LæsertiLBuD Dette læsertilbud fra Et CEtEra MagazinE har en særlig lav pris. Scan Qr-koden eller oplys rejsekoden ”etceterA” ved bestilling for at få opholdet til specialprisen.

Opholdet inkluderer kun slutrengøring.

Bestil nu på www.happydays.nu eller ring 7020 3448 Telefonerne er åbne hverdage kl. 8-17 samt weekend kl. 10-15

Teknisk arrangør:

Afbestillingsforsikring kan tilkøbes. Ekspeditionsgebyr kr. 79,-. Børnerabatterne gælder ved 2 betalende voksne.

®

Storby, luksusophold

& velvære...

Det er ofte et spørgsmål om temperament, når fridagene skal planlægges; er det fuld fart over feltet eller er det tilbagelænet afslapning, der skal være fællesnævneren for din næste ferie. Her har du mulighed for selv at vælge din favorit, hvad enten du er til forkælelse på et dansk tophotel, miniferie i berusende Berlin eller sommerferie i Italien.

Luksus ved Mariager Fjord Hotel Amerika HHHH

Midt i bøgeskoven ned til Mariager Fjord ligger der en lille oase, der kan gøre noget særligt Din pris: 899,ved dine næste fridage: pr. person i dobbeltværelse Hotel Amerika er en Pris uden rejsekode: oplevelse af topkvalitet fra ankomst til afrejse, 1.049,hvor alt fra den klassiske, rustikke indretning til køkkenets ønske om at give dig en god overraskelse, skaber en luksuriøs ramme om et par dage langt væk fra hverdagen.

3 dage på 4-stjernet hotel i Hobro

Det får du: 2 overnatninger 2 x morgenbuffet 1 x 2-retters middag 1 x 4-retters middag Velkomstkurv med mousserende vin, frugt og chokolade

• • • • •

Ankomst: Mandag-fredag frem til 31.5. og i perioden 26.8.-16.12. samt valgfri i perioden 4.6.-23.8.2013. Der er også mulighed for: 4 dages sommerferie 1.249,Brug rejsekoden og se flere opholdsmuligheder på www.happydays.nu.

Opholdet inkluderer kun slutrengøring.

Upstalsboom Hotel Friedrichshain HHHH Centrumkvarteret Friedrichshain er et indblik bag facaden og i Din pris: fra 1.199,- den originalitet og farverigdom, som Berlin gemmer på i et ungt, pr. person i dobbeltværelse lokalt miljø fyldt med anderlePris uden rejsekode: des muligheder end dem, de fra 1.349,officielle turistguider koncentrerer sig om. Fra hotellet har man let adgang til alle de kendte seværdigheder med toget, som på få minutter sætter dig af på for eksempel Potsdamer Platz eller Kurfürstendamm. 4 dage på 4-stjernet hotel i Friedrichshain

Det får du: • 3 overnatninger • 3 x morgenbuffet • 1 mineralvand på værelset

Ankomst: Valgfri frem til 27.12.2013.

Sommerwellness i Toscana Hotel Adua HHHH Det smukke hotel er et af kurbyen Montecatini Termes mest velansete, og her Din pris: 3.049,værner man om de lokale pr. person i dobbeltværelse traditioner for wellness og Pris uden rejsekode: forkælelse. Fra gårdhaven 3.349,kan man nyde cikadesangen og udsigten til bjergene under en svømmetur i swimmingpoolen – og hotellets store wellnesscenter er centrum for de nyeste trends inden for spa og wellness. I bor få skridt fra den berømte kurpark med ikke mindre end 9 historiske kurbade, og byen ligger helt centralt i Toscana med alle muligheder for at få det bedste med af regionens bud på kunst, arkitektur, vin og gastronomi. 8 dage på 4-stjernet hotel i Italien

Det får du: • 7 overnatninger • 7 x morgenbuffet • 7 x 3-retters middag

Der er også mulighed for: 2 overnatninger 899,4 overnatninger 1.549,-

Ankomst: Valgfri i perioden 4.6.-4.8.2013.

Børnerabat: Max. 1 barn 0-13 år gratis i forældres værelse.

Børnerabat: Max. 1 barn 0-3 år gratis i forældres seng.

Pristillæg i perioderne 1.5.-27.6. og 30.8.-31.10.: kr. 300,-

OBS: Turistskat EUR 1,40 pr. person over 10 år pr. døgn.

Hotel Friedrichshain

Hotel Adua

Kør-selv-ferier LÆSERTILBUD Dette læsertilbud fra ET CETERA MAGAZINE har en særlig lav specialpris. Scan QR-koden eller oplys rejsekoden ”ETCETERA” ved bestilling for at få opholdet til specialprisen.

Bestil nu på www.happydays.nu eller ring 7020 3448 Telefonerne er åbne hverdage kl. 8-17 samt weekend kl. 10-15 Afbestillingsforsikring kan tilkøbes. Ekspeditionsgebyr kr. 79,-. Børnerabatterne gælder ved 2 betalende voksne.

Teknisk arrangør:

ser med g ej

®

de læ

Børnerabat: Max. 1 barn 0-5 år gratis i forældres seng. Max. 2 børn 6-14 år ½ pris i forældres værelse.

Hotel Amerika

Berlin bag facaden

R

Hvilken ferietype vælger du?

ser med g ej

de læ

Der er også mulighed for: 2 overnatninger 799,-

R

Kør-selv-ferier

Ankomst: Valgfri frem til 4.8. og i perioden 12.-20.8.2013.


HUS & HAVE

Annonce, Happydays

LÆSERREJSER Kør-selv med

Hus & Have giver dig gode priser på udvalgte rejseoplevelser. Oplys rejsekoden ”HUSOGHAVE” ved bestilling eller scan QR-koden – så får du automatisk rabatprisen.

Teknisk arrangør:

FERIE I SKØNNE DANMARK Miniferie i Mols Bjerge

1 barn 6-14 år ½ pris

Kroferie på Lolland

2 børn 6-14 år ½ pris

The Cottage

Hotel Fuglsøcentret

Pris pr. person i dobbeltværelse

Hotel Fuglsøcentret på Djursland Hotellet ligger midt i Mols Bjerge med den flotteste udsigt over området, der for nylig er udnævnt til nationalpark og kun 1 km fra Fuglsø Strand. Her får I den bedste oplevelse af noget af den flotteste natur, Danmark har at byde på, ved at færdes til fods ad de afmærkede vandrestier og skovveje gennem det skønne terræn – eller på en travetur langs de brusende bølger ved Fuglsø Vig. Fuglsøcentret er forhenværende DGI-center og har både sportshaller, tennisbaner, naturgolfbane og masser af aktivitetsmuligheder, der gør feriens succes uafhængig af vejret. Og foruden den storslåede natur byder Djursland på nogle af landets bedste seværdigheder og forlystelser. Besøg for eksempel Djurs Sommerland (37 km) eller Ree Park (22 km).

849,-

Pris uden rejsekode 949,- • 2 overnatninger • 2 x morgenbuffet • 2 x 2-retters middag/buffet • Fri adgang til sportshaller med badmintonbaner m.m. • Fri Wi-Fi

! Brug rejsekoden og se flere NB opholdsmuligheder online.

Pris pr. person i dobbeltværelse

The Cottage HHH i Nysted Historien bag den hyggelige bindingsværkskro er præcis så engelsk som navnet: I begyndelsen af 1900-tallet kom den britiske skolefrøken Miss Jackson til Lolland og blev bestyrer af områdets engelske skole – og hun lod i 1908 The Cottage opføre som en tro kopi af sit hjem i England. De karakteristiske skorstenspiber og det hvide stakit byder stadig velkommen til The Cottage, og den hjemlige, intime atmosfære er bevaret med buldrende ild i pejsen, originale paneler på væggene og gamle æbletræer i haven. Her er jeres kroferie lagt i naturens smukkeste rammer kun et stenkast fra stranden ved Nysted Nor, og på en gåtur langs vandet kan I nyde en storslået udsigt over mod Ålholm Slot.

Ankomst: Valgfri frem til 20.12.2013.

Ankomst: Onsdage, torsdage og fredage i perioden 4.9.-13.12.2013. Opholdet inkluderer kun slutrengøring.

Miniferie midt i Danmark

Oplev København

2 børn 6-14 år ½ pris

Pris pr. person i dobbeltværelse

949,-

Kolding er helt centralt placeret for oplevelser på Fyn og i hele Syd- og Sønderjylland, og her bor I på et hyggeligt kvalitetshotel lige op ad Kolding Bypark og Legeparken, der er fyldt med aktivitetsmuligheder for børn og oaser for voksne. Spadserer man gennem parken, er der kun et kvarters gåtur til byens smukt restaurerede vartegn Koldinghus, som igennem århundreder var et af rigets vigtigste kongeslotte. Kunstmuseet Trapholt (5 km) og shoppingmulighederne i byens hyggelige gågader hører til andre af Koldings mange kvaliteter.

Ankomst: Mandag til fredag frem til 20.12.2013. Opholdet inkluderer kun slutrengøring.

www.happydays.nu HU REJSEKODE: ELLER RING 70 20 34 48 HUSKSO GHAVE BESTIL PÅ

• 2 overnatninger • 2 x morgenbuffet • 1 x 2-retters middag/buffet • 1 x 3-retters middag

Pris pr. person i dobbeltværelse

fra

749,-

Pris uden rejsekode fra 849,Pristillæg i perioden 20.-5.-10.10. samt 31.12: 100,-

• 2 overnatninger • 2 x morgenbuffet • 2 x 2-retters middag 3 overnatninger 1.049,-

Pris uden rejsekode 1.149,-

2 børn 6-14 år ½ pris

Pris uden rejsekode 1.049,-

BEST WESTERN Hotel Kolding City HHH

1.049,-

Quality Hotel Dan HHHH Hotellet er garanti for høj indkvarteringsstandard på besøget i vores egen hovedstad – og beliggenheden i Kastrup med metro- og busforbindelser nærmest lige uden for døren giver jer utroligt let adgang til de store attraktioner, der ligger spredt i og omkring København. Med metroen er I på Kongens Nytorv på under et kvarter og har alle centrums seværdigheder og muligheder foran jer: Hvis solen skinner, kan I smutte en tur i Nyhavn, hvor man kan nyde et glas velskænket fadøl eller tage på havnerundfart og se byen fra vandsiden.

Telefonerne er åbne hverdage kl. 8-17 weekend kl. 10-15

• 2 overnatninger • 2 x økologisk morgenbuffet • Shuttlebus til og fra Kastrup Lufthavn 3 overnatninger fra 1.999,Quality Hotel Dan

Ankomst: Valgfri frem til 28.12. samt 31.12.2013. Opholdet inkluderer kun slutrengøring.

SEJL BILLIGERE MED FÆRGER


HUS & HAVE

Annoncer (forskellige udgaver), Happydays

LÆSeRReJSeR Kør-selv med

Hus & Have giver dig gode priser på udvalgte rejseoplevelser. Oplys rejsekoden ”HuSOgHAVe” ved bestilling

Husk rejsekode: husoghave

– så får du automatisk rabatprisen.

gemytlige Tyskland 3 dage på 3-stjernet hotel i Tyskland

Pris pr. person i dobbeltværelse

6 dage på 3-stjernet hotel i Tyskland

6 dage på 3-stjernet hotel i Le Hohwald, Frankrig

fra

• 2 overnatninger • 2 x morgenbuffet • 1 x 3-retters middag/buffet • 1 velkomstdrink • Kurafgift Mulighed for 3 overnatninger – ring og hør nærmere! Ankomst: Valgfri ankomst frem til 20.12.2012.

