Issuu on Google+

RELAX és HARMÓNIA 2011-ben Kedves Partnerünk! Észrevetted, hogy mindannyian az életünk minden területén törekszünk nap mint nap a harmóniára? Az életmódunkban, a lakberendezésben, a kertépítésben, a párkapcsolatunkban, de még a pH-értékünk egyensúlyában is. De mit is jelent egyáltalán a harmónia, ami ennyire befolyásolja életünket? Hogyan kapcsolódik szorosan össze az ajándékkal is? Harmónia a görög mitológia halhatatlan istennője, a szépség, vidámság, a művészetek és az eszményi rend védője és az embereket összekötő szeretet. Azt kevesen tudják, hogy Polüdórosz volt az egyetlen gyermeke, aki életben maradt, neve pedig nem jelent mást, mint: sokajándékú. Az anda present újra összekapcsolja az ősi köteléket: a harmóniát az ajándékozással, azzal, hogy megteremti a harmóniát az ajándékozásban. Ez annak a csapatnak a törekvése, amely elképzeléseidet, ötleteidet és álmaidat megvalósítja, mindezt hatékony és professzionális módon. A 2011-es kollekciónk számtalan olyan ajándékötletet sorol fel, mely beindítja a fantáziádat, és semmilyen gátat nem szab neki. A design for you* termékcsoportot úgy válogattuk össze, hogy céged, márkád vagy rendezvényed üzenetére, hangulatára és arculatára szabhasd. Érdemes figyelmet szentelni ezeknek a termékeknek, mivel nem csupán a kivitelezésük teljesen egyedi, hanem az áruk is, melyet úgy kalkuláltunk, hogy egész évben, bármikor akciósan szerezhesd be őket, bármikorra is essen a Te akcióterved. Mindezek mellett az anda nemzetközi cégcsoport legsikeresebb és jól bevált üzleti és promóciós ajándékait találod, melyeket a 2011-es trendnek megfelelő újdonságok sorával színesítünk. Így találsz ebben a katalógusban egy komplex ajánlati csomagot: a tradicionális szóróajándékoktól kezdve, mint toll, lufi és esernyő, a környezettudatos, újrahasznosított termékeken át, a legextrémebb ötletekig, mint például emblémázott tangabugyi. Legyen a célcsoportod lázadó tinédzser, lelkes kutyagazdi, konzervatív felsővezető vagy akár kedves kolléga, bárki - itt megtalálod azt, amivel sikeres lehetsz náluk. A termékpaletta pedig csupán egy része annak a teljes körű szolgáltatási csomagnak, mellyel Személyes Ajándékszakértődhöz fordulhatsz; a gyors, hatékony és professzionális kivitelezés alatt, az ötleteléstől kezdve, a megvalósításig minden pillanatban Veled és Érted végzi munkáját. Így ajándékozzuk Neked a harmóniát a legösszetettebb projektjeidben is. Mi az, ami pedig még Rád vár? Természetesen

* A design for you kategóriájú, speciális árú termékekre nem az álltalános kedvezmény vehető igénybe! A katalógusban feltűntetett árak tájékoztató jellegűek. Pontos árat konkrét ajánlatkérés esetén kaphatsz kapcsolattartódtól.

1


Az anda nemzetközi cégcsoport 2011-ben

Az anda-garancia

1995 óta egyetlen motivációs rugó mozgat minket: az ajándékozást hivatási szintre emelni és azon űzni – értelemmel és érzelemmel. Hogy lehet az ajándékszakma hivatás? Mitől lenne egy promóció vagy év végi ajándékozás sikeres, ha nem lenne mögötte pszichológia, marketing, szervezőkészség, kitartás, logisztika, és még sorolhatnánk sorokon keresztül. Az ajándékokkal az érzelmekre akarunk hatni, ez bizony komoly és összetett feladat. Mindezt egy mára 130 főre duzzadt nemzetközi szervezettel értük el. Munkánkat a termékpaletta, az egyedi rendelések mellett csapatunk összetétele színesíti: kollégáink 11 különböző nemzet gyermekei: Spanyolországtól kezdve, Lengyelországon át egészen Kínáig és Nigériáig találtunk olyan személyeket, akik társak és hisznek küldetésünkben. Külföldi leányvállalatainkkal évek óta dolgozunk a piacszegmentált megoldásokon, mellyel mára nyugat-európai színvonalú komplex, azaz az ajándékozásban minden igényt kielégítő professzionális szolgáltatást tudunk nyújtani Partnereinknek – 32 országban. Európai szintű hírnevünket nem utolsó sorban azokon a szakmai kiállításokon szereztük meg, melyeken az ANDA csoport minden évben kiállít: PSI Düsseldorf; EXPO Reclam Madrid; RemaDays Varsó; Mega show, Hong Kong és Communiquez Objet Lyon.

Mi az, amit az anda számodra garantál? - - -

egyedülálló termékpalettát professzionális szolgáltatást környezettudatosságot

Termékpaletta: Egyedülálló válogatás ötletgazdag termékekből, melyek színt hoznak a szürke hétköznapokba és rávilágítanak a promócióban rejlő lehetőségekre – kiváló mixe a prémium kategóriás üzleti ajándékoknak és a promóciós, szóró termékeknek. Több mint 4.000 kreatív ajándék a szivárvány színeiben, melyeket kereskedők, marketingesek és beszerzők tapasztalatai alapján választottunk ki.

Professzionális szolgáltatás: TÜV tanúsítja, hogy az Anda Present Kft. a követelményeket a szolgáltatási kultúra és a szolgáltatás megbízhatósága, a reklamációk rendezése és a munkatársak szakképzése tekintetében teljesítette. Tanúsított “a Kiváló Minősített Szolgáltató cím használati joga”.

Környezettudatosság: Ez a katalógus FSC tanusítvánnyal rendelkező nyomdában készült. Ez azt jelenti, hogy nem természetvédett területről kivágott fákból készült, valamint az erdőtelepítések során nem termeltek génmódosított fafajtákat sem. Továbbá maga a gyártás alatt is környezetbarát technológiákat és anyagokat használnak. A szolgáltatás alatt kizárólag a szükséges dokumentumok kerülnek nyomtatásra, szigorúan 100% újrahasznosított papírra. A relax kollekció ajándékait többször felhasznált dobozokban szállítjuk.

2

3


Weboldal:

Márkák az anda világából:

www.andaworld.hu az ajándék-világ-háló

André Philippe filozófiája: Minden pillanat számít! Az André Philippe stílus a nagyvilági metropolisok örömeire fogékony, dinamikus, aktív üzletember stílusa. Sportos, laza, fesztelen, ugyanakkor mértéktartó. Társaságban kitűnik, de nem feltűnőségével, hanem tökéletes harmonikusságával, a helyzethez és az alkalomhoz való megfelelőségével. Magabiztos bármely szituációban. Az André Philippe márkatermékek tervezése és előállítása során különös gondot fordítanak a részletek megmunkálására, az odaillő, minőségi anyagok megválasztására. Ezt tükrözik a kizárólag természetes eredetű textíliák, a valódi pamut pólók, a valódi selyem nyakkendők és kendők, a valódi bőrből, dupla varrással készült tárcák, övek mellet az André Philippe kollekcióban található nemesacélból és igazi fémből készült írószerek is. André Philippe a forma-tartalom-forma elválaszthatatlan egységét hirdeti. Ez a szemlélet a termékek és csomagolásuk igényességében is kifejezésre jut.

A Guriatti márka törekvése az, hogy neve egyenlő legyen a szépséggel. Az összes termék olyan egyedi, mint ahogy az emberek is különbözően készítik az egyes darabokat. A termékek időt állósága a tökéletes funkcionalitás és a minőség egyesítésével jött létre.

Weboldalunkon megtalálod:

4

-

aktuális ajánlatainkat

-

emblémázási eljárások részletes leírását

-

kipróbálhatod, hogy mutat az emblémád a kiválasztott terméken

-

az általunk forgalmazott márkák leírását

-

cikkeket cégünk működéséről és életéről

-

aktuális katalógusaink leírását, tartalmát, melyeket pdf-ben le is tölthetsz

-

valamennyi termékünket, azok részletes leírását, továbbá az aktuális készletüket

-

e-shopunkban ezeket meg is vásárolhatod – ráadásul +2% kedvezményt kapsz az itt leadott rendeléseid értékéből!

A Chili az anda 2007-ben bevezetett, saját designer által megálmodott és megtervezett tollcsaládjának márkája volt a kezdetekben. A Chili egyszerre COOL és spicy – egyedi formák, amiket még egyedibbé tehetsz! Ennek szellemében az elmúlt két évben kibővítettük a márka termékválasztékát, így a Chili védjegy 2009-re egy teljes márkacsaládot fed le: tollak, USB pendrive-ok, azok szilikonos modelljei és a táskák mind eredeti francia tervezésű modellek, melyek formájukban, színösszeállításukban teljes mértékben egyedülállóak. Variálhatóságukkal még inkább testre szabhatóak, ami színt hoz életedbe! Chili – Spice up your life!

Aspenről mindenki tudja, hogy kiválóak a sípályák, kiválóak az éttermek, ráadásul az itteniek már hozzászoktak a hírességekhez, hogy békén hagyják őket. Itt még lesifotósok sem nagyon vannak, itt nyugodtan lehet pihenni. Téli ruházati termékeinknek pont ezekért a stílusjegyekért választottuk az ASPEN nevet - csak egyszer kell kipróbálni, megbízható, minősége kiváló és állandó. Zavartalanul sportolhatsz benne, de akár formaruhaként is használhatod kollégáiddal. Egy különbség van csupán: az árkategória.

Trendi design, színben gazdag promóciós termékek, kedvező ár, nagy mennyiségű raktárkészlet- ez csak a töredéke, amit a MAKITO nyújthat Neked. Modern formáival és termékválasztékával nem csupán egy márka, hanem egy életérzés, amitől másként tekintesz a világra.

Alexluca, a híres olasz designer kifejlesztett egy exkluzív ajándéktárgy kollekciót, gondolva a legigényesebb cégekre. Az Alexluca márkajelzés ezeket a termékeket még exkluzívabbá, különlegesebbé és designosabbá teszi, ezzel biztosítva a megajándékozott elégedettségét. Aspen az egyik legexkluzívabb üdülési célpont, amit a sztárok tettek naggyá - mindig is a hírességek üdülőhelye volt, főleg Hollywoodból jönnek ide - elvégre nem mindenki akar okvetlenül mindig újabb és újabb helyeket kipróbálni, amikor pihenni akar.

A Gildan Amerika egyik vezető pólómárkája, mely folyamatosan hódítja meg a világot: évente több, mint 500 millió darab pólót vásárolunk Gildan címkével. Futóversenyek és egyéb tömeg-promóciók preferált márkája. Népszerűségét a megbízható, strapabíró minőségnek, sportos megjelenésének és hatalmas színválasztékának köszönheti.

5


anda ajándékbázis – ahol az ötletből ajándék születik

Szitanyomás

Szitanyomás 1 (SZ1) A/5-ig

Az anda kollekciója budapesti raktárkészletről elérhető. Professzionális kiszolgálásunk titka az egyszerűség és gyorsaság. Biztos háttere pedig:

1 szín 2 szín 3 szín 4 szín

Egy kizárólag Érted felelős sales és marketing csapat valamint 100 további szakember – a Te gyors és szakszerű kiszolgálásodért.

Azonnal elvihető raktárkészletünket 3,5 Milliárd Forint értékben.

Mára 7500 raklapnyi ajándék készletezése pozícionált, vonalkód rendszerű raktározással most már több, mint 6000 m2-en.

5 szín 6 szín

Egyedi gyártású termékek beszerzése – beszerző csapatunk és saját Hong Kong-i irodánk segítségével.

1 szín 2 szín 3 szín

6 szín

Saját, újonnan bővített emblémázó részleg 1100 m2 en – amely „Ház a házban” rendszerben működik, amellyel idődet és energiáidat még inkább más feladatokra vagy lazításra fordíthatod. ROBOTATTOO precizitásának és gyorsaságának köszönhetően akár 48 óra alatt elkészülhet a látványtervben rögzített elképzelésed.

1 szín

4 szín

6

6 szín

1-99 13 000 Ft 17 000 Ft 21 000 Ft 25 000 Ft 29 000 Ft 33 000 Ft

100-299 87 Ft 109 Ft 131 Ft 152 Ft 174 Ft 196 Ft

1 szín 2 szín 3 szín 4 szín 5 szín 6 szín

1 szín 2 szín 3 szín 5 szín 6 szín

-

1-99

100-299

300-499

500-999

1000-4999

5000-

9 000 Ft 13 500 Ft 18 000 Ft 22 500 Ft 27 000 Ft 30 000 Ft

123 Ft 181 Ft 225 Ft 268 Ft 312 Ft 355 Ft

80 Ft 116 Ft 152 Ft 189 Ft 218 Ft 247 Ft

73 Ft 109 Ft 145 Ft 181 Ft 210 Ft 239 Ft

61 Ft 90 Ft 119 Ft 148 Ft 174 Ft 200 Ft

58 Ft 80 Ft 102 Ft 123 Ft 145 Ft 167 Ft

Szitaköltség: 6000 Ft/szín; Mintakészítés: 3 000 Ft/minta 1000 db-os rendelés alatt, Beállítás költsége: 3500 Ft/szín 500 db-ig.

Transzfernyomás 2 (TR2)

300-499 80 Ft 102 Ft 123 Ft 145 Ft 167 Ft 189 Ft

500-999 65 Ft 87 Ft 109 Ft 131 Ft 152 Ft 174 Ft

1000-4999 58 Ft 80 Ft 102 Ft 123 Ft 145 Ft 167 Ft

500051 Ft 68 Ft 86 Ft 103 Ft 120 Ft 138 Ft

1 szín 2 szín 3 szín 4 szín 5 szín 6 szín

1-99 13 000 Ft 17 000 Ft 21 000 Ft 25 000 Ft 29 000 Ft 33 000 Ft

100-299 116 Ft 152 Ft 189 Ft 225 Ft 261 Ft 297 Ft

?

300-499 94 Ft 123 Ft 152 Ft 181 Ft 210 Ft 239 Ft

500-999 80 Ft 109 Ft 138 Ft 167 Ft 196 Ft 225 Ft

1000-4999 73 Ft 102 Ft 131 Ft 160 Ft 189 Ft 218 Ft

500065 Ft 87 Ft 109 Ft 131 Ft 152 Ft 174 Ft

Beállítás költsége: 1 500 Ft/szín 500 db-ig, Mintakészítés: 2 000 Ft/minta 1000 db-os rendelés alatt, Klisé és film költség: 4 000 Ft/szín

P

Tamponnyomás 2 (T2) s

50-199

200-499

500-999

1000-2499

2500-9999

10000-

5 000 Ft 7 000 Ft 10 000 Ft 14 000 Ft

23 Ft 39 Ft 54 Ft 70 Ft

19 Ft 28 Ft 37 Ft 47 Ft

17 Ft 26 Ft 36 Ft 45 Ft

12 Ft 22 Ft 31 Ft 40 Ft

10 Ft 16 Ft 22 Ft 28 Ft

1 szín 2 szín 3 szín 4 szín

50-99

100-199

200-999

1000-4999

5000-

6 000 Ft 8 000 Ft 11 000 Ft 15 000 Ft

39 Ft 62 Ft 85 Ft 109 Ft

28 Ft 43 Ft 58 Ft 74 Ft

25 Ft 37 Ft 49 Ft 61 Ft

19 Ft 30 Ft 41 Ft 52 Ft

X

Gravírozás : Logo méret 4 cm2-ig 4,1 - 10 cm2 10,1-20 cm

2

100-499

500-999

10002999

3000-

174 Ft 203 Ft 232 Ft 261 Ft 290 Ft 319 Ft

160 Ft 174 Ft 189 Ft 203 Ft 218 Ft 232 Ft

152 Ft 167 Ft 181 Ft 196 Ft 210 Ft 225 Ft

142 Ft 157 Ft 171 Ft 186 Ft 200 Ft 215 Ft

Kerámiaembl. 2 (K2)

4 szín

Mindezt modern technológiákkal, professzionálisan, precízen, rugalmasan, megbízhatóan – TÜV minősítéssel.

44 Ft 59 Ft 75 Ft 91 Ft 107 Ft 122 Ft

Kerámiaembl. 1 (K1)

5 szín

Gravírozás, akár 3D-s is Szitanyomás, még tollra is Hímzés és transzfernyomás Szublimáció nem csak bögrére Kerámia emblémázás és tamponnyomás epoxy matricázás és digitális nyomtatás

5000-

46 Ft 64 Ft 81 Ft 99 Ft 116 Ft 131 Ft

1-199 db ig 250 Ft/db, 200 db-tól 165 Ft/db Szerszámköltség mérettől függően 9-30 000 Ft között.

4 szín

- - - - - -

1000-4999

55 Ft 81 Ft 107 Ft 133 Ft 155 Ft 177 Ft

Dombornyomás (D) N

3 szín

EXCELLENT SERVICE PROVIDER

500-999

58 Ft 87 Ft 116 Ft 145 Ft 167 Ft 189 Ft

Szitaköltség: 6000 Ft/szín Beállítás költsége: 3200 Ft/szín 1000 db-ig. Sötét alapra 20% felárat számolunk.

2 szín

az okleveles emblémázás nagymesterének szolgáltatásai:

300-499

94 Ft 138 Ft 281 Ft 210 Ft 225 Ft 239 Ft

A/5 felett

Kerámiaemblémázás

1 szín

ROBOTATTOO

100-299

Tamponnyomás 1 (T1)

3 szín

anda press – digitális nyomdastúdió, mellyel marketing eszközeidet velünk is elkészítheted: a névjegytől, a molinón és mappán át az egyedi naptárig mindent, melynek csak a fantáziád szabhat határt.

1-99 9 000 Ft 13 500 Ft 18 000 Ft 22 500 Ft 27 000 Ft 30 000 Ft

Tamponnyomás 2 szín

Szitanyomás 2 (SZ2)

Transzfernyomás 1 (TR1) 0

5 szín

Házhoz szállítás – saját, megújult flottával és egyedi megállapodást kötve futárszolgálattal.

+

Transzfernyomás

4 szín

Szitaköltség: 6000 Ft/szín; Mintakészítés: 3 000 Ft/minta 1000 db-os rendelés alatt, Beállítás költsége: 3500 Ft/szín 500 db-ig.

Hímzés (H) M Logo méret 8 cm -ig 2

8 - 16 cm2 16 - 36 cm2 36-50 cm2 50-100 cm2

U

100-200 cm2 201 cm2-

100-499

500-999

10002999

3000-

203 Ft 232 Ft 261 Ft 290 Ft 319 Ft 348 Ft

189 Ft 218 Ft 247 Ft 276 Ft 305 Ft 334 Ft

174 Ft 196 Ft 218 Ft 239 Ft 261 Ft 283 Ft

152 Ft 167 Ft 181 Ft 196 Ft 210 Ft 225 Ft

20,1-30 cm2 30,1-50 cm2

Ár/logo

Beállítás ktg./tétel

Program ktg

140 Ft 155 Ft 180 Ft 240 Ft 330 Ft 480 Ft egyedi

5 000 Ft 5 000 Ft 5 000 Ft 5 000 Ft 5 000 Ft 5 000 Ft 5000 Ft

3 500 Ft 5 000 Ft 6 000 Ft 7 500 Ft 8 500 Ft 10 000 Ft egyedi

Beállítás költége 500 db-ig.

50,1-100 cm2 101 cm2-

Ár/logo

Beállítás ktg./tétel

65 Ft 80 Ft 115 Ft 135 Ft 180 Ft 270 Ft egyedi

6 000 Ft 6 000 Ft 6 000 Ft 6 000 Ft 6 000 Ft 6 000 Ft 6 000 Ft

Beállítás költége 500 db-ig.

3D gravírozás

;

3 dimenziós gravírózás ára az embéma méretétől és bonyolúlságától függően változik! Grafikai költség: 7500 Ft/embléma

INFORMÁCIÓK Az emblémázáshoz vektorgrafikus emblémára van szükségünk. Elfogadott formátumok: Corel, Illustrator, EPS, PDF. Egyéb esetben az embléma átrajzolásakor 7 500 Ft/megkezdett óra grafikai költséget számítunk fel. Csomagolás költsége: - Egyedi csomagolás illetve díszcsomagolás esetén kérje ajánlatunkat! - Pólócsomagolás celofánba: 30 Ft/db - Törölközőcsomagolás celofánba: 30 Ft/db Az emblémázási árak forintban értendők, és az Általános Forgalmi Adót nem tartalmazzák. A termékek mellett szereplő emblémázási paraméterek csak tájékoztató jellegűek. Bővebb információért kérd árajánlatunk!

7


WRITING 10-51 OFFICE 52-89 office 3D

52-85 86-89

GREEN 90-101 ELECTRONICS 102-135 time calculator on-line radio usb

102-117 118-121 122-127 128-129 130-135

SUMMER 136-159 TRAVEL 160-221 outdoor bags umbrellas safety car dogs

160-177 178-205 206-211 212-219 220-221

HOME 222-303 for kids games living in harmony kitchen cool passion key moments tools & torches

222-239 240-243 244-251 252-273 274-281 282-293 294-303

VITALITY 304-333 dr. relax beauty sport & wellness

304-313 314-323 324-333

FASHION 334-371 prestige fashion leather accessories fashion sport

334-345 346-353 354-371

ANDRÉ PHILIPPE 372-377 FOOD DESIGN 378-381 CREATIVE 382-389 PRESS 390-393 8

3D üvegtermékek Akta- és irattáskák Asztali órák Autós kiegészítők Bankkártya tartók Baseball sapkák Bevásárló táskák Bornyitók Boros szettek Bortartók Bögrék Bőröndcímkék CD tartók Ceruzák Cipőszsákok Cukorkák Dugóhúzók és üvegnyitók Egérpadok Egészségügyi eszközök Ékszerdobozok Élelmiszer Elemek Elsősegély csomagok Esernyők Esőkabátok Fa játékok Faliórák Fejkendők Felfújható játékok Fésűk Filofaxok Flaskák Flip-flopok Fogkefék Fondük Frizbik Fürdő szettek Füstölő szettek Galléros pólók Golyóstollak Grill eszközök Gumimatracok Gurulós táskák Gyékények Gyerek játékok Gyertyák Gyógyszertartók Halászsapka Hamutálak Hátizsákok Hegyezők Hűtőmágnesek Hűtőtáskák Időjárás állomások Iránytű Irodaszer szetzek Jégkaparók Jegyzetcsipeszek Jegyzetfüzetek Jegyzettömbök Jólláthatósági termékek Kabátok Karkötők Karórák Kártyaolvasók Kávés szettek Kempingszékek Képkeretek Kesztyűk Kínáló tálak Kitűzők Koktélszettek Konyhai eszközök Környezetbarát termékek Kötények Kulacsok Kulcstartók Kutyás termékek Laptop tokok Látcső Legyezők Levélbontó kések Lézerpointerek

86-89 75-77; 190-195; 346 103-110 212-218 348-349 98; 231; 368-370 99-101; 268-271 276-277 278-279 278 239; 252-259 184 71 95; 232-238 198 307 275-277 119, 124 305-313 316 379-381 125 306 201-206 361; 365 224-225; 240 109-111 151 137-144 316; 318 79; 83 173 148-149 230; 327 260-261 150 324-326 244-247 354-356 11-47; 94-95 176-177 143 180; 185-187 146 223-239 244 308-309 152 279 198-200 233 267; 273 154; 166-169 103-107 173 64-65 218 55, 58; 233 59-63; 96 54-58; 384-387 212-215 363-365 331; 357; 359 112-117 133 252-253 145; 163; 177 230; 248-250 367 260-261 293 281 260-265 90-101 166 332 208; 218-219; 282-293; 344-345 220-221 74 172 138 72 73

Lufik Mandzsettagombok Manikür szettek Mappák és irattartók Mellények Mérőszalagok Mobiltartók Mobiltelefon tokok MP3 lejátszók Napernyők Napszemüveg Naptárak Neszesszerek Névjegykártya tartók Notebook táskák Növények Nyakkendők Nyakpántok és nyakpárnák Nyomdaipari egyedi termékek Óradobozok Orvosi kiegészítők Öngyújtók Övek Papírtáskák Papucsok Pénzcsipeszek Pénztárcák Perselyek Piknik táskák Pizza és tészta szettek Plüss állatok Poharak Póker- és kártya szettek Polár ruházati termékek Pólók Rádiók Ragasztószalagok Reklámtáskák Rollertollak Sakk és táblajátékok Sálak és kendők Sminktükrök Só- és borsszórok Sport- és utazótáskák Strandjátékok Strandlabdák Strandtáskák Stresszlabdák Szalmakalapok Számítógép egerek Számítógép kiegészítők Számológépek Szappanok és fertőtlenítők Szerszámkészletek Szövegkiemelők Szurkolói termékek Takarók Társasjátékok Táskafogasok Teás szettek Téli sapkák Térkép Termoszok Thermobögre Toll szettek Tolltartók Töltőtollak Törlőkendők Törölközők Újrahasznosított termékek USB hubok USB memóriák Úti adapterek Vágó kések Váll- és oldaltáskák Vázák Vonalzók Zenei CD-k Zsebkendők Zsebkések Zseblámpák Zsírkréták

137 342; 344 314-315 76-81; 97-98 360 299-300 72-73 144; 201; 204-205 127 140 147 65; 393 319-323 68-69, 82; 345 186; 187; 190-191 91-93 335-338 84-85; 189 391-393 112 312-313 280 347; 359 272; 388-389 330 346; 348 202-203; 346; 348-352 228 162-167 265 226 255 242-243 360; 362; 366-367 354-358 128-129 383 388-389 34-45 241; 243 339-341 316-317 262 178-187 137-139; 149-150 139-140 155-159 75 154-155 125 122-126 118-121 310; 312 294-297 27 333 170-171 229; 241-243 67 252 366-368 161 174-175 174 32-46 48-51; 232 35, 39, 42 70 328-329 90-101 122; 133 130-135 171 263-264 196-197; 204-205; 330 251 93; 118; 232 247; 251 305-306 298 301-303 237

9


AP6671

AP6672

AP6670

Áttetsző, műanyag golyóstoll, melynek felső részében folyadék található. Az ár 4 szín coloros nyomást magába foglalja mind a folyadékban, mind a háttérben. Minimális rendelési mennyiség: 500 db.

Áttetsző, műanyag golyóstoll, melynek felső részében folyadék található. Az ár 4 szín coloros nyomást magába foglalja mind a folyadékban, mind a háttérben. Minimális rendelési mennyiség: 500 db.

Áttetsző, műanyag golyóstoll, melynek felső részében folyadék található. Az ár 4 szín coloros nyomást magába foglalja mind a folyadékban, mind a háttérben. Minimális rendelési mennyiség: 500 db.

P3

P3

P3

“Liquid-2” golyóstoll

“Liquid-3” golyóstoll

“Liquid-1” golyóstoll

500 db

1000 db

5000 db

500 db

1000 db

5000 db

500 db

1000 db

5000 db

658 Ft / db

503 Ft / db

333 Ft / db

556 Ft / db

422 Ft / db

321 Ft / db

658 Ft / db

503 Ft / db

333 Ft / db

AP6673

“Liquid-4” kulcstartó

EGYEGYI TERVEZÉSŰ LIQUID TOLLAK, KULCSTARTÓK

Áttetsző, műanyag tartó fém kulcskarikával, melynek felső részében folyadék található. Az ár 4 szín coloros nyomást magába foglalja mind a folyadékban, mind a háttérben. A végleges mennyiségnél +/- 1 % eltérés lehetséges! Minimális rendelési mennyiség: 500 db.

FÉM ÉS MŰANYAG GOLYÓSTOLLAK

a3

TÖBBSZÍNŰ MŰANYAG GOLYÓSTOLLAK TÖLTŐTOLLAK ÉS CERUZÁK

500 db

1000 db

5000 db

422 Ft / db

317 Ft / db

227 Ft / db

AP6675

AP6674

Áttetsző, műanyag tartó fém kulcskarikával, melynek felső részében folyadék található. Az ár 4 szín coloros nyomást magába foglalja mind a folyadékban, mind a háttérben. A végleges mennyiségnél +/- 1 % eltérés lehetséges! Minimális rendelési mennyiség: 500 db.

Áttetsző, műanyag tartó fém kulcskarikával, melynek felső részében folyadék található. Az ár 4 szín coloros nyomást magába foglalja mind a folyadékban, mind a háttérben. A végleges mennyiségnél +/- 1 % eltérés lehetséges! Minimális rendelési mennyiség: 500 db.

a3

a3

“Liquid-6” kulcstartó

SZÖVEGKIEMELŐK TOLL SZETTEK TOLLTARTÓK

“Liquid-5” kulcstartó

500 db

1000 db

5000 db

500 db

1000 db

5000 db

422 Ft / db

317 Ft / db

227 Ft / db

422 Ft / db

317 Ft / db

227 Ft / db


-02

-06

-07

-05

-10

-05

-21

AP731987

AP761122

AP805951

62 Ft

67 Ft

53 Ft

Színezett műanyag golyóstoll. ø10×133 mm Embl. méret: 50×7 mm; max embl. szín: 2.

Műanyag mini golyóstoll, gumis markolattal, akasztóval a végén. ø10×94 mm Embl. méret: 50×6 mm; max embl. szín: 2.

Mini műanyag golyóstoll, homogén egyszínű testtel, fényes, króm díszítéssel és a kupakján fém karikával; kék tollbetéttel szállítjuk. Embl. méret: 35×5 mm; max embl. szín: 2.

aP

aP

“Yein” golyóstoll

s

“Edy” mini toll

“Wellington” golyóstoll

-10

-07 -06

-03

AP844020

AP791078

AP805944

106 Ft

101 Ft

70 Ft

Műanyag golyóstoll kék tollbetéttel, a toll végébe épített ledes lámpával. Hosszúsága 12,8 cm. 3 darab gombelemmel szállítjuk. Embl. méret: 30×6 mm; max embl. szín: 6.

Műanyag, egyszínű golyóstoll színével megegyező kupakkal, kék tollbetéttel. ø10×140 mm Embl. méret: 50×7 mm; max embl. szín: 2.

Műanyag golyóstoll normál, kék tollbetéttel, 1.0 íróvastagsággal. Anyaga: ABS. 131×109 mm Embl. méret: 50×7 mm; max embl. szín: 2.

P

asG

aP

“Puffy” golyóstoll lámpával -07 -06

-05

“Record” golyóstoll

“Canberra” golyóstoll

-04 -05

-05

-06

-06

-77 -07

-10

AP805942

AP761546

AP731530

406 Ft

81 Ft

42 Ft

3 darab műanyag golyóstoll (fekete, kék, piros) ezüst színű műanyag tartóval. Fehér kartondobozban szállítjuk. 93×45×120 mm Embl. méret: 70×8 mm; max embl. szín: 2.

Műanyag golyóstoll, áttetsző műanyag borítással. ø15×135 mm Embl. méret: 60×6 mm; max embl. szín: 2.

Nyakpántra tehető műanyag golyóstoll. 29×130 mm Embl. méret: 50×15 mm; max embl. szín: 2.

aP

P

“Towers” tollszett

s

“Cascade” toll

-03

“Marca” nyakba akasztható toll

-02

-06

-05

-01

-10

12

-05

-06

-10

-21

-06

13


-05

-01

-03

-06

AP805950

AP6147

“Auckland” golyóstoll

AP731554

“Célpont” tollszett

“Termometer” golyóstoll

78 Ft

1 044 Ft

235 Ft

Műanyag golyóstoll, homogén egyszínű testtel, fém klipsszel és fényes króm végekkel; kék tollbetéttel szállítjuk. Embl. méret: 60×7 mm; max embl. szín: 2.

Nyakba akasztható, fém rollertoll és elemlámpa, mely a tartóra mágnessel rögzül, elemmel és kék tollbetéttel szállítjuk. 20×10×500 mm Embl. méret: 5×60 mm; max embl. szín: 4.

Termométerrel ellátott műanyag golyóstoll. ø18×145 mm Embl. méret: 40×8 mm; max embl. szín: 2.

aP -21

AP731291

106 Ft

78 Ft

2 színnel író, áttetsző műanyag golyóstoll. Ezüst színű klipsszel és gumi markolattal. Fekete, kék, zöld és piros tintával. 138 mm Embl. méret: 6×40 mm; max embl. szín: 2.

Műanyag golyóstoll, nagy tollbetéttel. ø15×130 mm Embl. méret: 50×7 mm; max embl. szín: 2.

“Pixel” toll

“4 Colour” golyóstoll

P

Gs

AP805936

aP

aP

-06 -06

-05

-06

-05

-03

-05

-02

-07 -03

AP805945

“Adelaide” golyóstoll -05 -07 -06

-21

AP805907

“Derby” golyóstoll

56 Ft

84 Ft

Műanyag golyóstoll normál, kék tollbetéttel, 1.0 íróvastagsággal. Anyaga: ABS. 141×10 mm Embl. méret: 50×7 mm; max embl. szín: 2.

Színes, átlátszó műanyag golyóstoll. A klipsz és a toll hegye ezüst, a nyomógomb fekete-ezüst színű. Kék tollbetéttel szállítjuk. Embl. méret: 6×60 mm; max embl. szín: 4.

aP

P

-01

-06

AP63067

AP809329

59 Ft

252 Ft

Műanyag golyóstoll fehér testtel, színes gumi markolattal, 3 színű tollbetéttel (piros, fekete, zöld). 150×11 mm Embl. méret: 60×7 mm; max embl. szín: 2.

Műanyag golyóstoll, tetején puha műanyag golyóval. A golyó színes ledeket tartalmaz, amelyek mozgás hatására bekapcsolnak. Kék tollbetéttel és 3 db gombelemmel szállítjuk. Embl. méret: 60×5 mm; max embl. szín: 2.

“Knock” golyóstoll

“Tris” golyóstoll

P

-77

P

AP845048-21 “2 poles” toll

84 Ft

-07

Kétvégű műanyag golyóstoll, piros és kék tollbetéttel. Embl. méret: 7×50 mm; max embl. szín: 2.

P

-06 -06 -10

-05

-05

-02

AP805848

-06

“Lamp” toll

274 Ft -03

-01

-02

Áttetsző műanyag golyóstoll, ezüst színű véggel. Gomb benyomásakor az áttetsző rész színes fénnyel világít. Elemmel és kék tollbetéttel szállítjuk. Embl. méret: 10×40 mm; max embl. szín: 4.

Gs 14

15


AP805946

“Brisbane” golyóstoll

-03

56 Ft Műanyag golyóstoll párhuzamos testtel, normál, kék tollbetéttel, 1.0 íróvastagsággal. Anyaga: ABS. 138×10,94 mm Embl. méret: 50×7 mm; max embl. szín: 4.

aP

-05

-06

AP805948

-07

-10

-07

-10

-03

-06

-05

“Melbourne” golyóstoll

31 Ft Műanyag golyóstoll, lapos, egyenes klipsszel, szögletes markolattal; kék tollbetéttel szállítjuk. Embl. méret: 40×6 mm; max embl. szín: 2.

aP

-02

-06

-07

AP805001

“Sweet” golyóstoll

70 Ft Átlátszó, színes műanyag golyóstoll. A tollhegy és a nyomógomb ezüst színű. Fém klipsszel. Kék tollbetéttel szállítjuk. Embl. méret: 6×60 mm; max embl. szín: 4.

