__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

Serviceaftaler og fordelsprogram Maksimal tryghed og nul bekymringer

andersenbiler.dk


En verden af rap køreglæde


Maksimal tryghed og nul bekymringer Få ro i budgettet med en Andersen Biler Serviceaftale

Med en serviceaftale gennem Andersen Biler kan du låse udgifterne til service og reparationer på din bil over den periode der passer dine behov. For at du får den aftale der passer bedst, kan du vælge mellem tre typer af serviceaftaler. Uanset hvad du vælger, er der maksimal tryghed og nul bekymringer og det er enkelt og ligetil.

3


DriveSAFE "All-inclusive" serviceaftale med maksimal tryghed

DriveSAFE er vores svar på ”all-inclusive”, der giver dig maksimal tryghed og ro i budgettet. Her kommer der ingen uforudsete udgifter til hverken service eller reparationer. Med vores DriveSAFE serviceaftale fastholder du glæden ved din nye bil og samtidigt vedligheholdes den 100 % efter fabrikkens anvisninger. Det sikrer at bilen holdes i topform efter alle mærkets kvalitetsnormer. Super nemt, sikkert og praktisk for et fast månedligt beløb. DriveSAFE kan tegnes til alle nye biler, eller indtil bilens første service. Og så kan DriveSAFE løbe i helt op til 7 år/maks. 210.000 km.

MED I AFTALEN: Fri autoriseret service og reparationer i hele aftaleperioden.

Kontrol for fabriksopdateringer og serviceaktioner.

Fri lånebil ved service og reparationer.

Fleksibel aftale - nemt at ændre kilometer og løbetid.

Gratis opfyldning af motorolier, kølervæske og AdBlue imellem service. Gratis udskiftning af pærer i mellem service. Gratis syn af bil. Vi syner din bil inkl. alle reparationer og udgifter.

4

Mærkespecialiserede mekanikere der kender dit bilmærke bedst. 40% rabat på tilkøb af dæk.* 10% rabat på tilbehør og andre værkstedsydelser.*

*Rabatten gives ikke på varer og ydelser der er på tilbud/kampagne


DriveEASY Serviceaftalen der gør det nemt at være bilejer

DriveEasy indkluderer de fabriksanbefalede serviceeftersyn på din bil, samtidigt med du får en attraktiv rabatordning på reparationer og øvrigt vedligehold. Du fordeler dine omkostninger til service månedsvis, og øger samtidig overblikket over din biløkonomi. Med DriveEasy vedligeholdes din bil altid med den grundighed fabrikken anbefaler. Det forlænger både din bils levetid, og øger gensalgsværdien. DriveEASY kan tegnes til både nye og brugte biler, og kan løbe i hele din bils levetid.

MED I AFTALEN: Dækker alle bilens autoriserede serviceeftersyn efter fabrikkens forskrifter, inkl. arbejdsløn og reservedele.

Fabriksanbefalede serviceeftersyn forebygger unødige reparationer, forlænger bilens levetid & øger gensalgsværdien.

Attraktiv rabatordning på reparationer og tillægsarbejde, f. eks. tandrem, bremser, pollenfilter, kobling etc.*

Fleksibel aftale – nemt at ændre km, og kan fortsætte i hele bilens levetid.

Fri Lånebil ved service. Kontrol for fabriksopdateringer og serviceaktioner.

*Rabatten gives ikke på varer og ydelser der er på tilbud/kampagne

Mærkespecialiserede mekanikere der kender dit bilmærke bedst. 40% rabat på tilkøb af dæk.* 10% rabat på tilbehør og andre værkstedsydelser.*

5


DriveBASIC Serviceaftalen til bilen der ikke er helt ny længere

DriveBASIC kan tegnes til dig, der har en bil der er 4 år eller ældre. Med DriveBasic får din bil et årligt basiseftersyn på vores autoriserede værksted, til en særdeles konkurrencedygtig månedlig ydelse. Med et basiseftersyn udskiftes basale servicedele, herunder olie og oliefilter. Vi kontrollerer også funktionsdygtigheden af en række af bilens vitale dele. Med DriveBasic får du samtidig en attraktiv rabatordning på tillægsarbejde samt vores øvrige værkstedydelser. Så sikrer du, at din bil er i god form og er til at stole på. DriveBASIC kan tegnes til at løbe i hele din bils levetid.