Familieparadiset

6 dage på 4-stjernet hotel i Lam, Bayerischer Wald, Tyskland 2 børn 0-6 år gratis!

2 børn 5-12 år ½ pris

Pris pr. person i dobbeltværelse

Landhotel Alte Aue

fra

Pris pr. person i dobbeltværelse

1.099,-

fra

Pris uden rejsekode fra kr. 1.199,- Pristillæg frem til 8.6.2012: 100,-

• 3 overnatninger • 3 x morgenbuffet • 3 x 3-retters middag • Kurafgift (frem til 7.6.2012) Mulighed for 5 overnatninger – ring og hør nærmere!

Pristillæg i perioden 23.6.-11.8.2012: 100,-

• 5 overnatninger • 5 x champagnebrunch • 4 x 4-retters middag/buffet • 1 gallamiddag inkl. velkomstcocktail • Eftermiddagskaffe m. kage på ankomstdagen • 50 % rabat på greenfee • Fri adgang til tennis, badminton og minigolf • Børneklub inkl. frokost med drikkevarer ad libitum • 1 is og 2 softdrinks til børn hver eftermiddag

OBS: Kurafgift på EUR 1,- pr. person over 12 år pr. døgn afregnes direkte med hotellet.

Ankomst: Onsdage, torsdage og fredage frem til 29.3., i perioden 1.11.-14.12. samt valgfri i perioden 2.4.-31.10.2012.

2.349,-

Pris uden rejsekode fra kr. 2.549,-

Best Western Hotel Sonnenhof

Best Western Hotel Sonnenhof HHHH Vil I helt væk fra hverdagen og forkæles ud over alle grænser, står det 4-stjernede superiorhotel Sonnenhof klar til at give jer en ferieoplevelse af de mere luksuriøse. Nyd tilværelsen med pools, wellness, egen golfbane og en fabelagtig udsigt over de disede bjerge og bayerske skove.

Ankomst: Søndage i perioden 1.4.-9.12.2012.

Verdensbyen Hannover

Ferie ved det hvide slot 4 dages på 3-stjernet hotel i Schleswig-Holstein, Tyskland

3 dage på 4-stjernet hotel i Tyskland

Pris pr. person i dobbeltværelse

Pris pr. person i dobbeltværelse

849,-

1.249,-

Pris uden rejsekode kr. 949,-

gRATIS med alle bestillinger: Voucher til 1 flaske vin hos Scandinavian Park

Pris uden rejsekode kr. 1.349,-

• 2 overnatninger • 2 x morgenbuffet • 1 x 3-retters middag/buffet Ramada Hotel • 1 x entré til haveanlæggene Britannia Hannover HHHH Herrenhäuser Gärten Selv om Hannover er en moderne storog Berggarten by, er fundamentet en smuk, gammel by med Altstadt grundlagt ved floden Mulighed for 3 overnatninger Leine. Fra hotellet er der kun 200 m – ring og hør nærmere! til stationen, hvor du kan tage S-bahn ind til centrum på under 10 minutter. Ankomst: Valgfri frem til 27.12.2012.

• 3 overnatninger • 3 x morgenbuffet • 2 x 3-retters middag/buffet • 1 entré til Schloss Ahrensburg • 50 % rabat på greenfee til Golfplatz Siek/Ahrensburg og Golfklub Süllfeld

Hotel am Schloss Ahrensburg

Hotel am Schloss Ahrensburg HHH Omgivet af idyllisk natur byder Ahrensborg på hyggeligt caféliv såvel som mange seværdigheder. Ankomst: Fredage frem til 22.6. og valgfri i perioden 1.7.- 29.8.2012.

Mulighed for 5 overnatninger – ring og hør nærmere!

Le Grand Hotel Du Hohwald

Le Grand Hotel Du Hohwald HHH På hotellet fornemmer man de historiske vingesus fra begyndelsen af 1900-tallet, hvor det var vært for bourgeoisiets gallamiddage og fester i de frodige naturomgivelser i Le Hohwald, Alsace. I dag er hotellets indre renoveret i moderne stil med en respekt for det legendariske hus, der bevarer en del af storhedstidens ånd. Den fredelige landsby i Vogesernes er både det perfekte sted for et romantisk hideaway eller som base for oplevelser rundt i det franske vinland. Her kan man stresse af i det grandiose poolområde eller opsøge den alsaciske vinrutes spændende interessepunkter.

Hotel Reiler Hof

Hotel Reiler Hof HHH Midt på Mosels slyngede bånd, her hvor floden slår sine mest dramatiske sving, ligger vinbyen Reil. Byens beliggenhed under den sydtyske sol og midt mellem kulturperlerne Koblenz og Trier gav den tidligt en ganske særlig position indenfor vinavl og vinhandel, og Reil kan dateres mere end 1000 år tilbage i tiden. Bybilledet er præget af både historiske stenhuse og bindingsværk fra middelalderen, og den livlige trafik på såvel floden som i vinmarkerne, der omgiver byen, giver en oplevelse af rendyrket Mosel-romantik.

Pris pr. person i dobbeltværelse

1.999,-

Pris uden rejsekode kr. 2.199,-

• 5 overnatninger • 5 x morgenbuffet • 5 x 3-retters middag • 1 velkomstdrink Ankomst: Søndage frem til 21.10.2012.

Herlige dage i Harzen

Ferie i Skandinavien

www.happydays.nu ...eller ring 70 20 34 48 Husk rejsekode: husoghave

Bornholm, Bornholm, Bornholm... 4 dages ferie på hyggeligt hotel i Sandvig

Ankomst: Valgfri i perioden 16.4.-29.6.2012.

Hotel Pepita

Den svenske skærgård 3 dage på Skärgårdshotellet i Sverige

Pris pr. person i dobbeltværelse

Pris uden rejsekode kr. 2.349,-

Pris uden rejsekode kr. 949,-

Hotel Schloss Wedendorf

Fotograf: Michael Bader

Pris pr. person i dobbeltværelse

1.549,-

A.L.Harzhotel Fünf Linden

A.L. Harzhotel Fünf Linden HHHH I kan glæde jer til at blive kræset om på det 4-stjernede hotel: Her er det voksne publikum i centrum, og I bliver budt velkommen med champagne på værelset. Mens I falder til på denne idylliske plet i Harzen, har hotellets køkken travlt med at tilberede jeres første 4-retters middag. Gastronomien er i det hele taget en stor del af forkælelsen her på stedet, og efter en stor morgenbuffet – evt. med et glas champagne, hvis det frister – kan I være klar til en udflugt i det midttyske bjergrige. Besøg f.eks. Quedlingburg, der er på UNESCOs liste over verdenskulturarv.

Hotel Schloss Wedendorf HHHH Godt 220 km fra den danske grænse ligger det elegante slotshotel fredeligt placeret i smørhullet mellem kulturperlerne Lübeck Alstadt (38 km), Hansestaden Wismar (33 km) og torneroseslottet i Schwerin (32 km) midt i Mecklenburgs naturpragt. Schloss Wedendorf, hvis historie går mere end 700 år tilbage, er nyistandsat fra inderst til yderst og fremtræder i dag som en særdeles komfortabel og romantisk ramme om et par idylliske feriedage. Man indkvarteres i smukke værelser og kan vælge blot at nyde de historiske omgivelser og slotsparken med søer og voldgrav.

Pris uden rejsekode kr. 1.649,-

• 3 overnatninger • 3 x champagnebrunch • 3 x eftermiddagste med kage • 3 x 4-retters middag • Champagne på værelset ved ankomst • 25 % rabat på wellnessbehandlinger • Kurafgift Mulighed for 5 overnatninger – ring og hør nærmere! Ankomst: Valgfri frem til 20.12.2012.

Pris pr. person i dobbeltværelse

Fotograf: Michael Bader

1.699,-

Pris uden rejsekode kr. 1.799,-

• 3 overnatninger • 3 x morgenbuffet • 3 x 3-retters middag • 1 x kaffe og kage Ankomst: Valgfri i perioden 24.3.26.4. og 30.10.-15.12. samt søndage, mandage og tirsdage i perioden 29.4.-28.6. og 7.8.-23.10.2012.

Husk rejsekode: husoghave

Telefonerne er åbne hverdage kl. 8-15.30 samt weekend kl. 10-15 tlf. 70 20 34 48

Hus & Have giver dig gode priser på udvalgte rejseoplevelser. Oplys rejsekoden ved bestilling – så får du automatisk rabatprisen.

LÆSERREJSER Kør-selv med

Danmark og Sverige 2 børn 6-14 år ½ pris

eller scan for at se aktuelle tilbud

Pris pr. person i dobbeltværelse

1.049,-

3 dage på 3-stjernet bindingsværkskro The Cottage HHH Historien bag den hyggelige kro er præcis så engelsk som navnet: I begyndelsen af 1900-tallet kom den britiske skolefrøken Miss Jackson til Lolland og blev bestyrer af områdets engelske skole – og hun lod i 1908 The Cottage opføre som en tro kopi af sit hjem i England. De karakteristiske skorstenspiber og det hvide stakit byder stadig velkommen, og den hjemlige, intime atmosfære er bevaret med ild i pejsen, originale paneler på væggene og gamle æbletræer i haven. Her er jeres ferie lagt i naturens rammer kun et stenkast fra stranden ved Nysted Nor, og på en gåtur langs vandet til f.eks. den lille hyggelige Nysted Havn (1 km) kan I nyde en storslået udsigt over mod Ålholm Slot. Besøg f.eks. også naturparken ved den gamle købstad Maribo (26 km).

Husk rejsekode:

HuSOGHavE

Pris uden rejsekode kr. 1.149,-

• 2 overnatninger • 2 x morgenbuffet • 1 x 2-retters middag/buffet • 1 x 3-retters middag Ankomst: Onsdage, torsdage og fredage i perioden 20.3.-21.6.2013. Opholdet inkluderer kun slutrengøring.

The Cottage

Ankomst: Juni: 3. 8. 13. 18. 23. 28. Juli: 3. 8. 13. 18. 23. 28. Aug.: 2. 7. 12. 17. 22. 27. Sep.: 2.

Skærgårdsidyllen Nynäshamn beliggende lige syd for Stockholm har ry for at være den mest solsikre lille plet i Sverige. Her bor du direkte ved havnen og med en helt unik, maritim atmosfære.

Opholdet inkluderer kun slutrengøring.

Bland-selv-oplevelser 4 dage på HHH hotel i Schleswig-Holstein, Tyskland inkl. halvpension og velkomstdrink

• 2 overnatninger • 2 x morgenbuffet • 1 x 2-retters middag • 1 velkomstdrink Mulighed for 4 overnatninger - ring og hør nærmere! Ankomst: Torsdage, fredage og lørdage frem til 16.6. og i perioden 16.8.-15.12. samt valgfri i helligdagsferierne – ring & hør!

SammeNSæt DiN eGeN ferie! 4, 6 eller 8 dage p å HHHH hotel ved Gardasøe n, Italien inkl. halvpension eller be d & breakfast

Valgfri ankomst!