-05

-02

P -10

-05

-06

AP791170

AP791222

56 Ft

42 Ft

Műanyag golyóstoll kupakkal. 145 mm Embl. méret: 70×6 mm; max embl. szín: 2.

Könyvjelzős, lapos műanyag golyóstoll. 123×24 mm Embl. méret: 60×7 mm; max embl. szín: 2.

aP

aP

“Universal” golyóstoll -02

-03

“Toble” golyóstoll

-05

-06 -07 -01 -02 -05 -06v -10

-07

-06 -05 -03

AP731805

AP805905

386 Ft

36 Ft

Műanyag toll és töltőceruza (0,5 mm betétekkel) áttetsző műanyag dobozban. ø11×135 mm Embl. méret: 40×10 mm; max embl. szín: 2.

Színes, átlátszó műanyag golyóstoll. A klipsz, a toll eleje és a nyomógomb fehér színű. Kék tollbetéttel szállítjuk. Embl. méret: 6×60 mm; max embl. szín: 4.

P

P

“Soyer” tollszett

16

“Casper” golyóstoll

-01

-06

17


-05

-02

-05

-13

-06

-07

-21

-77 -21

AP805930

AP63072

64 Ft

48 Ft

Színes, áttetsző műanyag golyóstoll. A toll vége, a klipsz és a nyomógomb ezüst színű, kék tollbetéttel szállítjuk. Embl. méret: 6×60 mm; max embl. szín: 4.

Egyszínű műanyag golyóstoll, hajlított klipsszel. 135×11 mm Embl. méret: 60×7 mm; max embl. szín: 2.

“Justine” golyóstoll

P

“Cincinnati” golyóstoll

P

-07

AP805941

AP6149

-06

“Simply” golyóstoll

“Lumpy” golyóstoll

59 Ft

73 Ft

Színes műanyag golyóstoll, a klipsz és a nyomógomb ezüst színű. Kék tollbetéttel szállítjuk. Embl. méret: 50×6 mm; max embl. szín: 4.

Műanyag golyóstoll színes gumi markolattal. Kék tollbetéttel szállítjuk. 139 mm Embl. méret: 6×40 mm; max embl. szín: 2.

P -06

-07

-05

-03

-13

-03

-13

-80

P

-06

-05 -06 -07 -10

-07

-13

-03 -05

-06

AP60985

AP61400

AP63078

AP6155

53 Ft

53 Ft

48 Ft

73 Ft

Műanyag golyóstoll, gumis markolattal, ezüst színű klipsszel. 136×19 mm Embl. méret: 60×7 mm; max embl. szín: 2.

Színes testű műanyag golyóstoll, színes gumi markolattal. 135×10 mm Embl. méret: 40×70 mm; max embl. szín: 2.

Műanyag golyóstoll, fehér testtel, színes véggel. 145×10 mm Embl. méret: 60×7 mm; max embl. szín: 2.

Műanyag golyóstoll színes testtel, gumírozott markolattal és fényes króm alkatrészekkel. Kék tollbetéttel szállítjuk. Embl. méret: 30×6 mm; max embl. szín: 4.

P

P

P

P

“Wave” golyóstoll

18

-03

“Wave Metallic” golyóstoll

“Minnesota” golyóstoll

“Swell” golyóstoll

-06 -07 -13 -10

19


-03

-05

-06

-06

-07

AP761554

AP805933

AP805949

129 Ft

126 Ft

31 Ft

Műanyag, négy színnel író golyóstoll, végén karabinerrel. 135 mm Embl. méret: 30×7 mm; max embl. szín: 2.

Átlátszó, színes műanyag golyóstoll. A toll végén fém sörnyitó van. Azonos színű nyakba akasztóval. Toll eleje ezüst színű. Kék tollbetéttel szállítjuk. 35×130 mm Embl. méret: 30×10 mm; max embl. szín: 4.

Egyszerű, műanyag promóciós golyóstoll kék tollbetéttel. Embl. méret: 50×6 mm; max embl. szín: 2.

“Orly” karabineres golyóstoll

“Barley” sörnyitós, nyakba akasztható toll

P

-05

-10

“Sidney” golyóstoll

aP

P -03

-01

-07

-05 -06 -06

-01

-03

-05

-06

-05

-10 -01

AP761116

AP761117

AP731713

AP805918

148 Ft

207 Ft

115 Ft

64 Ft

Műanyag, négy színnel író (kék, piros, fekete és zöld) golyóstoll, gumírozott markolattal. A toll színével megegyező, kapcsos nyakpánttal. ø15×109 mm Embl. méret: 30×8 mm; max embl. szín: 2.

Ruhára csíptethető, teleszkópos, műanyag golyóstoll. 106 mm Embl. méret: 30×7 mm; max embl. szín: 2.

Műanyag golyóstoll buborékfújóval és nyakpánttal. Buborék folyadék nélkül szállítjuk. ø12×177 mm Embl. méret: 40×7 mm; max embl. szín: 2.

Színes, átlátszó műanyag golyóstoll, jól emblémázható klipsszel, a klipsz alatt ezüst színű betéttel, kék tollbetéttel. Embl. méret: 9×60 mm; max embl. szín: 4.

“Multi” golyóstoll

“Barman” golyóstoll

P

“Pump” buborékfújó toll

“Visco” golyóstoll

-03

P

P

-05 -10

AP805955 -06

-21

“Poster” golyóstoll

137 Ft

-06

Műanyag golyóstoll, testében cserélhető papírral (pl. fotónak, naptárnak). Kék tollbetéttel szállítjuk. Embl. méret: 40×8 mm; max embl. szín: 2.

aP

-07

-05

-77

-02

20

-05

-06

21


-02

AP791080

AP61613

48 Ft

42 Ft

-10

Műanyag golyóstoll, gumírozott markolattal. ø10×140 mm Embl. méret: 50×7 mm; max embl. szín: 2.

Műanyag golyóstoll, fehér színű testtel, színes véggel. 150×10 mm Embl. méret: 70×7 mm; max embl. szín: 2.

-06

P

-05

“Zonet” golyóstoll

-05

-07

-03

-06 -06

“Prime” golyóstoll

aP

-07 -10 -05

-02

-03

-05

AP61617

“Prime” golyóstoll Műanyag golyóstoll, színes áttetsző testtel, fehér véggel. 150×10 mm Embl. méret: 70×7 mm; max embl. szín: 2.

-07

P

-02

AP731406

AP791081

48 Ft

84 Ft

Műanyag golyóstoll áttetsző végekkel, gumírozott fogóval. ø8×143 mm Embl. méret: 60×6 mm; max embl. szín: 4.

Műanyag golyóstoll, gumírozott markolattal. ø11×140 mm Embl. méret: 50×7 mm; max embl. szín: 2.

“Mullen” golyóstoll

-05

42 Ft

-07

“Kolder” golyóstoll

aP

P

-05

-07

-10

-03

AP731553

45 Ft

42 Ft

Kis méretű, műanyag golyóstoll. Kék tollbetéttel szállítjuk. ø10×96 mm Embl. méret: 30×6 mm; max embl. szín: 2.

Színes, műanyag, áttetsző mini toll, nagy klipsszel. Kék színű tollbetéttel szállítjuk. ø6×98 mm Embl. méret: 50×6 mm; max embl. szín: 4.

P

P

“Hall” mini golyóstoll -06

-13

AP731626

-01

-05

-06

-07

-06

-05

“Kote” mini toll

-10

-06

-07

-05

-03

-01

-06

-07

-05

-10

AP63063

AP63827

AP805921

48 Ft

42 Ft

64 Ft

Műanyag, golyóstoll színes testtel, fehér véggel. 140×11 mm Embl. méret: 60×7 mm; max embl. szín: 2.

Műanyag golyóstoll, színes áttetsző testtel, gumis markolattal, ezüst klipsszel. 135×18 mm Embl. méret: 60×7 mm; max embl. szín: 2.

Fehér színű műanyag golyóstoll, klipsz alatt színes gumi betéttel, kék tollbetéttel. ø15 mm×180 mm Embl. méret: 9×60 mm; max embl. szín: 4.

P

P

P

“New Jersey” golyóstoll

22

“Fantasio” golyóstoll

“Total” golyóstoll

23


-06 -07

-10

-07

-05

-01

-03

-05

-06

-07

-10

AP63822

AP805947

AP805916

73 Ft

34 Ft

53 Ft

Egyszerű, műanyag promóciós golyóstoll kék tollbetéttel. Embl. méret: 30×6 mm; max embl. szín: 4.

Színes, átlátszó műanyag golyóstoll. A klipsz és a markolat áttetsző fehér színű, nyomógomb és toll eleje ezüst színű. Tollbetét kék színű. Embl. méret: 9×50 mm; max embl. szín: 4.

“Top Shine” golyóstoll

“Perth” golyóstoll

Műanyag golyóstoll, színes markolattal, ezüst végződéssel. 135×15 mm Embl. méret: 60×7 mm; max embl. szín: 2.

-05

aP

P -03

“Seft” golyóstoll

P -02

-03 -02 -06

AP761544

“Gallery” golyóstoll

70 Ft

-07

Műanyag golyóstoll színes testtel és gömb alakú véggel, kék tollbetéttel. ø15×140 mm Embl. méret: 50×8 mm; max embl. szín: 4.

-10

P

-05

AP791068

“Kumbre” golyóstoll

-01

591 Ft Bambusz golyóstoll, fekete díszdobozban. ø12×135 mm Embl. méret: 60×7 mm; max embl. szín: 2.

-02

aP

-06

AP731536

AP63068

42 Ft

42 Ft

Műanyag golyóstoll, színes testtel és fehér végekkel. ø10×147 mm Embl. méret: 60×7 mm; max embl. szín: 4.

Műanyag golyóstoll, színes testtel és klipsszel, gumis markolattal. 145×10 mm Embl. méret: 60×7 mm; max embl. szín: 2.

P

P

“Finball” golyóstoll

“Los Angeles” golyóstoll

-10 -05 -07 -01_05 -03

AP791067

“Ethic” golyóstoll

-01_02

148 Ft Bambusz golyóstoll, fekete díszdobozban. 153×16×37 mm Embl. méret: 60×7 mm; max embl. szín: 2.

-01_07

aP

-01_06

-06

-07

24

25


-06

-05

AP6156

“Calippo” szövegkiemelő

-10

-03

84 Ft

-05

Műanyag szövegkiemelő kupakkal és gumírozott markolattal. Embl. méret: 50×7 mm; max embl. szín: 2.

-06 -05 -01

-02

P

-06 -03 -07

-02

-10 -06

AP761563

AP61231

AP849007

AP731732

AP809325

62 Ft

50 Ft

59 Ft

213 Ft

736 Ft

Műanyag borítású töltőceruza, végében radírral. ø7×151 mm Embl. méret: 60×5 mm; max embl. szín: 2.

Színes testű műanyag golyóstoll, ezüst színű klipsszel. 134×12 mm Embl. méret: 60×7 mm; max embl. szín: 2.

Színes, átlátszó műanyag golyóstoll. Azonos színű gumi markolattal. Kék színű tollbetéttel szállítjuk. Embl. méret: 6×40 mm; max embl. szín: 4.

Háromszög alakú szövegkiemelő, három különböző színnel, áttetsző kupakokkal. 93×93×13 mm Embl. méret: 30×30 mm; max embl. szín: 4.

aP

P

P

aP

Műanyag golyóstoll, gumírozott véggel, 3 színű tollbetéttel (kék, piros, fekete). A toll végén cserélhető szövegkiemelő található, 6 db szövegkiemelővel (zöld, sárga, narancs, lila, kék, rózsaszín). Átlátszó műanyag dobozban. 180×60×27mm Embl. méret: 40×8 mm; max embl. szín: 4.

“Penzil” töltőceruza

“Dallas” golyóstoll

“Sunrise” golyóstoll

“Trico” szövegkiemelő

“Essential” golyóstoll és szövegkiemelő szett

s -10

-06

-05

-03

AP731627

AP800314

126 Ft

1 366 Ft

Műanyag golyóstoll, szivacsos EVA borítással, kék tollbetéttel szállítjuk. ø14×148 mm

4 darab fényes, színes szövegkiemelő ezüst színű tartóval. Embl. méret: 60×2 mm; max embl. szín: 2.

“Funk” golyóstoll

{ 26

“Lips” szövegkiemelő szett

P 27


-01_03

-21_05

-21_71

-21_07

-21_06

-01_02

-21_03

AP845075

AP845075

112 Ft

98 Ft

Egyedi tervezésű Chili golyóstoll, kék tollbetéttel szállítjuk. Embl. méret: 45×6 mm; max embl. szín: 2.

Egyedi tervezésű Chili golyóstoll, kék tollbetéttel szállítjuk. Embl. méret: 45×6 mm; max embl. szín: 2.

$P

$P

“Aji” golyóstoll

-01

-02

“Aji” golyóstoll

-01_06

-03

-06

-21_10T

-07

-21_06T

-21_01T

-10

-06_03 -21_03T

AP845073

AP845074

87 Ft

87 Ft

Egyedi tervezésű Chili golyóstoll, kék tollbetéttel szállítjuk. Embl. méret: 6×60 mm; max embl. szín: 4.

Egyedi tervezésű Chili golyóstoll, kék tollbetéttel. Embl. méret: 6×60 mm; max embl. szín: 4.

“Mulato” golyóstoll

-10_25

“Poblano” golyóstoll

$P

AP845148

AP845115

876 Ft

112 Ft

Egyedi tervezésű fém Chili golyóstoll, fekete tollbetéttel. A toll alsó része a festékréteg alatt króm bevonattal rendelkezik, amely különlegesen fényessé teszi a gravírozott emblémát. Márkajelzéssel ellátott, fekete karton dobozban szállítjuk. Embl. méret: 30×6 mm; max embl. szín: 2.

Egyedi tervezésű Chili golyóstoll, kék tollbetéttel. Embl. méret: 40×6 mm; max embl. szín: 4.

“Folk” golyóstoll

$P

$GP

“Serrano” golyóstoll

-06

$P

-21

-05

-03

-05

-10

-06

AP845074

“Poblano” golyóstoll

81 Ft Egyedi tervezésű Chili golyóstoll, kék tollbetéttel. Embl. méret: 6×60 mm; max embl. szín: 4.

-07 -03 -05 -10

-77

-01 -10

$P

-80

AP845073

AP845149

87 Ft

966 Ft

Egyedi tervezésű Chili golyóstoll, kék tollbetéttel szállítjuk. Embl. méret: 6×60 mm; max embl. szín: 4.

Egyedi tervezésű fém Chili golyóstoll, fekete tollbetéttel. A toll alsó része a festékréteg alatt króm bevonattal rendelkezik, amely különlegesen fényessé teszi a gravírozott emblémát. Márkajelzéssel ellátott, fekete karton dobozban szállítjuk. Embl. méret: 30×6 mm; max embl. szín: 2.

“Mulato” golyóstoll

$P 28

“Slim” golyóstoll

-01_07T

-01_06T

-01_05T

-01_03T

-01_01T

$GP 29


-05

AP6131

AP791069

218 Ft

876 Ft

Színes alumínium golyóstoll gumi markolattal. A klipsz, a toll eleje és a nyomógomb ezüst színű. Kék tollbetéttel szállítjuk. Embl. méret: 5×60 mm; max embl. szín: 2.

Műbőr borítású fém golyóstoll, fekete díszdobozban. ø14×116 mm Embl. méret: 50×8 mm; max embl. szín: 2.

“Light2” golyóstoll

-06

-02

-10

“Cosmos” golyóstoll

Gs

aP -77

-05

-06

-21

-07

AP791072

AP805952

1 366 Ft

224 Ft

Fém golyóstoll, a toll színével megegyező fém díszdobozban. ø12×135 mm Embl. méret: 60×7 mm; max embl. szín: 2.

Alumínium golyóstoll, fényes-anodizált testtel, mart markolattal, matt klipsszel és végekkel. Kék tollbetéttel szállítjuk. Embl. méret: 40×6 mm; max embl. szín: 2.

aP

aGs

“Enix” golyóstoll

“Miller” golyóstoll

-05

-10

-06 -08

-05

AP6143

“Alu” golyóstoll

294 Ft -10

Színes, fém, tekerős golyóstoll, ezüst klipsszel és díszítéssel. Kék tollbetéttel szállítjuk. Embl. méret: 6×40 mm; max embl. szín: 2.

-77

-07

-06

Gs -06

AP6121

“Ivy” golyóstoll -06

414 Ft Színes fém, tekerős golyóstoll, ezüst klipsszel, kék tollbetéttel. Embl. méret: 6×60 mm; max embl. szín: 1.

-05

-07

-21

Gs -10

AP63806

“Single ring” fém golyóstoll

232 Ft Fém golyóstoll, színes testtel,ezüst színű végződéssel. 135×15 mm Embl. méret: 50×7 mm; max embl. szín: 2.

-05

-06

-21

s 30

31


-05

-10

-10

-06

AP761559

AP731503

AP731625

AP731624

104 Ft

123 Ft

336 Ft

336 Ft

Kupakos műanyag rollertoll fém klipsszel. ø10×138 mm Embl. méret: 60×6 mm; max embl. szín: 2.

Ezüst testű műanyag rollertoll, színes áttetsző végekkel és kupakkal. ø12×116 mm Embl. méret: 40×8 mm; max embl. szín: 2.

Színes, fém golyóstoll. A toll színével megegyező műbőr tokban. Kék tollbetéttel szállítjuk. ø11×130 mm Embl. méret: 40×6 mm; max embl. szín: 2.

Színes, fém golyóstoll. A toll színével megegyező műbőr tokban. Kék tollbetéttel szállítjuk. ø11×135 mm Embl. méret: 40×6 mm; max embl. szín: 2.

s

s

s

“Estrim” rollertoll -07

-10

“Piley” mini rollertoll

P

“Servan” golyóstoll

-06

-06

-05

“Gavin” golyóstoll

-02

-01

-07

-06

-05

-02

-01

AP805940

“Division” golyóstoll

-10

227 Ft Fém golyóstoll, fényes klipsszel. Kék tollbetéttel szállítjuk. Embl. méret: 40×6 mm; max embl. szín: 2.

-05

Gs -10

AP731826-01

AP761572

AP6116

AP6124

834 Ft

305 Ft

386 Ft

364 Ft

Fém toll és töltőceruza (0,7 mm betétekkel) fém dobozban. ø11×132 mm Embl. méret: 50×20 mm; max embl. szín: 2.

Fém golyóstoll színes középső résszel. ø10×131 mm Embl. méret: 50×6 mm.

Fém, matt golyóstoll, színezett véggel. Kék tollbetéttel szállítjuk. Embl. méret: 6×60 mm; max embl. szín: 2.

Fém, matt golyóstoll, színezett véggel. Kék tollbetéttel szállítjuk. Embl. méret: 6×60 mm; max embl. szín: 2.

Gs

Gs

-05

“Sheridan” szett -06

-07

Gs

“Chairman” golyóstoll

G -07

“Rubber” golyóstoll

“Rubber Slim” golyóstoll

-05 -01

-06 -02 -06

-10 -07

-05

32

-06

-10

-21

-05

-06

-10

-21

33


-06

AP791070

AP791071

AP6153

AP63840

624 Ft

294 Ft

694 Ft

1 134 Ft

Műanyag összecsukható golyóstoll. ø11×120 mm Embl. méret: 60×7 mm; max embl. szín: 2.

Fém golyóstoll. Jumbo betéttel szállítjuk. ø12×135 mm Embl. méret: 60×7 mm; max embl. szín: 2.

Matt fém, tekerős golyóstoll, négyzethálós mintával, kék tollbetéttel. ø10×135 mm Embl. méret: 5×50 mm.

Fa markolatú golyóstoll díszdobozban. 170×25 mm Embl. méret: 50×7 mm; max embl. szín: 2.

aP

aP

G

s

“Extensy” golyóstoll

“Fokus” golyóstoll

-06

“Brenne” golyóstoll

“Willow” golyóstoll

-10

-06

-01 -09

-10 -05 -05

-10

-02

AP791075

AP791073

AP63802

AP61964-08

2 556 Ft

596 Ft

204 Ft

1 786 Ft

Fém golyóstoll és töltőceruza, bársony tokban. ø12×135 mm Embl. méret: 50×7 mm; max embl. szín: 2.

Fém golyóstoll szövegkiemelővel. ø11×140 mm Embl. méret: 60×7 mm; max embl. szín: 2.

Fém golyóstoll, színes testtel, fém végződéssel. 140×15 mm Embl. méret: 50×7 mm; max embl. szín: 2.

Arany színű betéttel és klipsszel díszített fa golyóstoll és töltő ceruza szett, fa tartóban. 170×53 mm Embl. méret: 60×30 mm.

“Inclan” toll szett

asG

“Office time” golyóstoll

“Slap” golyóstoll

-05

-10

s

aP

-77 -10

-05

-06

-02

-01

-06

-05

“Golden” toll szett

G

-21

AP6501-21 “Ivy” toll szett

1 436 Ft -06

Matt fém golyóstoll és töltőtoll fém díszdobozban. A tollak klipszén csíkos minta. Kék tollbetétekkel szállítjuk. 165×66×28 mm Embl. méret: 6×50 mm; max embl. szín: 2.

Gs

34

35


-01

AP60990

AP63831

AP63812

AP809322

AP63104

305 Ft

462 Ft

204 Ft

806 Ft

442 Ft

Ezüst színű fém golyóstoll. 140×8 mm Embl. méret: 35×6 mm.

Fém golyóstoll, színes markolattal, fém végződéssel. 135×20 mm Embl. méret: 30×7 mm; max embl. szín: 2.

Műanyag golyóstoll, ezüst színű markolattal, színes végződéssel. 135×15 mm Embl. méret: 50×7 mm; max embl. szín: 2.

Mágneses, fém ügyféltoll, kék tollbetéttel. ø55×120 mm Embl. méret: 10×50 mm; max embl. szín: 2.

Fém golyóstoll és töltőceruza színes gumi markolattal, műanyag dobozban. 160×65 mm Embl. méret: 30×6 mm.

0

s

Gs

G

Fém golyóstoll

G

“Rubenso” golyóstoll

“Hermes “ golyóstoll

“Magnetic” ügyféltoll

-10

-06

“Bubble” toll és ceruza szett -05

-21 -25

AP731476

-10

“Strait” golyóstoll

101 Ft AP63103 -06

-05

-10

-21

-06

Színes testű műanyag golyóstoll, fényes heggyel és klipsszel. ø12×137 mm Embl. méret: 60×7 mm; max embl. szín: 2.

P

-07

-06

-03

-10 -07

AP791266 “Finit” szett

AP852010

AP852011

1 044 Ft

1 996 Ft

Golyóstoll homogén réz testtel és fényes króm kiegészítőkkel; díszdobozban szállítjuk. Kék tollbetéttel szállítjuk. 160×40×20 mm Embl. méret: 40×7 mm.

Golyóstoll és rollertoll homogén réz testtel és fényes króm kiegészítőkkel; díszdobozban szállítjuk. 160×40×20 mm Embl. méret: 40×7 mm.

aG

aG

“Center” toll szett

36

-05

“Station” toll szett

1 568 Ft Fém golyóstoll és töltőceruza műbőr tokban; 0,7 mm-es betéttel szállítjuk. 67×70×22 mm Embl. méret: 30×7 mm; max embl. szín: 2.

-01

aP

37


-10 -06

AP6164

AP63810

AP63108

AP90192-10

1 366 Ft

246 Ft

1 366 Ft

1 137 Ft

Fém golyóstoll és töltőceruza bordázott markolattal papír díszdobozban. Kék tollbetéttel szállítjuk. Embl. méret: 6×40 mm; max embl. szín: 2.

Fém golyóstoll, színes testtel, ezüst színű végződéssel. 140×20 mm Embl. méret: 50×7 mm; max embl. szín: 2.

Fém golyóstoll díszdobozban. 140×10 mm Embl. méret: 30×6 mm.

Elegáns matt fém golyóstoll műbőr borítású tolldobozban. Kék tollbetéttel szállítjuk. Embl. méret: 30×7 mm.

G

aG

“Ocean” toll és ceruza szett

“Castle” golyóstoll

Gs

“Topeka” golyóstoll

s

“Brenne” toll szett

-06

-21

-21

-10

AP731296

AP805954-10

1 716 Ft

554 Ft

Golyós és rollertoll, fém, műbőr bevonattal, műbőr, cipzáras tokban. 165×20×60 mm Embl. méret: 30×7 mm; max embl. szín: 4.

Műanyag testű golyóstoll, fém klipsszel, végekkel és gyűrűvel; fekete, műanyag Parker betéttel; fekete, ablakos díszdobozban szállítjuk. 182×42×20 mm Embl. méret: 35×8 mm; max embl. szín: 2.

“Greip” toll szett

-10

“Hobart” tollszett

Gs

aP

-01

AP63836 -10

“Classico” rollertoll

770 Ft Fém rollertoll, színes markolattal, fém végződéssel. 140×15 mm Embl. méret: 30×8 mm.

-06

AP6554

-10

“Grace” tollszett

1 996 Ft 2 darabos toll szett fekete, mágneszáras kartondobozban. A szett egy-egy fémből készült, gumírozott roller és golyóstollat tartalmaz. Fekete tollbetéttel szállítjuk. 170×55×30 mm Embl. méret: 40×6 mm; max embl. szín: 2.

-06

G AP63834

AP805922

756 Ft

546 Ft

Fém töltőtoll, színes markolattal, fém végződéssel. 140×15 mm Embl. méret: 30×8 mm.

Fém toll, 4 funkcióval: golyóstoll fekete, kék és piros tollbetéttel, 0,5 mm-es töltőceruzával. Embl. méret: 6×50 mm; max embl. szín: 2.

G

s

“Classico” töltőtoll

“4 in1” toll

Gs 38

39


-00

AP753273

“Snello” rollertoll

876 Ft Elegáns, fém rollertoll műbőr borítású díszdobozban. Kék tollbetéttel szállítjuk. Guriatti márkatermék. Embl. méret: 40×7 mm; max embl. szín: 2.

-06 -10

aGs

AP753272

AP62402

“Snello” tollszett

“Sushi” rollertoll

“Sherwood” rollertoll

1 576 Ft

2 276 Ft

3 150 Ft

Elegáns, fém roller és golyóstoll műbőr borítású díszdobozban. Kék tollbetéttel szállítjuk. Guriatti márkatermék. Embl. méret: 40×7 mm; max embl. szín: 2.

Fém rollertoll, fa markolattal bambuszból készített tolltartóban. Guriatti márkatermék. 155×30 mm Embl. méret: 40×7 mm; max embl. szín: 2.

Fából készült, fém végű golyóstoll bambusz tolltartóban. Guriatti márkatermék. 170×44 mm Embl. méret: 50×6 mm; max embl. szín: 2.

aGs

s

s

-10 -03

AP62410

AP62406

AP62403 -08

“Candy Stripes” golyóstoll

1 576 Ft Műanyag, színes testű golyóstoll bambusz tartóban. Guriatti márkatermék. 150×26 mm Embl. méret: 50×6 mm; max embl. szín: 2.

-09

s

AP62408

“Wing” golyóstoll

“Whiff” golyóstoll

1 506 Ft

1 506 Ft

Színes testű, műanyag golyóstoll, színével megegyező tokban. Guriatti márkatermék. 146×40 mm Embl. méret: 60×7 mm; max embl. szín: 2.

Színes testű, műanyag golyóstoll, színével megegyező patentos tokban. Guriatti márkatermék. 158×50 mm Embl. méret: 60×7 mm; max embl. szín: 2.

P

P -10

-02

40

41


AP90190

“Classico” toll szett

2 486 Ft

AP6562

AP6563

2 416 Ft

1 960 Ft

Elegáns André Philippe fém toll szett papír díszdobozban. A toll egyrészt fényes króm másrészt hullám mintás. Szállítása: kék tollbetéttel. 184×73×28 mm Embl. méret: 4×40 mm, 40×15 mm; max embl. szín: 2.

Elegáns André Philippe fém toll szett műanyag díszdobozban. A toll egyrészt fényes króm másrészt hullám mintás. Szállítása: kék tollbetéttel. 168×68×35 mm Embl. méret: 20×5 mm; max embl. szín: 2.

GP

GP

“Vagues” toll szett

Elegáns André Philippe fém roller és töltő toll műanyag díszdobozban. Kék tollbetéttel szállítjuk. Embl. méret: 30×7 mm.

aG AP90189

“Brillant” toll szett

-10

-06

“Classico” toll és ceruza szett

2 416 Ft Elegáns André Philippe fém rollertoll és töltő ceruza műanyag díszdobozban. Embl. méret: 30×7 mm.

aG 1 086 Ft

1 226 Ft

Színes, exkluzív, formatervezett André Philippe golyóstoll, ezüst színű fém klipsszel, hengeres díszdobozban. Kék tollbetéttel. ø20×140 mm Embl. méret: 6×40 mm; max embl. szín: 1.

Fém, André Philippe golyóstoll, fekete tollbetéttel. Henger alakú műanyag díszdobozban. Embl. méret: 25×4 mm; max embl. szín: 2.

876 Ft Márvány mintájú, színes, formatervezett exkluzív André Philippe golyóstoll. Kék tollbetéttel, fekete karton díszdobozban. ø20×105 mm Embl. méret: 6×40 mm; max embl. szín: 1.

-06

AP845147

“Candy” toll

“Swirl” toll -10

AP6146 AP6145

P

“Lip” golyóstoll

GP

P

AP6555

AP90163

“Monument” tollszett

“Madeira” szett

2 696 Ft

4 550 Ft

Elegáns fém golyóstoll, karbon bevonattal, műanyag díszdobozban. Fekete tollbetéttel szállítjuk. André Philippe márkatermék. 175×55×35 mm Embl. méret: 40×6 mm; max embl. szín: 2.

Elegáns André Philippe ceruza szett: 3db ceruza, fém, szétszedhető asztali tartóval fekete fa díszdobozban. 238×208×55 mm Embl. méret: 80×80 mm.

G

Gs

-00

42

-74

-77

-04

-06

-07

-10

-21

-10

43


-09

-10 -06

-07

-05

-06 -21

AP731660

-07

“Le Stylo” golyóstoll

666 Ft Színes, fém golyóstoll gumis markolattal. Pierre Cardin márkatermék. ø11×138 mm Embl. méret: 40×6 mm.

-10

-06

G

-05 -06

AP731663

“Chic” golyóstoll -05

-10

AP731661

“Swing” golyóstoll

666 Ft

148 Ft

Műanyag golyóstoll, fekete tintával. Pierre Cardin márkatermék. Fekete tollbetéttel szállítjuk. ø12×142 mm Embl. méret: 40×6 mm.

Műanyag golyóstoll, gumírozott markolattal. Pierre Cardin márkatermék. ø11×150 mm Embl. méret: 50×6 mm; max embl. szín: 2.

P

P

AP731808

AP731600

98 Ft

2 626 Ft

Alexluca márkájú műanyag golyóstoll, ezüst színű klipsszel. ø10×134 mm Embl. méret: 40×6 mm; max embl. szín: 2.

Alexluca márkájú elegáns toll szett bőr tokban, amely egy-egy bőrborítású, fém roller- és golyóstollat tartalmaz. 153×25×48 mm Embl. méret: 30×6 mm; max embl. szín: 2.

“Parma” toll -02

-01

P

s

AP731598

AP731599

1 691 Ft

3 139 Ft

Alexluca márkájú elegáns fém rollertoll, bársonybélésű díszdobozban. ø11×139 mm Embl. méret: 30×6 mm; max embl. szín: 2.

Alexluca márkájú elegáns fém rollertoll, bársonybélésű díszdobozban. ø13×125 mm Embl. méret: 30×6 mm; max embl. szín: 2.

s

Gs

“Skill” rollertoll

44

“Grapher” toll szett

“Nova” rollertoll

45


AP791079

“Nakel” golyóstoll

126 Ft Alexluca márkájú elegáns golyóstoll. ø12×130 mm Embl. méret: 40×7 mm; max embl. szín: 2.

as AP731589

“Lanois” golyóstoll

484 Ft Alexluca márkájú elegáns fém golyóstoll, bőr tokban. ø10×137 mm Embl. méret: 30×6 mm; max embl. szín: 2.

s -05

-06

-21 -10

AP791077

“Pilman” golyóstoll

694 Ft Alumínium golyóstoll műbőr tokban. Alexluca márkatermék. ø12×130 mm Embl. méret: 50×7 mm; max embl. szín: 2.

asG

-07

-06 -05

AP731603

AP731850

736 Ft

98 Ft

Elegáns, fém golyóstoll Alexluca márkajelzéssel, kék tollbetéttel. ø11×135 mm Embl. méret: 40×6 mm; max embl. szín: 2.

Színes testű műanyag golyóstoll, fényes heggyel és klipsszel. Alexluca márkatermék. ø12×142 mm Embl. méret: 40×6 mm; max embl. szín: 2.

P

P

“Smart” golyóstoll

“Italo” golyóstoll

-01

-05

-10

-06

46

47


AP61596

“Tailcoat” tolltartó

AP809340-10

“Help desk” tolltartó

AP873008

420 Ft

666 Ft

Szögletes alumínium tolldoboz, két toll részére, szivacs betéttel. 165×65×25 mm Embl. méret: 60×80 mm.

Patentos toll -és bankkártya tartó. Anyaga: műbőr. 180×75×20 mm Embl. méret: 30×30 mm.

G

N

Fém díszdoboz 2 tollhoz

596 Ft

666 Ft

Műanyag, asztali tolltartó, digitális órával. 107×79 mm Embl. méret: 40×25 mm; max embl. szín: 2.

Tolltartó 2011-es naptárral, fényképkeretként is használható. 135×99×70 mm Embl. méret: 60×10 mm; max embl. szín: 2.

s

AP6608

as

“Deal” toll- és bankkártya tartó

-00

-10

AP63122

AP813012

AP806932-06

AP845150

316 Ft

1 156 Ft

910 Ft

126 Ft

Műanyag, henger alakú, asztali tolltartó. 113×105 mm

Átlátszó, műanyag tolltartó, digitális kijelzővel, (a kijelző rész levehető) mely mutatja az időt, hőmérsékletet, dátumot. Ébresztő funkciója is van. Elemmel szállítjuk. 100×120×53 mm Embl. méret: 40×20 mm; max embl. szín: 2.

Színes, műanyag tolltartó, digitális kijelzővel. Óra és világító funkcióval. Elem nélkül szállítjuk. 80×95×50 mm Embl. méret: 40×20 mm; max embl. szín: 2.

Fekete karton tolldoboz, egy toll tárolásához. 170×40×20 mm Embl. méret: 30×30 mm; max embl. szín: 4.

“Segments” tolltartó

{

“Crystalline” tolltartó

s

s

Tolldoboz

s

AP806904

AP809302-01

994 Ft

67 Ft

Fekete/ezüst, műanyag tolltartó, digitális kijelzővel, (a kijelző rész levehető) mely mutatja az időt, hőmérsékletet, dátumot. Ébresztő funkciója is van. 1 db gombelemmel szállítjuk. 95×120×55 mm Embl. méret: 20×30 mm; max embl. szín: 2.