MED I AFTALEN: Årligt autoriseret basiseftersyn udført af mærkespecialiserede mekanikere. Attraktiv rabatordning på reparationer og tillægsarbejde, f. eks. pollen- og brændstoffiltre, tændrør, bremser, udstødning, kobling etc.* Fri Lånebil ved basiseftersyn. Kontrol for fabriksopdateringer og serviceaktioner. Kontrol og gennemgang af bilens funktioner, ifølge importørens tjeklister.

6

40% rabat på tilkøb af dæk.* 10% rabat på tilbehør og andre værkstedsydelser.* Gratis udskiftning af viskerblade og pærer (ekskl. materialer). Fleksibel aftale – nemt at ændre km, og kan fortsætte i hele bilens levetid. Mærkespecialiserede mekanikere der kender dit bilmærke bedst. Autoriserede stempler i servicebogen.

*Rabatten gives ikke på varer og ydelser der er på tilbud/kampagne


Dæk Kør sikkert igennem alle sæsoner

Vej- og vejrforhold varierer meget i løbet af året. Det rigtige dæk på det rigtige tidspunkt skaber markant større sikkerhed i trafikken. Ikke kun for dig selv, men også for de andre trafikanter, cyklister og fodgængere. Derfor anbefaler vi, at du altid supplerer dine sommerhjul med et sæt vinterhjul, så du altid kører med maksimalt vejgreb. Benyt vores dækhotel og hjulskifteservice, og spar besværet med at håndtere de tunge, pladskrævende hjul.

Hvorfor vinterdæk

Hvorfor dækhotel

Større sikkerhed på de danske vinterveje.

Spar pladsen - den korrekte opbevaring af hjul fylder meget.

Kortere bremseafstand når der ligger is og sne. Sommerdæks køreegenskaber reduceres kraftigt allerede under +7 °C.

Spar besværet med selv at slæbe rundt på tunge, snavsede hjul. Dine dæk opbevares sikkert og korrekt.

Er udviklet særligt til brug i vinterhalvåret, der øger dækkets holdbarhed.

Få første sæson gratis ved køb af vinterhjul.

Står bedre fast på op- og nedstigninger, og minimerer risikoen for fastkørsler.

Få korrekt montering - hvor hjulene spændes med korrekt moment. Ingen opsigelsesperiode.

7


Rustbeskyttelse Beskyt din bil med en Dinitrol dobbeltbehandling

Alle vores bilmærker er bygget i en særdeles god kvalitet. Men det danske klima er hård kost for bilernes undervogn og hulrum. Det er det på grund af vores årstiders store temperaturskifte, meget regn og fugt i vinterhalvåret, og selvfølgelig den store synder: saltspredning på vejene. Derfor er en supplerende undervognsbehandling en rigtig god ide for alle typer biler.

HVORFOR? Det danske fugtige klima er verdens mest korrosive. Alle bilers undervogne kan over tid tage skade af det hårde danske vejr. Skiftende temperaturer og høj luftfugtighed danner fugt i hulrummene 80% af året.

8

FORDELE Forebygger rustangreb. Forlænger bilens levetid. Færre reparationsomkostninger. Bedre gensalgspris. Bevarer bilens sikkerhed. Vi rustbeskytter med Dinitrol Varm Voks, der er det miljørigtige valg.

VIGTIGE DETALJER Ved Dinitrol dobbeltbehandling afmonteres alle inderskærme og bundskjold inden behandling. Dinitrol foretager grundig afvaskning og tørring af vognbund og skærmkasser inden behandling. Der medfølger Dinitrol certifikat, rudemærkat og garantibevis.


Finansiering Lad os finansiere din bil - det har aldrig været lettere

Når du har valgt den rigtige bil, skal du også have den rigtige finansiering. Igennem Andersen Bilers finansieringspartnere, kan vi altid finde den bedste finansieringsløsning til dig. Det gælder både når du handler ny bil, brugt bil, leaser eller er erhvervskunde. Vi har både faste og variable rentelån, og vil du slippe for udbetalingen, kan vi i mange tilfælde også tilbyde dette.

FÆLLES FOR VORES FINANSIERINGSLØSNINGER: Indfri dit lån – når som helst. Få hurtigt svar! Samme dag som du ansøger, får du svar, og ofte inden for ganske få minutter. Få nemmere bevilling – vi skal som udgangspunkt ikke have årsopgørelser og lønsedler for godkendelse, en låneansøgning der sendes online fra forhandleren, er det eneste, vi har behov for.