Bed & breakfast

6 dage på HHHH hotel ved Mosel inkl. halvpension og velkomstdrink m.m. fra 2.199,-

Kroferie på Öland

Kandestederne

3 dage på Hotel Skansen HHHH i Sverige

3 dage på Hjorths Hotel HHH ved Skagen

849,-

2.149,-

fra 1.049,-

Bo ved Gudenåen

Luksusophold i Sverige

Find flere kombinationsmuligheder på www.happydays.nu eller ring til Lena og hør nærmere! telefonerne er åbne hverdage kl. 8-15.30 samt weekend kl. 10-15 på tlf. 70 20 34 48

3 dage på Hotel Bykrogen i Kristianstad, Sverige

3 dage på Radisson Blu Papirfabrikken HHHH

Hotel Bykrogen

Pris pr. person i dobbeltværelse 1 barn 6-14 år ½ pris

1.099,-

Pris pr. person i dobbeltværelse 2 børn 6-14 år ½ pris

• 2 overnatninger • 2 x morgenbuffet • 1 x gourmetburger eller 1 ret efter kokkens valg i Brasseriet • Rabat på entre til Museum Jorn • 10 % rabat på sejlads med Hjejlen (maj-september) • 20 % rabat på greenfee i Silkeborg Golfklub

Hotellet, der er indrettet i byens gamle papirfabrik, blev i 2007 kåret som et af rejsebranchens bedste. Sejl en tur til Himmelbjerget med hjuldamperen eller se Tollundmanden på Silkeborg Museum. Her kan du glæde dig til et par gode Ekstranat inkl. morgenbuffet kun 399,dage omgivet af noge af landets smukkeste naturkulisser. Ankomst: Fredag frem til 21.6. samt valgfri i påsken, pinsen Opholdet inkluderer kun slutrengøring. og Kr. Himmelfart. Vores gæster er glade! tjek os på trustpilot.dK

Teknisk arrangør:

1.099,-

Pris uden rejsekode kr. 1.199,-

Pris uden rejsekode kr. 1.199,-

Radisson Blu Papirfabrikken

ivi

Teknisk arrangør:

1.199,-

Lad skuldrene falde helt ned med udsigten til et par dage • 2 overnatninger på en af Sveriges mest idylliske • 2 x morgenbuffet scener: Her har værtsfamilien • 1 x 2-retters middag med stor respekt for kulturarinkl. aperitif ven skabt en lille oase, hvor • Kaffe og kage ad libitum din kroferie bliver en særlig • Fri Wi-Fi oplevelse: Her er moderne 3 overnatninger spa- og wellnesscenter i det kun 1.949,gamle Tingshuset og en rigtig god restaurant i villaen med Ankomst: detaljer tilbage fra 1700-tallet. Valgfri frem til 27.4.2013.

2 børn 3-10 år ½ pris!

Golf Club Ca Degli Ul

1.349,-

Pris uden rejsekode kr. 1.449,-

Tidens tand er gået næsten ubemærket henover legendariske Hjorths Hotel i Kandestederne Pris uden rejsekode kr. 1.299,- syd for Skagen. Her lever historien fra dengang, man ikke var • 2 overnatninger turist men feriegæst, og hvor • 2 x morgenbuffet kunstnere, forfattere og skue- • 1 x 3-retters middag spillere søgte ro og inspiration i inkl. kaffe den ganske særlige atmosfære med lyse trægulve, florlette Ankomst: Onsdag til fredag gardiner, hviskende marehalm i perioden 1.5.-28.6.2013. og lyset fra det brusende hav. Opholdet inkluderer kun slutrengøring.

fra 1.349,-

Lige ved flodbredden

Hotel Brixiade

Pris pr. person i dobbeltværelse

Hotel Skansen

Pris pr. person i dobbeltværelse

Halvpension

Landhotel Schimmelreiter

Afbestillingsforsikring kan tilkøbes. Ekspeditionsgebyr kr. 69,-. Børnerabatter gælder ved to betalende voksne.

OBS: Kurafgift EUR 0,60,- pr. person pr. døgn afregnes direkte med hotellet.

Hjorths Hotel

Pris pr. person i dobbeltværelse

Alle priser er pr. person i dobbeltværelse.

Ankomst: Søndage i perioden 3.6.26.8.2012.

Opholdet inkluderer kun slutrengøring.

• 5 overnatninger • 5 x morgenbuffet • 5 x 2-retters middag/buffet

kun 1.249,-

1.549,-

Pris uden rejsekode kr. 1.649,-

6 dage på Glomstad Gjestehus i Norge

Hotellet er oprindeligt et pensionat med traditioner tilbage til 1600-tallet og ligger smukt hævet i de norske fjelde med panoramaudsigt over Gudbrandsdalen.

Pris pr. person i dobbeltværelse

• 3 overnatninger • 3 x morgenbuffet • 3 x 2-retters middag

Gudbrandsdalen, Norge Glomstad Gjestehus

• 5 overnatninger • 5 x morgenbuffet • 2 x 2-retters middag • 1 x vinsmagning på Domaine Wach i Andlau • 1 x entré til destilleri René de Miscault inkl. vinsmagning og en lille gave

4 dage på 4-stjernet hotel i Wedendorf, Nordtyskland

Kroferie på Lolland 2 børn 6-14 år ½ pris

Hotel Pepita I læ af Hammerknudens granit, der skyder sig ud i havet på det nordlige Bornholm, finder man tvillingebyerne Allinge-Sandvig. Her oplever man Bornholm fra sin dejligste side. Bybilledet præges af smalle gader og gamle bindingsværkshuse, i bunden af vigen finder man den dejligste sandstrand, og på toppen af skråningerne bag den maleriske havn troner ruinerne af middelalderborgen Hammershus. Fra havnen i Allinge lægger M/S Ertholm fra kaj mod Ertholmene, og bag lodsstationen kan man lade sig friste af de berømte fiskespecialiteter på røgeriet. I bor helt centralt på Hotel Pepita, som er et rigtig hyggeligt hotel med en gammel, smuk bindingsværksgård som hovedbygning.

1.949,-

Pris uden rejsekode kr. 2.149,-

Teknisk arrangør:

Bestil på

Hus & Have giver dig gode priser på udvalgte rejseoplevelser. Oplys rejsekoden ”HuSOGHaVe” ved bestilling – så får du automatisk rabatprisen.

Pris pr. person i dobbeltværelse

Slotsferie i Mecklenburg

4 dage på 4-stjernet hotel i Wickerode, Tyskland

Afbestillingsforsikring kan tilkøbes. Ekspeditionsgebyr kr. 79,-. Børnerabat ved to betalende voksne.

LæSerreJSer Kør-selv med

www.happydays.nu

Pristillæg frem til 3.4.2012: 50,Pristillæg i perioden 15.4.-31.10.2012.: 150,-

4 dage på 3-stjernet hotel i Altenau, Tyskland

Schloss Ahrensburg

Se oversigten over vores sommerresorts med masser af faciliteter på

Pris uden rejsekode fra kr. 949,-

Idylliske dage i Harzen

OBS: Kurafgift på EUR 1,80 pr. person pr. døgn afregnes direkte med hotellet fra og med 8.6.2012.

Vin, slot, wellness

699,-

2 børn 6-12 år ½ pris

Apparthotel Svenson HHH Hotel Svenson, der ligger i udkanten af Kappeln 68 km syd for den danske grænse, er en hyggelig base for et par stressfri dage i det gamle danske land. Her får I en varm velkomst i rolige rammer, hvor dagen begynder og slutter med god mad i en afslappet atmosfære. Omgivelserne er særdeles velegnede til at gå på opdagelse i: 200 meter fra hotellet ligger fjorden Slien, og den hyggelige marina ved bredden er en rigtig lille perle. Fra hotellet går der også gode vandrestier ind til centrum af den lille havneby Kappeln, Apparthotel Svenson hvor den maritime stemning krydres med livlig butikshandel i en malerisk bymidte – en atmosfære så hyggelig, at den har gjort Kappeln til kulisse for en populær tysk TV-serie.

Landhotel Alte Aue HHH Når man kører ind i Harzen gennem Okertal, møder man et landskab væsentligt anderledes, end hvad man hidtil har set på sin vej ned igennem Tyskland. Pludselig rejser de skovklædte bjerge sig på begge sider af vejen. Overalt i Harzen ligger store og små søer, vandfald og bække risler nedad bjergsiderne, hvor små, besøgsværdige landsbyer ligger spredt med rund hånd.

FeRIeReSORTS

Romantik i vinbyen Reil Det majestætiske Alsace

Stressfrie dage ved Kappeln

Okertal

www.happydays.nu ...eller ring 70 20 34 48

Bestil på

Velkommen til en luksuriøs weekend på den familieejede kro lige uden for Kristianstad. Ved Råbelövssjön i et af Skånes skønneste naturområder venter jer en weekend fyldt med kulinariske oplevelser i restauranten, der er optaget i Sveriges førende restaurantguide, hvor maden tilberedes udelukkende af friske råvarer fra egnens gårde og frisk fisk fra søen.

• 2 overnatninger • 2 x morgenbuffet • 1 x Hotel Bykrogens grillbuffet inkl. dessert og kaffe Ekstranat inkl. morgenbuffet kun 299,SOMMERFERIE 3 overnatninger kun 949,-

Ankomst: Fredage frem til 5.7. samt i perioden 9.8.-25.10. Valgfri 28.-30.3., 26.-27.4., 9.-11.5. og 17.-18.5.2013. Opholdet inkluderer kun slutrengøring.

afbestillingsforsikring kan tilkøbes. Ekspeditionsgebyr kr. 79,-. Børnerabat ved to betalende voksne. Forbehold for udsolgte datoer og trykfejl.

Husk rejsekode: HuSOGHavE

Telefonerne er åbne hverdage kl. 8-17 samt weekend kl. 10-15 tlf. 70 20 34 48


SAMVIRKE & DIABETES FORENINGEN

®

kØR-SeLV-FeRie Ferie i dit helt eget tempo!

Luksusliv i Midttyskland Lige syd for Harzens sagnomspundne bjerglandskaber ligger en af Tysklands smukke, gamle barok- og middelalderbyer; Heiligenstadt. Byen er også en kendt kurby, og traditionen for wellness og forkælelse får I serveret på et sølvfad på jeres hotel. Det flotte, nye hotel ligger i udkanten af byens kurpark, og det har givet plads til ikke mindre end 4500 m2 badeland med 6 forskellige opvarmede bassiner i alle størrelser og udformninger, et helt saunalandskab og en eksklusiv wellnessafdeling. 3 overnatninger med ankomst i perioden 1.9.-20.12. Kun 1.549,-

Toscana – la dolce vita!

Pris pr. person i dbl.vær.

2.299,-

6 dage på Best Western Hotel am Vitalpark HHHH

8 dage på Hotel Adua HHHH i Montecatini Terme, Italien

Pris uden rejsekode 2.399,• 5 overnatninger • 5 x morgenbuffet 2 børn • 3 x 3-retters middag/buffet 6-11 år ½ pris • 1 velkomstdrink • 1 is til børnene hver dag • Fri entre til badelandet Vitalpark • 10 % rabat på wellnessbehandlinger Ankomst: Valgfri i perioden 1.6.-22.8.2012. Best Western Hotel am Vitalpark

Det smukke hotel er et af kurbyen Montecatini Termes mest velansete hoteller, og her værner man om de lokale traditioner for wellness og forkælelse. Hotellet har en pragtfuld gårdhave, hvor man kan nyde cikadesangen og udsigten til bjergene under en svømmetur i swimmingpoolen – og hotellets store wellnesscenter er centrum for de nyeste trends inden for spa og wellness. I bor desuden få skridt fra den berømte kurpark med ikke mindre end 9 historiske kurbade, og byen ligger helt centralt i Toscana med alle muligheder for at få det bedste med af regionens bud på kunst, arkitektur, vin og gastronomi.

brug rejsekoden SAMVIRKE på www.happydays.nu og spar op til 100 kr. pr. person på ferierne.