Műanyag, nyakba akasztható tolltartó 1 toll részére. 72×36×16 mm Embl. méret: 20×60 mm; max embl. szín: 4.

Tolltartó naptárral

s 48

Világító tolltartó, órával

Nyakba akasztható tolltartó

P

49


AP6601-01

AP805953

AP61975 Tolltartó

AP61974

“Tube” tolldoboz

84 Ft

350 Ft

386 Ft

386 Ft

Átlátszó műanyag, henger alakú doboz, 1 toll tárolására. ø20×155 mm Embl. méret: 10×60 mm; max embl. szín: 2.

Henger alakú, adonizált alumínium tolldoboz szivaccsal kibélelve, közepén ezüst színű króm karikával. 20,2×156 mm Embl. méret: 40×8 mm.

Fekete, műanyag tolltartó 2 db toll tárolásához. 180×75×20 mm Embl. méret: 60×30 mm.

Fekete, műanyag tolltartó 1 db toll tárolásához. 180×75×20 mm Embl. méret: 60×30 mm.

P

aG

N

N

Műanyag tolldoboz

Tolltartó

AP6616

Műanyag tolltartó

92 Ft Fehér műanyag, hengeres tolldoboz, 1 toll részére. ø25×155 mm Embl. méret: 10×60 mm; max embl. szín: 2.

P

-21

-10

AP63113 Tolltartó

204 Ft

AP6612

2 db toll tárolására alkalmas műanyag patenttal zárható tolltartó. 185×60 mm Embl. méret: 50×15 mm; max embl. szín: 2.

Bársony tok

42 Ft Fekete bársony tok, 1 db toll tárolására. 150×30×1 mm Embl. méret: 15×80 mm; max embl. szín: 4.

P

0 AP800200 Fa díszdoboz

2 030 Ft Fém csatos, fa díszdoboz szettekhez. A termékhez méretére vágott szivacs rendelhető. 210×240×58 mm Embl. méret: 20×50 mm; max embl. szín: 1.

sG

AP800200-10

Fekete fa díszdoboz

Dupla tolldoboz

1 960 Ft

316 Ft

Fém csatos, fa díszdoboz szettekhez. A termékhez méretére vágott szivacs rendelhető. 238×208×35 mm Embl. méret: 20×50 mm; max embl. szín: 1.

Fekete, ezüst papír díszdoboz, 2 db toll tárolásához. 170×22×60 mm Embl. méret: 30×30 mm; max embl. szín: 4.

sG 50

AP6621

s 51


AP6435

AP6436

493 Ft

537 Ft

A/4 méretű, egyedileg emblémázható felíró tábla fém kapoccsal. Az ár tartalmazza a 4 szín color nyomást is. Minimális rendelési mennyiség: 500 db. Fém sarok: +29 Ft/db.

Nagy méretű, egyedileg emblémázható felíró tábla fém kapoccsal. Az ár tartalmazza a 4 szín color nyomást is. Fém sarok: +29 Ft/db. Minimális rendelési mennyiség: 500 db. 240x335 mm

“Update1” felíró tábla

a3

“Update2” felíró tábla

a3

EGYEDI TERVEZÉSŰ FELÍRÓTÁBLA, RECEPTTARTÓ JEGYZETTÖMBÖK, IRODAI KIEGÉSZÍTŐK TÁSKATARTÓK, NÉVJEGYKÁRTYATARTÓK CD/DVD TARTÓK EGYEDI TERVEZÉSŰ SZEMÜVEG TÖRLŐ KENDŐK MOBILTELEFON TARTÓK STRESSZLABDÁK EGYEDI TERVEZÉSŰ PONYVA IRATTÁSKÁK, MAPPÁK NYAKPÁNTOK 3D-GRAVÍROZHATÓ ÜVEG TÁRGYAK

AP53150

“Medicine” recepttartó

542 Ft Keménytáblás recepttartó, 170 gr matt műnyomó könyvkötő lemez 4 szín colorral kasírozva. Opció: 24 db nyomatlan lappal és 1 db 4C nyomott lappal: 624 Ft.

a3


AP879004

“Remarks” számológépes jegyzettartó

-82

910 Ft 10 különböző öntapadós jegyzettömb PVC tartóban, a tartó tetején 8 számjegyes, napelemes számológéppel. Fehér kartondobozban, gombelemmel szállítjuk. 132×105×20 mm Embl. méret: 40×10 mm; max embl. szín: 2.

s -05 -03

-01

-05

-07

-06

-05

AP731612

AP731613

AP809301

92 Ft

168 Ft

115 Ft

372 Ft

100 darab (5 különböző színű) öntapadós lapot tartalmazó jegyzettömb. 82×60×3 mm Embl. méret: 40×40 mm; max embl. szín: 2.

250 darab nagy és 100 kisebb (5 különböző színű) öntapadós lapot tartalmazó jegyzettömb. 83×86×5 mm Embl. méret: 40×15 mm; max embl. szín: 2.

Műanyag kocka alakú jegyzetcsipesz, melynek csipesz része fém. 25×25×120 mm Embl. méret: 20×20 mm; max embl. szín: 4.

Nyitható fedeles műbőr jegyzettömb naptárral (2011-2014). 106×110×27 mm Embl. méret: 60×60 mm.

+

P

P

“Zinky” öntapadós jegyzettömb

-06

“Covet” öntapadós jegyzettömb

Jegyzetcsipesz

-10

-21

-06

AP731719

“Calendario” jegyzettömb

0

-10

-01_06 -01

AP809320

“Highschool” szett

826 Ft

-01_05

Műbőr felnyitható jegyzettömb tartó, többrészes, színes öntapadós jegyzettömbbel és naptárral. 130×25×105 mm Embl. méret: 30×20 mm; max embl. szín: 2.

s

-10

-10 -00

AP731806

AP63147

269 Ft

666 Ft

Öntapadós jegyzet adagoló és csipesz egyben. 30 db, 20×50 mm méretű jegyzetpapírral szállítjuk. 75×40×35 mm Embl. méret: 20×10 mm; max embl. szín: 2.

Színes öntapadós jegyzetek műanyag tokban. 166×83 mm Embl. méret: 70×30 mm; max embl. szín: 2.

“Magna” csipesz

-00

54

-01

P

“Comments” öntapadós jegyzetek

P

55


AP812700-01T

AP63100

316 Ft

176 Ft

Öntapadós jegyzettömb és jelzőzászlók, átlátszó műanyag tokban, fehér műanyag golyóstollal. 172×87×17 mm Embl. méret: 30×30 mm; max embl. szín: 4.

Jegyzettömb, toll és színes, öntapadós mini jegyzet lapok műanyag tartóban. 90×110 mm Embl. méret: 40×40 mm; max embl. szín: 2.

“Pozy” jegyzettömb szett

“Tray” jegyzettömb

-10

P

-

-06

AP761299

“Guli” spirálozott jegyzetfüzet

168 Ft Spirál jegyzetfüzet, tetején színes öntapadós jelzőzászlók, benne öntapadós jegyzettömb (20 lap - 72×72 mm, 100 lap - 15×72 mm). 76×88×6 mm Embl. méret: 60×60 mm; max embl. szín: 2.

P -71

-06

-05

-10

-06

-10

-03

AP791045

AP808019

AP806307

AP868001

AP812701

1 092 Ft

826 Ft

456 Ft

1 436 Ft

406 Ft

Alumínium, 50 oldalas jegyzetfüzet golyóstollal. 112×73×08 mm Embl. méret: 70×30 mm.

Alumínium felnyitható jegyzettömb tartó, egy garnitúra fehér jegyzettömbbel. 105×100×30 mm Embl. méret: 30×40 mm.

Fényes, ezüst színű, hajlított testű fém könyvjelző, jól emblémázható felülettel, fekete kartondobozban. 25×140×10 mm Embl. méret: 15×15 mm.

Öntapadós jegyzettömb fekete, műbőr tartóban. 93×93×25 mm Embl. méret: 40×20 mm; max embl. szín: 2.

G

G

Világító üzenő tábla, törlőszivacsos filctollal. Üzenetírás után a táblát lenyomva bekapcsolódik a világító jelzés és újabb lenyomással kikapcsolódik. Elemmel szállítjuk. 120×100×20 mm Embl. méret: 60×60 mm; max embl. szín: 2.

“Serim” jegyzettömb

-05

aG

56

“Piano” jegyzettömb

Könyvjelző

®

“Flash” üzenő tábla

s

“Black-deck” jegyzettömb

as

57


AP731714

157 Ft

473 Ft

Mágneses, hűtőgépre helyezhető jegyzettömb. 68×100×7 mm Embl. méret: 50×20 mm; max embl. szín: 4.

Üzenőtábla filccel, melynek kupakján szivacs és mágnes van. 198×170×14 mm Embl. méret: 50×10 mm; max embl. szín: 2.

“Kaper” mágneses jegyzettömb -05

-10

-06

AP761500

“Learning” üzenőtábla

s

-05

aP -05

-71

-02

-03

-10

-01

-00

-05 -03

-10

AP761381

AP791052

84 Ft

476 Ft

Fém klipsz, jól emblémázható, színes felülettel. 36×55×10 mm Embl. méret: 20×10 mm; max embl. szín: 2.

Újrahasznosított papírból készült, 200 lapos jegyzettömb tartóval. 127×28×80 mm Embl. méret: 60×30 mm; max embl. szín: 2.

P

aP

Irattartó csipesz

“Legu” jegyzettömb -02

-06

-07

-06V -06

-77

-01

-01T -06T

-05 -05

AP852004

AP766000

AP731758

AP846000

AP810338

333 Ft

210 Ft

336 Ft

554 Ft

238 Ft

Házikó alakú fém jegyzettartó, fekete dobozban. 40×85×13 mm Embl. méret: 25×18 mm.

Jegyzettömb átlátszó, műanyag tartóban, műanyag golyóstollal. 130×85×25 mm Embl. méret: 45×15 mm; max embl. szín: 2.

Jegyzetfüzet ragasztós jegyzetekkel, műanyag tartóban, golyóstollal. 115×66×12 mm Embl. méret: 50×50 mm.

Műanyag jegyzettartó, öntapadós jegyzettel és szövegkiemelővel. Fehér kartondobozban szállítjuk. 120×138×21 mm Embl. méret: 60×15 mm; max embl. szín: 2.

Spirál jegyzetfüzet 70 db csíkos lappal, műanyag borítóval. Tartalmaz 1 db kék betéttel ellátott golyóstollat. 90×130 mm Embl. méret: 40×40 mm; max embl. szín: 2.

s

s

“Hut” jegyzettartó

® G 58

“Desk” jegyzettömb

s

“Handy” jegyzettömb

P

“Controll” jegyzet szett

-06

“ Ideas” jegyzetfüzet

59


-74 -01

-06A

-74

-05

-06A -08

-05

-02

-06

-10

-01

AP731673

“Duxo” jegyzetfüzet

-10

-06

Műanyag fedeles spirálozott jegyzetfüzet,átlátszó műanyag tollal, (60 lapos). 70×95×7 mm Embl. méret: 30×30 mm.

P

-00

-01

-07

-10 -08

AP731470

AP791220

162 Ft

218 Ft

70 lapos spirálos jegyzetfüzet. 77×93×7 mm Embl. méret: 25×40 mm; max embl. szín: 2.

Újrahasznosított papír borítású, 50 oldalas jegyzetfüzet, öntapadós jelölőkkel. 59×86×13 mm Embl. méret: 40×20 mm; max embl. szín: 2.

s

aP

“Klius” jegyzetfüzet

210 Ft

-05

“Bolem” jegyzetfüzet

AP5328

AP5363

806 Ft

1 086 Ft

Spirálozott, karton borítású neutrális (dátum nélküli) határidőnapló, 120 lap. 152×213 mm Embl. méret: 100×100 mm; max embl. szín: 3.

Spirálozott, karton borítású neutrális (dátum nélküli) határidőnapló, 120 lap. 198×263 mm Embl. méret: 150×150 mm; max embl. szín: 3.

-

-

“Cool moments” közepes méretű határidőnapló

“Cool moments” nagy méretű határidőnapló

AP731965

-05

“Kine” jegyzetfüzet

406 Ft Műbőr borítású 100 oldalas jegyzetfüzet, sima lapokkal, könyvjelzővel és átfogó gumival. 95×145×16 mm Embl. méret: 120×40 mm; max embl. szín: 8.

-10

0

-01 -01

-06

-03

-00

-06 -05

-02

-77 -10

AP63855

AP800343

AP791051

140 Ft

81 Ft

154 Ft

Nyakba akasztható, színes, mini jegyzettömb. 70×95 mm Embl. méret: 40×20 mm; max embl. szín: 2.

15 cm-es műanyag vonalzó nagyítóval. 180 mm Embl. méret: 120×15 mm; max embl. szín: 4.

Műbőr borítású, 60 oldalas jegyzetfüzet. 68×96×10 mm Embl. méret: 60×30 mm; max embl. szín: 2.

P

P

aP

Mini jegyzettömb

60

“Linear” vonalzó

®

“Klein” jegyzetfüzet

-05

61


AP800323

AP810337-80

“Zap” jegyzetfüzet és toll

“ Lecture” jegyzetfüzet

1 926 Ft

876 Ft

100 oldalas, chamois papíros, műbőr borítású jegyzetfüzet fekete jelölő szalaggal, fém golyóstollal, mely kéken fog. 220×155 mm Embl. méret: 50×50 mm.

A/4 es méretű mappa, 70 db csíkos lappal, műanyag borítóval ellátva. Tartalmaz 1db műanyag golyóstollat kék betéttel. 210×290 mm Embl. méret: 60×60 mm; max embl. szín: 2.

N

-07

s

-05

-06

AP791047

AP791048

AP810339

624 Ft

372 Ft

434 Ft

Újrahasznosított papírból készült, 80 oldalas spirálozott jegyzetfüzet. 150×215×12 mm Embl. méret: 60×30 mm; max embl. szín: 2.

Újrahasznosított papírból készült, 80 oldalas spirálozott jegyzetfüzet. 110×150×12 mm Embl. méret: 60×30 mm; max embl. szín: 2.

aP

aP

Spirál jegyzetfüzet, 80 db csíkos lappal. Tartalmaz 1 db műanyag golyóstollat kék betéttel. 178×127 mm Embl. méret: 60×60 mm; max embl. szín: 4.

“Gulliver” jegyzetfüzet

“Emerot” jegyzetfüzet

“Sketch” jegyzetfüzet

-01

s -06

AP731981

-00

“Tofi” mini lámpa

1 246 Ft

-77

-05

1 ledes, alumínium mini lámpa, hajlítható testtel; 3 db gombelemmel szállítjuk. ø17×440 mm

-01

{

-10 -05 -00

-10 -10 -05

AP809338

“Cuddle” jegyzetfüzet 80 oldalas, újrahasznosított papírból készült jegyzetfüzet toll tartó kivágással. 176×180×13 mm Embl. méret: 60×40 mm; max embl. szín: 2.

P 62

AP845070

AP731966

420 Ft

420 Ft

Kisméretű vonalas jegyzetfüzet, melynek fedőlapja kapucnis pulóvert formáz. 105×170×15 mm Embl. méret: 25×40 mm; max embl. szín: 4.

Műanyag olvasólámpa, mely könyvjelzőként is használható; gombelemmel szállítjuk. 87×54 x4 mm Embl. méret: 30×10 mm; max embl. szín: 2.

?

P

“T-shirt” jegyzetfüzet

736 Ft

-06 -10

-06

-05

“Konen” világítós könyvjelző

63


AP717001

“Eco” tűzőgép

-01

aP

AP791112

297 Ft

255 Ft

Asztali öröknaptár. 140×90×40 mm Embl. méret: 70×30 mm; max embl. szín: 4.

PVC, patentos apróság tartó. 120×40×120 mm Embl. méret: 50×50 mm; max embl. szín: 2.

s

aP

“Lider” öröknaptár

546 Ft Műanyag borítású tűzőgép. Fém kapocs nélkül használható. 60×55×55 mm Embl. méret: ø40 mm; max embl. szín: 2.

AP791008

-06

“Flot” tartó

-03

-06

-05

-07 -02

-06

-06

AP791055

-05

-05

“Ronda” irodaszer szett

-01

344 Ft 3 részes irodaszer szett műanyag tartóban: tűzőgép, olló és ragasztószalag adagoló. 85×25×63 mm Embl. méret: 40×20 mm; max embl. szín: 4.

-06

aP -03

-05

AP63849

Irodaszer szett

AP61947

-06

“Workstation” irodaszer szett

AP761139

AP791056

“Lefi” hibajavító

“Riff” ragasztószalag adagoló

1 859 Ft

263 Ft

274 Ft

1 033 Ft

5 részes színes írószer szett, cipzáras tokban. 170×60×25 mm Embl. méret: 40×25 mm; max embl. szín: 8.

4 részes színes, műanyag irodaszer szett áttetsző tasakban. 148×80 mm Embl. méret: 50×50 mm; max embl. szín: 8.

Hibajavító szalag, 7 m hosszú, 5 mm széles. 100×38×14 mm Embl. méret: 35×10 mm.

Műanyag ragasztószalag adagoló, egy tekercs ragasztószalaggal. 140×80×60 mm Embl. méret: 20×20 mm; max embl. szín: 2.

?

64

-05

-06

J

-05

P

aP 65


-10

-01

-06V

-05

-03

-04

-03

AP873015

“Fifth Avenue” szett

AP731785

“Attrakció” antistressz mágnesgolyók

AP800203 Homokóra

AP731391

AP873012

“Lita” táskafogas

“Factor” táskafogas

2 276 Ft

316 Ft

1 856 Ft

190 Ft

557 Ft

Elegáns műbőr-fém kombinációjú golyóstoll, névjegykártya tartó és kulcstartó fekete díszdobozban. Fekete tollbetéttel. 160×170 mm Embl. méret: 50×10 mm.

Két mágnesgolyó, melyekkel játszva levezetheti feszültségét. Díszkarton dobozban szállítjuk. 50×46×34 mm Embl. méret: 30×15 mm; max embl. szín: 1.

Üveg homokóra barna fa hatású tartóban, fehér homokkal. (5 perces). ø78×123 mm Embl. méret: ø60 mm.

Műanyag fejű fém fogas, mellyel a táska az asztalra akasztható; epoxy gyantás emblémázásra alkalmas. ø37×115 mm Embl. méret: ø20 mm; max embl. szín: 2.

Összecsukható, fém táskafogas. Fekete kartondobozban szállítjuk. ø35×8 mm Embl. méret: ø30 mm; max embl. szín: 2.

G

P

-05

-06

-10

G -02

-07

-05

-05

-06

-06

AP828003

AP828002

AP806315

AP761875

AP761091

10 850 Ft

4 796 Ft

437 Ft

115 Ft

193 Ft

Réz iránytű és napóra egyben, rézberakásos fa díszdobozban. 145×145×60 mm Embl. méret: 30×50 mm.

Réz, összecsukható távcső bőr borítással, rézberakásos fa díszdobozban. 56×138×54 mm Embl. méret: 35×25 mm.

Asztalra akasztható fém fogas táska tárolására, fekete kartondobozban. 110×43×7 mm Embl. méret: 25×25 mm.

Átlátszó, PVC tolltartó simítózárral. 230×117 mm Embl. méret: 200×80 mm; max embl. szín: 6.

G

G

+

300D poliészter, tépőzáras okmány- és irattartó. Anyaga: 600D poliészter. 275×135 mm Embl. méret: 200×50 mm; max embl. szín: 8.

“West-London” iránytű és napóra

® 66

-00

Távcső

®

Táskafogas

®

“Kondi” tolltartó

“Liszabon” úti erszény

0 67


-06

AP801710

AP810348

AP873010

946 Ft

358 Ft

806 Ft

Alumínium névjegykártya tartó. 94×60×5 mm Embl. méret: 50×30 mm.

Fém névjegykártya tartó, tetején epoxy matrica számára kialakított hellyel. Fehér kartondobozban szállítjuk. A termék ára az emblémázás költségét tartalmazza. Minimális rendelési mennyiség: 100 db. 95×58×6 mm Embl. méret: 88×48 mm; max embl. szín: 8.

“Bonus” névjegykártya tartó

“Dome” névjegykártya tartó Fém névjegytartó melynek fedele matt, szélén fényes sávval. 95×65×10 mm Embl. méret: 8×60 mm.

“Custom” névjegykártya tartó

aG

® G

-21

á

AP801709

“Line” névjegykártya tartó

1 050 Ft

-05

Fém névjegytartó, a fedél középen matt, két oldalán fényes sávval. 92×60×5 mm Embl. méret: 8×60 mm.

® G

AP800675

AP61949-09

367 Ft

367 Ft

Alumínium névjegykártya tartó, fekete műbőr borítással. 93×65×7 mm Embl. méret: 60×10 mm.

Műanyag névjegykártya tartó, műbőr borítással. 102×63 mm Embl. méret: 30×10 mm; max embl. szín: 2.

G

PG

Névjegykártya tartó

AP800685-10

névjegykártya tartó

®

“Valence” névjegykártya tartó

840 Ft Elegáns André Philippe fém névjegykártya tartó. Az oldalt nyitható fedél ívesen hajlított, varrott műbőr borítású. Márkajelzéssel ellátott, fekete kartondobozban szállítjuk. 96×62×15 mm Embl. méret: 40×5 mm.

®

© G

-05

-06

AP791053

AP801711

1 050 Ft

1 120 Ft

Fém névjegykártya tartó műbőr borítással, gumis pánttal. 93×14×61 mm Embl. méret: 70×30 mm.

André Philippe márkatermék, a fedélen márkajelzéssel ellátva. A fedél matt, ívesen hajlított, nyitó rész oldalt található, a test fényes ezüst, fekete karton díszdobozban. 95×62×8 mm Embl. méret: 30×20 mm.

“Alim” névjegykártya tartó

aG -01

68

“Wave” névjegykártya tartó

© ® G

69


-10

AP800348

“Dioptry” szemüvegtörlő kendő Mikroszálas poliészter anyagú szemüvegtörlő kendő. Egyedi designnal gyártjuk megrendelésre. Minimális rendelési mennyiség: 100 db. A termék ára a 4 szín color nyomás költségét tartalmazza. Termék mérete: 130×180 mm Embl. méret: 130×180 mm

-06

}3 0-50 db

51-200 db

201-1000 db

1001 db felett

250 Ft

220 Ft

199 Ft

180 Ft

-01

AP731407

AP808617

294 Ft

294 Ft

Műanyag, gumipánttal zárható tok 12 CD részére. 150×140×20 mm Embl. méret: 60×60 mm; max embl. szín: 2.

12 CD tárolására alkalmas gyöngyvászon, cipzáras cd tartó. 157×161×28 mm Embl. méret: 100×100 mm; max embl. szín: 4.

“Ready” CD tartó

s

CD tartó

-05

AP809339

AP809335

AP752016

AP61804

350 Ft

120 Ft

386 Ft

484 Ft

Mikroszálas törlőkendő szemüveghez, kulcstartós puha műanyag tokban. A törlőkendő mérete: 130×180 mm. ø60×15 mm Embl. méret: 30×20 mm; max embl. szín: 4 szín color digitális nyomtatás

Mikroszálas törlőkendő szemüveghez, PVC tokban. Mikroszálas poliészter 230 g/m². Törlőkendő mérete: 150×150 mm. 84×60 mm Embl. méret: 50×40 cm.

12 CD tárolására alkalmas kerek, cipzáras, fém cd tartó. ø150×30 mm Embl. méret: ø60 mm; max embl. szín: 2.

23 db CD tárolására alkalmas műanyag, cipzáras CD tartó. 155×155 mm Embl. méret: 60×40 mm; max embl. szín: 2.

J

Gs

“Sight” szemüvegtörlő kendő

}P

“Vision” szemüvegtörlő kendő

CD tartó

0

-06

-05

“Container” CD tartó

s

-06

-03

-05

70

71


AP845119

AP800676

624 Ft

1 996 Ft

Fém levélbontó, matt nyéllel fekete karton díszdobozban. 155×16 mm Embl. méret: 27×13 mm.

André Philippe levélbontó beépített digitális órával, barna műbőr tokban, fekete karton díszdobozban (elemmel szállítjuk). 40×185×15 mm Embl. méret: 15×15 mm.

Levélbontó

“Orange” levélbontó órával

® G

AP731303

© ®

“Report” prezentációs eszköz

G

3 920 Ft Vezeték nélküli prezentáció léptető beépített lézer mutatóval, USB-s vevőegységgel. ø15×120 mm Embl. méret: 30×7 mm; max embl. szín: 2.

s

-21

-10

AP880000-01

AP864000

AP731968

50 Ft

1 036 Ft

829 Ft

Fehér, műanyag, kártya alakú levélbontó. 80×60 mm Embl. méret: 60×35 mm; max embl. szín: 4.

Fém golyóstoll, beépített lézerpointerrel és ledlámpával. Fém díszdobozban, kék tollbetéttel és elemmel szállítjuk. 175×35×18 mm Embl. méret: 60×20 mm; max embl. szín: 2.

Fém golyóstoll lézerpointer funkcióval. A terméket 3 db gombelemmel szállítjuk fém dobozban. ø10×135 mm Embl. méret: 40×7 mm.

“Postman” levélbontó

® P

“Aim” golyóstoll

-01

-10

-06

“Firex” lézerpointer / toll

G

® Gs

-10

-10

-09 -05

-01 -10

-05

-21

AP791017

AP731982

AP806803

AP791110

AP61951

624 Ft

53 Ft

263 Ft

549 Ft

876 Ft

Mágneses, fém mobiltartó, képkeret egyben. 60x 120×75 mm Embl. méret: 40×30 mm.

Kör alakú kijelző tisztító mobil-akasztóval. ø28 mm Embl. méret: 20 mm; max embl. szín: 2.

Hajlított szék alakú, műanyag mobiltartó, fém betéttel. 65×75×55 mm Embl. méret: 50×25 mm; max embl. szín: 4.

Összecsukható, alumínium mobiltelefon tartó. 80×90×65 mm Embl. méret: 40×20 mm.

Műbőr borítású, asztali mobiltelefon tartó. 80×100 mm Embl. méret: 30×15 mm; max embl. szín: 2.

“Photo” mobiltartó

G

72

“Saki” kijelző tisztító

P

Mobiltartó, műanyag

Gs

“Guard” mobiltartó

aG

“Collapse” mobiltelefon tartó

s 73


APGRAF02 Molinó

AP791117

Emblémázható, kültéri PVC ponyva 4 db fém gyűrűvel. Minimális rendelési mennyiség: 1 db. A termék ára a 4 szín color nyomás költségét tartalmazza. 700×1500 mm

“Planet” stresszlabda

260 Ft Föld formájú stresszoldó labda. ø 65 mm

3 0-10 db 11-50 db 51-100 db

3990 Ft / db 3690 Ft / db 3290 Ft / db

a{ -05

-06

AP731618

(A megadott paraméterektől eltérő méretben is készíthető, de ebben az eseben kérd árajánlatunkat)

“Calm” antistressz kulcstartó

92 Ft Antistressz labda lánccal rögzített kulcskarikával. ø40 mm Embl. méret: 10×10 mm; max embl. szín: 1.

-06

-01

-10

-02

-05

-03

AP731550

AP731619

224 Ft

190 Ft

Gumi stresszlabda. ø70 mm Embl. méret: 20×20 mm; max embl. szín: 1.

Csillag alakú stresszoldó. 75×75×35 mm Embl. méret: 20×20 mm; max embl. szín: 1.

P

P

“Pelota” stresszlabda

-10

-07

-10

P

-01

-05

-02

“Ease” stresszoldó csillag

-10

-06

-06

-06

AP731720

AP731721

235 Ft

322 Ft

Patenttal zárható PVC irattartó. 343×262 mm Embl. méret: 70×30 mm; max embl. szín: 2.

Gumi pánttal zárható PVC mappa. 315×238×17 mm Embl. méret: 120×40 mm; max embl. szín: 2.

+

+

“Merlin” mappa

-00

-05 -05 -05

“Alpin” mappa

-05

-06

-06

AP791042

AP731839

AP847000

AP731514

1 176 Ft

1 109 Ft

4 866 Ft

484 Ft

Soft shell anyagú laptop tok. 295×375 mm Embl. méret: 120×60 mm; max embl. szín: 8.

Cipzáras, gyöngyvászon laptop tok. 370×270×20 mm

Műanyag, felállítható transzparens állvány, non-woven hordtáskában. A poszter fém karabinerrel rögzíthető. A transzparens maximális mérete: 60×160 cm. 670×750×1970 mm

Tépőzáras irattáska. Anyaga: 600D poliészter. 360×265 mm Embl. méret: 150×100 mm; max embl. szín: 8.

a{

?

“Yoker” laptop tok

a0 74

“Kernell” laptop táska

{

Transzparens állvány

“Tico” irattáska -03

-06

-05

-10

75


-03

-06

-10

-06

-10

-07

-05

-05

-10

AP731309

AP791041

560 Ft

784 Ft

Cipzáras konferenciatáska. Anyaga: 600D poliészter. 375×321 mm Embl. méret: 150×80 mm; max embl. szín: 8.

Cipzáras, 600d poliészter irattáska. 420×330×50 mm Embl. méret: 120×60 mm; max embl. szín: 8.

“Join” irattáska

-05

-00

-06

-06

“Froman” irattáska

a0

a?

-77 -06

-05

-10

-02

AP761397

AP761517

AP791044

AP731606

336 Ft

1 226 Ft

1 120 Ft

2 276 Ft

PVC mappa, oldalán irat leszorító klipsszel. 250×313×5 mm Embl. méret: 40×40 mm; max embl. szín: 2.

600D poliészter mappa, 20 lapos jegyzettömbbel, irattartó rekesszel, tépőzáras zárral (toll nélkül). 240×335×13 mm Embl. méret: 60×60 mm; max embl. szín: 1.

30 oldalas jegyzettömböt tartalmazó iratmappa. 240×310×10 mm Embl. méret: 120×60 mm; max embl. szín: 8.

Gumírozott pánttal zárható poliészter iratmappa, 20 oldalas jegyzettömbbel. Toll nélkül szállítjuk. 253×315×13 mm Embl. méret: 40×40 mm; max embl. szín: 1.

s

-

a0

+

“File” iratmappa

“Mato” mappa

“Columbya” iratmappa

-05

-06

-10

“Mokay” mappa

-06

AP874004

“Supervisor” mappa A/5

-03

1 366 Ft Mappa 30 lapos, vonalas jegyzettömbbel, névjegy- és tolltartóval. Anyaga: 420D poliészter, papír: 80 g. 230×190×10 mm Embl. méret: 70×30 mm; max embl. szín: 8.

a? -10

AP761145

AP811900

AP874005

2 976 Ft

2 206 Ft

1 786 Ft

Műbőr mappa 20 oldalas A4 jegyzettömbbel, kifordítható 8 számjegyes, napelemes számológéppel, CD-, kártya- és tolltartó résszel. Toll nélkül szállítjuk. 242×316×16 mm Embl. méret: 60×60 mm; max embl. szín: 4.

A4-es méretű poliészter, összecipzárazható iratmappa cserélhető jegyzettömbbel, névjegytartó rekeszekkel és belső cipzáras zsebbel. 260×340×30 mm Embl. méret: 60×60 mm; max embl. szín: 4.

s

?

Mappa jegyzetfüzettel (50 lapos, 80 g-os papírból), jelölővel ( 25 lapos) és öntapadós jegyzettömbbel (50-50 lapos). Anyaga: 420D poliészter, papír: 80 g. 220×228×25 mm Embl. méret: 100×40 mm; max embl. szín: 8.

“Zenit” mappa számológéppel

76

“Academy” mappa, A/4

“Reminder” mappa

a? 77


AP895000

AP895001

3 850 Ft

3 150 Ft

André Philippe műbőr filofax (nagy), a mappa belsejében névjegykártya- és tolltartóval. Márkajelzéssel ellátott fekete kartondobozban. 215×275 mm Embl. méret: 100×50 mm.

André Philippe műbőr filofax (kicsi), a mappa belsejében névjegykártyaés tolltartóval. Márkajelzéssel ellátott fekete kartondobozban. 185×235 mm Embl. méret: 100×50 mm.

“Année” filofax

“Mois” filofax

© GN

AP879001

“Up-to-date” jegyzettömb számológéppel

1 016 Ft 8 számjegyes, napelemes számológép, műbőr tokban, műanyag golyóstollal és jegyzettömbbel. Gombelemmel szállítjuk. 112×160×20 mm Embl. méret: 50×50 mm; max embl. szín: 2.

sN

-10

AP731851

AP800334

AP61521-09

4 550 Ft

3 186 Ft

4 550 Ft

Mikroszálas és műbőr anyagú irattáska, 20 oldalas jegyzettömbbel. Alexluca márkatermék. 330×270×25 mm Embl. méret: 60×60 mm.

A4-es méretű iratmappa, 30 oldalas jegyzettömbbel, fém díszítéssel a borítón, névjegy- és tolltartó résszel. Anyaga: bőr és poliészter. 322×255×15 mm Embl. méret: 50×50 mm.

Bőr, cipzáras irattartó cserélhető A4 jegyzettömbbel, tolltartóval. 365×275 mm Embl. méret: 100×50 mm; max embl. szín: 8.

“Milano” irattáska

“Central A4 iratmappa

D N

N

“Arturro” irattartó

AP731841

?

“Unimax” iratmappa

3 164 Ft

csak TR2

Mikroszál és műbőr anyagú iratmappa, 20 oldalas jegyzettömbbel és számológéppel. 245×330×20 mm Embl. méret: 100×100 mm; max embl. szín: 8.

-10

s?

-09

AP791040

AP731370

AP761516

5 776 Ft

3 032 Ft

2 069 Ft

Műbőr irattáska, 20 oldalas jegyzettömbbel és számológéppel. 350×285×50 mm Embl. méret: 120×60 mm; max embl. szín: 8.

Műbőr mappa 20 oldalas jegyzettömbbel, toll és névjegytartó rekesszel (toll nélkül). 255×315×16 mm Embl. méret: 50×50 mm.

Mikroszál és poliészter anyagú iratmappa, 20 oldalas jegyzettömbbel 245×39×15 mm Embl. méret: 60×60 mm; max embl. szín: 1.

“Insbruck” irattáska

a? 78

© GN

“Inspire” mappa

N

“Neco” iratmappa

s?

csak T2

-05 -06

79


AP800339

AP800340

2 626 Ft

5 530 Ft

2 906 Ft

Műbőr borítású A4-es méretű iratmappa névjegyés tolltartó résszel, 30 oldalas jegyzettömbbel, fém díszcsíkkal és csíkos belsővel. 333×245×15 mm Embl. méret: 50×50 mm.

Műbőr borítású A4-es méretű gyűrűs iratmappa, névjegytartó rekesszel, belső cipzáras zsebbel, 30 oldalas jegyzettömbbel, fém díszcsíkkal. 375×270×60 mm Embl. méret: 50×50 mm.

N

N

Tépőzáras, poliészter iratmappa. 20 oldalas jegyzettömbbel, cipzáras tolltartó zsebbel. Toll nélkül szállítjuk. 330×260×19 mm Embl. méret: 100×30 mm; max embl. szín: 1.