Historisk lave rentesatser, og typisk lavere end hvad bankerne kan tilbyde. Lad bil og billån følges ad hos os, og bevar dit "råderum" og dine lånemuligheder til andre ting, i din egen bank. Spar gebyrer ved refinansiering når du handler ny bil.

9


Forsikring Din garanti for autoriserede skadesreparationer

En ny bil skal altid forsikres med den bedste forsikring til den bedste pris. Når du vælger vores introforsikringer, er du garanteret en af markedets bedste forsikringer med seriøse dækninger og trygge vilkår. Og det er uanset, om du selv finansierer din bil eller måske har privatleaset den. Uanset hvad, er du med en forsikring fra os, altid garanteret, at din bil kommer i bedste hænder hvis skaden sker. Nemlig på ét af vore top moderne autoriserede skadescentre med specialuddannet og mærkespecialiseret personale.

ANDERSEN BILER & IF SKADEFORSIKRING Skader på din bil udbedres på et autoriseret forhandlerværksted Originale reservedele på garantiarbejde Lånebil ved skadesarbejde Lav selvrisiko ved glasskader Attraktive forsikringspakker til alle aldre og ancienniteter. Sikrer din nye bil med højere erstatning ved totalskade

10

Anerkendt forsikringsselskab: If Ofte attraktive tilbud til unge bilkøbere Præcis præmieberegning helt ned til vejnavn og husnummer Attraktive forsikringspakker til leasingaftaler Spørg vore salgskonsulenter, og få nærmere oplysninger om de attraktive priser og vilkår.


Masser af fordele

Vore hjerter banker for biler og ordentlig service. Som kunde hos os skal man kunne forvente sig det bedste - hver gang! Tegn en serviceaftale hos os, og lad os gøre det endnu lettere for dig, at være en glad bilejer. Velkommen hos Andersen Biler! 3 AFTALER - TIL ALLE BEHOV

RABAT PÅ ALT DET ANDET

"All-Inclusive" serviceaftale med maksimal tryghed.

Uanset hvilken serviceaftale du vælger hos

DriveSAFE

DriveEASY

Serviceaftalen der gør det nemt at være bilejer.

os, får du altid en attraktiv rabatordning med i pakken. Fx på tilbehør, dæk eller øvrige værkstedsydelser.*

DriveBASIC

Serviceaftalen til bilen der ikke er helt ny længere.

NEMT OG SIKKERT Med en af vores serviceaftaler får du altid større tryghed og færre bekymringer. Du fordeler dine udgifter månedsvis, får bedre overblik over økonomien, og ro i budgettet.

*Rabatten gives ikke på varer og ydelser der er på tilbud/kampagne

OGSÅ TIL BRUGTE BILER Hos os har vi både serviceaftaler til nye og brugte biler. Har du ikke allerede en serviceaftale til din bil, så spørg en af vore medarbejdere, hvor let det er at komme i gang.

11


HILLERØD Nissan & Ford Lokesvej 4 3400 Hillerød 70 10 17 11

FREDERIKSSUND Nissan Kocksvej 40 3600 Frederikssund 70 10 17 11

Find os 11 steder på Sjælland! andersenbiler.dk GLADSAXE

BALLERUP Citroën & Suzuki Energivej 2 2750 Ballerup 36 30 55 55

ROSKILDE Citroën & Suzuki Københavnsvej 154 4000 Roskilde 46 38 00 40

Ford, Volvo- & Renault Service, Gladsaxe Møllevej 14 2860 Søborg 72 59 14 00

BALLERUP Ford Energivej 4 2750 Ballerup 44 44 00 10

HERLEV RØDOVRE Citroën & Nissan Sandbækvej 3 2610 Rødovre 88 77 55 00

TAASTRUP Ford & Volvo Service Husby Allé 7-9 2630 Taastrup 72 59 17 00

andersenbiler.dk

Citroën & Mitsubishi KØBENHAVN Herlev Hovedgade 50 Ford Store 2730 Herlev Rovsingsgade 78 44 91 17 00 2200 København N 88 77 55 55

KØBENHAVN Nissan Rovsingsgade 78 2200 København N 88 77 55 66

Profile for Andersen Biler

Serviceaftaler og Fordelsprogram hos Andersen Biler  

Få masser af fordele og nul bekymringer med Andersen Bilers serviceaftaler og fordelsprogram.

Serviceaftaler og Fordelsprogram hos Andersen Biler  

Få masser af fordele og nul bekymringer med Andersen Bilers serviceaftaler og fordelsprogram.

Advertisement