SCAN

Pris pr. person i dbl.vær.

og se film fra Toscan

3.149,-

• 7 overnatninger • 7 x morgenbuffet • 7 x 3-retters middag Ankomst: Valgfri i perioden 2.6.-4.8.2012. Hotel Adua

ge da 6 9,eR 9 M .0 M n2 So ku

ge 9,da 9 6 2.1 n ku 2 børn 6-14 år ½ pris

Hotel Amerika

Clarion Hotel Temperance

1 barn 6-14 år ½ pris

Sommer ved fjorden

Miniferie i Malmø

Norges fjorde

4 dage på Hotel Amerika HHHH ved Mariager fjord i Hobro

4 dage på Clarion Hotel Temperance HHHH i Sverige

4 dage på Dragsvik fjordhotell AS HHH i Balestrand ved Sognefjorden

• 3 overnatninger Pris pr. person i dbl.vær. • 3 x morgenbuffet • 3 x 2-retters middag/buffet Pris uden rejsekode 1.349,-

• 3 overnatninger Pris pr. person i dbl.vær. • 3 x morgenbuffet • 3 x eftermiddagskaffe med kage Pris uden rejsekode 1.299,• 3 x enkel aftenbuffet

• 5 overnatninger Pris pr. person i dbl.vær. • 5 x morgenbuffet fra • 5 x 3-retters middag Pris uden rejsekode fra 2.899,-

Malmø er fuld af charme og helt oplagt til den ekstra lille sommerferie: Byen rummer alle de klassiske oplevelser i Gamla Stans kvarterer, torve og små sidegader med butikkerne og caféerne. Her har du shopping, seværdigheder og strand lige for dine fødder.

Norges fjorde hører uden tvivl blandt de smukkeste i verden. Nu får I mulighed for at opleve det selv og bo ved Norges længste fjord; Sognefjorden. Det hyggelige, 3-stjernede hotel ligger i den inderste del, tæt ved den gamle kulturby Balestrand (10 km).

1.299,-

Lyse nætter og solrige dage – når det er sommer i Danmark, er det fantastisk at tage på opdagelse i et landskab så idyllisk og dansk som dét omkring Mariager Fjord. Her bor I på det 4-stjernede hotel midt i den grønne bøgeskov og kun få skridt fra Danmarks efter sigende smukkeste fjord.

1.249,-

Ankomst: Valgfri i perioden 4.6.-21.8.2012.

Ankomst: Valgfri i perioden 17.6.-13.8.2012.

Opholdet inkluderer kun slutrengøring.

Opholdet inkluderer kun slutrengøring.

Miniferie fra 27.8. kun 999,-

a

Pris uden rejsekode 3.249,-

3 børn 2-8 år gratis!

Hotel-Gästehaus fuhrmann

Weekend fra 17.8. kun 1.199,-

2.799,-

Mosels idyl

Hyggelige Nordtyskland

Sommer i Tyrol

4 dage på Hotel-Gästehaus fuhrmann HHH i Ellenz, Sydtyskland

4 dage på Hotel am Schloss Ahrensburg HHH i Schleswig-Holstein

8 dage på Hotel Piz HHH i Mandarfen Pitztal, Østrig

Pris pr. person i dbl.vær. • 5 overnatninger • 5 x morgenbuffet fra • 5 x aftenbuffet Pris uden rejsekode fra 2.099,-

• 3 overnatninger Pris pr. person i dbl.vær. • 3 x morgenbuffet • 2 x 3-retters middag/buffet Pris uden rejsekode 1.349,• 1 entré til Schloss Ahrensburg • 50 % rabat på greenfee til 3 golfbaner

Pris pr. person i dbl.vær. • 7 overnatninger • 7 x morgenbuffet • 7 x 4-retters middag Pris uden • Udlån af mountainbike rejsekode 3.099,• Pitztal Freizeitpass – oplevelsespas med fri adgang til aktiviteter • 15 % rabat på entré til Swarovski Kristallwelten

1.999,-

Pristillæg i perioden 26.8.-11.11.: 350,-

Oplev et af verdens smukkeste flodlandskaber. Ankomst: Søndage frem til 28.10.2012.

2.999,-

1.299,-

Ankomst: Fredage frem til til 22.6. samt valgfri i perioden 1.7.-29.8.2012.

Ankomst: Lørdage i perioden 30.6.-11.8.2012.

Pristillæg i perioden 16.6.-19.8.: 300,-

Ankomst: Juli: 1. 6. 11. 16. 21. 26. 31. Aug: 5. 10. 15. 20. 25. 30. samt valgfri i perioden 4.9.-26.10.2012.

Vores gæster er glade!

på FiNd oS ! FACebook

Tjek os på Trustpilot.dk

GRAtIS MEdlEMSKAb!

SCAN

fOr AT læSE

Meld dig ind og deltag i lodtrækningen om en gratis ferie! MErE

Bestil på www.happydays.nu eller ring 70 Telefonerne er åbne hverdage kl. 8-17 samt weekend kl. 10-15

20 34 48

Husk rejsekode: SAMVIRKE

Børnerabatter ved to betalende voksne. Afbestillingsforsikring kan tilkøbes. OBS: Enkelte destinationer opkræver turistskat. Ekspeditionsgebyr kr. 79,-.

i dobbeltværelse

2.049,-

ode fra kr. 2.349,-

stillæg i perioderne g 24.8.-20.9.: 700,- mt 13.7.-23.8.: 1.100,-

nger buffet ffet

kør-selv

Pr. person i dobbeltværelse

REjS mED RABAT

fra 2.049,-

lbuddene se ti

Pris uden rejsekode fra kr. 2.349,-

I samarbejde med Diabetesforeningen og Happydays får du rabat på udvalgte rejseoplevelser. Indtast rejsekoden DIABETES på www.happydays.nu for at få rabatprisen og se endnu flere rejsetilbud, eller scan koden med din mobil.

Pristillæg i perioderne 8.6.-12.7. og 24.8.-20.9.: 700,- samt 13.7.-23.8.: 1.100,-

CitronkySten ved

gardaSøen

2 børn 4-7 år gratis

gfri i perioderne 6.7., 13.7.-17.8., 1.9.-6.10.2013.

fra talien

m See, Østrig 2 børn 9-11 år ½ pris

Hotel Limonaia Den lille, romantiske fiskerby Limone er nærmest hugget ind i de høje bjergskråninger på Gardasøens nordvestlige side, omgivet af de citron- og olivenlunde, som den og kysten er opkaldt efter og beliggende helt ned til det glitrende, blå vand.

Skønne dage i

Skagen

2 børn 6-14 år ½ pris

Color Hotel Skagen HHHH Uden for sommersæsonen finder man ind til det ægte Skagen med den ro, originalitet og stemning, som skagensmalerne faldt for. Skagen er perfekt til en slentretur i historien mellem de hvidmalede stakitter og små dukkehuse bag hovedgaden. Her bor du i lyset mellem Kattegat og Skagerrak, og der går vandrestier gennem klitterne herfra direkte til Den Tilsandede Kirke, til havet og ind til caféerne i midtbyen. Ankomst: Valgfri i perioden 25.3.-3.7.2013.

Weekend i Småland 3 dage på 4-stjernet hotel i Växjö, Sverige 1 barn 6-14 år ½ pris Husk rejsekode

DI AB ET ES

ved bestilling!

erdage kl. 8-17 kend kl. 10-15

• 7 overnatninger • 7 x morgenbuffet • 7 x aftenbuffet

8 dage på hotel i Limone Sul Garda, Italien

3 dage på 4-stjernet hotel

lien

:

ser med g ej

de læ

R

Annonce samt indstik, Happydays

Best Western Royal Corner HHHH Med base i Växjö kan I også opleve en af Smålands allerstørste attraktioner; Glasriket med Kosta Boda (45 km) i spidsen. Og hvis det er shopping, der frister, kan turen gå til shoppingcentret Grand Samarkand (3 km). I kan også besøge badelandet Aqua Mera (2 km). Ankomst: Fredage og lørdage frem til 25.5. samt i perioden 6.9.-14.12.2013. Opholdet inkluderer kun slutrengøring.

Pr. person i dobbeltværelse

1.049,-

Pris uden rejsekode kr. 1.199,-

• 2 overnatninger • 2 x morgenbuffet • 1 x 3-retters middag 3 overnatninger kun 1.299,Opholdet inkluderer kun slutrengøring.

Pr. person i dobbeltværelse

849,-

Pris uden rejsekode kr. 999,-

• 2 overnatninger • 2 x morgenbuffet • 1 x 2-retters middag på italiensk restaurant • Parkering i hotellets garage (værdi SEK 110,- pr. døgn) 3 overnatninger kun 1.149,Sommer 5 nætter kun 1.749,-

3 eller 5 overnatninger fra kun 899,-

OBS: Kurafgift ca. EUR 1-5 pr. person/døgn.

Pr. person i familieværelse

fra 2.749,-

Pris uden rejsekode fra kr. 3.049,Pristillæg i perioden 6.7.-23.8.: 500,-

• 7 overnatninger • 7 x morgenbuffet • 6 x 4-retters middag/buffet • 1 x grillaften • Happy hour hver dag • 1 flaske prosecco • 1 x guidet byvandring • 1 x ølsmagning på STIEGL • 20 % rabat på cykeludlejning • 50 % rabat på en bådtur på Zellersøen

Se voreS film fra GardaSøen i italien

I samarbejde med rejseoplevelser. In få rabatprisen og

Skønne d

Skag

3 dage på 4-st

Sommerferie

for hele familien

8 dage på 4-stjernet hotel i Zell am See, Østrig 2 børn 9-11 år ½ pris

Color Hotel Skag Uden for sommersæ ro, originalitet og ste perfekt til en slentre små dukkehuse bag og Skagerrak, og de til Den Tilsandede Ankomst: Valgfri

Weeke

3 dage på 4-st 1 barn 6-14 år ½ pris

Ankomst: Lørdage i perioden 18.5.-21.9.2013. OBS: Kurafgift EUR 1,20 pr. person/døgn.

www.happydays.nu ...eller ring 70 20 34 48

Bestil på

Husk rejsekode

DI AB ET ES

ved bestilling!

Åbent hverdage kl. 8-17 samt weekend kl. 10-15

Børnerabatter ved to betalende voksne. Afbestillingsforsikring kan tilkøbes. Ekspeditionsgebyr 79,-.

REjS m

2 børn 4-7 år gratis

Ankomst: Valgfri i perioderne 1.5.-1.6., 8.6.-6.7., 13.7.-17.8., 24.8.-14.9. og 21.9.-6.10.2013.