“Extensive” A4 iratmappa

AP731607

“Central” A4 gyűrűs iratmappa

“Curves” mappa

+ AP800337

“Extensive” névjegykártya tartó

1 436 Ft Műbőr borítású névjegykártya tartó 72 kártyához, fém díszcsíkkal, csíkos belsővel. 227×125×10 mm Embl. méret: 50×50 mm.

N AP800336

AP800338

AP800332

AP800333

1 996 Ft

1 820 Ft

2 976 Ft

7 630 Ft

Műbőr borítású, cipzáras úti irattárca, fém díszcsíkkal, csíkos belsővel. 245×127×22 mm Embl. méret: 50×50 mm.

Műbőr borítású A5-ös méretű iratmappa, névjegy -és tolltartó résszel, 30 oldalas jegyzettömbbel, fém díszcsíkkal és csíkos belsővel. 235×185×15 mm Embl. méret: 50×50 mm.

Fekete, varrott bőr, A5-ös méretű cipzáras iratmappa, 30 oldalas jegyzettömbbel, névjegy- és tolltartó résszel, cipzáras belső zsebbel és borítón díszítéssel. 238×185×35 mm Embl. méret: 50×50 mm.

N

N

Fekete varrott bőr A4-es méretű gyűrűs iratmappa, tetején fém betéttel, 30 oldalas jegyzettömbbel, beépített 8 számjegyes számológéppel (elemmel szállítjuk), cipzáras belső zsebbel, névjegytartó résszel és csíkos belsővel. 375×270×60 mm Embl. méret: 50×50 mm.

“Extensive” úti tárca

N

“Extensive” A5 iratmappa

“Central” A5 cipzáras iratmappa

“Extensive” A4 gyűrűs iratmappa

N

AP800335

“Extensive” A4 cipzáras iratmappa

3 746 Ft Műbőr borítású A4-es méretű cipzáras iratmappa névjegy és tolltartó résszel, cipzáras belső zsebbel, 30 oldalas jegyzettömbbel, fém díszcsíkkal és csíkos belsővel. 357×245×38 mm Embl. méret: 50×50 mm.

N 80

81


AP752090

AP752092

AP752094

4 550 Ft

1 386 Ft

3 256 Ft

Fekete, varrott bőr össze cipzározható iratmappa cserélhető jegyzettömbbel, névjegy-, és tolltartó résszel, borítón díszítéssel. 270×350×45 mm Embl. méret: 25×10 mm.

72 db-os fekete, varrott bőr névjegytartó, borítón díszítéssel. 125×225×20 mm Embl. méret: 25×10 mm.

Fekete, varrott bőr iratmappa cserélhető jegyzettömbbel, névjegy-, és tolltartó résszel, borítón díszítéssel. 250×320×8 mm Embl. méret: 25×10 mm.

GN

GN

AP752408-10

AP752410-10

AP874002-10

4 200 Ft

1 506 Ft

1 750 Ft

Fekete, varrott bőr összecipzárazható iratmappa cserélhető jegyzettömbbel, névjegy-, és tolltartó résszel, borítón fém betéttel. Az AP752410-10 és az AP752409-10 termékekkel szettként is használható. 307×255×17 mm Embl. méret: 10×180 mm.

72 db-os fekete, varrott bőr névjegytartó, borítón fém betéttel. Az AP752408-10 és AP752409-10 termékekkel szettként is használható. 230×125×10 mm Embl. méret: 10×40 mm.

Kis méretű filofax krémszínű papírral és fekete, fehér cérnával varrt műbőr borítóval. Öröknaptárt tartalmaz. 105×150×25 mm Embl. méret: 40×25 mm.

GN

aN

Mappa

GN

Névjegykártya tartó

A4-es bőr mappa jegyzettömbbel

GN

AP752409-10

Bőr, 12 db-os CD tartó

1 680 Ft 12 CD tárolására alkalmas fekete, varrott bőr cd tartó, borítón fém berakással. Az AP752410-10 és AP752408-10 termékekkel szettként is használható. 155×158×35 mm Embl. méret: 80×10 mm.

GN 82

Mappa

72 db-os bőr névjegytartó

“S” filofax

AP874003-10 “L” filofax

2 626 Ft Nagy méretű filofax krémszínű papírral és fekete, fehér cérnával varrt műbőr borítóval. Öröknaptárt tartalmaz. 180×235×30 mm Embl. méret: 40×25 mm.

aN 83


AP731376

AP731771

AP731492

AP761597

AP761159

683 Ft

241 Ft

202 Ft

56 Ft

210 Ft

Zselével töltött karabineres nyakpánt. 20×550 mm Embl. méret: 60×10 mm; max embl. szín: 6.

Poliészter nyakpánt fém karabinerrel, műanyag csattal és egy speciális üvegtartóval 20×535 mm Embl. méret: 15×80 mm; max embl. szín: 8.

Átlátszó, műanyag kártyatartó, nyakpántra akasztható. 100×90 mm Embl. méret: 70×40 mm; max embl. szín: 2.

Karabineres, poliészter mobiltelefon tartó. 20×147 mm Embl. méret: 80×20 mm; max embl. szín: 2.

a0

P

“Bob” passztartó

“Gel” nyakpánt

Poliészter passztartó karabinerrel és mobiltartóval, valamint elrejthető kapucnival. 20×550 mm Embl. méret: 15×80 mm; max embl. szín: 8.

-05

“Racon” palacktartó nyakpánt

0

0

-05

-10

“Ifem” passztartó

“Train” karabineres pánt

0

-01

-06

-06 -06

-05 -02 -10 -03 -05 -01

-03

-06

-10

-01 -10

AP731807

AP731891

AP731811

AP731465

AP761112

AP761294

227 Ft

162 Ft

81 Ft

126 Ft

118 Ft

171 Ft

Nyakba akasztó mobilvéggel, karabinerrel és könnyen emblémázható antistressz koronggal. 10×490 mm Embl. méret: ø20 mm; max embl. szín: 1.

Poliészter passztartó karabinerrel és mobiltartóval. 20×480 mm Embl. méret: 120×12 mm; max embl. szín: 8.

Lecsatolható műanyag síp nyakba akasztóval. Síp mérete: 35×35 mm. 7×450 mm Embl. méret: 15×10 mm; max embl. szín: 2.

Nyakba akasztó fél literes üdítőhöz. Anyaga: poliészter. 620××20 mm Embl. méret: 15×100 mm; max embl. szín: 8.

Poliészter nyakpánt fém karabinerrel. 20×480 mm Embl. méret: 15×200 mm; max embl. szín: 6.

Műanyag biztonsági csatos poliészter nyakpánt, fém karabinerrel és mobiltartóval. 20×480 mm Embl. méret: 15×200 mm; max embl. szín: 2.

a0P

P

0

“Rodio” antistressz lanyard

“Button” passtartó

P -06

“Colina” síp

-07

“Bottle” nyakpánt

“Nack” nyakpánt

-06

-05

-10

-01

“Duble” nyakpánt

0

0

-05 -07 -10 -06

-10 -06

-07

-10

84

-01

-05

-06

-01

-05

-02

-10

-07

-06

-02

-10

-05

-05

-03

-03

-02

-02

-01

-01

-01

85


AP808800

AP869005

3 466 Ft

16 450 Ft

Csiszolt üveg földgömb, üvegkocka talapzaton, 3 dimenziós gravírozáshoz. Sötétkék, mágneses, selyembélésű karton díszdobozban. Csak a termék talapzata emblémázható. ø70×115 mm Embl. méret: 35×35 mm.

Négyszögletes kristály trófea fém talpazattal. Kék ajándékdobozban szállítjuk. 90×210×50 mm Embl. méret: 120×60×10 mm.

Kristály gömb

® ;G

“Championship” kristály trófea

® ;G

AP845057

AP869003

AP869006

1 296 Ft

13 650 Ft

5 950 Ft

Téglatest alakú üvegváza, 3D lézer gravírozáshoz fekete díszdobozban. 110×110×20 mm Embl. méret: 80×80 mm.

Négyszögletes kristály trófea üveg talpazattal. Kék ajándékdobozban szállítjuk. 120×50×235 mm Embl. méret: 100×70×10 mm.

Kerek kristály trófea üveg talpazattal. Kék ajándékdobozban szállítjuk. 160×165×10 mm

;G

;G

“Flora” üveg váza

®

“League” kristály trófea

®

a;

AP869004

AP869001

12 950 Ft

1 750 Ft

Gömb kristály trófea üveg talpazattal. Kék ajándékdobozban szállítjuk. 120×40×145 mm Embl. méret: 80×70×10 mm.

Világító jegyzetcsipesz 3 dimenziós gravírozáshoz, sötétkék, mágneses, selyembélésű karton díszdobozban (elemmel szállítjuk). 30×30×145 mm Embl. méret: 25×25×25 mm.

“Grand Prix” kristály trófea

® ;G 86

“Tournament” kristály trófea

“Shining Cube” jegyzetcsipesz

® ;G

87


AP808806

AP808807

AP869000

AP869002

AP869007

AP869008

1 226 Ft

1 576 Ft

2 136 Ft

736 Ft

1 086 Ft

1 176 Ft

Üvegkocka 3 dimenziós gravírozáshoz, sötétkék, mágneses, karton díszdobozban. 40×40×40 mm Embl. méret: 30×30×30 mm.

Üveghasáb 3 dimenziós gravírozáshoz, sötétkék, mágneses, karton díszdobozban. 40×40×60 mm Embl. méret: 30×50×30 mm.

Üveghasáb 3 dimenziós gravírozáshoz, sötétkék, mágneses, karton díszdobozban. 80×50×50 mm Embl. méret: 65×35×35 mm.

Üveg kulcstartó, sötétkék, karton díszdobozban, 3 dimenziós gravírozáshoz. 30×20×15 mm Embl. méret: 20×10×10 mm.

Szögletes üveg 3D gravírozáshoz. Ablakos díszdobozban szállítjuk. 60×60×20 mm

Szögletes üveg 3D gravírozáshoz. Ablakos díszdobozban szállítjuk. 80×80×20 mm

;G

;G

;G

;G

a;G

a;G

Üveg kocka

®

Üveg hasáb

®

Üveghasáb

®

“Glass” kulcstartó

®

Üvegtömb

Üvegtömb

AP808805

Világító üveg kulcstartó

666 Ft Kék fénnyel világító üveghasáb kulcskarikával 3 dimenziós gravírozáshoz, sötétkék karton díszdobozban, elemmel szállítjuk. 22×120×16 mm Embl. méret: 13×20 mm.

® ;G

88

89


AP1092

AP1084

666 Ft

1 027 Ft

Virágfölddel és négylevelű lóhere maggal töltött mini fém vödröcske, benne virágcseréppel. Minimális rendelési mennyiség: 250 db. A termék ára a 4 szín color nyomás költségét tartalmazza. Előkészítési költség: 15.500Ft. ø60×55 mm

Virágfölddel és körömvirág maggal töltött konzervdoboz választható fedél színekkel: piros, sárga, zöld, kék, fehér. Egyedileg emblémázható. A termék ára a 4 szín color nyomás költségét tartalmazza. Minimális rendelési mennyiség: 500 db. Előkészítési költség: 15.500 Ft. ø75×90 mm

“Fortune” konzerv

“Marigold” virág konzerv

a3

a3 AP1083

“Chili” konzerv

1 027 Ft Chili maggal

NÖVÉNY- ÉS VIRÁGMAG VÍZZEL ÜZEMELTETHETŐ ÓRA ÉS SZÁMOLÓGÉP TOLLAK ÚJRAHASZNOSÍTOTT PAPÍRBÓL JEGYZETTÖMBÖK ÚJRAHASZNOSÍTOTT PAPÍRBÓL MAPPÁK ÚJRAHASZNOSÍTOTT PAPÍRBÓL REKLÁMTÁSKA ÚJRAHASZNOSÍTOTT ANYAGBÓL BEVÁSÁRLÓTÁSKÁK NON WOVEN ÉS PAMUT ANYAGBÓL

AP1091

AP1090

459 Ft

89 Ft

Föld granulátum és napraforgómagok emblémázható alutasakos kiszerelésben. Tasak mérete: 95x140 mm. A termék ára a 4 szín color nyomás költségét tartalmazza. Minimális rendelési mennyiség: 250 db. Előkészítési költség: 15.500 Ft.

Mini napraforgómag emblémázható borítékban. A termék ára a 4 szín color nyomás költségét tartalmazza. Minimális rendelési mennyiség: 5000 db. 115x156 mm

a3

a3

“Earth” föld és napraforgó szett

“Sunny” napraforgómag


AP879003

“Liquid” vízzel működő számológép

1 366 Ft 8 számjegyes, műanyag számológép, amelyet egy vízzel feltölthető galvánelem lát el energiával. Fehér kartondobozban szállítjuk. 111×76×19 mm Embl. méret: 40×8 mm; max embl. szín: 4.

-05 -07

s -06

AP879002

-80

“Reservoir” vízzel működő óra

2 346 Ft Műanyag, digitális asztali óra, amelyet egy vízzel feltölthető galvánelem lát el energiával. Fehér kartondobozban szállítjuk. 85×85×65 mm Embl. méret: 20×8 mm; max embl. szín: 1.

aP -05 -07

-05

AP731272

AP892002

84 Ft

666 Ft

Újrahasznosított papírból készült karton vonalzó. 310×40 mm Embl. méret: 250×20 mm; max embl. szín: 4.

2 LED-es mini elemlámpa napelemmel, gumírozott borítással és mini karabinerrel. 1 db újratölthető elemmel szállítjuk. 35×60 mm Embl. méret: 20×20 mm; max embl. szín: 2.

“Ecolife” vonalzó

-06

-00

P

“Cell” napelemes elemlámpa

s

-07

AP800346

AP791115

AP886000

AP731428

644 Ft

526 Ft

507 Ft

370 Ft

Napelemes, műanyag táncoló virág. 65×50×110 mm Embl. méret: 20×10 mm; max embl. szín: 2.

Virágfölddel és 6-8 darab petúnia maggal töltött konzervdoboz. ø65×90 mm Embl. méret: 50×50 mm; max embl. szín: 8.

Kerámia emberke, a figura feje fűmaggal van töltve, ami néhány nap öntözés után kihajt. 76×60×31 mm

5-8 petúnia magot tartalmaz, a virágok színe válogatott, a cserép biológiailag lebomló anyagból készült,. ø65×62 mm

{

{

“Samba” táncoló virág

s 92

“Flowcan” virág konzerv

aJ

“Dude” fűhajú emberke

“Petúnia” virágszett

93


AP791006

AP731271

213 Ft

62 Ft

Kuka alakú, műanyag ceruza hegyező. 37×60×37 mm Embl. méret: 50×30 mm; max embl. szín: 2.

Műanyagból és újrahasznosított papírból készült környezetbarát golyóstoll, fekete tollbetéttel. ø10×140 mm Embl. méret: 60×7 mm; max embl. szín: 4.

“Longi” hegyező

-07 -21

“Compo” golyóstoll

P

P -03 -05 -07

-05

-06

AP731283

-07

“Kuka” tolltartó

-10

395 Ft -02

-06

Kuka alakú műanyag tolltartó. 72×138×91 mm Embl. méret: 70×30 mm; max embl. szín: 2.

P

-00_21

AP791082

AP731828

AP731398

AP731335

AP731650

59 Ft

120 Ft

45 Ft

314 Ft

73 Ft

Újrahasznosított papírból készült golyóstoll. ø10×140 mm Embl. méret: 50×7 mm; max embl. szín: 2.

Újrahasznosított papírból készült karton testű toll és tolltok. ø9×145 mm Embl. méret: 60×6 mm; max embl. szín: 2.

Újrahasznosított papírból készült grafit ceruza. ø7×175 mm Embl. méret: 70×6 mm; max embl. szín: 2.

Újrahasznosított papírból készült színes ceruza készlet kartondobozban, 6 db ceruzával. 175×47×8 mm Embl. méret: 5×60 mm; max embl. szín: 2.

Újrahasznosított kartonpapírból és fehér műanyagból készült golyóstoll. Kék tollbetéttel szállítjuk. ø10×138 mm Embl. méret: 40×6 mm; max embl. szín: 2.

P

P

“Tori” golyóstoll

aP

“Natura” toll

“Tundra” környezetbarát ceruza

P

-00_10

P

Papír színes ceruza készlet

“Ecolour” golyóstoll

-05

AP731827-00

-03

“Recycard” tolltok

22 Ft Újrahasznosított papírból készült karton tolltok. 40×155 mm Embl. méret: 30×20 mm; max embl. szín: 2.

P

-00

-06

-07 -05 -03

-10

-10 -07

94

-06

95


AP791256

AP791257

515 Ft

913 Ft

Újrahasznosított papír iratmappa, 20 oldalas jegyzettömbbel. 245×320 mm Embl. méret: 120×100 mm; max embl. szín: 8.

Újrahasznosított papír iratmappa, 20 oldalas jegyzettömbbel, golyóstollal és öntapadós lapokkal. 345×285×23 mm Embl. méret: 200×100 mm; max embl. szín: 2.

a0

a+

“Vimaz” iratmappa

AP731846

AP809337

AP791050

378 Ft

210 Ft

266 Ft

200 db különböző méretű öntapadós jegyzettömb és egy golyóstoll karton tokban. 95×105×6 mm Embl. méret: 70×30 mm; max embl. szín: 2.

Különböző méretű öntapadós jegyzetlapok, újrahasznosított papír tokban. 105×80×9 mm Embl. méret: 50×30 mm; max embl. szín: 2.

Újrahasznosított papírból készült, 100 oldalas jegyzettömb. 85×98×10 mm Embl. méret: 60×30 mm; max embl. szín: 2.

s

P

aP

“Econote” öntapadós jegyzettömb

“Sizes” jegyzettömb szett

“Kelem” iratmappa

“Branchi” jegyzettömb

-07 -05 -05

-10

AP731464

AP791083

342 Ft

95 Ft

60 lapos spirálos jegyzetfüzet és golyóstoll újrahasznosított papírból. 105×145×6 mm Embl. méret: 70×8 mm; max embl. szín: 2.

Újrahasznosított papírból készült golyóstoll, papír tokkal. ø8×120 mm Embl. méret: 50×7 mm; max embl. szín: 2.

s

aP

“Concern” jegyzetfüzet tollal -06

-07

“Buyi” golyóstoll

-06

AP809343 AP791049

AP731629

666 Ft

305 Ft

Újrahasznosított papírból készült, 60 oldalas spirálozott jegyzetfüzet, papír golyóstollal. 165×210×10 mm Embl. méret: 60×30 mm; max embl. szín: 2.

Újrahasznosított papírból készült, spirálozott 70 oldalas jegyzetfüzet, újrahasznosított karton golyóstollal. Kék tollbetéttel szállítjuk. 90×146×8 mm Embl. méret: 50×15 mm; max embl. szín: 2.

“Tunel” jegyzetfüzet

aP 96

“Ecocard” jegyzetfüzet

s

“Green-which” jegyzetfüzet

1 156 Ft Újrahasznosított papírból készült mappa névjegytartóval, jegyzettömbbel és tollal. Fekete tollbetéttel szállítjuk. 316×233×17 mm Embl. méret: 80×50 mm; max embl. szín: 2.

a+ 97


-03 -06

-00 -09

AP731901

AP731630

456 Ft

1 851 Ft

100% pamut, natúr színű baseball sapka, tépőzáras pánttal. Embl. méret: 110×50 mm; max embl. szín: 8.

3 darab pp-woven anyagból készült táska, amelyek alkalmasak szelektív hulladékgyűjtésre. 270×370×240 mm Embl. méret: 50×50 mm; max embl. szín: 1.

“Karu” baseball sapka

a0M

-07

“Ecofriend” táska

-01

+ -05

AP731394

AP731396

420 Ft

440 Ft

Juta és poliészter keverékéből készült környezetbarát bevásárlótáska. 320×385×80 mm Embl. méret: 250×250 mm; max embl. szín: 6.

Újrahasznosított, biológiailag lebomló anyagból készült, PET bevásárlótáska 380×407mm Embl. méret: 180×100 mm; max embl. szín: 8.

+

+

“Biosphere” bevásárlótáska

AP731683

AP731682

AP731273

1 716 Ft

1 243 Ft

398 Ft

Újrahasznosított papírból készült, patentos mappa, 20 lapos jegyzettömbbel. 255×346×10 mm Embl. méret: 120×60 mm; max embl. szín: 2.

Újrahasznosított papírból készült iratmappa, 20 oldalas jegyzettömbbel. 255×346×10 mm Embl. méret: 120×60 mm; max embl. szín: 2.

Újrahasznosított papírból készült kartonmappa. 250×345×31 mm Embl. méret: 150×150 mm; max embl. szín: 4.

a+

+

“Mila” mappa

“Zoe” iratmappa

“Ecological” mappa

+

AP731684

AP731352

AP731468

AP806609-00

AP806610-00

907 Ft

526 Ft

560 Ft

266 Ft

316 Ft

Újrahasznosított kartonpapírból készült irattáska. 355×300×20 mm Embl. méret: 120×60 mm; max embl. szín: 2.

Organikus pamutból készült bevásárlótáska, 140 g/m². 400×400×100 mm Embl. méret: 200×200 mm; max embl. szín: 6.

Juta bevásárlótáska. 380×420 mm

Többször használható, pamut bevásárlótáska rövid hord füllel. 100% pamut, 95 g/m². 370×410 mm Embl. méret: 200×200 mm; max embl. szín: 6.

Többször használható, pamut bevásárlótáska rövid hord füllel. 100% pamut, 95 g/m². 370×410 mm Embl. méret: 200×200 mm; max embl. szín: 6.

+

+

+

+

“Becket” irattáska

98

Helena bevásárlótáska

“Aloe” bevásárlótáska

“Dhar” juta bevásárlótáska

{

“Shorty” pamut bevásárlótáska

“Longish” pamut bevásárlótáska

99


-06

-06

AP731483

AP731548

“Expo” reklámtáska

524 Ft Újrahasznosított, biológiailag lebomló anyagból készült, patentos reklámtáska, mely utazó táskára rögzíthető. Anyaga: pp-woven. 375×305×60 mm Embl. méret: 260×200 mm; max embl. szín: 1.

-10

“Shopwell” bevásárlótáska

-00

Non-woven anyagból készült bevásárló táska. 490×410 mm Embl. méret: 300×150 mm; max embl. szín: 4.

218 Ft -10

-05

0

+

-03

-07

-06

-03

-03

-10

-05

-02

AP731798

AP731816

“Seal” táska

“Flubber” táska

364 Ft Laminált PP anyagból készült környezetbarát táska. 400×350×130 mm Embl. méret: 250×120 mm; max embl. szín: 2.

+ -05

-10

-06

-03

140 Ft

-05

-07

-01

Környzetbarát, non-woven anyagból készült egyszerű táska. 345×380×60 mm Embl. méret: 200×100 mm; max embl. szín: 4.

0

-01

-07 -10

-06

-01 -10 -03

-07_09

-05

-01_00 -00_01

-07_01 -01

-06

-01

AP731804

AP731803

AP731484

AP731279

683 Ft

560 Ft

557 Ft

395 Ft

Növényi rostokból préselt 2 színes, cipzáras irattáska. 390×280×25 mm Embl. méret: 150×80 mm; max embl. szín: 2.

Környzetbarát, hosszú füles táska, zöld fülekkel és szegéllyel. Anyaga: juta és PET. 380×340×130 mm Embl. méret: 120×80 mm; max embl. szín: 6.

Újrahasznosított PP woven anyagból készült válltáska, állítható vállpánttal és tépőzárral. 305×380×70 mm Embl. méret: 160×120 mm; max embl. szín: 2.

Újrahasznosított, biológiailag lebomló anyagból készült, patentos bevásárlótáska. 375×350×120 mm Embl. méret: 250×120mm; max embl. szín: 1.

+

0

-

+

“Nelo” irattáska

100

“Bioband” válltáska

“Verne” táska

-07_00

“Recycle” bevásárló szatyor

-05

101


AP761304

AP731869

AP761730

AP717002

1 658 Ft

2 584 Ft

2 968 Ft

1 092 Ft

Ezüst színű, asztali, digitális óra és időjárás állomás. Funkciói: óra, ébresztő, naptár és hőmérő. 2 darab AAA elemmel működik, elem nélkül szállítjuk. 74×166×17 mm Embl. méret: 35×15 mm; max embl. szín: 2.

Fekete színű, asztali, digitális óra és időjárás állomás háttérvilágított színes kijelzővel. Funkciói: óra, ébresztő, időjárás jelző, páratartalom és hőmérő. 2 darab AAA elemmel működik, elem nélkül szállítjuk. 75×145×42 mm Embl. méret: 40×30 mm; max embl. szín: 2.

Ezüst és fekete színű, asztali, digitális óra és időjárás állomás. Funkciói: óra, ébresztő, naptár és hőmérő. 2 darab AAA elemmel működik, elem nélkül szállítjuk. 210 mm Embl. méret: 30×10 mm; max embl. szín: 2.

Műanyag borítású analóg asztali óra átbillenő mechanizmussal. Elem nélkül szállítjuk. 120×170×60 mm Embl. méret: 40×10 mm; max embl. szín: 2.

“Gumer” időjárás állomás

IDŐJÁRÁS-ÁLLOMÁSOK ASZTALI ÉS FALI ÓRÁK

as

“Orchid” időjárás állomás

“Skyline” időjárás állomás

as

as

KARÓRÁK SZÁMOLÓGÉPEK

-05

SZÁMÍTÓGÉP EGEREK

-06

USB ELOSZTÓK SZÁMÍTÓGÉPES ÚTI SZETTEK -10

MP3 LEJÁTSZÓK RÁDIÓK AP717003 Falióra

USB MEMÓRIÁK

3 458 Ft Műanyag színes borítású analóg falióra, borításával megegyező színű számlappal. Elemmel szállítjuk. 300×300×50 mm Embl. méret: 40×40 mm; max embl. szín: 1.

-03

as

“Turn around” asztali óra

as


-06

AP800331

“Tropical” időjárás állomás

7 140 Ft Digitális időjárás állomás háttér-világítású, színes kijelzővel és vezeték nélküli külső érzékelővel. Funkciói: holdállás, külső és belső hőmérséklet és páratartalom jelző, óra, dátum, ébresztő. Az időjárás állomás és az érzékelő is 2 db AAA elemmel működik, elem nélkül szállítjuk. 165×109×24 mm Embl. méret: 70×12 mm; max embl. szín: 2.

s -03

AP845023

AP731917

AP804835

AP63874

AP61512

AP804805-21

AP806934

414 Ft

549 Ft

2 206 Ft

1 828 Ft

1 145 Ft

1 086 Ft

1 366 Ft

Színes műanyag óra digitális, átlátszó kijelzővel és ébresztő funkcióval (elem nélkül szállítjuk). 95×70×22 mm Embl. méret: 40×20 mm; max embl. szín: 4.

Digitális, szögletes műanyag stopper óra, gombelemmel szállítjuk. 55×55×12 mm Embl. méret: 30×30 mm; max embl. szín: 2.

Digitális óra és időjárás jelző, színes háttérrel. Funkciók: óra, hőmérséklet jelző, 12 óra hőmérséklet alakulását jelzi, páratartalom jelző. Elem nélkül szállítjuk. 2db AAA elemmel működik. 141×80×39 mm Embl. méret: 60×45 mm; max embl. szín: 2.

Multifunkcionális időjárás állomás. Funkciók: digitális dátum és idő kijelzés, hőmérséklet jelzés, páratartalom mérés, ébresztés. 1 db AAA elemmel működik. Elem nélkül szállítjuk. 75×190×15 mm Embl. méret: 40×15 mm; max embl. szín: 2.

Ezüst színű, asztali, digitális óra és időjárás állomás. Funkciói: óra, ébresztő, időjárás jelző, páratartalom-mérő. 125×48 mm Embl. méret: 30×20 mm; max embl. szín: 2.

Ezüst színű multifunkciós (ébresztő, naptár, hőmérő) asztali, digitális óra szürke gombokkal, 1 db gombelemmel szállítjuk. 53×110×25 mm Embl. méret: 40×7 mm; max embl. szín: 4.

s

s

Peremén folyadékkal töltött műanyag óra. Forgatásonként más funkció jelenik meg a digitális képernyőn: óra, naptár, hőmérő, stopper. 2 db AAA elemmel működik (elem nélkül szállítjuk). 95×95×35 mm Embl. méret: 30×10 mm; max embl. szín: 2.

Ébresztő óra

s

“Arzac” óra

aP

“California” időjárás állomás

“Goa” időjárás állomás

s

s

-71

AP804817

3 150 Ft

2 444 Ft

Digitális időjárás állomás háttér-világítású kijelzővel. 2 db AAA elemmel működik, elem nélkül szállítjuk. 120×85×40 mm Embl. méret: 70×20 mm; max embl. szín: 2.

-06

-06

Multifunkciós óra

AP731868

“Dharma” időjárás állomás

-05

“Katrina” időjárás állomás

s

“River” óra

s

Ébresztőóra-naptár-hőmérő Fém asztali óra négy, színes digitális kijelzővel, ébresztő, naptár, hőmérő és világító funkciókkal (elem nélkül szállítjuk). 171×171 mm Embl. méret: 60×20 mm; max embl. szín: 4.

s

-05

AP731784

“Sfera” asztali óra

560 Ft -03

-01

Digitális asztali óra, jegyzetcsipesz funkcióval. Gomb elemmel szállítjuk. 55×88×25 mm Embl. méret: 40×15 mm; max embl. szín: 2.

s -01

104

-06

-10

105


AP63026

AP806928

AP810347

686 Ft

876 Ft

3 769 Ft

Fém, digitális asztali óra, dátum és idő kijelzővel. 76×68 mm Embl. méret: 60×30 mm; max embl. szín: 2.

Műanyag asztali óra digitális kijelzővel, naptár és ébresztő funkcióval. Az óra súlyozva van, ezért nem dől el (elemmel szállítjuk). 70×120×30 mm Embl. méret: 40×30 mm; max embl. szín: 4.

Időjárás állomás ébresztő és szundi funkcióval, hőmérővel (0-50 Celsius fok) páratartalom-mérővel (20-99%), melyek rekordját is kijelzi, naptárral (2001-2099), 12/24 óra beállítással; 2*AAA elemmel működik (elem és adapter nélkül szállítjuk). 150×65×115 mm Embl. méret: 15×60 mm; max embl. szín: 2.

“Blocks” asztali óra

“Move” óra

Gs

“Viharfelhő” időjárás állomás

s

as -06

AP63002

“Reflection” tükrös óra

-03

1 324 Ft Műanyag, asztali tükör digitális órával, hang érzékelővel. 152×170 mm Embl. méret: 60×8 mm; max embl. szín: 2.

s AP800330

“Continental” időjárás állomás

8 050 Ft Digitális időjárás állomás kék háttér-világítású kijelzővel és vezeték nélküli külső érzékelővel. Funkciói: holdállás, külső és belső hőmérséklet és páratartalom jelző, óra, dátum, ébresztő, időjárás előrejelzés. Az időjárás állomás és az érzékelő is 2 db AAA elemmel működik, elem nélkül szállítjuk. 180×29×140 mm Embl. méret: 70×10 mm; max embl. szín: 2.

AP806806

-01

“Silver” projektoros óra

2 416 Ft Multifunkciós, projektoros asztali óra világító, digitális kijelzővel, naptár, hőmérő és ébresztő funkcióval. 2 db AA elemmel működik ( elem nélkül szállítjuk). 140×90×35 mm Embl. méret: 50×17 mm; max embl. szín: 2.

s

-06

-10

s

-05

-10

-06

AP791015 “Proter” óra

1 190 Ft Konzervdoboz formájú analóg óra; elem nélkül szállítjuk (1 db AA / R03). ø88×52 mm Embl. méret: 30×20 mm; max embl. szín: 2.

s AP731596

AP824005

2 786 Ft

456 Ft

Asztali időjárás állomás digitális kijelzővel. 1 db AA elemmel üzemel, elem nélkül szállítjuk. 114×112×35 mm Embl. méret: 50×10 mm; max embl. szín: 2.

Fehér műanyag, színes kijelzős analóg asztali óra támasszal (elem nélkül szállítjuk). 110×63×20 mm Embl. méret: 40×30 mm; max embl. szín: 2.

“Screen” időjárás állomás

“Snowwhite” óra

s

s -07

106

-05

107


AP806947

“Gallery” óra és képkeret

5 250 Ft Digitális képkeret, USB csatlakozóval és digitális kijelzőkkel, ébresztő órával, naptár és hőmérő funkcióval, színes kartondobozban. A termék 2 db AAA elemmel üzemel , elem nélkül szállítjuk. 130×100×40 mm Embl. méret: 17×17 mm; max embl. szín: 2.

s

AP828009

AP805404

AP806811

AP888002

AP888001

AP791007

5 356 Ft

2 450 Ft

1 050 Ft

3 150 Ft

2 346 Ft

1 627 Ft

Gömb alakú, üveg és fém analóg óra fadobozban, kézzel készített termék. (Hátoldalán az iránytű csak díszítő elem.). 90×75×75 mm Embl. méret: 30×20 mm.

Kinyitható barna fadobozban, aranyszínű fém berakással, fekete számos fehér számlappal. Órarész billenthető (elemmel szállítjuk). ø90×60 mm Embl. méret: ø60 mm.

G

G

Műanyag asztali óra képkerettel. Az óra hátlapja fehér, fekete számokkal. 1 db AA elemmel működik, elem nélkül szállítjuk. 197×111×38 mm Embl. méret: 15×60 mm ; max embl. szín: 2.

Fából készült falra akasztható időjárás állomás, páratartalom és hőmérővel valamint analóg órával. 1 db gombelemmel szállítjuk. 95×250×35 mm Embl. méret: 60×10 mm.

Fából készült asztali időjárás állomás, páratartalom és hőmérővel valamint analóg órával. 1 db gombelemmel szállítjuk. 185×85×35 mm Embl. méret: 70×8 mm.

Tartó az apróságoknak, digitális kijelzője az időt, a dátumot, a napot és a hőmérsékletet mutatja; gombelemmel szállítjuk a terméket. 158 ×158×25 mm Embl. méret: 80×80 mm; max embl. szín: 4.

s

G

G

s

“Delhi” asztali óra

“Royal” asztali óra

“Twin” asztali óra fénykép kerettel

-05

“Totem” időjárás állomás

“Storm” időjárás állomás

“Estonic” tartó

-01

-10

-05 -01

108

109


AP63133

AP806813-01

490 Ft

3 396 Ft

Műanyag, analóg , asztali óra fekete mutatókkal, színes díszítéssel. 140×95 mm Embl. méret: 30×10 mm.

Jegyzettáblaként használható fém asztali és fali óra egyben, három képkerettel és két mágnessel. 1 db AA elemmel működik, elem nélkül szállítjuk. 220×300×34 mm Embl. méret: 70×50 mm; max embl. szín: 2.

“Pacman” asztali óra

“Memories” óra 2:1

G

Gs -06

AP806810-01

AP806809

AP888000

1 436 Ft

2 590 Ft

3 396 Ft

Négyszögletes falióra, fehér hátlappal, fekete számokkal. Elem nélküli szállítás. 1 db AA elemmel működik. 230×230×38 mm Embl. méret: 60×60 mm; max embl. szín: 2.