Gartenhotel Daxer HHHH Hotellet ligger i 1000 meters højde med en fremragende udsigt over feriebyen Zell am See og søen Zeller See. Hotellet har egen badesø, hvor både børn og voksne kan nyde en varm sommerdag.

kør-selv

Teknisk arrangør:


VI BILÄGARE Annonce, Happydays

bilsemesteR

Som läsare av Vi Bilägare Kom ihåg resKoden: får du dessa speciella Vi Bilägare läsarerbjudanden. Uppge reskoden vid beställning – så får du automatiskt rabattpriset.

selmas julshow 2 dagar på 4-stjärnigt hotell i sunne, Värmland

Upplevelser i schleswig pris per person i dubb

elrum

1.449:-

4 dagar på 3-stjärnigt hotell i nordtyskland hotel strandhalle

pris utan reskod 1.599

:-

Quality hotel selma Lagerlöf HHHH Den uppskattade julshowtraditionen lyfter ännu ett snäpp när Wallman Golden Hits flyttar in. Njut av hotellets härliga julbord och föreställningen som bjuder på glitter och glamour. Upplev festen och magin under fyra timmar framfört av morgondagens stjärnor. En fantastik kväll – allt under ett tak! Ankomst: Fredagar och lördagar 30/11-15/12 2012.

• 1 x övernattning • 1 x frukostbuffé • 1 x fruktfat, choklad och ½ fl. mousserande vin på rummet • 1 x välkomstglögg • 1 x julbord • 1 x showbiljett till Wallmans golden hits • Fri Wi-Fi Quality hotel selma Lagerlöf

3 dagars julbordshelg endast 1.349:-

Förtrollande schwerin 4 dagar på 4-stjärnigt hotell i nordtyskland Europa Hotel Schwerin

1 barn 6-14 år ½ priset

pris per person i dubb

elrum

1 barn 6-14 år ½ priset

1.399:-

pris utan reskod 1.549

:-

• 3 övernattningar • 3 x frukostbuffé • 2 x 3-rätters middag/buffé • 1 x välkomstdrink hotel strandhalle HHH Behöver ni en avslappnande minisemester, så är det trivsamma hotell i Schleswig ett bra val. Det är bara omkring en halvtimme med bilen hit från den danska gränsen. Hotellet ligger centralt i Schleswig med vyn över fjorden Slien och segelbåtshamnen, och den fina utsikten kan också avnjutas från hotellets restaurang. Ankomst: Valfri t.o.m. 18/12 2012 samt 3/1-28/4-2013.

mysigt hotell i skåne

pris per person i dubb

elrum

1.299:-

3 dagar i Höör Åkersberg Hotel

pris per person i dubb

1 barn 6-14 år ½ priset

elrum

1.499:-

pris utan reskod 1.449

pris utan reskod 1.649

• 3 övernattningar • 3 x frukostbuffé • 3 x 3-rätters middag/buffé • 1 välkomstdrink

• 2 övernattningar • 2 x frukostbuffé • 2 x eftermiddagskaffe med hembakat • 2 x 2-rätters middag • 1 entrébiljett till Bosjökloster • Fri internet (wi-fi)

:-

:-

Europa Hotel Schwerin HHHH I ett av Nordtysklands mest idylliska områden ligger Schwerin vackert omgivet av både skog och sjö – för att inte glömma all kultur, natur, shopping och äventyr. Ert 4-stjärniga hotell ligger 8 km från Schwerin centrum, och ni kan härifrån ta er en utflykt och besöka t ex renässansslottet i Schwerin.

Åkersberg Hotel Behöver du ta en paus från vardagen i idylliska omgivningar? Upplev den lilla oasen som ligger norr om Bosjökloster och Ringsjön, mitt i Skåne. Gästgiveriets historia går helt tilbaka till 1700-talet och Åkersberg fortsätter med att vara ett litet mysigt smultronställe i din stressade vardag.

Ankomst: Valfri t.o.m. 17/12 2012.

Ankomst: Fredagar t.o.m. 21/12 2012.

Expeditionsavgift på 89:- tillkommer. Förbehåll för utsålda datum och tryckfel. Avbeställningsskydd kan köpas till. Barnrabatt vid 2 betalande vuxna.

BeStäll nU på

www.happydays.nu eller ring 020 79 33 84 Öppna vardagar kl. 8-17 och helger kl. 10-15

Kom ihåg resKoden:

Vi Bilägare

Teknisk arrangör:


FERIE

MAD & VENNER Annonce, Happydays

KØR-SELV-FERIE

Mad&venner har indgået samarbejde med rejsespecialisten Happydays, så du får specialrabat på kør-selv-rejser. oplys rejsekoden MadogVENNER ved bestilling – så får du automatisk rabatprisen.

Husk rejsekoden:

NER mAdOGVEN

Bestil på

www.happyd

telefonerne er åbne hverdage kl. 8-17 Weekend kl. 10-15

B W Grand Hotel Bristol

1 baRN 6-14 åR ½ pRIs

det gode liV

Pr. pers. i dobbeltværelse

fra

1.599,-

Pris uden rejsekode fra kr. 1.749,-

i Alsace

Pristillæg i perioden 31.8.-25.10.: 200,-

4 dages ferie på 3-stjernet hotel i Colmar, Frankrig B W Grand Hotel Bristol HHH Omkring midtvejs på vinruten i Alsace støder man på Colmar, hvor I finder det meget flotte hotel i hjertet af byen og i gåafstand fra den maleriske bydel Petite Venise. I får både middage i hotellets brasserie og vinsmagning i den originale vinkælder hos familien Karcher. Familiens tradition for vindyrkning går tilbage til 1500-tallet, og man kan se frem til at smage på de ædle Alsacevine

6 dagEs FERIE KUN 2.649,-

omgivet af hundredårige egetræsfade i lokaler, der daterer sig tilbage til 1602. Og vil man have lidt ekstra luksus på ferien, er det oplagt at nyde en middag i hotellets gourmetrestaurant, der er præmieret med en Michelinstjerne. Ankomst: Valgfri i perioden 17.6.-23.10.2012.

• 3 overnatninger • 3 x morgenbuffet • 1 x 3-retters middag i Brasserie L'Auberge • 1 x vinsmagning i Domaine Rober Karcher & Fils in Colmar • 1 velkomstdrink • 1 flaske Alsacevin ved ankomst • 1 x entré til destilleri René de Miscault inkl. vinsmagning og en lille gave OBS: Byskat ca. EUR 0,70 pr. person pr. døgn.

Vinsmagning i Nordtyskland

Best Western Hotel Prisma HHH Oplevelserne ligger i bogstaveligste forstand i en perlerække omkring Neumünster, der ligger 95 km syd for den danske grænse.

3 dages ferie på 4-stjernet hotel Hotel Ebeltoft Strand HHHH Hotellet er et af Danmarks mest idyllisk beliggende, og her kan I sikre jer en ferie med fokus på forkælelse og kulinariske oplevelser i byens historiske og romantiske kulisse. Når I er blevet indkvarteret på jeres værelse med udsigt over vandet, kan I stresse helt af. Gå en tur langs stranden, besøg Glasmuseet ellers spadser hen og se det lillebitte rådhus på torvet. Og nyd så, at der

perioden 17.6.-23.10.2012.

middag på hotellet, når I vender plevelser. Den serveres naturligvandet og kyndig vejledning fra vidste køkken.

1 baRN 6-14 åR ½ pRIs

Husk rejsekoden:

NER mAdOGVEN

Bestil på

1.599,-

Pris uden rejsekode fra kr. 1.749,Pristillæg i perioden 31.8.-25.10.: 200,-

• 3 overnatninger • 3 x morgenbuffet • 1 x 3-retters middag i Brasserie L'Auberge • 1 x vinsmagning i Domaine Rober Karcher & Fils in Colmar • 1 velkomstdrink • 1 flaske Alsacevin ved ankomst • 1 x entré til destilleri René de Miscault inkl. vinsmagning og en lille gave OBS: Byskat ca. EUR 0,70 pr. person pr. døgn.

4 dagEs FERIE KUN 1.249,-

venter en rigtig god middag på hotellet, når I vender tilbage fra dagens oplevelser. Den serveres naturligvis med udsigt over vandet og kyndig vejledning fra hotellets kvalitetsbevidste køkken. Ankomst: Mandag til fredag i perioderne 20.8.-10.10. og 22.10.-20.12.2012.

www.happydays.nu

telefonerne er åbne hverdage kl. 8-17 Weekend kl. 10-15

Pr. pers. i dobbeltværelse

949,-

Pris uden rejsekode kr. 1.099,-

• 2 overnatninger • 2 x morgenbuffet • 1 x 2-retters middag • 1 x 4-retters middag Opholdet inkluderer kun slutrengøring.

eller ring

70 20 34 48

Børnerabat ved to betalende voksne. Afbestillingsforsikring kan tilkøbes. Ekspeditionsgebyr kr. 79,-. Teknisk arrangør:

Pr. pers. i dobbeltværelse

1.149,-

Ronnums Herrgård

Vinsmagning i Nordtyskland

2 bøRN 6-14 åR ½ pRIs

4 dages ferie på 3-stjernet hotel i Neumünster

Best Western Hotel Prisma HHH Oplevelserne ligger i bogstaveligste forstand i en perlerække omkring Neumünster, der ligger 95 km syd for den danske grænse.

Pr. pers. i dobbeltværelse

1.199,Pris uden rejsekode kr. 1.349,-

• 3 overnatninger • 3 x morgenbuffet • 2 x 3-retters middag/buffet • 1 velkomstdrink • 1 x vinsmagning • Rabat på greenfee på 3 forskellige golfbaner

Ankomst: Valgfri i perioderne 28.6.-16.8. og 27.9.-12.10. samt torsdage og fredage 23.8.20.12.2012. MINIFERIE 3 dagE KUN 799,-

herregård i Sverige

3 dages ferie på 4-stjernet hotel i Vargön ved Vänern

Pris uden rejsekode kr. 1.299,-

1 baRN 6-14 åR ½ pRIs

Ronnums Herrgård HHHH Restauranten på Ronnums Herrgård er i en klasse for sig, og det historiske herregårdsmiljø har aner tilbage til 1300-tallet. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

• 2 overnatninger • 2 x morgenbuffet • 2 x eftermiddagskaffe i receptionen • 1 x 2-retters middag fredag aften • 1 x 3-retters middag lørdag aften 23.11.-15.12. erstattes middagen fredag af en varm middagsret, mens middagen lørdag erstattes af en julebuffet.

Ankomst: Fredage frem til 14.12. samt valgfri i EKstRaNat efterårsferien 12.-26.10.2012. M. MoRgENbUFFEt KUN 299,-

Schlosshotel Neustadt-Glewe

slotsferie 2 bøRN 6-13 åR ½ pRIs

i Nordtyskland Pr. pers. i dobbeltværelse

949,-

Pris uden rejsekode kr. 1.099,-

• 2 overnatninger • 2 x morgenbuffet • 1 x 2-retters middag • 1 x 4-retters middag Opholdet inkluderer kun slutrengøring.

• 3 overnatninger • 3 x morgenbuffet • 2 x 3-retters middag/buffet • 1 velkomstdrink • 1 x vinsmagning • Rabat på greenfee på 3 forskellige golfbaner

Ankomst: Valgfri i perioderne 28.6.-16.8. og 27.9.-12.10. samt torsdage og fredage 23.8.20.12.2012. MINIFERIE 3 dagE KUN 799,-

i Nordtyskland

2 bøRN 6-13 åR ½ pRIs

Pr. pers. i dobbeltværelse

fra

1.199,Pris uden rejsekode kr. 1.349,-

slotsferie

i Ebeltoft

Mad&venner har indgået samarbejde med rejsespecialisten Happydays, så du får specialrabat på kør-selv-rejser. oplys rejsekoden MadogVENNER ved bestilling – så får du automatisk rabatprisen.