Alumínium falióra fehér hátlappal, fekete számokkal. 1db AA elemmel működik, elem nélkül szállítjuk. ø250×43 mm Embl. méret: 20×20 mm; max embl. szín: 2.

Fából készült falióra, az óra belső peremén fém díszítőcsíkkal. 1 db AA elemmel működik. Elem nélkül szállítjuk. ø280 mm Embl. méret: 60×15 mm.

GP

G

“Stanley” fali óra

-10

s

-03

“Stargate” fali óra

AP806802

AP806805

AP791109

AP806812-10

1 540 Ft

946 Ft

1 800 Ft

2 766 Ft

Műanyag falióra cserélhető (fehér és fekete) számlappal. 1db AA elemmel működik. Elem nélkül szállítjuk. Az órához egyedi, digitális nyomású számlap rendelhető. Minimális rendelési mennyiség: 100 db. ø280 mm Embl. méret: 50×20 mm; max embl. szín: 2.

Kisméretű, műanyag, kerek falióra, fehér számlappal (elem nélkül szállítjuk). ø175 mm Embl. méret: 40×15 mm; max embl. szín: 4.

Műanyag asztali óra, egy darab AA elemmel működik. Elem nélkül szállítjuk. 195×335×40 mm Embl. méret: 60×25 mm; max embl. szín: 2.

Alumínium falióra, festett fekete számlappal. Egy darab AA elemmel működik, elem nélkül szállítjuk. ø300×38 mm Embl. méret: 50×50 mm; max embl. szín: 2.

s

as

Gs

Falióra kivehető számlappal

-

Falióra

“Viak” asztali óra

“Seconds” fa falióra

“Gotham” falióra

-06

-01

-06

AP808600-06 -05 -21

-10

110

Többfunkciós falióra

2 030 Ft Műanyag falióra analóg hőmérővel és páratartalom-mérővel. 1 db AA elemmel működik, elem nélkül szállítjuk. 283×283×45 mm Embl. méret: 60×20 mm; max embl. szín: 2.

Gs 111


AP807114

AP807105

AP807100f

806 Ft

694 Ft

1 576 Ft

Férfi, digitális karóra fekete műbőr szíjjal, fém csattal (elemmel szállítjuk). Embl. méret: 20×5 mm.

Unisex karóra gumi szíjjal, fém csattal, egyedi megoldású digitális kijelzővel (elemmel szállítjuk). Embl. méret: 20×5 mm.

Karóra műbőr szíjjal, fém csattal, fekete számos fehér számlappal (elemmel szállítjuk). Embl. méret: 15×2 mm.

G

G

“Rainbow” karóra

G

-03

“Nissaki” karóra

“Broadway” férfi karóra

AP807126

“For all” unisex karóra

1 506 Ft -10

Unisex karóra, fehér, formatervezett számlappal és színes bőr szíjjal, fém csattal (elemmel szállítjuk). 270 mm Embl. méret: 15×2 mm.

G

AP807118

AP807127

AP807134

AP3316-77

AP761342-10

840 Ft

630 Ft

490 Ft

176 Ft

5 737 Ft

Fekete műanyagból készült, fehér anyaggal bélelt óradoboz, két karóra részére. 85×55×105 mm Embl. méret: 50×50 mm; max embl. szín: 4.

Szétcsúsztatható fém fedelű fekete kartondoboz 1 karóra részére. 100×80×80 mm Embl. méret: 40×40 mm; max embl. szín: 4.

Fekete karton díszdoboz egy darab karórához. 90×90×60 mm Embl. méret: 40×40 mm; max embl. szín: 1.

Műanyag doboz, karóra és tollak praktikus tárolására is alkalmas. 160×60×30 mm Embl. méret: 40×30 mm; max embl. szín: 2.

Elegáns férfi és női karóra szett, patenttal záródó díszdobozban. Az órák háza fémből, szíjuk műbőrből készül. 115×65×105 mm Embl. méret: 40×40 mm; max embl. szín: 1.

s

GP

a-

P

s

Dupla óradoboz

Fém óradoboz

Karóra díszdoboz

Multifunkciós műanyag tok

“Dubai” karóra szett

AP761387

“Roche” karóra szett

6 065 Ft Elegáns, fémszíjas férfi és női karóra szett, patenttal záródó díszdobozban. 115×65×105 mm Embl. méret: 40×40 mm; max embl. szín: 1.

s 112

113


-01

-10

AP63024

Iránytűvel ellátott karóra

456 Ft Műanyag csuklóra rögzíthető karóra iránytűvel. 200×17 mm

a{

-05

-02

AP807133

-05

“Zozo” karóra

1 750 Ft Unisex divatóra szilikon szíjjal és matt számlappal. Elemmel szállítjuk. 45×15×235 mm Embl. méret: 15×15 mm.

aG

-06

-05

-09

-01

946 Ft Analóg karóra, 3 különböző szíjjal, fekete műanyag tokban. 260×70×25 mm Embl. méret: 60×15 mm; max embl. szín: 2.

s

-01

“Dial” unisex karóra

AP63059

“Swap” karóra

-05

AP807135 2 276 Ft

AP731454

Divatos unisex karóra, színes műbőr szíjjal. Fekete karton díszdobozban szállítjuk. Elemmel szállítjuk. 31×9×230 mm Embl. méret: 30×10 mm.

“Swan” karóra

1 168 Ft Műanyag unisex karóra, gombelemmel szállítjuk. 240×35×13 mm Embl. méret: 20×8 mm; max embl. szín: 2.

aG

-05

s -01

-10

-06

AP791167 AP807121

“Blue” karóra

694 Ft Modern mintázatú műanyag, analóg karóra, melynek csatja is műanyag (elemmel szállítjuk). ø35 mm Embl. méret: 20×5 mm; max embl. szín: 4.

s 114

“Trepid” karóra

2 164 Ft Unisex, szilikon divatóra; gombelemmel szállítjuk. 255×40×25 mm Embl. méret: 10×5 mm; max embl. szín: 1.

as

115


-10

-09

-09

-10

AP800324

“Carmaux” óra és toll szett

7 350 Ft Elegáns férfi karóra bőr szíjjal és fém golyóstoll (kék tollbetéttel), bőr borítású díszdobozban. André Philippe márkatermék. 142×188×70 mm Embl. méret: 20×5 mm; max embl. szín: 4.

© Gs

AP807131

AP807132

2 450 Ft

2 450 Ft

Analóg férfi karóra szögletes számlappal, műbőr szíjjal fekete karton díszdobozban. Elemmel szállítjuk. 35×13×245 mm Embl. méret: 20×20 mm.

Analóg férfi karóra kerek, ezüst színű számlappal, műbőr szíjjal fekete karton díszdobozban. Elemmel szállítjuk. 41×12×245 mm Embl. méret: 20×20 mm.

aG

aG

“Göteborg” férfi karóra

“Filipstad” férfi óra

AP800325

“Gaillac” óra és toll szett

8 016 Ft Elegáns férfi karóra bőr szíjjal és 1 db roller valamint 1 db golyóstollal (fekete tollbetéttel), bőr borítású díszdobozban. André Philippe márkatermék. 165×170×80 mm Embl. méret: 20×5 mm; max embl. szín: 4.

© Gs

AP820000

AP803501n

AP803501f

19 950 Ft

9 276 Ft

9 276 Ft

André Philippe márkatermék, a számlapon márkajelzéssel ellátva. Chrono karóra fekete bőr szíjjal és fém csattal fa óradobozban (elemmel szállítjuk). 40×40 mm Embl. méret: 40×15 mm.

André Philippe márkatermék, a számlapon márkajelzéssel ellátva. Az óra szíja fekete gumi, a csat fém, bőr óradobozzal kapható (elemmel szállítjuk). 25×35 mm Embl. méret: 20×5 mm; max embl. szín: 4.

André Philippe márkatermék, a számlapon márkajelzéssel ellátva. Az óra szíja fekete gumi, a csat fém, bőr óradobozzal kapható (elemmel szállítjuk). 30×40 mm Embl. méret: 20×5 mm; max embl. szín: 4.

Gs

Gs

“Hafnon” férfi karóra

© G

116

“Biarritz” női karóra

“Biarritz” férfi karóra

© ©

117


-06

AP810350

AP808903

-10

“Maths” számológép

“Hit” számológépes vonalzó

456 Ft

-01

364 Ft

8 számjegyes műanyag számológép, nyakba akasztóra rögzíthető. Elemmel szállítjuk. 106×72×16 mm Embl. méret: 6×30 mm; max embl. szín: 2.

10 cm-es vonalzó tükörrel, memóriával, 8 számjegyes számológéppel, mely napelemmel működik. 132×43×4 mm Embl. méret: 20×10 mm; max embl. szín: 4.

s

aP

-05

-06

AP800355-10

“Lost” számológép

1 050 Ft 8-digites kijelzővel, napelemmel is működtethető számológép, hátulján útvesztő-játékkal. 1db AG10 gombelemmel működik. Anyaga: akril+ABS. Elemmel szállítjuk. 124×61×13 mm Embl. méret: 40×80 mm; max embl. szín: 4.

as

AP804702-21

AP804803-06

AP731967

596 Ft

596 Ft

806 Ft

Ezüst színű, műanyag 20 cm-es vonalzó, átlátszó peremmel és 8 számjegyes számológéppel (elemmel szállítjuk). 207×52×10 mm Embl. méret: 50×20 mm; max embl. szín: 4.

Színes, műanyag 20 cm-es vonalzó, átlátszó peremmel és 8 számjegyes számológéppel (elemmel szállítjuk). 207×52×10 mm Embl. méret: 50×20 mm; max embl. szín: 4.

Egérpad számológéppel, napelemmel. Anyaga: PVC/EVA; gombelemmel szállítjuk. 250×180×6 mm Embl. méret: 70×40 mm; max embl. szín: 8.

s

s

Számológépes vonalzó

Számológépes vonalzó

“Doce” számológépes egérpad

-06

-05

-10

0 AP810349-21

AP845019

AP879000-10

386 Ft

1 226 Ft

364 Ft

Műanyag ezüst színű, 8 digites zsebszámológép; elemmel működik. Elemmel szállítjuk. 117×74×13 mm Embl. méret: 50×8 mm; max embl. szín: 4.

Műanyag, ezüst színű, 8 számjegyes számológép műanyag gombokkal, melyek nyomásra különböző színekben világítanak (elemmel szállítjuk). 70×100×10 mm Embl. méret: 35×5 mm; max embl. szín: 2.

8 számjegyes, napelemes, fém számológép, névjegytartóval és fém színű műanyag golyóstollal.1 db AAA elemmel szállítjuk. 100×70×8 mm Embl. méret: 60×20 mm; max embl. szín: 4.

s

s

“Broker” zsebszámológép

as

Számológép

“Pocket office” számológép

AP800354-01

“Puzzle” számológép

1 050 Ft 8-digites kijelzővel, napelemmel is működtethető számológép, hátulján tili-tolis kirakóval. 1db AG10 gombelemmel működik. Anyaga: akril+ABS. Elemmel szállítjuk. 124×61×13 mm Embl. méret: 40×60 mm; max embl. szín: 4.

as 118

119


-05 -06

AP810352

“World wide” számológép

1 786 Ft

-03

8 számjegyes alumínium és műanyag számológép naptárral, mely világóra és a teljes dátumot mutatja. Elemmel szállítjuk. 99×169×10 mm Embl. méret: 60×10 mm.

aG AP731593

AP810351

510 Ft

316 Ft

8 számjegyes, műanyag borítású asztali számológép fehér gombokkal. 67×115×8 mm Embl. méret: 50×15 mm; max embl. szín: 4.

Extra vékony (3mm) műanyag 8 számjegyes számológép, nagy kijelzővel, napelemmel, PVC billentyűzettel. 86×55×3 mm Embl. méret: 70×10 mm; max embl. szín: 4.

“Result” számológép

“Shade” számológép

as

aP

AP804833

AP63121

AP806923

AP845012

974 Ft

316 Ft

386 Ft

526 Ft

Cserélhető számlapos (csíkos, piros, fehér, kék) 12 számjegyes, napelemes, műanyag számológép. 1 db gombelemmel szállítjuk. 120×150×17 mm Embl. méret: 10×60 mm; max embl. szín: 4.

Digitális, mini számológép dupla kijelzővel, Euro váltó funkcióval és gumírozott gombokkal. Gombelemmel szállítjuk. 100×55 mm Embl. méret: 40×15 mm; max embl. szín: 2.

Hajlítható, extra vékony, vízálló, napelemes, 8 számjegyes számológép, könnyen tisztítható. Gombelemmel szállítjuk. 145×200×1 mm Embl. méret: 60×10 mm; max embl. szín: 2.

s

s

Műanyag, 8 számjegyes mini számológép ezüst színű golyóstollal, fekete/ezüst tokban, mely a fekete pántjainak köszönhetően különlegesen hajtogatható. 1 db gombelemmel szállítjuk, kék tollbetéttel. 115×35×25 mm Embl. méret: 20×30 mm; max embl. szín: 2.

“Chameleon” számológép

“Exchange” számológép

“Mini manager” szett

Számológép

s

s

-06 -06

-05

-03 -03

-10

AP761483

AP63037

AP63034

AP761476

1 680 Ft

1 355 Ft

526 Ft

420 Ft

Színes, hajlított testű, 10 számjegyes műanyag számológép. 100×35×165 mm Embl. méret: 60×12 mm; max embl. szín: 4.

Műanyag számológép, fehér áttetsző borítással, támasztóval. 106×190 mm Embl. méret: 60×15 mm; max embl. szín: 2.

9 számjegyes, csíptethető, átlátszó, műanyag számológép. Elemmel szállítjuk. 40×75×15 mm Embl. méret: 30×15 mm; max embl. szín: 4.

as

s

Műanyag számológép, színes műanyag borítással díszítve. 1 db gombelemmel szállítjuk. 108×170 mm Embl. méret: 60×15 mm; max embl. szín: 2.

“Myd” számológép

-64

120

“Albino” számológép

“Multiply” számológép

s

“Clip” csíptethető számológép

s

121


AP731998

AP850003

AP806952

2 730 Ft

596 Ft

5 950 Ft

Mobiltelefon tartó beépített memóriakártya olvasóval, USB 2.0 csatlakozóval. Támogatott kártya típusok: SD, MicroSD, MS, MS-M2. 100×110×60 mm Embl. méret: 30×10 mm; max embl. szín: 2.

Műanyag mini, ledes lámpa, USB csatlakozóval tölthető. 105×20×25 mm Embl. méret: 15×30 mm; max embl. szín: 4.

5 részes notebook kiegészítő szett cipzáras, gyöngyvászon tokban. Tartalma: 4 portos USB hub, numerikus pad, USB kábel, UTP kábel és optikai egér. 170×140×50 mm Embl. méret: 80×80 mm.

“Merk” mobiltelefon tartó

USB lámpa

“Online” notebook kiegészítő szett

P

s

? -10

-21

AP731999

AP806945

3 150 Ft

1 436 Ft

4 portos USB elosztó beépített digitális órával és hőmérővel, USB 2.0 csatlakozóval. Gombelemmel szállítjuk. 95×20×45 mm Embl. méret: 50×20 mm; max embl. szín: 2.

Műanyag, 4 bemenetes USB elosztó, mely többféle módon hajtogatható. USB 1.1. 50×50×45 mm Embl. méret: 20×20 mm; max embl. szín: 2.

“Nico” USB elosztó

-10

-01

s

“Pouffe” USB elosztó

s

AP731453

“Konferencia” webkamera

4 550 Ft Összecsukható USB csatlakozós webkamera. 51×20 mm Embl. méret: 15×10 mm; max embl. szín: 4.

s

AP806946

“Sniff” levélbontó

1 716 Ft Motoros levélbontó, 4 kimenetes USB elosztóval és digitális órával. 3 db AA elemmel működik, elem nélkül szállítjuk. 100×70×90 mm Embl. méret: 15×40 mm; max embl. szín: 2.

-01 -06

-05

s

-10 -21

-01

AP63142

AP791035

“Snake” USB hub

“Digit” memória kártya tartó

904 Ft

482 Ft

Műanyag, színes USB hub 4 csatlakozóval. 200×40 mm Embl. méret: 40×40 mm; max embl. szín: 2.

P 122

Alumínium memória kártya tartó, 1-1 db SIM, SD és MiniSD kártya tárolásához. 60×45×5 mm Embl. méret: 50×30 mm.

-10

aG 123


-10 -06

AP791036

-05

“Keita” optikai egér

1 506 Ft Ergonomikus optikai egér, USB csatlakozóval. 94×33×52 mm Embl. méret: 30×15 mm; max embl. szín: 2.

aP -10 -06

-05

AP731356

AP731466

AP836000

AP63870

1 610 Ft

414 Ft

1 436 Ft

1 506 Ft

Műbőr egérpad beépített számológéppel, elemmel szállítjuk. 185×225×13 mm Embl. méret: 60×30 mm; max embl. szín: 2.

Cipzáras tok számítógép egérhez, mely széthajtva egérpadként használható. ø210 mm Embl. méret: 80×40 mm; max embl. szín: 8.

Ezüst színű, USB-s pohármelegítő 2 USB bemenettel. Bögre nélkül szállítjuk. USB 1.1. 100×25×105 mm Embl. méret: 30×15 mm; max embl. szín: 2.

4 USB csatlakozóval ellátott mobiltelefon tartó. 60×70×30 mm Embl. méret: 30×30 mm; max embl. szín: 2.

0

Gs

“Limit” számológépes egérpad

“Rat” egértartó- és pad

s

USB pohármelegítő

“Fotel” mobiltelefon tartó

s -05

AP810345

-06

“Office” egérpad 2:1

350 Ft Egérpad és képkeret egyben. Anyaga: PVC+EVA. Kép mérete: 10×15 cm. 190×230×3 mm Embl. méret: 80×30 mm; max embl. szín: 2.

-06

-06

a+

-01

AP761313

AP761254

484 Ft

484 Ft

4 db AAA R03-os, 1,5 V-os ceruzaelem, egységcsomagolásban. 84×114×12 mm

4 db AA R6-os, 1,5 V-os ceruzaelem, egységcsomagolásban. 85×115×16 mm

{

{

4 darab AAA elem

-10

4 darab AA elem

-10

AP731357 1 086 Ft

Műbőr, csuklótámaszos egérpad. 183×225×11 mm Embl. méret: 60×30 mm; max embl. szín: 2.

s 124

AP813023-10

AP810200

1 646 Ft

1 576 Ft

Fekete/ezüst számítógép egér USB csatlakozóval, 120 cm-es vezetékkel. 105×60×35 mm Embl. méret: 20×20 mm; max embl. szín: 2.

Fekete/ezüst, mini optikai egér USB és PS2 csatlakozóval, teleszkópos zsinórral (70 cm hosszú). 37×78×20 mm Embl. méret: 20×25 mm; max embl. szín: 2.

Optikai egér

“Gong” egérpad

-05

s

Mini optikai egér

s 125


AP791003

AP806950

AP731994

4 012 Ft

1 086 Ft

1 736 Ft

Műbőr, varrott tok iPadhoz. 250x 195×20 mm Embl. méret: 50×25 mm.

Műanyag telefon számítógépes használathoz, USB csatlakozóval és 1,5 méteres kábellel. Elemmel szállítjuk. 45×105×13 mm Embl. méret: 25×30 mm; max embl. szín: 1.

Asztali hangfal mobiltelefonhoz és zenelejátszókhoz. 3 db AAA/LR03 elemmel működik, a terméket elem nélkül szállítjuk. 110×35 mm Embl. méret: 10×8 mm; max embl. szín: 2.

“Alispad” iPad tok

G

“E-phone” internetes telefon

“Eko” hangfal

s

s

-05

-01

-06A

-10

-10

AP731971-06

“Blazer” MP3 fejhallgató

-01

Egyedi ár Fejhallgató beépített MP3 lejátszóval, 2GB memóriával és 2.0. USB csatlakozóval. Kábellel szállítjuk. 150×130 mm Embl. méret: 30×10 mm; max embl. szín: 2.

s AP731972 -06

“Dupli” jack elosztó

-07

490 Ft Dupla 3,5 mm-es jack dugó elosztó. 165×10×17 mm Embl. méret: 10×8 mm; max embl. szín: 2.

-01

-10

-21

-06

-10

-01T

-06

-05

AP813010

AP844005

AP897050

AP897049

876 Ft

162 Ft

Egyedi ár

Egyedi ár

Ezüst-fekete SIM kártya adatmentő kijelzővel, ezüst színű gombokkal (elemmel szállítjuk). 35×65×15 mm Embl. méret: 20×40 mm; max embl. szín: 2.

Műanyag telefonkábel rendező, csatlakozóval és bemenettel (zsinórok összegabalyodását lehet vele megszüntetni). 50×20×12 mm Embl. méret: 20×7 mm; max embl. szín: 4.

s

P

Hordozható Mp3 lejátszó, speciális felületkezeléssel ellátott műanyag ház,újratölthető elemmel, és ledes kijelzővel. Memóriahely:1/2/4/8 GB. Tartozékai:fülhallgató, USB kábel. Szállítás: fehér ,papír dobozban. 62×29×8 mm Embl. méret: 20×15 mm; max embl. szín: 2.

Hordozható Mp3 lejátszó, speciális felületkezeléssel ellátott műanyag ház,újratölthető elemmel, és ledes kijelzővel. Memóriahely:1/2/4/8 GB. Tartozékai:fülhallgató, USB kábel. Szállítás: fehér ,papír dobozban. 42×28×12 mm Embl. méret: 20×10 mm; max embl. szín: 2.

s

s

Telefonkábel rendező

“Beat” MP3 lejátszó

-05

-01

-21

-25

SIM-kártya adatmentő

P

-25

-03

-10

126

-07

“Rhythm” MP3 lejátszó

127


AP802524

“Mars” AM/FM rádió

3 150 Ft Fehér műanyag rádió, két különálló hangfallal, kihúzható antennával, AM/FM funkcióval, fülhallgatóval. 2db AA elemmel működik, elem nélkül szállítjuk. 90×120×80 mm Embl. méret: 60×20 mm; max embl. szín: 4.

Gs

AP806917

AP63027

1 184 Ft

840 Ft

Ezüst színű ovális, automata keresős rádió, szürke betéttel, beépített hangfallal, digitális órával és ébresztővel, fém talppal (elemmel szállítjuk). 140×75×50 mm Embl. méret: 20×10 mm; max embl. szín: 2.

Fém, asztali rádió. 109×68 mm Embl. méret: 60×30 mm; max embl. szín: 2.

“Calistral” rádió-óra

“Blocks” rádió

Gs

s

-01

-03

-03

-10

-06

-03

-06

AP731564

AP751376

AP761154

896 Ft

1 016 Ft

605 Ft

Flexibilis, gumírozott pánttal rögzíthető FM-rádió, fülhallgatóval és gombelemmel. ø60×18 mm Embl. méret: 50×10 mm; max embl. szín: 2.

Műanyag, automata keresős, nyakba akasztható sportrádió, ébresztő, óra és stopper funkcióval, fülhallgatóval, mini iránytűvel, beépített lámpával (elem nélkül szállítjuk). 115×50×20 mm Embl. méret: 15×15 mm; max embl. szín: 2.

Műanyag sportrádió, autoscan funkcióval és fülhallgatóval, nyakba akasztóval. Elemmel szállítjuk. 40×80×15 mm Embl. méret: 30×15 mm; max embl. szín: 2.

“Jog” sportrádió

Rádiós stopper

s -06

128

-05

s

“Seri” sportrádió

s

AP806940

AP806943

560 Ft

490 Ft

Műanyag, automata keresős, nyakba akasztható sportrádió, fülhallgatóval , elem nélkül szállítjuk. 50×90×10 mm Embl. méret: 35×35 mm; max embl. szín: 4.

Műanyag, automata keresős, nyakba akasztható sportrádió, fülhallgatóval, elején mini lámpával (elem nélkül szállítjuk). 44×91×14 mm Embl. méret: 35×10 mm; max embl. szín: 2.

“Pod” rádió -05

-07

“Speed” rádió

s 129


-01

-10

-05

AP731835

AP791032

“Togu” USB memória

-06

“Silex” USB memória

-25

Egyedi ár

Egyedi ár

2 GB-os pendrive ajándékdobozban. 18×57×9 mm Embl. méret: 20×10 mm; max embl. szín: 2.

Bőr borítású, 2 GB-os pendrive ajándékdobozban. 25×87×17 mm Embl. méret: 30×8 mm; max embl. szín: 2.

asG

as

-10

-05

-07

-10 -06

-06 -05

AP791001

AP731969

Egyedi ár

400 Ft

2 GB-os, kulcs formájú, alumínium pendrive, fém díszdobozban. 24×57×2 mm Embl. méret: 30×8 mm; max embl. szín: 2.

MicroSD kártyaolvasó, elrejthető USB csatlakozóval és nyakpántra akasztható karabinerrel. ø30 mm Embl. méret: 10×10 mm; max embl. szín: 1.

Gs

P

“Fixing” USB memória

-03

-01

“Apek” kártyaolvasó

-02

AP791033-10

AP731836

AP791000

AP791002

5 239 Ft

Egyedi ár

Egyedi ár

Egyedi ár

USB 2.0 memória kártya olvasó. Támogatott kártya formátumok: MS, M2, SD, miniSD, Smart Card, SIM, microSD. 81×13×31 mm Embl. méret: 10×8 mm; max embl. szín: 2.

2 GB-os pendrive ajándékdobozban. 18×57×9 mm Embl. méret: 20×10 mm; max embl. szín: 2.

2 GB-os pendrive ajándékdobozban. 50×10×18 mm Embl. méret: 10×8 mm; max embl. szín: 2.

Fém golyóstoll 2 GB-os USB memóriával, díszdobozban. ø14×136 mm Embl. méret: 6×50 mm; max embl. szín: 2.

as

s

Gs

“Secure” memória kártya olvasó

as

“Togu Solid” USB memória

“Twist” USB memória

-10

“Travis 2GB” USB-s toll

-05

-01

-10

-06 -07 -10

-07 -01

-06

-06

-01 -03

-05

-06

-02 -05 -01 -05

130

-10

131


-01 -01

AP791240

“Tisco” USB kártyaolvasó

2 640 Ft

-06

-10

-05

3 USB portos kártyaolvasó (M2, MS DUO, MS PRO DUO, MS, MS PRO, Micro SD, Mini SD, RS MMC. SD, MMC kártya kompatibilis). 40×68×20 mm Embl. méret: 20×10 mm; max embl. szín: 2.

-10

as -05

AP791216

AP791183

199 Ft

1 005 Ft

Soft Shell anyagú pendrive tok karabinerrel. 95×48 mm Embl. méret: 80×30 mm; max embl. szín: 8.

USB csatlakozós kártyaolvasó (M2, MS DUO, MS PRO DUO, MS, MS PRO, Micro SD, Mini SD, RS MMC. SD, MMC kártya kompatibilis). 65×20×10 mm Embl. méret: 20×10 mm; max embl. szín: 2.

“Fit” pendrive tok

“Hades” kártyaolvasó

a?

as

-06 -10

-10

AP897009

-21

-10

-10

“Elegant” USB memória

Egyedi ár Bőr borítású, fém pendrive. Kapacitás:1GB/2GB/4GB/8GB, Interfész: nagy sebességű USB 2.0. Minimális rendelési mennyiség: 100 db. 26×86×17 mm Embl. méret: 14×3 mm.

-09

G

-21

-21

AP897048

AP897037-21

AP897041

AP845078

AP897038

AP897011

AP897039

Egyedi ár

Egyedi ár

Egyedi ár

Egyedi ár

Egyedi ár

Egyedi ár

Egyedi ár

Metál golyóstoll USB memóriával. USB memória: 1/2/4/8 GB. Fekete tollbetéttel szállítjuk. 118×88×23 mm Embl. méret: 60×25 mm; max embl. szín: 1.

Mini szétcsúsztatható műanyag pendrive, 2.0. Kapacitás: 1/2/4/8 GB, USB 2.0 32×15×5 mm Embl. méret: 18×10 mm.

Bambuszból készült pendrive, mágneses kupakkal. Kapacitás:1GB/2GB/4GB/8GB, Interfész: nagy sebességű USB 2.0. Minimális rendelési mennyiség: 100 db. 63×28×10 mm Embl. méret: 25×8 mm; max embl. szín: 2.

Kapszula alakú USB memória, ára a memória mérettől függ. Kapacitás: 1/2/4/8 GB. 57×18 mm Embl. méret: 40×10 mm; max embl. szín: 1.

Kupakkal ellátott pendrive. Kapacitás: 1GB/2GB/4GB/8GB, Interfész: nagy sebességű USB 2.0. 72×20×7 mm Embl. méret: 40×12 mm; max embl. szín: 4.

Kupakos alumínium pendrive. Kapacitás: 1GB/2GB/4GB/8GB, Interfész: nagy sebességű USB 2.0. 18×64×10 mm Embl. méret: 35×10 mm; max embl. szín: 2.

Fém hatású, műanyag borítású pendrive kupakkal. Kapacitás: 1GB/2GB/4GB/8GB, Interfész: nagy sebességű USB 2.0. 56×15×8 mm Embl. méret: 25×10 mm; max embl. szín: 4.

s

Gs

s

“Secret” toll USB memóriával

Gs 132

-10

“Mini” USB memória

G

“Magnet” USB memória

s

“Capsula” USB memória

P

“Cigar” USB memória

“Brush” USB memória

“Inox” USB memória

133


AP833005

AP897044

Egyedi ár

Egyedi ár

Nyakpántra rögzíthető, műanyag és fém USB memória; 2.0. Kapacitás: 1GB/2GB/4GB/8GB. Az ár a kapacitástól függően változik. 76×24×9 mm Embl. méret: 40×15 mm; max embl. szín: 2.

Kör alakú, szilikon USB pendrive, közepén epoxy gyantás matricával emblémázható. Kapacitás 1-2 GB. A termék ára az emblémázás költségét tartalmazza. Minimális rendelési mennyiség: 100 db. 52×34×8 mm Embl. méret: ø27 mm; max embl. szín: 8.

“PC” USB memória

“Round” USB memória

Gs -05

AP897051 Egyedi USB

egyedi ár

-06

á -06

Saját elképzeléseid alapján terveztesd meg egyedi USB-det. A méret, a forma Rád van bízva. A minimálisan rendelhető mennyiségről és árról kérd ajánlatunkat!

-10

-10

-03

AP845130

Egyedi ár

Egyedi ár

Chili márkájú pendrive karabiner jellegű zárral. Egyedi tervezésű, francia design! A 2.0-ás memória nagysága (1GB-tól 8 GB-ig), a csomagolás (Bliszteres karton, cipzáras műanyagtok 2 méretben) és a kiegészítők (CD-ROM, nyakpánt, USB kábel, Auto run, fájl feltöltés) mind igény szerint rendelhetők! Minimális rendelési mennyiség: 100 db. Embl. méret: 10×20 mm; max embl. szín: 2.

Chili márkájú pendrive csatlakozója pattintással hajtható ki a letisztult formájú testből. Egyedi tervezésű, francia design! A 2.0-ás memória nagysága (1GB-tól 8 GB-ig), a csomagolás (Bliszteres karton, cipzáras műanyagtok 2 méretben) és a kiegészítők (CD-ROM, Lanyard, USB kábel, Auto run, fájl feltöltés) mind igény szerint rendelhetők! Kérje árajánlatunk!. Embl. méret: 30×15 mm; max embl. szín: 2.

“Zest” USB memória

-21_06

-21

$s -21_10

-05

-06

-10

-21_06

-21

“Spoon” USB memória

$s -21_05

-01

AP845131

-05_21

-06_21

-06

10_21

-10

-05

-07

-03

-06

-06

-05

-10

-01

AP806949

-21_05

“IT” USB memória

Egyedi ár Egyedileg emblémázható, kártya alakú USB memória: 512MB, 1GB, 2 GB, 4GB, 8GB. Az ár a kapacitástól függően változik. 80×55×5 mm Embl. méret: 70×30 mm; max embl. szín: 4.

-80

-07

P

AP845134

Buborék tok fekete kartonnal

Egyedi ár Nem önálló termék, csak a Chili pendrive-hoz rendelhető. 100×50×20 mm Embl. méret: 30×30 mm; max embl. szín: 2.

$-

AP833001

AP833007

Egyedi ár

Egyedi ár

“Frost” flash memória Műanyag / fém USB memória, amely visszahajtható a fém tokjába, nyakba akasztóra rögzíthető. Memória méret:1GB/2GB/4GB/8GB. Az ár a kapacitástól függően változik. 55×10×20 mm Embl. méret: 20×10 mm; max embl. szín: 4.

Gs 134

“Spin” USB memória Színes, műanyag pendrive forgatható fém borítással. Kapacitás: 1GB/2GB/4GB/8GB. Interfész: USB 2.0. Minimális rendelési mennyiség: 100 db. 55×10×20 mm Embl. méret: 20×10 mm; max embl. szín: 2.

P 135


AP5137

AP5134

1 oldalon 1-4 szín colorral nyomott színes lufi.

1 oldalon 4 szín colorral nyomott színes lufi.

3

a3

“Simple” lufi

1oldal 1 szín

“4C” lufi

500-999 db

1000-4999 db

5000-9999 db

28 Ft / db

26 Ft / db

25 Ft / db

1oldal 2 szín

42 Ft / db

41 Ft / db

36 Ft / db

2oldal 1 szín

42 Ft / db

39 Ft / db

36 Ft / db

1 oldal 4 szín color

1000 db

5000 db

10000 db

85 Ft / db

50 Ft / db

42 Ft / db

Az árak minden járulékos költséget tartalmaznak!

Az árak minden járulékos költséget tartalmaznak!

LUFIK LEGYEZŐK STRANDLABDÁK FELFÚJHATÓ STRANDPÁRNÁK, MATRACOK GYÉKÉNYEK

AP731544

AP731410

AP731027

171 Ft

277 Ft

1 565 Ft

Felfújható frizbi, PVC. Embl. méret: ø150 mm; max embl. szín: 8.

Felfújható strandpárna, PVC. 450×450 mm Embl. méret: 100×60 mm; max embl. szín: 8.

Felfújható strandpárna, beépített autoscan FM rádióval, PVC. 3 darab AAA elemmel működik, elem nélkül szállítjuk. 460×260 mm Embl. méret: 120×50 mm; max embl. szín: 8.

“Fun” frizbi

“Airform” strandpárna

0

“Markus” strandpárna

0

a?

STRANDTÖRÖLKÖZŐK, NAPSZEMÜVEGEK STRANDPAPUCSOK

-01

-06

STRANDJÁTÉKOK, FRIZBIK FEJKENDŐK, SZALMAKALAPOK

-03 -01 -06

STRANDTÁSKÁK -05 -06 -05


-03

AP4580

“Magic” legyező

a3 1 színes

4 színes

451 Ft / db

674 Ft / db

AP761038

126 Ft

224 Ft

Műanyag, felfújható szurkolói bot. 560×150 mm Embl. méret: 250×40 mm; max embl. szín: 2.

PVC strandlabda, 6 paneles. Leeresztett méret: 400 mm. ø260 mm Embl. méret: 110×50mm; max embl. szín: 8.

Felfújható szurkolói bot

Egyedileg emblémázható textil legyező műanyag fogantyúval. Minimális rendelési mennyiség: 500 db.

500 db

AP63163

-05 -06

-07

-10

-03

-02

-01

-10

-07

-05

-03

-02

-01

-06

-01_06

-10

-05

-01_05

-01_07

-02

-01_02

“Playa” strandlabda

a+

AP63097

Frosted

0 -03

-01

AP731182

-06

Legyező

“Wembley” strandlabda

64 Ft

260 Ft

Műanyag fogóval ellátott, kerek alakú legyező. ø170 mm Embl. méret: 100×100 mm; max embl. szín: 2.

Focilabda mintázatú 6 paneles PVC strandlabda. Leeresztett méret: 360 mm. ø250 mm Embl. méret: 40×40 mm; max embl. szín: 2.

-03

a+

-06

s

-07 -05

-05 -06

-06

-05

138

AP761252

AP731531

AP731414

AP731181

238 Ft

73 Ft

95 Ft

168 Ft

Textil legyező műanyag vázzal. 435×235 mm Embl. méret: 12×60 mm; max embl. szín: 2.

Műanyag legyező. 245×260 mm Embl. méret: 50×8 mm; max embl. szín: 2.

P

P

Felfújható mini strandlabda PVC-ből. Leeresztett méret: 130 mm. ø10 mm Embl. méret: 60×30 mm; max embl. szín: 8.

“Tela” legyező

“Stilo” legyező

Mini strandlabda

0

“Hawaii” strandlabda 6 paneles strandlabda. Anyaga: PVC. Leeresztett méret: 280 mm. ø180 mm Embl. méret: 110×50mm; max embl. szín: 8.

0 139


-02

-01

-05

-06

-03

AP761280

AP731542

“Mojacar” napernyő

2 766 Ft

“Quátrica” napernyő

-05

2 444 Ft

8 paneles napernyő a szélén kontrasztos csíkkal, fehér fém rúddal. Anyaga: nylon, 70 T. ø1650 mm Embl. méret: 300×250 mm; max embl. szín: 12.

Négyszög alakú színes napernyő fehér rúddal. Anyaga: nylon. 1160 mm Embl. méret: 200×120 mm; max embl. szín: 8.

?

? -05

-02

-06

-01

-10

-01_07

-01_05

-01_06

-03 -01

AP731796

-05

“Quasar” párna -06

-05

-01_02

Felfújható, fotel alakú fejpárna PVC anyagból. 220×140×220 mm Embl. méret: 50×30 mm; max embl. szín: 6.

-06

Strandlabda

-02

140

-06

-06

0

AP702047

AP731795

“Magno” strandlabda

AP731783

“Anfield” strandlabda

190 Ft

330 Ft

280 Ft

Felfújható, 6 paneles PVC labda, fehér és színes panelekkel. Leeresztett méret: 360 mm. ø240 mm Embl. méret: 120×40 mm; max embl. szín: 4.

Fényes strandlabda, leeresztett méret: 500 mm. ø400 mm Embl. méret: 100×50 mm; max embl. szín: 6.

Pöttyös, felfújható PVC strandlabda. Leeresztett méret: 400 mm. ø300 mm Embl. méret: 100×50 mm; max embl. szín: 6.

0

0

0

-05

316 Ft

-02 -03

-05

AP731791 “Leos” párna

AP731186

“Cancun” felfújható párna

182 Ft

134 Ft

Felfújható, PVC-ből készült nyaktámasztó párna. 360×260 mm Embl. méret: 100×40 mm; max embl. szín: 6.

Felfújható strand párna. Anyaga: PVC. 330×180 mm Embl. méret: 80×50 mm; max embl. szín: 6.

0

-06

0 141


-06

AP731183

AP731185

AP63164

AP761036

630 Ft

700 Ft

350 Ft

308 Ft

PVC mini gumimatrac, kötéllel, ablakkal. 415×730 mm Embl. méret: 80×50 mm; max embl. szín: 8.

PVC mini gumimatrac. 380×740 mm Embl. méret: 80×80 mm; max embl. szín: 8.

Műanyag, felfújható strandülőke, foci labda mintázattal. 310×55 mm Embl. méret: ø60 mm; max embl. szín: 8.

Biztonságos, felfújható karúszó gyerekek számára fürdőzéshez, PVC. 225×140 mm Embl. méret: 80×50 mm; max embl. szín: 8.

?

?

a0

0

“Wave” gumimatrac

“Surfing” gumimatrac

Strand szék

“Sanvi” karúszó

-06T

-05

-05T

-01

-02T

-06 -05 -06

-05

-03 -03

AP731439

232 Ft

560 Ft

AP731030

AP731415

AP731778

Két üdítő tárolására alkalmas felfújható tartó, PVC. 305×70×190 mm Embl. méret: 70×50 mm; max embl. szín: 8.

Átlátszó, felfújható ülőke. Anyaga: PVC. ø250×260×290 mm Embl. méret: 120×100 mm; max embl. szín: 8.

476 Ft

1 576 Ft

1 725 Ft

0

?

Felfújható párna ami egyben táska madzaggal, PVC. 300×300 mm Embl. méret: 100×50 mm; max embl. szín: 6.

Bordázott matrac ablakkal. 700×1800 mm Embl. méret: 120×70 mm; max embl. szín: 8.

Felfújható gumimatrac. Anyaga: PVC. 690×1820 mm Embl. méret: 150×100 mm; max embl. szín: 8.

?

a?

Üdítő tartó

-03

-01

AP761037

“Moeb” puff

“Coci” felfújható táskapárna

“Window” strandmatrac

?

-05

“Pumper” gumimatrac

-06

-02

-03 -06

-06 -05 -03 -01T

-05 -05

-06

142

143


-05

-05

AP731792

AP702217

AP845030

UV szenzor és tükör

AP761255

Strandpárna

210 Ft

168 Ft

2 976 Ft

302 Ft

Felfújható, PVC-ből készült párna. 330×250 mm Embl. méret: 100×40 mm; max embl. szín: 6.

Felfújható, PVC, téglalap alakú 3 paneles strandpárna. 330×250 mm Embl. méret: 300×70 mm; max embl. szín: 4.

0

0

Műanyag UV szenzor digitális órával, tükörrel. Elemmel szállítjuk. 35×80×10 mm Embl. méret: 30×10 mm; max embl. szín: 4.

Szék formájú fejtámasz, napozáshoz. Anyaga: 600D poliészter. 175×95×98 mm Embl. méret: 120×80 mm; max embl. szín: 8.

s

a?

“Egeo” párna

“Head” nyaktámasz

-06

-02

-06 -01 -03

-07

-02

AP731546

AP63047

255 Ft

126 Ft

Vízálló, műanyag tasak madzaggal. 95×230 mm Embl. méret: 40×25 mm; max embl. szín: 2.

Műanyag irattartó, zsinórfüllel akasztható. 158×157 mm Embl. méret: 100×40 mm; max embl. szín: 8.

+

a0

-06

AP731472

Műanyag irattartó

“Waterpro” vízálló tok

-01

-05

“Biford” vízálló tok

386 Ft Csattal záródó, áttetsző, nyakba akasztható tok strandra. 58×135×32 mm Embl. méret: 35×50 mm; max embl. szín: 2.

P -07

-05

-07

-05

-10

-06

AP731822

“Copacabana” szék

5 040 Ft -07

-03

-06

-05

-02

-10

-06

-01

Összecsukható, fémvázas strandszék 600D poliészterből, párnával. 470×600×620 mm Embl. méret: 200×80 mm; max embl. szín: 6.

?

144

145


-10

AP731437

AP761021

1 120 Ft

834 Ft Strand gyékény cipzáras, pamut tokkal egyben. 1800×600 mm Embl. méret: 200×50 mm; max embl. szín: 8.

-02

?

-05

-06

“Balboa” sporttörölköző

Strand gyékény

-06

100% pamut törölköző átlátszó, henger alakú PVC dobozba csomagolva, 65g/db. 700×320 mm Embl. méret: 150×70 mm; max embl. szín: 4.

-05

M -02

-07 -06

-05 -06

-01

-05

-05

-63

-03

-06A -71

AP731923

-03

-07

-05

-02

-25A

-03

“Indra” gyékény

983 Ft -03

AP731436

AP761236

165 Ft

3 920 Ft

Összehúzható, zsákszerű napszemüvegtok. Anyaga: poliészter. 180×90 mm Embl. méret: 100×50 mm; max embl. szín: 8.

100% pamut, 500g. 800×1500 mm Embl. méret: 300×120 mm.

“Milla” szemüvegtok

Napozó gyékény hordozófüles tokkal. 600×1800 mm Embl. méret: 120×50 mm; max embl. szín: 8.

a?

0

“Beach” törölköző

M

-06 -05

-06

-05

-02

-07

AP731823

AP761020

AP810123

753 Ft

778 Ft

Strandgyékény felfújható PVC-ből készült párnával. 600×1800 mm Embl. méret: 120×60 mm; max embl. szín: 6.

Táskává összehajtható 2 paneles gyékény, pamut zsebbel. 1750×615 mm Embl. méret: 150×100 mm; max embl. szín: 8.

?

?

“Aloha” gyékény

146

“Marely” gyékény

-10

AP731435

AP810353-10

3 046 Ft

406 Ft

350 Ft

Hordtáskává hajtogatható strandtörölköző. 100% pamut, 280 g/m². 1450×600 mm Embl. méret: 150×70 mm; max embl. szín: 8.

UV 400 védelemmel. Embl. méret: 15×8 mm; max embl. szín: 2.

Műanyag keretes divatos napszemüveg UV400 védelemmel. Embl. méret: 20×8 mm; max embl. szín: 2.

“Carry” strandtörölköző

a0

“Coco” napszemüveg

-06

s

“Summer Jam” napszemüveg

aP 147


AP731191

“Wind” sárkány

739 Ft Sárkányeregető műanyag patentos tokban 450×330 mm Embl. méret: 30×30 mm; max embl. szín: 2.

as -06

-05

- 10

-03

-05

-01

-05

-05

-03

-02

-10

-01

-03

-01

-07

-05

AP731817-10

AP63162

92 Ft

1 156 Ft

Non-woven anyagból készült egyszerű táska. 230×350 mm Embl. méret: 200×100 mm; max embl. szín: 4.

Műanyag strand gyékény és strandpapucs, hozzá illő strandtáskával. 1780×900 mm

“Desmond” táska

-06

-06

-06

AP731408

AP731522

AP761023

AP731005

924 Ft

428 Ft

420 Ft

591 Ft

Flip-flop unisex strandpapucs, anyaga: EVA és poliészter. 36-38, 42-44 Embl. méret: 30×15 mm; max embl. szín: 2.

EVA és PVC anyagokból készült strandpapucs. 36-38, 42-44 Embl. méret: 30×15 mm; max embl. szín: 1.

Flip-flop átlátszó pánttal. 36-38, 42-44 Embl. méret: 30×15 mm; max embl. szín: 1.

Flip flop Brazil logóval. Anyaga: EVA / PVC. 36-38, 42-44 Embl. méret: 60×60 mm; max embl. szín: 2.

s

s

as

“Cayman” strandpapucs

? 148

-06

“Sunset” strandpapucs

“Salti” strandpapucs

+

Műanyag napozógyékény és flip-flop szett

a{

“Brasileira” strandpapucs

149


AP761041

AP731526

596 Ft Fából készült strandjáték szett, 2 db ütőt és egy labdát tartalmaz. 190×330 mm Embl. méret: 140×100 mm; max embl. szín: 2.

Strand játék

AP731528

AP761012

876 Ft

454 Ft

118 Ft

Strand tenisz szett, szögletes ütőkkel. 185×330×6 mm Embl. méret: 160×160 mm; max embl. szín: 2.

Anyaga: 100 % pamut. Embl. méret: 100×50 mm; max embl. szín: 8.

Poliészter alapanyagú, háromszög alakú kendő. 790×530 mm

-03

“Quadro” strandjáték

“Inlady” napellenzős fejkendő

{

a0

+

+

Kendő

-05

-01

-06

-05

-02

-03

-05

-06

-06A

-07

-06 -03

-05

-06

-02

-07

-10

-10

AP844015

AP809503

AP761014

“Fez” gumis fejkendő

AP761013

“Horizont” frizbi

112 Ft

137 Ft

232 Ft

266 Ft

Összehajtható nylon frizbi azonos színű tokkal. ø240 mm Embl. méret: ø160 mm; max embl. szín: 4.

Kerek, műanyag frizbi. ø160 mm Embl. méret: ø100 mm; max embl. szín: 2.

Fejkendő, gumis pánttal. Anyaga: 100% pamut. 100×80 mm

35% pamutból és 65% poliészterből készült, hátul megkötős fejkendő. Embl. méret: 80×30 mm; max embl. szín: 8.

0

a+

“Pocket” frizbi -01

-02

-03

-06

-07

{

-01

“Garfy” fejkendő

-05

0

-03

-06

-05

AP809314 Frizbi

182 Ft Műanyag frizbi, szélén hajlított. ø232 mm Embl. méret: ø200 mm; max embl. szín: 2.

+

-02

-06V

-03

AP731003

-05

-05

“Sun” fejkendő

316 Ft

-06 -01

-06

-05

-99

-03

-02

-05

-06

-10

100 % pamutból készült, hátul megkötős fejkendő. Embl. méret: 150×101 mm; max embl. szín: 8.

0

-01

150

151


-05

AP761011

AP702597

316 Ft 100% pamut alapanyagból készült horgászsapka. Embl. méret: 80×50 mm; max embl. szín: 8.

“Marvin” horgászsapka

AP731563

AP731558

406 Ft

1 646 Ft

591 Ft

100% pamut alapanyagból készült horgászsapka, egy méretben. Embl. méret: 120×45 mm; max embl. szín: 4.

Női szalmakalap gyöngyös díszítéssel.

Poliészter és pamut alapanyagú női strandkalap. Embl. méret: 100×45 mm; max embl. szín: 8.

-07

Horgászsapka

0M

“Tusen” kalap

-95

0M -05

“Shelly” kalap

a{

a0 -06V -01

-10

-09

-00 -02

-07

-01

-03

-06 -03

AP791154

AP791155

AP731708

AP761251

AP843000

AP731934

AP731175

700 Ft

605 Ft

756 Ft

910 Ft

420 Ft

426 Ft

140 Ft

Halászkalap karabineres tokban. ø 64 mm Embl. méret: 10×10 mm; max embl. szín: 1.

Vízálló halászkalap. Embl. méret: 100×50 mm; max embl. szín: 8.

100% pamut halászsapka pánttal. Embl. méret: 70×40 mm; max embl. szín: 8.

100% pamut kalap állkötővel, fém patenttal. Embl. méret: 40×40 mm; max embl. szín: 8.

100% pamut napellenző. Embl. méret: 100×25 mm; max embl. szín: 8.

a0M

a0

0

Silt kontrasztos betéttel, 100% pamut alapanyagból. A silt bősége tépőzárral szabályozható. Embl. méret: 120×40 mm; max embl. szín: 4.

Napellenző gumírozott pánttal. Anyaga: EVA. 245×27×99 mm Embl. méret: 80×30 mm; max embl. szín: 8.

“Telco” halászkalap

“Barlow” halászkalap

aP

“Cordele” halászsapka

“Safari” kalap

Napellenző

“Tiger” napellenző

“Sunday” napellenzős sapka

a0M

0M

0

-10 -06

-05

-25

-00 -05

-06

-07

-05 -10

-06

152

-64

-10

-05

-05

-06

-10

-03

-05

-10

-02

-02

-06

-03

-01

153


AP761983

AP731397

AP731409

372 Ft

302 Ft

314 Ft

6 paneles, összehajtható kalap gyékényből, állmegkötővel. Embl. méret: 70×70 mm; max embl. szín: 8.

Gyékényből készült, összehajtható nyári sapka. Embl. méret: 60×40 mm; max embl. szín: 8.

“Caribbean” gyékény kalap

“Yuca” szalmakalap Női szalmakalap (AP761016-os szalaggal díszíthető). Embl. méret: 12×250 mm; max embl. szín: 4.

-05

0

“Bissau” hűtőzsák

596 Ft

-06

Összehúzható zsák, hűtő béléssel. 325×375 mm Embl. méret: 200×120 mm; max embl. szín: 6.

a0

0 -03

-07

AP731815

“Hawaii” szalma sapka

0 -10

-03

-05

-02

-05

-10

-06

-02

-07

-10

-07

-10

-06

-05

-06

-01

AP761016

AP761017

-07

59 Ft

386 Ft

-02

Non-woven anyagból készült színes szalag szalmakalapra. 660×27 mm Embl. méret: 15×200 mm; max embl. szín: 1.

Színes, férfi szalmakalap. Embl. méret: 150×10 mm; max embl. szín: 8.

Szalag kalapra

-05

Szalmakalap

0

0

-06

-07

-05 -06

-06A

-00 -01

-02

-02

AP731932

AP761986

AP731814

AP731818

1 616 Ft

336 Ft

490 Ft

1 176 Ft

Szintetikus anyagból készült cowboy kalap. Embl. méret: 150×10 mm; max embl. szín: 8.

Férfi szalmakalap (AP761016-os szalaggal díszíthető). Embl. méret: 12×250 mm; max embl. szín: 4.

a0

0

Ezüst színű, alumíniummal kasírozott hűtőtáska, színes fülekkel és szegéllyel. 320×290×150 mm Embl. méret: 200×150 mm; max embl. szín: 1.

Összecipzárazható, hosszú füles hűtőtáska, belseje alumíniummal kasírozott. Anyaga: nejlon. 460×360×90 mm Embl. méret: 70×20 mm; max embl. szín: 6.

-

?

“Kalos” kalap

-10

154

Szalmakalap

“Alufresh” hűtőtáska

“Daniels” hűtőtáska -05

-06

155


-01

-03 -03 -06

-05

-05 -06A

-63

AP731203

AP731422

AP845003

434 Ft

1 330 Ft

1 716 Ft

Női válltáska, 600D poliészter. 210×160×50 mm Embl. méret: 80×80 mm; max embl. szín: 8.

Összehúzható strandtáska. Anyaga: 600D poliészter. 300×390×220 mm Embl. méret: 160×120 mm; max embl. szín: 8.

Állítható vállpántos, cipzáras táska, egy belső cipzáras és egy külső tépőzáras zsebbel. Anyag: 600D poliészter. 360×450 mm Embl. méret: 250×120 mm; max embl. szín: 4.

“Indico” táska

?

“Drago” táska

?

“Fish” válltáska

?

-06

AP731433 -05

-71

-01_07

-01_06

“Bagster” strandtáska

-03

316 Ft Patentos strandtáska. Anyaga: non-woven. 450×350×100 mm Embl. méret: 280×180 mm; max embl. szín: 4.

? -01_03

-05

-03

AP63169

AP845009

910 Ft

946 Ft

Csíkos, hosszúfülű, vállra akasztható strandtáska. 550×420×210 mm Embl. méret: 100×50 mm; max embl. szín: 8.

Hosszú fülű, zsinórral zárható táska. Anyaga: 300D poliészter. 420×300×75 mm Embl. méret: 300×150 mm; max embl. szín: 4.

a?

?

Strandtáska -07

156

AP731802

Divatos strandtáska

“Palmer” táska

560 Ft Női táska non-woven anyagból, hosszú párnázott füllel. 420×380×140 mm Embl. méret: 150×80 mm; max embl. szín: 6.

-06

-01_05

0 157


-06

-06

-01

-05

-10

-03

AP731423

“Maxi” strandtáska

1 226 Ft Neszesszert is tartalmazó strandtáska. Anyaga: 600D poliészter. 580×390×170 mm Embl. méret: 200×120 mm; max embl. szín: 8.

-10

?

-05 -06

-03

AP731424

AP731789

AP63151

994 Ft

386 Ft

764 Ft

Neszesszert is tartalmazó strandtáska. Anyaga: 600D poliészter. 470×340×125 mm Embl. méret: 200×120 mm; max embl. szín: 8.

Női válltáska. Anyaga: non-woven. 440×360×130 mm Embl. méret: 200×80 mm; max embl. szín: 4.

Vállra akasztható, hosszúfülű, zsinórral zárható bevásárló táska. 460×655 mm Embl. méret: 100×100 mm; max embl. szín: 8.

-05

“Monkey beach” strandtáska

“Chicane” táska

0

?

-07

Táska

a?

-03

-07

-03

-05

-98

-21

AP61876

AP731432

946 Ft

434 Ft

Hosszúfülű strandtáska, gyékény díszítéssel. 376×326 mm Embl. méret: 70×40 mm; max embl. szín: 8.

Fényes női strandtáska. Anyaga: non-woven. 450×355×105 mm Embl. méret: 200×120 mm; max embl. szín: 2.

a?

a-

Strandtáska

158

-06

“Splentor” strandtáska

159


AP5392

“Big town” úti térkép

1 937 Ft 100%-ban vízálló úti térkép a világ nagy városaival: New York, London, Párizs, Róma, Berlin, anyagával megegyező tokkal rendelhető, 20gr. Tok mérete:135×140 mm. 850×560 mm

a3

AP5393

Egyedi térkép

egyedi ár

EGYEDI TÉRKÉPEK PIKNIK SZETTEK ÉS HŰTŐTÁSKÁK ÚTI KÉSZLETEK, TÁVCSÖVEK POLÁR TAKARÓK PIKNIK SZÉKEK THERMO POHARAK ÉS TERMOSZOK, FLASKÁK UTAZÓTÁSKÁK, BŐRÖNDÖK, HÁTIZSÁKOK, VÁLLTÁSKÁK PÉNZTÁRCÁK, MOBILTARTÓK ESERNYŐK JÓLLÁTHATÓSÁGI TÁRGYAK, AUTÓS NAPELLENZŐK JÉGKAPARÓK, AUTÓS KULCSTARTÓK KUTYÁKNAK JÁTÉKOK, KIEGÉSZÍTŐK

Tervezd meg egyedi térképedet. Atlasz estén minimális rendelési mennyiség: 50 db. Méret: 145×240 mm. Egylapos térkép estén minimális rendelési mennyiség: 500 db. Méret: 670×420 mm.

a3


-05

-06

-05

-07

AP891001

“Basket” piknik szett

17 850 Ft Fonott piknik kosár, 4 személyes étkészlettel (kés, villa, kanál, kerámia tányér és bögre). A kosár fémcsatos, műbőr pántokkal záródik és műbőr fogantyúval van ellátva. 520×340×200 mm

{ -10

AP731487

AP731786

876 Ft

5 286 Ft

PVC anyagból készült, kör alakú hűtőtáska hord füllel. ø250×290 mm Embl. méret: ø200 mm; max embl. szín: 8.

Hatszögletű, összehajtható hűtőtáska és zsámoly egyben, vállpánttal. Anyaga: 600D poliészter / alumínium. ø300×280 mm Embl. méret: 120×120 mm; max embl. szín: 6.

“Buck” hűtőtáska

AP806418

AP806500

7 596 Ft

12 250 Ft

Piknik táska 2 fő részére, rozsdamentes fém evőeszközökkel, műanyag poharakkal, tányérokkal, pamut szalvétával és műanyag vágódeszkával. Anyaga: 600D poliészter. 410×120×315 mm Embl. méret: 80×40 mm; max embl. szín: 8.

Piknik hátizsák 4 fő részére, bortartó résszel. Tartalma: műanyag poharak és tányérok, textil szalvéták, rozsdamentes acél evőeszközök, só-borsszóró, vágódeszka, üvegnyitó, kenyérvágó kés. A táska anyaga: 600D poliészter. 400×370×200 mm Embl. méret: 200×100 mm; max embl. szín: 4.

a?

?

“Vally” piknik táska

?

Piknik hátizsák

AP806410-07

AP806416

4 376 Ft

12 250 Ft

Piknik táska hűtőrekesszel 1 fő részére, 2 cipzáras rekesszel és elöl cipzáras zsebbel. Tartalma: 500 ml-es acél termosz, műanyag csésze, kanál és textil szalvéta. Anyaga: 600D poliészter. 350×200×150 mm Embl. méret: 200×100 mm; max embl. szín: 4.

Alumínium vázas piknik és hűtőkosár 4 fő részére a következő kiegészítőkkel: rozsdamentes acél evőeszközök, műanyag tányérok, műanyag borospoharak, pamut szalvéták, só és bors szóró, üvegnyitó. Anyaga: 420D poliészter, alumínium fólia béléssel. 440×260×340 mm Embl. méret: 140×140 mm; max embl. szín: 8.

?

?

“Outdoor coffee” táska

162

-10

“Hexa” hűtőzsámoly

?

“Greenbelt” piknik és hűtő kosár

163


-05

AP806415

AP63199

“Deep forest” piknik hátizsák, 4 fő részére

Uzsonnás táska

232 Ft

-10

-06

10 850 Ft

-07

Piknik hátizsák bélelt vállpánttal és fogóval, alumínium fólia béléssel, lecsatolható borhűtő rekesszel és a következő kiegészítőkkel 4 fő részére: evőeszközök, műanyag tányérok, műanyag borospoharak, pamut szalvéták, só és bors szóró, üvegnyitó, sajtkés és fa vágódeszka. Anyaga: 600D poliészter. 290×190×430 mm Embl. méret: 120×170 mm; max embl. szín: 8.

Tépőzárral ellátott uzsonnás táska, kis méretű füllel. 250×85 mm Embl. méret: 100×50 mm; max embl. szín: 8.

a?

? -05 -03

-07

AP806417

AP63181

AP63179

9 976 Ft

5 076 Ft

1 576 Ft

Négyszemélyes piknik hátizsák 600D poliészterből; tartalmaz rozsdamentes acél evőeszközkészletet, műanyag tányérokat és borospoharakat, üvegnyitót és vágódeszkát, valamint textil szalvétákat. 300×400×240 mm Embl. méret: 100×50 mm; max embl. szín: 8.

Csomagtartóra szerelhető biciklis táska, üvegtartó rekesszel, cipzározható zsebekkel. 470×600×310 mm Embl. méret: 100×50 mm; max embl. szín: 8.

Állítható pántos, vállra akasztós, cipzáras első zsebes biciklis táska. 270×210×225 mm Embl. méret: 100×50 mm; max embl. szín: 8.

a?

a?

“Montana” piknik hátizsák, 4 fő részére

a?

Kerékpáros pénztárca

Kerékpáros kormánytáska

AP731486

“Coolcan” hűtőtáska

476 Ft PVC anyagból készült, négyszögletes hűtőtáska hord füllel. 210×150×150 mm Embl. méret: 120×80 mm; max embl. szín: 8.

-06

-02

-06

?

-64

-03

AP806413-06 AP61871

AP702669

“Radler” két személyes biciklis hűtőtáska

1 750 Ft

1 750 Ft

Több cipzározható rekesszel ellátott, állítható vállpántos hűtőtáska. 265×335 mm Embl. méret: 50×50 mm; max embl. szín: 8.

Állítható vállpántos, cipzáras hűtőtáska, elől cipzáras zsebbel. Anyag: 600D poliészter. 340×275×240 mm Embl. méret: 200×120 mm; max embl. szín: 4.

Piknik táska 2 fő részére. Két cipzáras rekesszel. Tartalma: műanyag pohár és tányér, szalvéta, evőeszköz. Oldalán fényvisszaverő csíkkal. Anyaga: 600D poliészter (az üdítős dobozok csak dekorációk). 345×300×290 mm Embl. méret: 120×80 mm; max embl. szín: 4.

a?

?

?

Hűtőtáska

164

Hűtőtáska

4 866 Ft

165


AP808645-03

AP809317

AP61884

997 Ft

190 Ft

840 Ft

Cipzáras hűtőtáska, oldalsó cipzáras italtartó rekesszel (fél literes palackhoz). Anyaga: 600D poliészter. 190×235×85 mm Embl. méret: 170×150 mm; max embl. szín: 8.

Dobozos és fél literes üdítőhöz. Anyaga: Neoprén. 105×125 mm Embl. méret: 60×30 mm; max embl. szín: 4.

Neoprén palacktartó, állítható pántokkal. 4 db palack tárolására alkalmas. 460×130 mm Embl. méret: 180×60 mm; max embl. szín: 8.

0

a?

“Snack” uzsonnás táska

“Limo” hőtartó tok

?

Palacktartó hűtőzsák

-05

-06 -05 -10

-03

-06

-07 -03

-10

AP791146

AP61874

3 962 Ft

596 Ft

Cipzáras, poliészter és PVC hűtőtáska dobozzal. 240×325×170 mm Embl. méret: 120×60 mm; max embl. szín: 8.

Vállpántos hűtőtáska, palacktartó rekeszekkel. 320×385 mm Embl. méret: 60×60 mm; max embl. szín: 8.

a?

a?

“Kranch” hűtőtáska

AP791145

Hűtőtáska

-10

“Snap” piknik szett

4 889 Ft 2 személyes piknik szett: evőeszközt, tányért, vágódeszkát és bornyitót tartalmaz, cipzáras táskában. 245×225×45 mm Embl. méret: 180×80 mm; max embl. szín: 8.

a?

-77

-06

AP61911 -06

-05

Hűtőtáska

876 Ft Kézi hűtőtáska, melynek belseje alumíniummal kasírozott. 585×390 mm Embl. méret: 150×60 mm; max embl. szín: 1.

a+

166

167


AP731488

AP731200

AP61883

AP731452

AP63043

666 Ft

498 Ft

232 Ft

456 Ft

456 Ft

Poliészter palacktartó hord füllel. ø110×335 mm Embl. méret: 180×100 mm; max embl. szín: 8.

Patentos kulacstartó nyakpánttal. ø75×205 mm Embl. méret: 50×50 mm; max embl. szín: 6.

?

?

Neoprén hűtőtáska dobozos és fél literes palackos üdítőhöz, műanyag karabinerrel. 200×100 mm Embl. méret: 60×30 mm; max embl. szín: 8.

Alumínium bélésű poliészter hűtőzsák 330 ml-es vagy 0,5 literes üdítőnek, patentos pánttal. ø80×245 mm Embl. méret: 150×120 mm; max embl. szín: 8.

Állítható pántos hőtartó tok, műanyag csattal. 126×210 mm Embl. méret: 50×30 mm; max embl. szín: 8.

0

?

a?

“Fresher” palacktartó táska

“Half” palacktartó

-05

“Hydrate” italhűtő táska

“Extensible” hűtőzsák

AP61870

-06

Palacktartó hűtőzsák

Hűtőtáska

1 156 Ft

-07

Palack tárolására alkalmas hűtőtáska. 395×130 mm Embl. méret: 40×40 mm; max embl. szín: 8.

a?

-05 -03 -05

-06

-05

-06

-10

-06

-03

AP61843

AP61859

AP731199

Hűtőtáska

“Adapt” hűtőtáska

596 Ft

2 484 Ft

Poliészter hűtőtáska, állítható pántokkal, cipzározható zsebekkel. 1 db 1,5 literes palack tárolásához. 155×280 mm Embl. méret: 40×30 mm; max embl. szín: 8.

Párnázott vállpántú válltáska dupla cipzárfejjel, oldalán hálós zsebbel. Anyaga: poliészter 600D/ PVC. 235×285×135 mm Embl. méret: 120×50 mm; max embl. szín: 8.

a?

a?

-06

-06

-05

-03

Párna

252 Ft Összehajtható párna, csuklóra akasztható pánttal. 310×327 mm, 70×327 mm Embl. méret: 200×40 mm; max embl. szín: 8.

-05 -10

-10 -06

a0

AP61882

Palacktartó hűtőzsák

134 Ft Dobozos és fél literes üdítőhöz. Anyaga: Neoprén 123×85 mm Embl. méret: 60×30 mm; max embl. szín: 4.

-05

168

a0

AP791147

“Wilbert” hűtőtáska

1 949 Ft Cipzáras hűtőtáska. Anyaga: PVC és poliészter. 200×250×135 mm Embl. méret: 180×80 mm; max embl. szín: 8.

a? 169


AP731642

AP761799

3 676 Ft

2 170 Ft

Polár takaró, amely poncsóként felvehető. 200g/m² polár szövet. 1300×1800 mm Embl. méret: 50×50 mm; max embl. szín: 8.

Polár anyagból készült úti takaró, praktikus tépőzáras hord füllel, 200g/m². 1600×1300 mm Embl. méret: 100×100 mm; max embl. szín: 8.

M

M

“Manga” takaró

-07

AP761802

-06

“Mountain” polár takaró

“Eskimo” polár takaró

2 321 Ft

-00

Bolyhosodás mentes polár takaró. 1300×1600 mm Embl. méret: 100×100 mm; max embl. szín: 8.

-06A

M+

-06

-05 -03 -98

-05 -05

AP791023

AP861000

AP731351

AP882000

AP882001

AP731499

AP63155

1 960 Ft

2 066 Ft

3 326 Ft

1 470 Ft

1 856 Ft

1 646 Ft

736 Ft

Polár takaró, cipzáras tokban, egy oldalán bolyhosodás mentes; 200 g/m². Tok mérete: 270×240 mm. 1200×800 mm Embl. méret: 150×100 mm; max embl. szín: 8.

Polár takaró, összefogó hordozó pánttal. Anyaga: 100% poliészter, 190/m². 1250×1600 mm Embl. méret: 40×120 mm; max embl. szín: 9.

Polár nyakpárna és takaró, 190 g/m². 1300×1600 mm Embl. méret: 250×250 mm; max embl. szín: 9.

Szinte az egész világon használható hálózatba csatlakoztatható műanyag adapter. Műanyag tokban. 61×43×43 mm Embl. méret: 45×15 mm; max embl. szín: 2.

André Philippe univerzális úti adapter, márkajelzéssel ellátott nejlon tasakkal. A tasak mérete: 140×100 mm. Fekete kartondobozban szállítjuk. ø48×84 mm Embl. méret: 60×30 mm; max embl. szín: 6.

Világszerte használható úti adapter. ø45×82 mm Embl. méret: ø30 mm; max embl. szín: 2.

Turista szett: kés, kanál, villa zöld vászon tokban. 125×74 mm Embl. méret: 40×15 mm; max embl. szín: 8.

s

?

P

0

“Yelmo” takaró

Polár takaró

-06

“Around the world” úti adapter

M

?M

M -10

“Finland” polár szett

-07

-05

“Voyager” úti adapter

“Jetlag” úti adapter

©

“Mountaineer” kemping étkészlet

-06

-07

-00 -06

-05 -05

-08 -06

170

171


AP800312

AP844014-01T

AP809300

AP809308

490 Ft

98 Ft

207 Ft

515 Ft

Műanyag mini távcső, 3× nagyítással. 66×65×38 mm Embl. méret: 25×15 mm; max embl. szín: 2.

Praktikus műanyag úti varrókészlet, kisollóval, cérnával, gombbal és tűvel. 27×70×15 mm Embl. méret: 40×15 mm; max embl. szín: 2.

Fém iránytű, akasztó karikával. ø43×10 mm Embl. méret: ø30 mm; max embl. szín: 2.

Fém betétes iránytű, felnyitható fedéllel, akasztóval, műanyag borítással. ø55×25 mm Embl. méret: 30×30 mm; max embl. szín: 2.

“Wanderer” távcső

“Crackajack” varrókészlet

s

P

Iránytű

sG

Iránytű

s

AP800313

“Sailor” távcső

1 064 Ft Műanyag távcső tisztító kendővel, nejlon tokban, 4× nagyítással. 110×115×45 mm Embl. méret: 40×30 mm; max embl. szín: 8.