Pr. pers. i dobbeltværelse

Schlosshotel Neustadt-Glewe

standhotel

REjS mEd RAbAt

2 bøRN 6-14 åR ½ pRIs

4 dages ferie på 3-stjernet hotel i Neumünster

Hotel Ebeltoft Strand

årige egetræsfade i lokaler, der 1602. Og vil man have lidt ekstra det oplagt at nyde en middag i staurant, der er præmieret med

til fredag i perioderne 0.-20.12.2012.

REjS mEd RAbAt

mosel 1 baRN 6-14 åR ½ pRIs

4 dages ferie på 4-stjernet hotel i Mecklenburg-Vorpommern

Schlosshotel Neustadt-Glewe HHHH Romantik, historie og naturpragt går hånd i hånd på en slotsferie på det charmerende hotel. Beliggenheden ved floden Elde, der er en del af det imponerende kanallandskab Lewitz nord for Ludwigslust, kan ikke være mere idyllisk. Ankomst: Valgfri i perioden frem til 19.12.2012.

Pr. pers. i dobbeltværelse

1.399,Pris uden rejsekode kr. 1.549,-

• 3 overnatninger • 3 x morgenbuffet • 1 x 3-retters middag • 1 x 4-retters candlelight dinner inkl. aperitif

med vinsmagning 6 dages ferie på 3-stjernet hotel i Kinderbeuern, Tyskland Hotel Alte Dorfschänke HHH Mosel slynger sig gennem et af de smukkeste landskaber i verden, hvor borgruiner på ensomme bjergtoppe troner over frodige vinterrasser og sejlbåde på evig fart langs flodens blå bånd. Det lille, familieejede hotel er placeret midt i idyllen. Ankomst: Søndage frem til 21.10.2012.

Pr. pers. i dobbeltværelse

fra

1.299,-

Pris uden rejsekode fra kr. 1.599,Pristillæg i perioden 2.9.-28.9.: 400,-

• 5 overnatninger • 5 x morgenbuffet • 5 x 3-retters middag • 1 velkomstdrink • 1 x vinsmagning

1 baRN 6-14 åR ½ pRIs

4 dages ferie på 4-stjernet hotel i Mecklenburg-Vorpommern

Schlosshotel Neustadt-Glewe HHHH Romantik, historie og naturpragt går hånd i hånd på en slotsferie på det charmerende hotel. Beliggenheden ved floden Elde, der er en del af det imponerende kanallandskab Lewitz nord for Ludwigslust, kan ikke være mere idyllisk. Ankomst: Valgfri i perioden frem til 19.12.2012.

Pr. pers. i dobbeltværelse

1.399,Pris uden rejsekode kr. 1.549,-

• 3 overnatninger • 3 x morgenbuffet • 1 x 3-retters middag • 1 x 4-retters candlelight dinner inkl. aperitif

Bø Afb


RANDERS STORCENTER Annonce, Happydays

KØR-SELV-FERIE

REJS MED RABAT Alt du har brug for ét sted

Randers Storcenter har indgået samarbejde med rejsespecialisten Happydays, så du får specialrabat på kør-selv-rejser. Oplys rejsekoden RANDERSSTO ved bestilling – så får du automatisk rabatprisen. Hotel Waldblick Galerie Leiber´s

FERIEDAGE

1 barn 6-14 år ½ pris

i Schleswig-Holstein 4 dage på 3-stjernet hotel i Dersau ved Plön See, Tyskland Hotel Waldblick Galerie Leiber´s HHH Lige mellem Kiel og Lübeck ligger det store bakkelandskab Naturpark Holsteinisches Schweiz med mere end 200 små og store søer. Ved den største af søerne, Plön See, finder man den lille by Dersau, hvor værtsparret Leiber står klar til at byde jer velkommen til hotellet, der ligger smukt blot 500 meter fra søens bred.

Pr. person i dobbeltværelse

1.199,-

Pris uden rejsekode kr. 1.299,Rejs i perioden 15.10.-19.12.: 1.149,-

• 3 overnatninger • 3 x morgenbuffet • 3 x 3-retters middag/buffet • 10-20 % rabat på greenfee på tre forskellige golfbaner • 10 % rabat i Designer Outlet Neumünster

Ankomst: Valgfri frem til 17.12.2013. Victors Residenz Teistungenburg

Pr. person i dobbeltværelse

1 barn 6-11 år ½ pris

WELLNESSFERIE i Nordtyskland 4 dage på 4-stjernet hotel i Teistungen, Tyskland Victors Residenz Teistungenburg HHHH Den lille landsby Teistungen ligger ved Harzens sydlige indgang, som grænser op til både Thüringen og Niedersachsen. På denne placering lå der engang et cistercienserkloster grundlagt i 1260, men i 1996 blev her opført et elegant 4-stjernet hotel med alle de luksusfaciliteter, som klostermunkene kun kunne drømme om. Ankomst: Valgfri frem til 18.12.2013.

1.699,Pris uden rejsekode kr. 1.849,-

• 3 overnatninger • 3 x morgenbuffet • 3 x 3-retters middag/ buffet inkl. salatbuffet • 1 velkomstdrink • Fri adgang til wellness- og vandland • 1 dags cykeludlån • 1 times squash • 1 times badminton • 20 % rabat på wellness- og skønhedsbehandlinger • 10 % rabat på Harzer Schmalspurbahnen

Ekspeditionsgebyr kr. 79,-. Afbestillingsforsikring kan tilkøbes. Børnerabat ved to betalende voksne.

Bestil på

www.happydays.nu

eller ring

WEEKEND

2 børn 6-14 år ½ pris

Kobæk Strand Havets brusen og udsigten mod de store pyloner på Storebæltsbroen er det første, der møder jer, når I ankommer til Kobæk Strand. Foran jer ligger en weekend på første parket: Hotellet har den smukkeste beliggenhed ved Storebælt, gode faciliteter hvis vejret driller og Sjællands flotteste solnedgang fra panoramarestauranten. Ankomst: Fredag 30.8., 13.9., 4.10. og 1.11.2013.

70 20 34 48

999,-

Pris uden rejsekode kr. 1.149,-

på Kobæk Strand 3 dage på strandhotel ved Skælskør

Pr. person i dobbeltværelse

• 2 overnatninger • 2 x morgenbuffet • 2 x 2-retters middag/ buffet

Kobæk Strand

Husk rejsekode: RANDERSSTO

Teknisk arrangør:


KB LUSTKORTET Annonce, Happydays

Bilsemester

Tävlingar & restips www.happydays.nu

Nya upplevelser och erbjudanden för mer liv och lust

Kryssning på Donau M/S Kaiserin Elisabeth

ScAnnA

Lustpris per person i dubbelrum

4.249:-

och se hela programmet här! Donau Cruise – 5 dagars kryssning Passau - Linz - Wien - Bratislava Kan ni föreställa er något mer romantiskt än att segla en ljummen sommarkväll ”an der schönen blauen Donau”? På denna kryssning med det fina skeppet M/S Kaiserin Elisabeth ser kaptenen och hans besättning till att ni kan njuta av livet, medan skeppet glider fram över Donaus blanka vatten och förbi frodiga vinterrasser och vackra medelttidsstäder. Rakt in i hjärtat av Centraleuropas kanske vackraste gamla huvudstäder; Wien och Bratislava. Turen börjar så fort ni har kommit ombord på skeppet i den historiska kulturstaden Passau på gränsen mellan Bayern och Österrike, och under vägen passerar ni slingrande floder, gamla klosterruiner och fascinerande landskap – t.ex. Wachaudalen, som är känd som Donaus

vackraste med sin blandning av skogsklädda berg, utsträckta vinmarker, barockkyrkor och mysiga vinstäder. Efter ett par dagar med unika upplevelser längs Donau och bortskämning ombord når ni fram till Wien, som är ett av turens absoluta höjdpunkter. Genom århundraden har Wien varit Europas kulturella centrum och musikens okrönta huvudstad. Idag vittnar berömda Staatsoper, Stephansdom och kejsarslottet Hofburg om stadens historiska betydelse. Ni bor på 4-stjärnigt hotell mitt i Wien och har ett par dagar till sightseeing – så det kan också bli läge att smaka på den legendariska Sachertorte på ett äkta wienercafé med röda plyschmöbler, glimrande ljuskronor och massor av nostalgi.

Ord. pris 4.549:-

• Segeltur på Donau med M/S Kaiserin Elisabeth • 1 övernattning på 4-stjärnigt hotell i Linz • 3 övernattningar på 4-stjärnigt hotell i Wien • 4 x frukostbuffé • 1 x välkomsttallrik ombord • 2 x 4-rätters middag ombord • 1 x danskväll med live musik ombord • 1 x entré till klassisk pianokonsert • Busstransport från Wien till Passau Avresa: Juli: 12, 19, 26. Aug: 2, 9, 16.

Lundeborg Hotel & Cafe

Strand Hotell

Äventyr på Fyn i Danmark

Minisemester vid Vänern

3 dagars semester på 3-stjärnigt hotell i Lundeborg

3 dagars semester på 3-stjärnigt hotell i Vänersborg

Lundeborg Hotel & Cafe HHH Den lilla fiskebyn på H.C. Andersens födelseö Fyn utgör basen för en semesterupplevelse med äkta dansk trivsel och tradition. Där fiskebåtarna kommer in i hamnen med dagens fångst. Hotellet ligger ett stenkast från hamnen och havet, där man kan promenera längs en av Danmarks finaste sandstränder med utsikt över Langeland och Stora Bält. Där bor ni mitt bland smala, krokiga gator och korsvirkeshus. Intresserad av det klassiska Danmark? Besök den charmerande köpstaden Svendborg (16 km), ta färjan till Ärö med ett stort urval med restauranger, upplev Valdemar Slott och H.C. Andersens hus i Odense (47 km). Tar man en utflykt via Stora Bältsbron kan Köpenhamn med Ströget, Den Lille Havfrue-statyn, Tivoli & slottet nås inom två timmar – eller ta en utflykt och upptäck Vadehavet, där tidvattnet har skapat det unika, låga landskapet som varierar beroende av tiden på dygnet. Tillbaka på hotellet efter en härlig dag med upplevelser i det danska landskapet, kan ni sätta er ner i hotellets restaurang och få middagen serverad.

Strand Hotell HHH Ert hotell ligger alldeles mitt i Vänersborg vid Vänern norr om Trollhättan med en fantastisk utsikt över Sveriges största insjö och den gamla hamnkanalen. Staden kallas ofta för Lilla Paris efter poeten Birger Sjöbergs dikt. Turen hit är också lite av en poetisk upplevelse – på vägen hit passerar man Vättlefjälls naturreservat mot öst och Svartedalens naturreservat mot väst under de 89 km från Göteborg. Här ligger naturupplevelserna tätt runt omkring både sommar och vinter runt Europas tredje största sjö med sina öar, oberörda holmar och karaktäristisk skärgård. Trollhättan ligger bara 12,5 km från hotellet, och här kan ni se naturen visa sina krafter när den stora slussen öppnas, och över 300 000 liter vatten forsar ut. Och om kvällen är allt vackert upplyst och ännu mer imponerande. Besök Innovatum Science Center (12 km), som är en rolig upplevelse för hela familjen där man kan pröva på både historisk och modern teknik. Ta en tur med linbanan över Trollhättans kanal, delar av staden och vattenkraftstationen Olidan.

Lustpris per person i dubbelrum

1.449:-

Ord. pris 1.599:-

• 2 övernattningar • 2 x frukostbuffé • 1 x kaffe & kaka vid ankomst • 1 x 2-rätters middag Ankomst: Ons-sön t.o.m. 24/6 2012.

Extranatt m. frukostbuffé Endast 499:Vistelsen inkluderar endast slutstädning.

Avbeställningsskydd kan köpas till. Barnrabatt vid 2 betalande vuxna. Expeditionsavgift på 89:- tillkommer.

BestÄll nu på:

Öppet vardagar kl. 8-17 och helger kl. 10-15

www.happydays.nu eller ring 020 79 33 84

Lustpris per person i dubbelrum

1.049:Ord. pris 1.199:-

• 2 övernattningar • 2 x frukostbuffé • 1 x 2-rätters middag på Restaurang Koppargrillen • Kaffe & te på hotellet Ankomst: Valfri t.o.m. 1/9 2012.

Foto: Ateljé Clas Teknisk arrangör:

Kom ihåg re skoden:

KristiANstA

Ett litet kort för stora förmåner. Som helårsprenumerant på Kristianstadbladet får du Lustkortet automatiskt i din brevlåda. Det ger dig rabatter på arrangemang och aktuella produkter under hela året. Lustkortet är din plånboks bäste vän, se till att du alltid har det med.

D


FOLKEBLADET GLOSTRUP Annonce, Happydays

KØR-SELV-LÆSERREJSER MED Som læser af Folkebladet får du disse særlige læsertilbud. Oplys rejsekoden Folkebladet ved bestilling – så får du automatisk rabatprisen.

8 dage på uspecificeret 3-stjernet hotel i Østrig

Pris pr. person i dobbeltværelse

2.299,-

Solrige Zillertal i Tyrol

Check-in-hotel in Mayrhofen En sommer i Tyrol er lidt som at holde ferie hjemme hos den mormor, hvor tiden står stille: Her er tid og ro. Her er det sommer uden stress og jag, og ferien føles uendelig. Zillertal har ry for at være særligt solfyldt, fordi dalen er bred og ikke særligt stejl, og floden Ziller løber klukkende gennem små hyggelige alpebyer, hvor de hver sommer konkurrerer lidt om, hvem der har de smukkeste og mest frodige, farverige altankasser. Mayrhofen er ingen undtagelse, for byen er en af de mest livlige i dalen, fyldt med familieejede hoteller, pensioner og gasthofs, hvor der er generationers erfaring i at tage godt imod gæsterne. På dette ophold indkvarteres du på et af syv hoteller, som hvert og et er inspiceret og godkendt af Happydays. De ligger alle i centrum af byen, og på hovedkontoret lige ved hovedgaden har de styr på alle detaljer – både når du ankommer til byen, og når du har brug for tips til udflugter og oplevelser i området. Ankomst: Valgfri frem til 29.6. samt i perioderne 6.7.-17.8. og 24.8.-24.10.2013. OBS: Kurafgift EUR 1,50 pr. person over 14 år pr. døgn.

H o t e l Ha mb u r g -

Wi

tte

Pris uden rejsekode 2.599,-

• 7 overnatninger • 7 x morgenbuffet • 4 x 3-retters middag • 1 rundvisning på snapsedestilleri inkl. prøvesmagning • 1 x transport med vandrerbus • 15 % rabat på entre til Swarovski Kristallwelten • 10 % rabat på aktiviteter i oplevelsesparken Area 47

n bu rg

3 dage på 3-stjernet hotel i Wittenburg

Aktiv ferie i Nordtyskland

Pris pr. person i dobbeltværelse

2 børn 4-12 år ½ pris

Van Der Valk Hotel Hamburg-Wittenburg HHH Mulighederne for at komme ud af dagligdagens trummerum i nye omgivelser er helt enestående på hotellet i Wittenburg, der ligger blot et par timers kørsel syd for den danske grænse. Hotellet ligger i samme kompleks som det populære Alpincenter Wittenburg, der foruden sin indendørs, helårsskibakke tilbyder wellness- og saunalandskab, flere flotte restauranter, butik, cafe- og barområde. Samtidig er Wittenburg placeret i noget af Nordtysklands smukkeste natur, hvor cykel- og vandrestier snor sig gennem yndige sølandskaber, grønne bakker og duftende skovstrækninger.

749,-

Pris uden rejsekode 899,-

• 2 overnatninger • 2 x morgenbuffet • 2 x 3-retters middag/buffet • 1 velkomstdrink • Kurafgift

Ankomst: Valgfri frem til 28.6. samt søndag-onsdag i perioderne 1.7.-28.8. og 1.10.-18.12.2013.

6 dage på 3-stjernet hotel i Trois Epis, Frankrig

Pris pr. person i dobbeltværelse

2.199,-

Vin, mad & Alsace

Pris uden rejsekode 2.499,-

Hotel Restaurant l’ Alexain HHH Alsace er et skattekammer af gode oplevelser. Her kan jeres ferie udfolde sig i en helstøbt fransk idyl med blomstrende pelargonier mod gamle bindingsværksfacader, et malerisk kuperet naturscenarie og en kultur, der tager afsæt i livsglæden og vinproduktionen her midt i Frankrigs Have. Trois Epis er en lille, hyggelig landsby 12 km vest for Colmar. Her bor I i rolige omgivelser på det hyggelige, familieejede hotel, der har skøn panoramaudsigt mod Vogeserne. Det er også her, I skal nyde de inkluderede middage med alsaciske specialiteter i restauranten. Ankomst: Valgfri i perioden 1.7.-16.10.2013.

• 5 overnatninger • 5 x morgenbuffet • 5 x 3-retters middag • 1 x entre til destilleri inkl. likør-/brændevinssmagning og en lille gave • 1 x vinsmagning

OBS: Kurafgift EUR 0,80 pr. person pr. døgn.

Grand Hotel Lund

rt Hotel Olimpo Spo

2 børn 4-7 år gratis

Sommerstemning i Garda by Sport Hotel Olimpo Ved Gardasøens østlige bred ligger jeres hotel blot 500 meter fra søens glitrende vand og den travle lystbådehavn ud for Garda by. Hotellet er omgivet af oliven- og citrustræer, som giver stedet en helt særlig italiensk stemning – og savner I vinrankerne og de blå druer, ligger løsningen lige for: Tag på opdagelsesrejse i vinområdet Valpolicella (17 km); Amaronevinens højborg. Gardas gamle bymidte (500 m) er også en stor oplevelse med sine smalle gader, hvor man kan føle sig som hensat til et maleri ved synet af de frodige blomster, der kravler over tegltagene og de pastelfarvede vinduer. Ankomst: Valgfri frem til 6.10.2013.

OBS: Turistskat max EUR 5,- pr. person pr. døgn.

Pris pr. person i dobbeltværelse

fra

2.099,-

Pris uden rejsekode fra 2.399,-

• 7 overnatninger • 7 x morgenbuffet • 7 x 3-retters middag Alle priser og perioder: Frem til 7.6.: 2.099,8.6.-12.7.: 2.849,13.7.-23.8.: 3.299,24.8.-20.9.: 2.849,21.9.-12.10.: 2.099,-

Afbestillingsforsikring kan tilkøbes. Ekspeditionsgebyr kr. 79,-. Børnerabatter ved to betalende voksne.

4 dage på 4-stjernet hotel i Skåne, Sverige

Pris pr. person i dobbeltværelse

Sommer på Lunds fineste hotel Grand Hotel Lund HHHH Lige på den anden side af Øresund, mindre end en times kørsel fra København, ligger den gamle domkirkeby Lund. Her bor I på byens fineste hotel, hvor man foruden den eksklusive arkitektur og historiske sjæl fra opførelsen i 1899 også har bevaret et serviceniveau fra før verden gik af lave. Den lækre morgenbuffet er en oplevelse i sig selv, og herefter kan I glæde jer til at opleve byen, som tidligere var en af de vigtigste i det danske rige, dengang det også inkluderede Skåne, Halland og Blekinge. I dag er Lund Skandinaviens største forskerby, grundlagt med universitetet i 1668, og det skaber liv og stemning med et ungt og internationalt miljø og masser af cafeer og kultur i de gamle, brostensbelagte gader. Opholdet inkluderer kun slutrengøring.

20 34 48

Åbent hverdage kl. 8-17 samt weekend kl. 10-15.

Pris uden rejsekode 1.599,-

• 3 overnatninger • 3 x morgenbuffet • 2 x 2-retters middag/buffet • Fri Wi-Fi Ankomst: Valgfri i perioden 23.6.-8.8.2013.

Husk rejsekode:

Folkebladet

Teknisk arrangør:

FÅ 5 % RABAT PÅ FÆRGEOVERFART Brug linket på www.happydays.nu

ser med g ej

®

de læ

Bestil nu på www.happydays.nu eller ring 70

1.449,-

R

8 dage på hotel ved Gardasøen, Norditalien


ALINGSÅS KURIREN Annonce, Happydays

Vi önskar er God Jul & Gott Nytt Å

r

Alingsås Kuriren och Hap pydays säger tack för detta år till alla reseglada läsare, som ständigt gör vår reseservice till en succé. Vi ses igen nästa reseår!

Vinn en semester i Danmark – med lite extra lyxkänsla! Hotel Amerika

Tävling för läsare av Alingsås Kuriren Du har nu chansen att vinna en 3 dagars vistelse för 2 vuxna arrangerat av Happydays på Hotel Amerika mitt i den mysiga bokskogen vid Mariager fjorden i Nordjylland. Vistelsen inkluderar 2 övernattningar med frukost, en 2-rätters och en 4-rätters middag samt välkomstkorg med choklad, frukt och vin. Skicka svaret på nedanstående fråga till Alingsås Kuriren innan den 6 januari 2012. Alla de läsare som svarar rätt på frågan är med i tävlingen.

Lyx & flärd i Danmark

1. Nordpolen

Extranatt inkl. frukostbuffé

3 dagars semester på 4-stjärnigt hotell i Hobro

Pris per person i dubbelrum

endast 349:-

Hotel Amerika HHHH Mitt i bokskogen nere vid Danmarks vackra Mariager Fjorden i Nordjylland, ligger en liten oas som kan göra något speciellt med dina nästa semesterdagar: Hotel Amerika är en upplevelse av toppkvalitet från ankomst till avresa, där allt från den klassiska, rustika inredningen till kökets önskan om att ge dig en överraskning, skapar en luxiös förväntan om ett par dagar långt från vardagen. Innan du sätter dig till bords i restaurangen med utsikt över parkens träd, är det perfekt att använda hotellets idylliska belägenhet till en tur längs vandrarstigarna genom Österskogen – t.ex. nere vid vattenkanten av Danmarks nog vackraste fjord. Man kan även promenera in till centrum av Hobro (3 km), som har en liten bys charm med en mysig hamn, caféer, museer, teater och galleri. En körtur längs Mariager Fjord är också en möjlighet: Besök t.ex. naturområdet Bramslev Backar (12 km) norr om fjorden, där man kan gå en tur i det backiga landskapet och njuta av en fantastisk utsikt över fjorden. Ankomst: Mån-fre 9/1-22/6 2012. Vistelsen inkluderar endast slutstädning.

Hotel limonaia

"

Vart bor Jultomten, enligt sägnerna?

1.149:-

Pris utan reskod 1.299:• 2 övernattningar • 2 x frukostbuffé • 1 x 2-rätters middag • 1 x 4-rätters middag • Välkomstkorg m. choklad, frukt & vin Barnrabatt (vid 2 betalande vuxna): Max. 1 barn 0-5 år gratis i förälders säng. Max. 2 barn 6-14 år ½ pris i förälders rum.