AP731248

?

“Trekking” sétabot

2 450 Ft Összecsukható, alumínium sétabot, gumírozott markolattal és csúszásgátlós heggyel, 1 darab. 1200 mm Embl. méret: 30×10 mm; max embl. szín: 8.

J

AP61012

AP807908

AP804204

AP804016

1 039 Ft

627 Ft

1 156 Ft

2 450 Ft

Rozsdamentes acél flaska, 142 ml. 95×105 mm Embl. méret: 60×70 mm.

Mini, fém flaska karabinerrel. 58×42×12 mm Embl. méret: 30×30 mm; max embl. szín: 4.

Rozsdamentes acél flaska, 200 ml. 90×125×20 mm Embl. méret: 50×70 mm.

Egyedi dombor mintázatú fém flaska, 200 ml-es. 70×125×33 mm Embl. méret: 20×20 mm.

G

G

Flaska

G

172

Kulcstartó flaskával

Flaska

® ® sG

“Mister” flaska

173


-10

-06

AP811103

-01

“Poster” thermobögre

850 Ft Műanyagból készült, duplafalú thermobögre fedelén ivónyílással. A bögre 2 fala közé egyedi nyomtatott grafika helyezhető. Fehér kartondobozban szállítjuk, 450 ml. A termék ára a 4 szín color nyomás költségét tartalmazza. Emblémázási méret: 250×150 mm Termék mérete: ø85×170 mm

-05

AP811105

AP804202

840 Ft

1 786 Ft

Duplafalú, műanyag thermobögre fényes fém peremű ivónyílással ellátott tetővel. A bögre alja csúszásgátló réteggel van bevonva, 250 ml. ø70×145 mm Embl. méret: 30×30 mm; max embl. szín: 2.

Rozsdamentes acél termosz, 500 ml. ø65×240 mm Embl. méret: 70×25 mm.

“Double Espresso” thermobögre

Acél termosz

® G

s

-06

-01

-10

-01

-05

-02

-06

-05

AP811109

AP811104

AP848000

AP807906

AP808011

686 Ft

770 Ft

1 750 Ft

596 Ft

1 226 Ft

Dupla falú műanyag úti-bögre, 450 ml. 170×120×80 mm Embl. méret: 35×35 mm; max embl. szín: 2.

Duplafalú, fém thermobögre műanyag füllel és ivónyílással ellátott tetővel. Fehér kartondobozban szállítjuk, 450 ml. 120×80×165 mm Embl. méret: 35×35 mm.

Duplafalú, rozsdamentes acél termosz, 500 ml. ø70×245 mm Embl. méret: 30×30 mm; max embl. szín: 2.

Rozsdamentes acél termo bögre műanyag füllel, 220 ml. 100×80×70 mm Embl. méret: 40×40 mm.

Rozsdamentes acél összecsukható pohár tokban, 100ml. ø50×60 mm Embl. méret: ø45 mm.

Gs

G

G

“Les 2 Alpes” úti bögre

as

174

“Patrol” thermobögre

G

“Arabica” termosz

Duplafalú fém bögre

Összecsukható pohár

® ® 175


-06A

-06

-05

-03

-06

AP791144

AP731524

AP731024

4 606 Ft

5 776 Ft

5 040 Ft

Összecsukható, alumínium és nejlon szék, hordtáskával. 420×530 mm

Összecsukható fém grillsütő rozsdamentes ráccsal és vászon táskával. 290×285×260 mm

a{

{

Fém vázas, összecsukható szék, hálós üdítőtartóval. Anyaga: 600D poliészter. 470×600×240 mm Embl. méret: 150×200 mm; max embl. szín: 8.

“Atrion” szék

AP63172

AP63171

2 696 Ft

1 996 Ft

Rozsdamentes acél grillkészlet, fa fogóval (lapát,- villa, -fogó), nyakba akasztható köténnyel, edényfogóval. 750×490 mm Embl. méret: 150×80 mm; max embl. szín: 8.

Rozsdamentes acél grillkészlet (lapát,- villa, -fogó). 450×265 mm Embl. méret: 80×50 mm; max embl. szín: 8.

Grill szett köténnyel

a0

“Uve” hordozható grillsütő

“Mediterraneo” összecsukható szék

-10

?

Grill szett

-05

a?

-05

-10

AP804215

AP731434

1 394 Ft

2 450 Ft

Földbe leszúrható, fém fáklya olaj nélkül. 65×1200 mm Embl. méret: 75×20 mm.

Összecsukható fém vázas kempingszék; támla és ülő rész 600D poliészter. 360×580×295 mm

G

{

Kerti fáklya

176

“Rook” kempingszék

177


-05

AP808647

“Cardio” sport táska -06

2 030 Ft Cipzáras sporttáska első zsebbel és állítható vállpánttal. Anyaga: 600D poliészter. 530×270×300 mm Embl. méret: 200×100 mm; max embl. szín: 6.

?

AP752017

AP808648

2 136 Ft

2 170 Ft

Állítható vállpánttal és cipzáras külső zsebbel. Anyag: 600D poliészter. 600×250×280 mm Embl. méret: 50×120 mm; max embl. szín: 4.

Cipzáras sporttáska , két első zsebbel és állítható vállpánttal. Anyaga: 600D poliészter. 580×300×330 mm Embl. méret: 200×100 mm; max embl. szín: 6.

?

?

Sporttáska -03

-05 -00

“Workout” sport táska

-71 -02

AP731633

“Vega” összecsukható táska

1 296 Ft -05

Önmagába visszacsomagolható sporttáska. Anyaga: 210Tpoliészter. 500×250×250 mm Embl. méret: 100×40 mm; max embl. szín: 6.

?

-02

-10

-06 -06 -05

AP731793

“Flavia” sporttáska

1 926 Ft -06

-05

Egy rekeszes, fehér díszcsíkos, rövid füles sporttáska. Anyaga: 600D poliészter. 540×310×200 mm Embl. méret: 120×80 mm; max embl. szín: 6.

?

-06 -10

AP731655

AP845069

2 660 Ft

1 856 Ft

Cipzáras utazótáska, különböző zsebekkel és rekeszekkel, állítható vállpánttal. Anyaga: 600D poliészter. 620×350×250 mm Embl. méret: 120×120 mm; max embl. szín: 8.

Szétcipzárazható és összehajtható úti táska, műbőr fogóval. Anyaga: 600D poliészter. 250×320×530 mm Embl. méret: 200×80 mm; max embl. szín: 4.

a?

?

“Lai” táska

AP761063

“Novo” sporttáska

1 856 Ft -10

Cipzáras sporttáska, elülső cipzáras zsebbel, állítható vállpánttal. Anyaga: 600D poliészter. 458×245×200 mm Embl. méret: 250×120 mm; max embl. szín: 6.

?

-06

-05

“Malaga” úti táska

-95

-05

-03

AP761415

Pilates utazótáska

3 340 Ft -03

Cipzáras utazótáska, vállpánttal, anyaga: 600D poliészter. 500×300×250 mm Embl. méret: 100×100 mm; max embl. szín: 8.

?

-06

-05 -06

178

179


AP845137

AP845139

AP845138

4 550 Ft

4 166 Ft

4 376 Ft

Vászon táska, színben harmonizáló PU kiegészítőkkel, állítható vállpánttal, oldalán 2 patentos zsebbel, belül 1 cipzáras és 2 sima zsebbel. Anyaga: 100% pamut. 350×120×420 mm Embl. méret: 200×200 mm; max embl. szín: 8.

Vászon táska, színben harmonizáló műbőr kiegészítőkkel, állítható vállpánttal, zseb nélkül. Anyaga: 100% pamut. 580×250×490 mm Embl. méret: 200×200 mm; max embl. szín: 8.

Vászon táska, színben harmonizáló műbőr kiegészítőkkel, belül és elején cipzáras zsebbel, állítható vállpánttal. Anyaga: 100% pamut. 390×210×300 mm Embl. méret: 200×200 mm; max embl. szín: 8.

$?

$?

AP819001

AP819005

“Sierra” válltáska

9 660 Ft

10 150 Ft

André Philippe gurulós hátizsák 6 cipzáras zsebbel, merevített háttal. Anyag: 600D poliészter, PVC+nylon. 550×450×200 mm Embl. méret: 130×60 mm; max embl. szín: 4.

André Philippe márkajelzéssel ellátott laptop táska állítható vállpánttal. Anyaga: 1680D poliészter. 430×390×130 mm Embl. méret: 200×90 mm; max embl. szín: 2.

?

?

“Moulin” gurulós hátizsák

©

“Marne” laptop táska

©

$?

“Sierra” sporttáska

“Sierra” utazótáska

AP819006

“Marne” gurulós bőrönd

12 776 Ft André Philippe márkajelzéssel ellátott gurulós bőrönd, cipzáras zsebbel. Anyaga: 1680D poliészter. 380×600×230 mm Embl. méret: 170×120 mm; max embl. szín: 6.

© ?

AP845142-81

AP845141-09

AP845140-10

4 026 Ft

2 416 Ft

4 060 Ft

Chili márkájú hátizsák elöl nagy cipzáras zsebbel, egy belső zsebbel, 2 db belül tépőzáras pánttal, betéttel a két oldalán és a hátán. Levehető, bélelt vállpánttal. Anyaga: 300D/PVC, 1680D/PVC poliészter. 410×285×195 mm Embl. méret: 40×120 mm; max embl. szín: 8.

Chili márkájú irattáska elöl cipzáras zsebbel. Anyaga: 420D/1680D poliészter. 370×50×300 mm Embl. méret: 200×200 mm; max embl. szín: 8.

Chili márkájú utazótáska 2 elülső cipzáras zsebbel, belül 2 zsebbel, állítható vállpánttal. Anyaga: 1680D poliészter. 400×270×160 mm Embl. méret: 80×80 mm; max embl. szín: 8.

$?M

$?M

“Acapulco” hátizsák

$?

180

“Cruz” irattáska

“Mexico” utazótáska

181


AP62513

AP894000

1 470 Ft

3 990 Ft

Sporttáska állítható vállpánttal, cipzáras első zsebbel. ø275×500 mm Embl. méret: 150×8 mm; max embl. szín: 8.

Cipzáras, poliészter utazótáska. Alumínium fogantyúval és állítható vállpánttal, oldalán cipzáras zsebbel. Anyaga: 600x300D poliészter. 560×360×215 mm Embl. méret: 200×100 mm; max embl. szín: 4.

“Triatlon” sporttáska

?

AP810340

AP61855

AP809202-77

770 Ft

3 150 Ft

3 676 Ft

Analóg poggyász mérleg, fém akasztóval és fogantyúval, 1 méteres mérőszalaggal. Maximális terhelhetőség 35kg. 80×120×40 mm Embl. méret: 30×25 mm; max embl. szín: 2.

4 részes utazótáska szett (válltáska, laptop táska, hátizsák, utazótáska). 490×340 mm Embl. méret: 120×60 mm; max embl. szín: 8.

600D poliészterből készült sporttáska állítható vállpánttal, cipzáras első zsebbel. 550×290×290 mm Embl. méret: 200×100 mm; max embl. szín: 4.

s

?

?

“Heathrow” kézi poggyász mérleg

“Terminal” utazótáska szett

-77

“Mission” utazótáska

?M

-06

-03

-05

“Verona” sporttáska

-06A

AP761061

“Shoe” cipőtáska

-05

616 Ft Cipzáras cipőtáska, elején hálós betéttel. Anyaga: 420D poliészter. 350×160×175 mm Embl. méret: 200×100 mm; max embl. szín: 6.

-10

-10

-03

?

-06

-05

AP702667

AP805811

AP61856

AP731790

2 976 Ft

2 976 Ft

1 260 Ft

655 Ft

Állítható vállpánttal, számos cipzáras és hálós zsebbel. Anyaga: 600D poliészter. 555×300×290 mm Embl. méret: 150×70 mm; max embl. szín: 4.

Sporttáska, 6 cipzáras zsebbel, állítható vállpánttal. Anyaga: 600D poliészter. 580×320×300 mm Embl. méret: 150×50 mm; max embl. szín: 4.

Cipzáras műbőr cipőtartó zsák. 290×400 mm

Cipzáras, 600D poliészter anyagból készült táska egy pár cipőhöz. 340×160×150 mm Embl. méret: 120×120 mm; max embl. szín: 6.

?

?M

Sporttáska

182

“Le Mans” sporttáska

Cipőtartó zsák

a{

“Pirlo” cipőtáska

? 183


-06

-10 -05 -05

AP731364

AP731516

274 Ft

10 769 Ft

Műanyag bőröndazonosító golyóstollal. 90×55×7 mm Embl. méret: 60×30 mm; max embl. szín: 4.

600D poliészter, gurulós táska kihúzható fogantyúval és cipzáras zsebekkel. 430×350×180 mm Embl. méret: 160×140 mm; max embl. szín: 8.

Bőröndcímke

“Cubic” gurulós táska

P

AP761829

AP63056

350 Ft

224 Ft

Fém bőröndzár, 3 számjegyű kódos zárral. 20×65×8 mm Embl. méret: ø200 mm; max embl. szín: 4.

Kóddal zárható, színes, fém bőröndzár. 26×70 mm Embl. méret: 30×10 mm.

“Segur” bőröndzár

?

-05

“Stark” bőröndzár

G

Gs

-05 -06

-10

-06

-05

-10

-01

AP845047

AP731900

AP731654

AP731656

120 Ft

148 Ft

17 850 Ft

19 250 Ft

Műanyag bőröndcímke, papír betéttel. ø75×62×3 mm Embl. méret: 20×50 mm; max embl. szín: 2.

Műanyag bőröndcímke, papír betéttel, gumis akasztóval. 90×35×5 mm Embl. méret: 60×25 mm; max embl. szín: 2.

Párnázott laptop tartóval ellátott gurulós táska, cipzáras főrekesszel és elrejthető fogantyúval. Kézipoggyásznak ideális méret. 1680D poliészter. 440×420×200 mm

Félkemény EVA anyagú gurulós táska, kihúzható fogantyúval. Cipzáras zsebbel és főrekesszel. 430×550×160 mm

Bőröndazonosító

-77

184

P

“Benelux” bőröndcímke

-05

-03

-07

-06

aP

“Hank” gurulós táska

{

“Nao” gurulós bőrönd

{

-03

185


-03 -06

AP731770

AP731996-10

“Avant” összehajtható, gurulós bőrönd

“Emirates” gurulós táska

6 406 Ft

21 325 Ft

Összehajtható gurulós bőrönd, 1,3 kg. Anyaga: 600D poliészter. 350×500×165 mm Embl. méret: 100×100 mm; max embl. szín: 8.

Félmerev gurulós táska, 4 kerékkel; kézipoggyászként elfogadott. Anyaga: 600D poliészter, súlya: 2,15 kg. 340×450×200 mm

a?

{

-06

-03

AP731769

“Soch” összehajtható gurulós bőrönd

7 070 Ft

-05

Összehajtható gurulós bőrönd, 1,3 kg. Anyaga: 600D poliészter. 355×500×190 mm Embl. méret: 100×100 mm; max embl. szín: 8.

a?

AP731993

AP731426

19 586 Ft

26 874 Ft

Gurulós hátizsák, bélelt zsebbel laptop részére, 2 extra zsebbel elöl és kerekeket elfedő cipzáras tokkal; anyaga 1680D poliészter. 360×470×250 mm Embl. méret: 120×60 mm; max embl. szín: 8.

Gurulós, fém vázas akta- és laptoptáska. Anyaga: 1200D poliészter. 425×400×240 mm Embl. méret: 150×120 mm; max embl. szín: 8.

“Kuman” gurulós hátizsák -05

? -05

-10

186

?

-06

-03

-05

-06

AP887001

AP731992

AP731890

AP731997-10

4 586 Ft

29 050 Ft

5 670 Ft

23 089 Ft

600D poliészter, cipzáras gurulós táska, nagy belső rekesszel. 550×260×260 mm Embl. méret: 150×100 mm; max embl. szín: 8.

Gurulós táska, bélelt zsebbel laptop részére. Anyaga: 1860D poliészter. 380×500×200 mm Embl. méret: 120×60 mm; max embl. szín: 8.

600D poliészter, összecsukható gurulós bevásárlótáska kihúzható fogantyúval. 340×405×275 mm Embl. méret: 150×60 mm; max embl. szín: 8.

Merev táska, 2 kerékkel és ABS-sel; kézipoggyászként elfogadott; súlya: 2,08 kg. 310×450×195 mm

?M

?

?

“Journey” gurulós táska

Ibex gurulós laptoptáska

“Nostro” gurulós laptop táska

“Hiper” gurulós bevásárlótáska

“Brumel” gurulós táska

{ 187


AP845065-06

“Világjáró” utazó szett

1 044 Ft Felfújható nyakpárna, zokni (egy méret), szemtakaró poliészter zsebes tokban, karabineres pánttal. Anyaga: 300D poliészter. 240×120×30 mm Embl. méret: 50×30 mm; max embl. szín: 4.

? AP731988

AP731573

622 Ft

165 Ft

Mikroszálas alvó maszk füldugóval, átlátszó cipzáras PVC tasakban. 185×110 mm Embl. méret: 80×20 mm; max embl. szín: 8.

Gumis szemtakaró alváshoz. Anyaga: mikroszálas. 185×90 mm Embl. méret: 70×40 mm; max embl. szín: 8.

“Doja” úti szett

“Asleep” szempárna

a0

0

-06 -10

-82

-82

AP731308

“Space” irattartó táska

Pólótáska, 2db

AP731995

“Laurent” öltöny zsák

2 940 Ft

1 296 Ft

12 040 Ft

Kézi irattartó táska számos praktikus cipzáras zsebbel és rekesszel. A táska belsejében kulcstartó karabiner található. 300×350×70 mm Embl. méret: 150×70 mm; max embl. szín: 4.

Műanyag pólótartó táska, 2 db póló részére. 500×360 mm

Öltönyzsák dupla fogóval és 2 extra zsebbel elöl. Anyaga: 1680D poliészter. 520×455×90 mm Embl. méret: 120×50 mm; max embl. szín: 8.

? 188

AP61873

a{

?

AP731574

AP761828

1 305 Ft

431 Ft

3 részes úti szett: nyakpárna, szemtakaró, füldugó táskában. Anyaga: mikroszálas. 160×110×32 mm Embl. méret: 120×80 mm; max embl. szín: 8.

Felfújható nyakpárna. Anyaga: mikroszálas. 430×265 mm Embl. méret: 120×80 mm; max embl. szín: 8.

“Rest” úti szett

a0

“Traveller” nyakpárna

a0

-05

189


-80 -10 -05

-06 -10

AP808620

AP731307

AP731840

AP731216 “Fest” táska

AP731794

“Forbes” gurulós irattáska

1 890 Ft

4 460 Ft

11 550 Ft

1 470 Ft

5 776 Ft

600D poliészterből készült válltáska állítható pánttal, extra oldalsó cipzáras zsebbel. 500×350×150 mm Embl. méret: 250×120 mm; max embl. szín: 4.

Cipzáras laptoptartó hátizsák. 295×410×220 mm Embl. méret: 150×100 mm; max embl. szín: 8.

Mikroszálas, gurulós irattáska párnázott laptop tartóval, cipzáras zsebekkel és kihúzható fogantyúval. 420×350×150 mm Embl. méret: 120×80 mm; max embl. szín: 8.

Tépőzáras válltáska állítható pánttal, oldalán tolltartóval, cipzáras rekesszel és egy elülső zsebbel. Anyaga: poliészter 600D. 265×205×105 mm Embl. méret: 150×70 mm; max embl. szín: 8.

?

?

Oldalzsebes laptop táska, alumínium füles, fém karabineres vállpánttal, összepatentolható markolattal. Anyaga: 600D poliészter. 380×300×100 mm Embl. méret: 100×50 mm; max embl. szín: 6.

“King” táska

?

“Socket” laptop hátizsák

a?

“Chipset” laptop táska

?

-03

-07

AP62528

-05

“Foxy” laptop táska

3 430 Ft Állítható vállpántos, cipzározható zsebbel ellátott laptop táska. 400×295×110 mm Embl. méret: 120×40 mm; max embl. szín: 8.

-06

?

AP62527

“Brick” laptop táska

3 430 Ft Állítható vállpántos, cipzározható zsebbel ellátott laptop táska. 415×360×90 mm Embl. méret: 120×40 mm; max embl. szín: 8.

? 190

AP791005

AP751346

AP731973

8 050 Ft

1 296 Ft

6 476 Ft

Válltáska, 2 extra zsebbel elöl és bélelt résszel laptop részére, műbőr fogókkal. Anyaga: 1680D poliészter. 385×300×90 mm Embl. méret: 120×60 mm; max embl. szín: 8.

Cipzáras laptop táska állítható, karabineres vállpánttal, elülső tépőzáras zsebbel és mobiltokkal az oldalán. Anyaga: 600D poliészter. 450×300×100 mm Embl. méret: 150×30 mm; max embl. szín: 4.

Irattáska, bélelt zsebbel laptop részére, fém karabineres vállpánttal. Anyaga: 1680D poliészter. 385×290×145 mm Embl. méret: 120×60 mm; max embl. szín: 8.

“Frandy” laptop táska

?

“Deal” irattáska

?

“Sektor” laptop táska

? 191


-03

-06

-05 -05 -00 -10

AP761078

AP761076

AP761267

AP731899

1 366 Ft

1 159 Ft

1 576 Ft

994 Ft

Tépőzáras oldaltáska, állítható vállpánttal, mobiltartó zsebbel. Anyaga: 600D poliészter. 375×295×70 mm Embl. méret: 250×120 mm; max embl. szín: 6.

Tépőzáras oldaltáska, állítható vállpánttal. Anyaga: 600D poliészter. 260×330×45 mm Embl. méret: 230×120 mm; max embl. szín: 6.

Cipzáras oldaltáska, a tépőzáras lehajtható részén cipzáras zsebbel, állítható vállpánttal. Anyaga:600D poliészter. 320×280×105 mm Embl. méret: 120×120 mm; max embl. szín: 8.

Állítható vállpántos oldaltáska, lehajtható részén cipzáras zsebbel. Anyaga: 600D poliészter. 250×340×50 mm Embl. méret: 120×80 mm; max embl. szín: 8.

?

?

?

a?

“Java” irattartó táska

-05

-00

“Milan” irattartó táska

-06A

-10

-10

-00

“Skorpió” válltáska

-03

“Casual” válltáska

-00

-05

-06A

-06A

-00

-05

AP731457

AP731608

AP817002-21

1 036 Ft

994 Ft

2 030 Ft

Két fakkos, állítható vállpántú táska, oldalán dupla tolltartóval. Anyaga: 600D poliészter. 360×330×70 mm Embl. méret: 150×120 mm; max embl. szín: 8.

Cipzáras, poliészter irattáska elején mobiltartó zsebbel. 600D poliészter. 385×295×95 mm Embl. méret: 80×80 mm; max embl. szín: 6.

420D nylonból készült válltáska, mobiltartóval az oldalán, állítható vállpánttal. 470×360×140 mm Embl. méret: 250×120 mm; max embl. szín: 4.

?

?

?

“Larry” válltáska -06

-10

“Konfer” irattáska

“Messenger” táska

-00 -00

-05

AP731513

“Verse” irattáska

2 114 Ft 600D poliészter irattáska cipzáras zsebekkel és műanyag csattal. 390×320×90 mm Embl. méret: 160×120 mm; max embl. szín: 8.

-10

a? -03

192

-05

-06

-10

193


-03

-03

-06

-10

-06

-06

-10

-05

-10

-05

-05

-00

AP791026

AP731511

AP731842

AP731401

2 260 Ft

577 Ft

1 002 Ft

330 Ft

Cipzáras, 600d poliészter irattáska állítható vállpánttal. 380×290×85 mm Embl. méret: 120×60 mm; max embl. szín: 8.

600D poliészter válltáska, állítható pánttal. 160×200×50 mm Embl. méret: 160×120 mm; max embl. szín: 8.

Széles pántú válltáska. Anyaga: non-woven 70g. 300×370×70 mm Embl. méret: 120×120 mm; max embl. szín: 8.

a?

a?

Cipzáras konferenciatáska hordozófüllel. Anyaga: 600D poliészter. 385×300×80 mm Embl. méret: 200×150 mm; max embl. szín: 6.

“Amazon” irattáska

-10

“On-Music” válltáska

“Pont” irattáska

“Jasmine” válltáska

a?

a? -00

-10

-77

-06

-77

-06

-10

-07 -05

-10

-06

-01

-06

-10

-06

AP61846

AP731838

263 Ft

2 288 Ft

Állítható vállpántos, tépőzáras, non-woven válltáska. 360×300 mm Embl. méret: 120×60 mm; max embl. szín: 8.

Cipzáras laptoptartó táska, műanyag fogóval és cipzározható első zsebbel. 350×280×55 mm Embl. méret: 200×150 mm; max embl. szín: 6.

“On Time” irattáska

-05

-05

-05

-03

-06

0 -03

-00

AP791027

AP731512

AP761086

1 372 Ft

784 Ft

316 Ft

Soft shell anyagú, cipzáras laptop tok. 280×220×25 mm Embl. méret: 160×80 mm; max embl. szín: 8.

600D poliészter irattáska cipzáras zsebekkel. 370×310×55 mm Embl. méret: 160×120 mm; max embl. szín: 8.

a0

?

Non woven anyagból készült oldaltáska, hosszú füllel, 75g/m2. 300×380×83 mm Embl. méret: 200×200 mm; max embl. szín: 4.

“Robin” laptop tok

194

“Campus” irattáska

“Tempo” laptop táska

a? -05

“Cross” válltáska

-

195


-03 -06

AP761080

-10

“Piluto” oldaltáska -81

966 Ft Műanyag csatos oldaltáska, 2 db cipzáras rekesszel, karabineres vállpánttal. Anyaga: 600D poliészter. 140×185×75 mm Embl. méret: 120×100 mm; max embl. szín: 6.

-06

-06

? -03 -10

AP731217

AP761609

339 Ft

372 Ft

Nyakba akasztható tok belül 2 zsebbel, csattal zárható, elől cipzáras zsebbel; anyaga: 600D poliészter 125×160 mm Embl. méret: 60×60 mm; max embl. szín: 8.

600D poliészter tok tépőzáras mobiltartó zsebbel, cipzáras irattartó rekesszel, kulcskarikával. 93×140×25 mm Embl. méret: 40×40 mm; max embl. szín: 8.

“Watson” multifunkciós tok

? -10

-02

-00

-06

-05

-02

-06

-03

-95

-00

-05

AP731431

“Zipper” válltáska

596 Ft Állítható, karabinerrel rögzített vállpántos, több rekeszes táska. Anyaga: 600D poliészter. 110×160×90 mm Embl. méret: 120×80 mm; max embl. szín: 8.

a?

-05

-07

-10

“Start” multifunkciós tok

?

-05

-10

-03 -03

AP731214

“Karan” táska

739 Ft Poliészter válltáska állítható vállpánttal, 2 cipzáras zsebbel. 100×155×80mm Embl. méret: 20×20 mm; max embl. szín: 4.

? -10

-95

-05

AP731430

-06

“Criss” válltáska

473 Ft Állítható, karabinerrel rögzített vállpántos, több rekeszes táska. Anyaga: 600D poliészter. 100×110×80 mm Embl. méret: 120×80 mm; max embl. szín: 8.

-05

?

196

197


-71

-10

-05_01

-05

AP761069 -03

-10

-05

-01

-06

-01

-03

-06A

-05

-10

-06

-07

-03

-05

-10

-06

-03

-05

“Discovery” hátizsák

-01

1 436 Ft

-06

-00

-03_01

Cipzáras hátizsák, elülső cipzáras zsebbel, merevített háttal. Anyaga: 600D poliészter. 280×380×120 mm Embl. méret: 180×120 mm; max embl. szín: 6.

-03

? -06

-06_01

-06V

AP731218

AP806607

AP731824

AP731461

AP731819

AP731898

AP808644

560 Ft

339 Ft

406 Ft

630 Ft

1 646 Ft

823 Ft

1 926 Ft

Zsinórral összehúzható hátizsák, 100% pamut. 380×410 mm Embl. méret: 150×70 mm; max embl. szín: 6.

Vállzsák 2 db zsinóros vállpánttal, ami egyben az összehúzója is. Anyaga: 190T poliészter. 350×410 mm Embl. méret: 200×250 mm; max embl. szín: 8.

Összehúzható zsák, ezüst színű betéttel és fehér díszcsíkkal. Anyaga: 190T poliészter. 280×370×90 mm Embl. méret: 150×100 mm; max embl. szín: 6.

Hátizsák, elől extra cipzáras zsebbel, fülhallgató kivezető nyílással. Anyaga: 210T poliészter. 350×430 mm Embl. méret: 220×100 mm; max embl. szín: 8.

Oldalzsebébe becipzárazható hátizsák, cipzáras zsebekkel és hálós oldalzsebbel. Anyaga: 210T poliészter. 300×400×130 mm Embl. méret: 120×80 mm; max embl. szín: 6.

Gyerek hátizsák, elől extra cipzáras zsebbel. Anyaga: 600D poliészter. 220×265×80 mm Embl. méret: 120×60 mm; max embl. szín: 8.

Két rekeszes, cipzáras hátizsák, merevített háttal. Anyaga: 600D poliészter. 315×435×180 mm Embl. méret: 100×200 mm; max embl. szín: 8.

0

?

0

a?

?

“Bass” hátizsák

“Jock” vállzsák

+

“Dual” táska

+

“Cobra” hátizsák

“Duna” összehajtható hátizsák

“Kiddy” hátizsák

“K2” hátitzsák

-05

-10

-05

AP731517

“Cue” összehajtható hátizsák -06 -03

686 Ft

-07 -07

-10

-02

-06

Önmagába hajtogatható, nejlon hátizsák cipzáras zsebekkel. 350×340 mm Embl. méret: 160×140 mm; max embl. szín: 8.

a?

-06

-02

AP731894

-06

“Samoa” összehajtható hátizsák

470 Ft -05

Önmagába visszacsomagolható bevásárlótáska, állítható vállpánttal. 420×350 mm Embl. méret: 50×50 mm; max embl. szín: 8.

-03

-10 -05

a0 -03

198

199


-10 -09

AP731215

AP61861

504 Ft

2 696 Ft

Övtáska 4 cipzáras rekesszel. Anyaga: poliészter 420D. 305×95×35 mm Embl. méret: 60×30 mm; max embl. szín: 8.

Állítható pántos hátizsák, több cipzározható zsebbel. 26×375 mm Embl. méret: 70×40 mm; max embl. szín: 8.

0

a?

“Crown” övtáska

Hátizsák palacktartóval

-05

-10

-06

AP817003-05

AP805810

AP731635

1 576 Ft

1 680 Ft

6 650 Ft

600D poliészter hátizsák 2 rekesszel és egy első zsebbel. 470×350×170 mm Embl. méret: 80×80 mm; max embl. szín: 4.

Hátizsák 2 db cipzáras zsebbel. Anyag: 600D poliészter. 300×450×160 mm Embl. méret: 120×50 mm; max embl. szín: 4.

Párnázott hátrésszel és vállpántokkal ellátott hátizsák. Cipzáras első és oldalsó zsebekkel, párnázott laptop tartóval. 1680D poliészter. 350×490×130 mm Embl. méret: 80×80 mm; max embl. szín: 6.

“Promo” hátizsák

“Le Mans” hátizsák

“Deluxe” hátizsák

?M

? -77

?

-10

-00

-06

-10

-03 -10

-05

-02

-06

-05

-06

-05

-02

-02

-06

AP63165

AP731385

AP761103

AP731505

AP731384

829 Ft

137 Ft

154 Ft

168 Ft

112 Ft

Hátizsák állítható vállpánttal első cipzáras zsebbel. 400×290×140 mm Embl. méret: 120×60 mm; max embl. szín: 8.

Nyakba akasztható mobiltartótok, cipzárral. Anyaga: poliészter 600D. 105×135mm Embl. méret: 80×100 mm; max embl. szín: 8.

Bársony, nyakba akasztható, zsinórral összehúzható mobiltok. 75×130 mm Embl. méret: 60×90 mm; max embl. szín: 8.

Kör alakú, nylon pénztárca kulcskarikával. ø80×20 mm Embl. méret: ø70 mm; max embl. szín: 8.

Nyakba akasztható mobiltartótok. Anyaga: poliészter 600D. 75×110mm Embl. méret: 60×80 mm; max embl. szín: 8.

0

0

“Hop-Off” hátizsák

-03

-10

-05

-06

?

“Lot” mobiltartó cipzárral

“Mirka” mobiltartó tok

“Tazo” pénztárca

0

“Ozores” mobiltartó

0 -07

AP731220

“Pandora” hátizsák

-05

-06

-03

1 086 Ft Poliészter hátizsák állítható vállpántokkal, 1 nagy cipzáras rekesszel. Anyaga: 600D poliészter. 265×380×140 mm Embl. méret: 70×60 mm; max embl. szín: 4.

? 200

201


AP761097

AP761359

“Film” pénztárca

“Tifon” pénztárca

258 Ft

249 Ft

Tépőzáras pénztárca, sok belső rekesszel. Anyaga: 300D poliészter. 77×126×10 mm Embl. méret: 70×50 mm; max embl. szín: 8.

Pénztárca két cipzáras rekesszel és kulcskarikával. Anyaga: PVC/poliészter 120×10×85 mm Embl. méret: 50×70 mm; max embl. szín: 8.

0

-02

-03 -05

-05

0 -06

-05

AP791252

-08

-10

“Armstrong” karpánt tok -06

-10

-05 -06

613 Ft 600D poliészter anyagú karpánt, MP3 lejátszó vagy mobiltelefon tokkal. 80×120×20 mm Embl. méret: 30×30 mm; max embl. szín: 8.

AP791237

AP761093

280 Ft

162 Ft

Mikroszálas anyagú csuklópánt, zipzáras zsebbel. 100×90 mm Embl. méret: 70×30 mm; max embl. szín: 8.

Cipzáras pénztárca kulcskarikával. Anyaga: 600D poliészter. 110×89×4 mm Embl. méret: 80×50 mm; max embl. szín: 6.

a0

0

“Oakley” csuklópánt -10

-06

a0

“Progress” kulcstartós pénztárca

-01

-06

-10

-03

AP845001

AP731908

AP731387

210 Ft

157 Ft

193 Ft

420D poliészterből készült tépőzáras pénztárca két rekesszel. 125×95×15 mm Embl. méret: 70×50 mm; max embl. szín: 4.

Áttetsző, PVC pénztárca kulcstartóval. 115×80 mm Embl. méret: 70×30 mm; max embl. szín: 2.

Merevítős, egy rekeszes erszény. Anyaga: PVC, poliészter 600D. 95×85×10 mm Embl. méret: 80×50 mm; max embl. szín: 8.

Pénztárca

“Brispol” pénztárca

“Click-clack” erszény

as

?

a0

-10

-06

-05

-77

-05

-01 -02

202

-06

-02 -03

203


AP761233

AP761102

“Misu” mobiltartó tok

-10

“Nila” mobiltartó

AP731497

AP761065

1 014 Ft

1 344 Ft

210D nylon keresztpántos táska, cipzáras zsebekkel. 370×410×155 mm Embl. méret: 60×60 mm; max embl. szín: 8.