2. Japan 3. Belgien Skicka svaret till: Alingsås Kuriren Box 627 441 17 Alingsås Eller lämna ditt svar till: Alingsås Kuriren Södra Ringgatan 13 Alingsås Märk kuvertet med ”Tävling Happydays” och kom ihåg att ange ditt namn och din adress. Lycka till!

Tanum Strand

© Südtirol Marketing

Bra Barnrabatt – ring & hör!

Citronplantagen vid Gardasjön

Sommarsemester i Tyrolen

Familjeparadis i Bohuslän

8 dagars semester i Limone Sul Garda, Italien

8 dagars semester i Leutasch, Österrike

3 dagars stugsemester i Grebbestad

Hotel limonaia HHH Vid Italiens största och mest kända sjö Gardasjön, beläget i sluttningen ned till vattnet ligger den vackra och mycket romantiska fiskebyn Limone. I bergen ovanför ligger ert tjusiga hotell omgivet av höga berg, blåa skyar, olivlundar och det glittrande vattnet som speglar solens strålar i en 60 000 m² stor park med olivträd och cypresser. Området är mycket känt för sina citronplantager och sin olivolja, och en vistelse här utlovar många upplevelserika promenader. Ankomst: Valfri 31/3-2/6, 9/6-7/7, 14/7-18/8, 25/8-15/9 & 22/9-22/10 2012.

Pris per person i dubbelrum

från

2.399:-

Pris utan reskod från 2.699:Alla priser & perioder 2012: 31/3-8/6: 2.399:9/6-13/7/: 3.299:14/7-24/8: 3.799:25/8-21/9: 3.299:22/9-28/10: 2.399:-

• 7 övernattningar • 7 x frukostbuffé • 7 x kvällsbuffé Bra Barnrabatt – ring & hör!

Alpenhotel Zum See HHH En vecka i Tyrolen är inte nog för att uppleva alla de aktiviteter som Österrike har att erbjuda – men det är en bra start! Ert hotell Alpenhotel Zum See ligger i den lilla staden Seefeld med lite över 2000 invånare som i sin tur ligger i den 16 km långa, vackra dalen Leutasch. Leutasch bildades på istiden och är inramad med höga bergstoppar – bl.a. grannlandet Tysklands näst högsta berg Hochwanner. Ankomst: Lördagar 2/6-25/8 2012. OBS: Kuravgift är inte inkluderat och skall betalas direkt på hotellet mot en avgift på 1,5 EUR per person från 15 år per dygn.

Pris per person i dubbelrum

från

3.149:-

Pris utan reskod från 3.449:Pristillägg: 7/7-31/8 på 600:-

• 7 övernattninger • 7 x frukostbuffé • 6 x lunchpaket • 6 x fika kaka • 7 x 3-rätters middag inkl. 2 glas öl/vin • Alkoholfria drycker från 10.00-22.00 • 3 x guidade vandringar • 1 x entré till badland & Nordic Walking Arena

Tanum Strand HHHH Grebbestad tillsammans med Tanum Strand är en av de mest populära och familjevänliga semesterplatser som vi har i Sverige. Här finns både hotell och en stugby på samma ställe. Ni bor i fullt utrustade stugor med alla fördelarna med en stugsemester utan att tänka på matlagning, då både frukost- och middag serveras i hotellets restaurang. Ankomst: Måndag-fredag 10/1-23/3 samt valfri 26/3-19/6 och 29/7-21/12 2012.

Pris per person i stuga

1.299:-

Pris utan reskod 1.449:-

• 2 övernattningar • 2 x frukostbuffé • 2 x 3-rätters middag • Entré till pool • El, vatten & värme • Sängkläder & handdukar • Slutstädning • Barnens Krabbklubb (v. 28-31 + 42)

Vistelsen inkluderar endast slutstädning.

Bra Barnrabatt – ring & hör!

Avbeställningsskydd kan köpas till. Expeditionsavgift 79:- tillkommer. Barnrabatt vid 2 betalande vuxna.

BeSTÄll nu på:

Kom ihåg reskoden: ALiNgSåS KurirEN

www.happydays.nu ...eller ring: 020 79 33 84

Teknisk arrangör:

Telefonerna är öppna alla vardagar mellan jul & nyår! Öppet vardagar kl. 8-15.30 och helger 10-15.


OVERSKUD

Annonce, Happydays

Kør-selv

Som læser af Overskud får du disse læsertilbud. Oplys rejsekoden ved bestilling - så får du automatisk rabatprisen

Læserrejser

Luksusafstikker til Vendsyssel 4 dages ferie på 4-stjernet hotel i Frederikshavn Frederikshavn har sit helt eget tilbagelænede sindelag, men er samtidig kommet på verdenskortet med fremsynede ideer på miljø- og turistområdet. Det har skabt en spændende atmosfære med masser af nye muligheder og oplevelser, som kommer alle besøgende til gavn: Golfbaner, gågader, palmestrand og natteliv i kombination med hav, høj himmel, brusende bølger og en duft af tang og tjære. Bo dertil på byens flotte 4-stjernede Radisson SAS Jutlandia Hotel og få den mest formidable udsigt over havnens mylder – lige fra solen står op over morgenbuffeten og kaster lys på havvindmøllerne og Hirsholmene, til I skal gå ombord i Restaurant Gråandens pragtfulde aftenmenuer.

kr.

kr.

Opholdet inkluderer: • 3 overnatninger • 3 x morgenbuffet • 2 x 3-retters middag • 1 x velkomstdrink på John Bull Børnerabat

(v. 2 betalende voksne): Max. 1 barn 0–5 år gratis i forældres seng. Max. 2 børn 6–14 år ½ pris i forældres værelse.

Radisson SAS Jutlandia Hotel ★★★★ Fra hotellets morgenmadsrestaurant og panoramarestauranten Gråanden på 6. etage er der udsigt over havnen og Kattegat. Hotellet har desuden elevator, internetcafe, p-kælder (mod gebyr kr. 60,- pr. døgn) samt den hyggelige pub John Bull med bl.a. dart, pool/billard (åbent dagligt undtagen søndage kl. 12-01). Alle værelser er store og lyse med badeværelse, føntørrer, minibar, radio, trådløst internet, pay-TV og satellit-TV.

2.999,-

Pris pr. pers. i dobbeltværelse

Charmerende luksus i Tyrol 8 dages ferie på 4-stjernet hotel i Matrei am Brenner Det er utroligt nemt at rejse til det flotte 4-stjernede Parkhotel Matrei, der ligger midt imellem Innsbruck og Brennerpasset. Og det er lige så let at forelske sig i stedet, fordi det er så gennemført i alle detaljer – selve indbegrebet af en luksuriøs sommer i Tyrol. Når man har passeret den 190 m. høje Europabrücke og forlader autobahnen, ankommer man til en helt anden verden af ro og krystalklar alpeluft i middelalderbyen Matrei, der ligger 1000 m. over havet. Hotellets blomstrende facade tager imod og pakker sine 4-stjernede faciliteter ind i rustik charme med mange smagfulde detaljer og muligheder for forkælelse. Parkhotel Matrei ★★★★ Det flotte hotel har sin egen dejlige have med hyggelig havesø, legeplads og solterrasse med grillplads, og indenfor findes restaurant, bar, elevator, opholdsstue, kaminstue, keglebane samt wellnessafdelingen Vitalwelt med koldtvarmtvands bade, sauna, solarium, dampbad og mulighed for at bestille massage. Alle værelser er velindrettede og rummelige med eget badeværelse, føntørrer, radio, internetadgang, telefon og kabel-TV. Ankomstdatoer: Ankomst lørdage i perioden 7.6.-6.9.2008. Voksen i ekstraseng kr. 2.699 Enkeltværelse kr. 3.749,-. Afbestillingsforsikring: Pr. voksen kr. 135,-. Pr. barn 6-7 år kr. 85,-. Pr. barn 8-12 år kr. 115,-.

Opholdet inkluderer: • 7 overnatninger • 7 x morgenbuffet • 7 x 4-retters middag • Fri adgang til wellnessafdeling

Ankomstdatoer: Valgfri ankomst i perioden 11.1.-1.7.2008 og 18.8.-18.12.2008.

1.249,-

Pris pr. pers. i dobbeltværelse

Radisson SAS Jutlandia Hotel

Enkeltværelse kr. 1.899,-. Voksen i ekstraseng kr. 999,-. Afbestillingsforsikring: Pr. voksen kr. 65,-. Pr. barn kr. 45,-. Opholdet inkluderer kun slutrengøring.

Slotsferie i Harzen 4 dages ferie på slotshotel i Meisdorf

Børnerabat

(v. 2 betalende voksne): Max. 1 barn 0–5 år gratis i forældres seng. Max. 2 barn 6–7 år ½ pris i forældres værelse eller 2 barn 8-12 år 30 % rabat i forældres værelse. Max. 1 opredning pr. værelse. Max. 2 ekstraopredninger pr. værelse uanset alder.

Parkhotel Matre

Allerede når man drejer fra autobahnen og kører ind over den gamle grænse, der tidligere delte Harzen i øst og vest, fornemmer man, at man kører ind i en anden verden. Vejen går langs gamle egetræsalléer, gennem bindingsværksidyl og middelalderlandsbyer, mens ridderborgene troner over bjerglandskaberne fra deres ensomme klippehylder. Landsbyen Meisdorf domineres af det smukke barokslot Schloss Meisdorf, som er omgivet af en stor park og et pragtfuldt golfanlæg, og det er i disse fornemme, historiske rammer, I skal opleve et par dage fulde af atmosfære.

kr.

1.549,-

Pris pr. pers. i dobbeltværelse

Opholdet inkluderer:

• 3 overnatninger • 3 x morgenbuffet • 1 x velkomstcocktail • 2 x 3-retters middag • 1 x 4-retters festmenu Parkhotel Schloss Meisdorf • 1 x vandgymnastik Slottet har to restauranter, hvoraf Chateau Neuf er en vel- • 1 x greenfee eller renommeret gourmetrestaurant. Man indkvarteres i slottets 1 x massage tilbygning Chalet Ludwig, hvor alle værelser har badeværelse, radio og satellit-TV. Sommer på

slottet:

(v. 2 betalende Snup 6 dage me voksne): d velkomstcocktai halvpension, l og 1 x gr fee eller massage eentil kun kr. 2.49 9,-

Ankomstdatoer: Ankomst hver 3. dag i perioden 4.1.-5.6.2008 samt 24.8.-16.12.2008. Enkeltværelse kr. 2.049,-. Afbestillingsforsikring: Pr. voksen kr. 85,-. Børnerabat

(v. 2 betalende voksne): Max. 1 barn 0–5 år gratis i forældres seng.

Parkhotel Schloss Meisdorf

Børnerabat er ved 2 betalende voksne. Forbehold for udsolgte datoer. Ekspeditionsgebyr kr. 49,-. Teknisk arrangør:

Bestil: 70 20 34 48 eller www.happydays.nu Husk rejsekode

: Overskud

Åbent hverdage kl. 8.00 - 15.30.

Portfolio: Annoncer - mediegrafiker Anders Holmsgaard Andersen  

Her kan du se et udvalg af annoncer, jeg har designet og produceret gennem min ansættelse som grafiker hos rejsebureauet Happydays A/S.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you