Egyvállas, cipzáras hátizsák, elején cipzáras zsebbel. Vállpántján tépőzáras mobiltartóval. Anyaga: 600D poliészter. 320×440×120 mm Embl. méret: 100×60 mm; max embl. szín: 8.

“Southpack” válltáska

333 Ft

269 Ft

Nyakba akasztható vagy övre rögzíthető, tépőzáras mobiltok. Anyaga: 300D poliészter. 60×106×32 mm Embl. méret: 30×20 mm; max embl. szín: 4.

Övre rögzíthető, tépőzáras mobiltok. Anyaga: 300D poliészter. 55×118×25 mm Embl. méret: 80×20 mm; max embl. szín: 6.

0

0

?

-03

-05

“Kenedy” válltáska

?

-03

-10 -00

-05

-06 -06

-02

-03

-05

AP808642-82

AP731825

AP731223

AP731444

AP731221

1 394 Ft

633 Ft

1 179 Ft

1 607 Ft

2 083 Ft

Tengerészzsák, az elején cipzáras zsebbel, állítható vállpánttal. Anyaga: 300D poliészter. ø305×495 mm Embl. méret: 100×100 mm; max embl. szín: 8.

Tengerészzsák cipzáras zsebbel, önmagába hajtogatható. Anyaga: 210T poliészter. ø290×430 mm Embl. méret: 200×120 mm; max embl. szín: 6.

Egyszerű, vállra akasztható tengerészzsák. Anyaga: 100% pamut, 175g. ø250×435 mm Embl. méret: 150×120 mm; max embl. szín: 8.

Középen összehúzható zsák vállpánttal. Anyaga: 600D poliészter. ø330×570 mm Embl. méret: 200×120 mm; max embl. szín: 8.

0

?

?

Párnázott hátrésszel és vállrésszel ellátott állítható válltáska, műanyag csattal, cipzáras zsebekkel és fülhallgató kivezető nyílással. Anyaga: 600D poliészter. 335×415×140 mm Embl. méret: 60×60 mm; max embl. szín: 8.

“Safari” tengerészzsák

?

“Explorer” táska

“Rover” tengerész zsák

“Giant” tengerészzsák

-05

“e-Music” hátizsák

a?

-10

-06 -10 -00

-02

-10

-06 -05 -06

-06A

-06

-03

-06

-07

AP63150

“Long Run” mobiltartó -10

-05

-10

-01

-05

-03

-10

-05

207 Ft Karra rögzíthető, tépőzáras mobiltelefon tartó. 140×105 mm Embl. méret: 15×40 mm; max embl. szín: 8.

? 204

-03

205


-03

-07

-06

-05

-02

-01

-05

-10

-07

-05

AP761351

AP761787

AP761350

AP731637

AP731636

AP791150

1 168 Ft

1 336 Ft

1 207 Ft

1 344 Ft

969 Ft

1 831 Ft

4 paneles, kinyitva négyzet alakú, nem automata esernyő, műanyag fogóval. 170T nejlon. ø1050 mm Embl. méret: 220×80 mm; max embl. szín: 6.

Kívül ezüst, belül színes, 8 paneles, automata esernyő, műanyag fogóval. 170T nejlon. ø1020 mm Embl. méret: 200×60 mm; max embl. szín: 8.

8 paneles, nem automata esernyő hordtáskával. ø 980 mm Embl. méret: 180×60 mm; max embl. szín: 8.

?

8 paneles, automata esernyő. Az esernyő színével megegyező tokban. 170T poliészter. ø950 mm Embl. méret: 120×60 mm; max embl. szín: 6.

Nem automata esernyő, az esernyő színével megegyező tokban. 170T poliészter. ø980 mm Embl. méret: 120×80 mm; max embl. szín: 6.

?

8 paneles, kívül színes, belül ezüst színű, összecsukható, nem automata esernyő, fém fogóval. 170T poliészter. ø950 mm Embl. méret: 220×80 mm; max embl. szín: 6.

?

?

“Square” esernyő

“Cardin” esernyő

“Susan” esernyő

“Sambora” esernyő

“Mint” esernyő

“Molin” esernyő

a?

?

-07

-07

-10

-06

-06

-06

-10

-10

-05

-05

-03

-03

-03

-03

-06

-06 -03 -02

-10

-06

AP731638

AP731639

“Bitem” sál és esernyő szett

2 610 Ft Polár sál és nem automata esernyő, fekete kartondobozban. 180g/m² polár szövet; 170T poliészter; esernyő ø950 mm. 268×187×50 mm Embl. méret: 120×60 mm; max embl. szín: 6.

? 206

-05

-10 -03

-05

-06

-07

“Transparel” esernyő

1 949 Ft 8 paneles, automata esernyő. Az esernyő egyik panelja átlátszó, PVC anyagból készül. ø1020 mm

-05

{

207


-06

AP791153

“Ritter” esernyő

-10

2 358 Ft Nem automata esernyő hordtáskával. ø 970 mm Embl. méret: 180×60 mm; max embl. szín: 8.

a?

-06

-02

-05

-06

-07

-05

-10

-10

AP63022

AP63021

AP800724

AP800706

Összecsukható fanyelű esernyő

AP791151

“Faldo” esernyő

1 585 Ft

1 324 Ft

1 156 Ft

1 400 Ft

1 179 Ft

Esernyő (nem automata) szett halászsapkával. ø900 mm Embl. méret: 150×80 mm; max embl. szín: 8.

5 paneles, nem automata esernyő vászon patentos tokban. ø887mm Embl. méret: 150×80 mm; max embl. szín: 8.

?

?

8 paneles, nem automata esernyő, színével megegyező hajlított fogóval. Anyaga: 170T poliészter. ø 1050 mm Embl. méret: 150×70 mm; max embl. szín: 8.

Automata, 8 paneles, teleszkópos esernyő, fa nyéllel és tokkal. Anyaga: 170T poliészter. ø1060 mm Embl. méret: 200×100 mm; max embl. szín: 4.

8 paneles, nem automata esernyő, Ergonomikus fogantyúval. ø 1050 mm Embl. méret: 180×60 mm; max embl. szín: 8.

?G

a?

“Fisherman” esernyő szett

“Always” esernyő

a? -01

-06

-10

“Monsun” esernyő

-05 -03

-05

-05

-10 -06

AP731640

AP791148

3 396 Ft

2 551 Ft

2 416 Ft

Mikroszálas poliészter halászsapka és mini esernyő, cipzáras 190T poliészter tokban. 190×75×60 mm Embl. méret: 120×60 mm; max embl. szín: 6.

8 paneles, automata esernyő. ø 980 mm Embl. méret: 180×60 mm; max embl. szín: 8.

Mini esernyő válltáskával. 200×240×100 mm Embl. méret: 180×60 mm; max embl. szín: 8.

a?

a?

“Ranik” esernyő és sapka szett

“Elmer” esernyő

? -06

208

-05

AP791152

“Breno” esernyő -07

-10

-10

209


AP800716-10

AP800723

2 556 Ft

-08

-06A

-80

AP800708

AP800713

1 991 Ft

2 766 Ft

1 960 Ft

André Philippe, 8 paneles, teleszkópos esernyő, mindkét irányban automata, márkajelzéssel ellátott tokban, karpánttal. Anyaga: 190T poliészter. ø995 mm Embl. méret: 150×50 mm; max embl. szín: 4.

16 paneles, automata esernyő fa nyéllel és markolattal, fém vázzal; anyaga: 170T poliészter. ø1080×915 mm Embl. méret: 150×70 mm; max embl. szín: 8.

André Philippe 16 paneles esernyő, nem automata, pasztellszínű csíkkal, tépőzáras, márkajelzéssel ellátott pánttal és tokkal. Anyaga: 190T pongee. ø1100×880 mm Embl. méret: 100×50 mm; max embl. szín: 4.

André Philippe 8 paneles esernyő, automata, puha tapintású műanyaggal bevont fém fogóval, tokkal. Anyaga: 190T pongee. ø1060×850 mm Embl. méret: 200×100 mm; max embl. szín: 4.

?

a?

?G

?

“Palais” esernyő

“Birminghem” esernyő

©

“Monaco” esernyő

©

“Nuages” esernyő

©

-10 -10 -10

-21

-06

-77

-10

AP800701

AP800719

AP61276-10

AP62510-00

1 086 Ft

1 086 Ft

1 296 Ft

1 576 Ft

Nem automata, 8 paneles esernyő, hajlított nyéllel. Anyaga:170T poliészter. ø1030×890 mm Embl. méret: 200×100 mm; max embl. szín: 4.

Automata, 8 paneles esernyő, az ernyővel azonos színű műanyag fogantyúval, tépőzáras pánttal. Anyaga: 170T poliészter. ø1060×840 mm Embl. méret: 250×100 mm; max embl. szín: 4.

8 paneles, automata esernyő, fa fogantyúval. ø950×850 mm Embl. méret: 150×70 mm; max embl. szín: 8.

8 paneles automata esernyő, műanyag fogantyúval. Guriatti márkatermék. ø1200×850 mm Embl. méret: 60×7 mm; max embl. szín: 2.

Fanyelű esernyő

Esernyő

?G -12

-08

-07

?

-74

Esernyő

?

“Bicolour” esernyő

g P

-07

-06

210

211


-10

AP791185

“Khum” szivargyújtós USB töltő

935 Ft Szivargyújtót átalakító USB-s csatlakozó - telefontöltőhöz, MP3/4 lejátszókhoz, USB memóriáshoz stb.; 1mA. 60 mm Embl. méret: 25×10 mm; max embl. szín: 2.

-01

AP791227

aP

“Stroke” elemlámpa

2 358 Ft Multifunkciós elemlámpa elakadás esetére: esőálló, 2 fázisú világítással, kalapácsfejjel és mágnessel, mellyel az autón rögzíthető; 2 db AA/R06 elemmel szállítjuk. 190 mm Embl. méret: 40×10 mm; max embl. szín: 2.

aP

AP791142-02

AP843003-02

AP826001-02

AP731451

AP842003-02

AP731797

6 930 Ft

526 Ft

736 Ft

666 Ft

403 Ft

896 Ft

Kifordítható, polár bélésű jólláthatósági mellény. M-XXL Embl. méret: 120×80 mm; max embl. szín: 8.

100% pamut vászon, baseball sapka fényvisszaverő paszpolcsíkkal, bősége gumizsinórral szabályozható. Embl. méret: 100×50 mm; max embl. szín: 4.

A mellény megfelel az európai EN471-es norma magasfokú láthatóságra tervezett biztonsági előírásának. Kategóriája 2/1-es. XS Embl. méret: 250×160 mm; max embl. szín: 4.

12-13 éves gyermekek részére poliészter jólláthatósági mellény. Embl. méret: 80×40 mm; max embl. szín: 2.

Jólláthatósági hátizsák 2 db fényvisszaverő csíkkal. A hátizsák tépőzárral záródik. 300×400 mm Embl. méret: 250×200 mm; max embl. szín: 6.

Poliészter anyagból készült, oldalán gumival összekötött fényvisszaverős mellény gyerekeknek. 12-13 éves korig. Embl. méret: 200×120 mm; max embl. szín: 6.

+

+

“Aston” jólláthatósági mellény

a0

Baseball sapka fényvisszaverő paszpollal

0M

Jólláthatósági mellény, gyerek

+

“Elefánt” gyermek jólláthatósági mellény

-

Jólláthatósági hátizsák

“Eli” jólláthatósági mellény gyerekeknek

-05

-02

-06

AP826000-02

Jólláthatósági mellény

823 Ft A mellény megfelel az európai EN471-es norma magasfokú láthatóságra tervezett biztonsági előírásának. Kategóriája 2/1-es. M, XL, XXXL Embl. méret: 200×200 mm; max embl. szín: 4.

+ 212

213


AP731259

AP811404

AP810314

104 Ft

1 996 Ft

185 Ft

Hajlításra összepöndörödő pánt. 235×29 mm Embl. méret: 20×200 mm; max embl. szín: 2.

Elakadásjelző háromszög és jólláthatósági mellény cipzáras poliészter tokban és műanyag dobozban. 450×45×35 mm Embl. méret: 40×100 mm; max embl. szín: 8.

Csipesszel rögzíthető macskaszem, elemmel. ø45 mm Embl. méret: ø25 mm; max embl. szín: 2.

“Reflective” jólláthatósági pánt

“Safety car” szett

+ -02

“Red-light” villogó lámpa

P

?

-06

-05

-10

-01 -06

-01

AP811401

AP63203

AP844007

112 Ft

294 Ft

81 Ft

Kulcstartó, mini jólláthatósági mellénnyel. 45×56 mm Embl. méret: 20×20 mm; max embl. szín: 2.

Ülésre akasztható, tépőzárral állítható pántos táska, műanyag csattal. 241×228×102 mm Embl. méret: 70×30 mm; max embl. szín: 8.

Fényvisszaverős, maci alakú kulcstartó. 50×70 mm Embl. méret: 20×10 mm; max embl. szín: 2.

Mini jólláthatósági mellény

P AP809306-02

AP731491

134 Ft

456 Ft

Érintésre összepöndörödő fényvisszaverő karpánt. 320×30 mm Embl. méret: 200×20 mm; max embl. szín: 2.

Fényvisszaverő anyaggal bevont nyakpánt, fém karabinerrel és műanyag csattal. 20×550 mm Embl. méret: 12×80 mm; max embl. szín: 8.

Fényvisszaverő pánt

+

“Vista” jólláthatósági passztartó

0

“Driver” autós táska

?

“Safe-Bear” kulcstartó

P

AP811403

“Smiley” kulcstartó

120 Ft Jólláthatósági anyagból készült, smiley fej alakú táskára, kabátra szerelhető dísz. ø70 mm Embl. méret: 20×15 mm; max embl. szín: 2.

P AP811400

Jólláthatósági matrica, smiley

59 Ft Öntapadós, fényvisszaverő matrica. ø70 mm Embl. méret: 30×15 mm; max embl. szín: 2.

P AP844023

AP811402

185 Ft

39 Ft

Alumínium/műanyag keréknyomás mérő kulcstartóval. 85 mm Embl. méret: 40×6 mm; max embl. szín: 2.

Öntapadós, fényvisszaverő matrica. 67×55 mm Embl. méret: 20×20 mm; max embl. szín: 2.

P

P

“Corsa” keréknyomás mérő

-06

214

-21

-10

®

Jólláthatósági matrica, kéz

215


AP761173

AP731042

AP731705

AP810309

496 Ft

893 Ft

5 102 Ft

274 Ft

Alufóliával kasírozott napellenző szélvédőre, tapadókoronggal rögzíthető, 55g. Vastagsága: 1,8 mm. 1300×600 mm Embl. méret: 400×200 mm; max embl. szín: 2.

Összehajtható autós napellenző, tokkal. Anyaga: 190T poliészter. ø255 mm, 250×605 mm Embl. méret: 250×250 mm; max embl. szín: 8.

Alkoholszint mérő digitális szonda. 2 db AAA/R03 elemmel működik. Elem nélkül szállítjuk. 40×100×17 mm Embl. méret: 20×50 mm.

Műanyag mini lámpa csipesszel, 2 db gombelemmel szállítjuk. 30×30×50 mm Embl. méret: 15×5 mm; max embl. szín: 2.

-

a?

as

s

Alufóliával kasírozott napellenző szélvédőre

-06

“Sunny” napellenző

“Sensis” szonda

Csipeszes mini lámpa

-05

-10 -06

AP851000 Kerék óra

-82

1 156 Ft Kerék alakú analóg asztali óra műanyag tartón, elem nélkül szállítjuk. 100×120×55 mm Embl. méret: 30×20 mm; max embl. szín: 2.

-05

AP761172

“Jumbo” alufóliával kasírozott napellenző

591 Ft Alufóliával kasírozott napellenző szélvédőre, tapadókoronggal rögzíthető. 1300×700 mm Embl. méret: 400×200 mm; max embl. szín: 2.

-

AP761170

Alufóliával kasírozott kormánytakaró

227 Ft Alufóliával kasírozott napellenző, amely a kormánykerékre húzható. ø430 mm Embl. méret: ø250 mm; max embl. szín: 2.

-

AP761171

AP809001

375 Ft

2 066 Ft

Autó oldalsó ablakára való napellenzők, tapadókoronggal rögzíthetőek, 2 db. 440×370 mm Embl. méret: 120×120 mm; max embl. szín: 8.

Autóülés fejtámlájára csíptethető fém fogas, emblémázható felülettel. 460×175×140 mm Embl. méret: 30×20 mm.

Napellenző oldalablakra, 2 db-os

0

s

Autós fogas

G

AP807913

Thermo pohár, melegíthető

1 540 Ft Fém bögre műanyag füllel és tetővel, dobozban, amely szivargyújtóról melegíthető, 4,2 dl. 125×140×90 mm Embl. méret: 35×50 mm.

G 216

217


-06 -06

AP761632

“Trailer” kulcstartó

526 Ft Kamion formájú, fém kulcstartó. 75×29×3 mm Embl. méret: 30×10 mm.

-10

G

-01

-05

-06

AP791131

AP844019

AP806316

AP844004

AP810315

468 Ft

64 Ft

386 Ft

112 Ft

176 Ft

Bukósisak formájú kulcstartó. 33×26×26 mm Embl. méret: 10×10 mm; max embl. szín: 1.

Mini jégkaparó kulcskarikával. 55×30×55 mm Embl. méret: 25×20 mm; max embl. szín: 4.

Kamion alakú műanyag 1 m-es mérőszalag, kulcskarikával. 55×40×10 mm Embl. méret: 40×30 mm; max embl. szín: 4.

Kerék alakú fém kulcstartó 1 m hosszú mérőszalaggal. ø40 mm Embl. méret: ø25 mm; max embl. szín: 2.

aP

P

Autó alakú fém kulcstartó, amely merev fém pánttal záródik. Fekete kartondobozban. 50×50×5 mm Embl. méret: 20×10 mm.

“Truk” kulcstartó

Jégkaparó kulcstartóval

“Car” kulcstartó

-03

®

AP810331

G

®

s

“Tri-scap” jégkaparó

90 Ft Jégkaparó gumis páralehúzóval. 155×100×15 mm Embl. méret: 50×20 mm; max embl. szín: 2.

® P

“Wheel” kulcstartó mérőszalaggal

AP800342

-05

Jégkaparó

Kamion kulcstartó mérőszalaggal

53 Ft Háromszög alakú műanyag jégkaparó. 115×115×109 mm Embl. méret: 30×30 mm; max embl. szín: 4.

-06

P

® P

-01

-01

-06

AP717009

“Snow” jégkaparó

146 Ft Jégkaparó gumis páralehúzóval. 85×55 mm Embl. méret: 70×45 mm; max embl. szín: 4.

-05

218

aP

219


AP731540

AP731538

344 Ft

535 Ft

Csont alakú, műanyag tartó, 15 db kutyapiszok gyűjtő zacskóval, övre csíptethető karabinerrel. 85×43×43 mm Embl. méret: 50×20 mm; max embl. szín: 2.

Hordozható, összecsukható kutya tál. ø165×100 mm Embl. méret: 120×80 mm; max embl. szín: 8.

“Park” zacskó tartó

“Flux” kutya tál

0

P -05

-01

-06 -05 -05

-06

-06

AP731481

“Roco” nyakörv

339 Ft Poliészter nyakörv kendővel és műanyag csattal. 200×140 mm Embl. méret: 120×60 mm; max embl. szín: 8.

-06

0 -10

AP731480

AP731417

AP731539

440 Ft

207 Ft

440 Ft

Pamut és poliészter anyagból készült kutya frizbi. ø200 mm Embl. méret: 150×80 mm; max embl. szín: 8.

Teniszlabdához hasonló, kutyáknak kifejlesztett játéklabda. ø64 mm

Műanyag, automata póráz, fém karabinerrel. 115×75×20 mm Embl. méret: 50×20 mm; max embl. szín: 2.

“Flybit” frizbi

-05

“Niki” kutyalabda

“Laika” póráz

{

0 -06

-05

s

-10

-06

AP731482

“Muttley” jólláthatósági nyakörv

-01

-06

325 Ft -03

220

-05

Jólláthatósági anyaggal bevont, poliészter nyakörv műanyag csattal. 500×18 mm

-05

{ 221


AP53153A

“Put it-1” kirakó 12 db-os tálcás puzzle 4 szín colorral nyomva. Darabonként fóliázva ( 1,5 mm-es könyvkötő lemez + 150 gr műnyomó kasíranyag). Minimális rendelési mennyiség: 1000 db. 150×100 mm

a3 1000 db

5000 db

136 Ft / db

120 Ft / db

AP53153B

AP53153C

77 db-os tálcás puzzle 308 x 210 mm

63 db-os nem tálcás puzzle 180 x 130 cm

a3

a3

“Put it-2” kirakó

“Put it-3” kirakó

1000 db

5000 db

1000 db

5000 db

280 Ft / db

244 Ft / db

216 Ft / db

174 Ft / db

egybe írni

EGYEDI KIRAKÓS, REKLÁM KOCKA, TÁRSAS JÁTÉKOK CERUZÁK ÉS ZSÍRKRÉTÁK, GYEREK JÁTÉKOK KÁRTYA ÉS KOCKA JÁTÉKOK FÜSTÖLŐK ÉS MÉCSESEK, KÉPKERETEK, VÁZÁK EGYEDI ZENEI CD KÁVÉ ÉS TEA SZETTEK, BÖGRÉK TÁLALÓK, KONYHAI ESZKÖZÖK KONYHAI TEXTÍLIÁK, BEVÁSÁRLÓTÁSKÁK BOROS SZETTEK, DUGÓHÚZÓK ÖNGYÚJTÓK ÉS KOKTÉLOS KELLÉKEK FÉM ÉS MŰANYAG KULCSTARTÓK SZERSZÁMOK, BICSKÁK MÉRŐSZALAGOK ÉS ELEMLÁMPÁK

AP5547

“Be myself” reklám kocka Áthajtogatással 12 négyzet alakú, vagy 6 négyzet és 3 téglalap (dupla négyzet) alakú reklámfelület rakható ki belőle. 12 hónapos naptárnak is kiváló. 4 szín color nyomtatással, fényes fóliázott kivitelben készül, csomagolás egyenként celofánba. Az ár készen kapott grafika esetén értendő! 66×66×66 mm

a3 200 db

500 db

1305 Ft / db 957 Ft / db

1000 db 885 Ft / db


AP800345

“Genius” ügyességi játék

1 996 Ft 3 darab fa ügyességi játék, fa dobozban. 78×240 mm Embl. méret: 150×30 mm.

G AP761887

“Curl” jo-jo, fa

176 Ft Színesre festett fából készült jo-jo, fekete zsinórral. ø35 mm Embl. méret: ø20 mm; max embl. szín: 2.

P AP800368

“Neoton” jojó

-02

126 Ft -06

-05

Fa jojó fehér zsinórral. 53×53×28 mm Embl. méret: ø30 mm; max embl. szín: 2.

aGP

-02

-05

-06

AP809347

-05

“Célállomás” kulcstartó

126 Ft Átlátszó, műanyag kulcstartó útvesztő játékkal. ø60 mm Embl. méret: ø50 mm; max embl. szín: 2.

-06

aP

AP61940

AP800369

AP800367

AP731418

AP761889

1 355 Ft

344 Ft

406 Ft

613 Ft

123 Ft

Fából készült betűnyomda kockák, 4 különböző színű tintával műanyag dobozban. 145×162 mm Embl. méret: 30×30 mm; max embl. szín: 4.

Fa kirakó játék, mely kockát alkot; natúr színű pamut tasakban szállítjuk. Zacskó mérete: 96×175 mm. 44×41×41 mm Embl. méret: 60×60 mm; max embl. szín: 8.

Fa útvesztő játék plexi ablakkal. 90×90×24 mm Embl. méret: 50×10 mm.

Pumpálós műanyag vízipisztoly. ø53×200×53 mm Embl. méret: 60×12 mm; max embl. szín: 2.

EVA anyagból készült, 3 dimenziós kirakós játék. 127×40×150 mm

Betűnyomda

? 224

“Leon” kirakó játék

a0

“Labirintus” útvesztő játék

aG

“Shot” vízipisztoly

s

“Baron” repülő

{

225


-05

-06

-10

-03

-09

AP898001

-00

3D színező készlet, krokodil

694 Ft Kívül polietilén, belül poliészter kifesthető játék 4 db színes filctollal. 120×80×10 mm Embl. méret: 8×45 mm; max embl. szín: 2.

AP761405

AP731411

AP813004b

AP761095

AP898000

666 Ft

386 Ft

560 Ft

218 Ft

694 Ft

Plüss játék mackó, színes, rövid ujjú pólóban. 105×110×90 mm

Plüss maci emblémázható pólóval, poliészterből. 65×75×40 mm Embl. méret: 30×15 mm; max embl. szín: 8.

Kulcstartós plüss figura, beépített rádióval. A gombok, a kezébe vannak beépítve. Fülhallgatóval és elemmel szállítjuk. 170 mm

Tépőzáras pánttal csuklóra rögzíthető, cipzáras pénztárca. Anyaga: 170T poliészter. 270×60 mm Embl. méret: 80×40 mm; max embl. szín: 6.

Kívül polietilén, belül poliészter kifesthető játék 4 db színes filctollal. 120×85×35 mm Embl. méret: 8×45 mm; max embl. szín: 2.

?

s

Plüss mackó -01

{

226

s

-05

-06

“Teddy” kulcstartó macival

0

“Bear” rádió

{

“Guarda” csuklótáska

3D színező készlet, hal

AP898002

3D színező készlet, pillangó

596 Ft Kívül polietilén, belül poliészter kifesthető játék 4 db színes filctollal. 160×70×50 mm Embl. méret: 8×45 mm; max embl. szín: 2.

s

227


AP731442

AP810311

132 Ft

280 Ft

Fa gyerekjáték. 30×67 mm

Műanyag rumbatök (az ár egy db-ra értendő). 170×63 mm Embl. méret: 50×30 mm; max embl. szín: 2.

“Giro” búgócsiga

Rumbatök

a{ -00

P -01

-05

-01

AP5546

-06

Egyedi társasjáték

egyedi ár A doboz alja és teteje ill. a játékfelület is egyedi 4 szín color grafikával rendelhető. Magyar nyelvű játékszabállyal szállítjuk. Minimális rendelési mennyiség: 1000 db.

a3

-07

-05 -03

AP761223

“Espinete” gyerek esernyő

1 238 Ft 8 paneles, 4 színű, automata gyerek esernyő, műanyag fogóval. ø680 mm Embl. méret: 170×40 mm; max embl. szín: 6.

? -06

-05

-21

-01T

-01

AP761379

AP809336

126 Ft

596 Ft

Átlátszó, műanyag malac alakú persely, fém karabinerrel. 50×35×40 mm Embl. méret: 20×20 mm; max embl. szín: 2.

Műanyag malacpersely. 125×97×92 mm Embl. méret: 30×30 mm; max embl. szín: 2.

P

P

“Peggy” átlátszó malacpersely-kulcstartó

228

“Babe” malacpersely

229


AP731648-05

-06

Fa képkeret, cicás díszítéssel. 6,2×6,2 cm-es fotóhoz.

-02

-05

-02

-01

-06

-01

-02

-05

AP731648

“Hanna” képkeret

204 Ft Fa képkeret, majmos díszítéssel. 6,2×6,2 cm-es fotóhoz. 100×100×2 mm Embl. méret: 50×20 mm; max embl. szín: 2.

-03

-05

-06

Gs AP731648-02

AP761009

AP731937

AP731938

546 Ft

361 Ft

330 Ft

Poliészter, 5 paneles gyerek baseball sapka, a silt szélén bézs csíkkal. Embl. méret: 120×50 mm; max embl. szín: 9.

5 paneles gyerek baseball sapka, tépőzáras pánttal állítható. Anyaga: 100% pamut. Embl. méret: 120×50 mm; max embl. szín: 8.

Gyerek horgászsapka. Anyaga: 100% pamut. Embl. méret: 120×50 mm; max embl. szín: 8.

0M

a0M

Gyerek baseball sapka

AP731648-06 Fa képkeret, krokodilos díszítéssel. 6,2×6,2 cm-es fotóhoz.

AP800341

“Sportkid” gyerek sapka

a0M

-07

“Crocky” fogkefe tartó

456 Ft

AP731523

-06

“Goal” összehajtható futball kapu

Krokodil formájú, fa fogkefe tartó 3 perces homokórával. 75×80×40 mm Embl. méret: 25×15 mm; max embl. szín: 2.

4 528 Ft Kompakt méretűre összecsukható, hordozható futball kapu. 1340×700×800 mm Embl. méret: 120 mm; max embl. szín: 8.

GP

?

-04

AP717006

AP804832

AP761886

132 Ft

1 506 Ft

137 Ft

Műanyag úti fogkefe összecsukható, áttetsző színes tokkal. 99×24×18 mm Embl. méret: 40×10 mm; max embl. szín: 2.

Sudoku, digitális kijelzővel, óra, naptár funkcióval. 1 db gombelemmel szállítjuk. 66×105×12 mm Embl. méret: 30×8 mm; max embl. szín: 4.

Mini, műanyag kirakós játék. Csak emblémázva használható. 75×90 mm Embl. méret: 55×55 mm; max embl. szín: 4.

s

P

“Gleam” fogkefe

aP 230

“Timón” baseball sapka

“Gamestation” sudoku

Mini puzzle

-05

-06

231


AP761870

“Hood” ceruzahegyező jegyzetcsipesszel

252 Ft Fa hegyező rugós, állatos fa jegyzettartó csipesszel. ø35×100mm Embl. méret: 20×20 mm; max embl. szín: 2.

-07

P -26

-05

AP731474

AP761134

AP808510

AP761353

137 Ft

134 Ft

297 Ft

232 Ft

Flexibilis műanyag vonalzó. 30 mm Embl. méret: 25×100 mm; max embl. szín: 2.

30 cm-es átlátszó, műanyag vonalzó, inch mértékegységet is mutatja. 320×38 mm Embl. méret: 70×15 mm; max embl. szín: 2.

6 db színes ceruza, natúr fadobozban, 20 cm-es vonalzóval. 210×25×35 mm Embl. méret: 100×15 mm.

Plüss, zsinórral összehúzható, mobiltelefon tartó tok nyakba akasztó zsinórral. Plüss állatos kulcstartóval. 75×40×115 mm Embl. méret: 50×80 mm; max embl. szín: 8.

“Flexor” vonalzó

“Eding” vonalzó

P

“Dragon” színes ceruza készlet

P

“Linf” plüss mobiltok

aG

0 -06

-06

-02

-02 -06

-05

-01

-05

-03

-05 -02 -02

-05 -05 -07

-05

-06

232

-06

-06

AP731568

AP731425

AP731939

AP731441

AP731443

1 036 Ft

185 Ft

143 Ft

73 Ft

56 Ft

Cipzáras tolltartó, elején napelemes számológéppel. 220×102 mm Embl. méret: 50×50 mm; max embl. szín: 6.

Neszesszerként vagy tolltartóként is használható 600D poliészter, cipzáras tok. 220×110 mm Embl. méret: 110×50 mm; max embl. szín: 8.

Ceruzahegyező és radír egyben. 60×30×21 mm Embl. méret: 25×10 mm; max embl. szín: 2.

Fa, csíptethető könyvjelző, 7cm-es vonalzóval egyben. 35×115×7 mm Embl. méret: 25×60 mm; max embl. szín: 2.

Fa csipesz ajándékra, iratra. 75×14×10 mm Embl. méret: ø12 mm; max embl. szín: 2.

?

0

aP

P

“Calcula” tolltartó

“Stylist” multitok

“Cafey” szett

“Csillag” könyvjelző

“Cerra” csipesz

233


AP809344D AP809344B “ZooM” figurás toll, róka

-07

AP63019

AP812600

AP809345

AP809344

101 Ft

112 Ft

120 Ft

190 Ft

6 db-os színes ceruza szett, fekete henger alakú tartóban. ø27×98 mm Embl. méret: 50×10 mm; max embl. szín: 2.

6 db rövid, színes ceruza, karton henger tokban, színes műanyag kupakkal, a kupak tetején hegyezővel. ø27×102 mm Embl. méret: 15×40 mm; max embl. szín: 2.

Vidám grafit ceruza festett testtel és állatfigurával a végén. Nem kihegyezve szállítjuk. ø8×210 mm Embl. méret: 40×5 mm; max embl. szín: 2.

Vidám golyóstoll festett a testtel és állatfigurával a végén. Kék tollbetéttel szállítjuk. 110 mm Embl. méret: 40×8 mm; max embl. szín: 2.

aP

aP

“Jungle” színes ceruza készlet

-01 -10

“Gallery” ceruza szett

“Farm” ceruza, katicabogár

® ® P

-00 -06A -03

P

-05

AP809344C “ZooM” figurás toll, majom

“ZooM” figurás toll, kakas

AP809344E “ZooM” figurás toll, egér

AP809345-05

-02

-06 AP809344A “ZooM” figurás toll, nyúl

AP761194

AP809345-06 “Farm” ceruza, macska

-02

“Godiva” ceruza

22 Ft Színes bevonatú fa grafit ceruza, radírral a végén. 186 mm Embl. méret: 70×5 mm; max embl. szín: 2.

-05

P AP761186

-06V

“Aladin” ceruza és zsírkréta szett, 17 db-os

274 Ft -02

-03

Ceruza és zsírkréta készlet, ablakos kartondobozban. 78×185×12 mm Embl. méret: 60×15 mm; max embl. szín: 4.

P

AP731331

Golyóstoll plüss állatkával

AP761866

AP731504

AP731500

244 Ft

48 Ft

78 Ft

Színes ceruzákat, vonalzót, hegyezőt és színező füzetet tartalmazó, 12 részes rajz szett. 76×177×14 mm Embl. méret: 30×30 mm; max embl. szín: 2.

Flexibilis ceruza, speciális rugalmas anyagból. ø6×320 mm Embl. méret: 6×60 mm; max embl. szín: 2.

Flexibilis golyóstoll, speciális rugalmas anyagból. ø8×235 mm Embl. méret: 6×40 mm; max embl. szín: 2.

P

P

“Dumbo” színező szett

“Flexi” flexibilis ceruza

P

“Flexiroll” flexibilis golyóstoll

-05

-05

AP809345-02 “Farm” ceruza, béka

274 Ft Műanyag golyóstoll plüss anyaggal bevonva, végén plüss állatkával. 40×170×35 mm

-02

-06

-07

-10

-01

-06

-02

{

234

235


AP791235

AP791258

358 Ft

244 Ft

2 ceruza, golyóstoll, vonalzó, hegyező és radír áttetsző ablakos PVC tokban. 220×118 mm Embl. méret: 100×40 mm; max embl. szín: 8.

6 színes ceruza, 6 zsírkrétával és egy hegyezővel, henger alakú karton tartóban. 100 mm Embl. méret: ø30 mm; max embl. szín: 2.

“Baiku” ceruza készlet

a0

“Pixi” szett

aP

-02

AP808502

AP808503

AP808504

AP808508

62 Ft

126 Ft

70 Ft

56 Ft

6 db-os színes ceruzakészlet, barna, ablakos papírdobozban. 45×90×9 mm Embl. méret: 60×30 mm; max embl. szín: 4.

12 db-os színes ceruzakészlet, barna, ablakos papírdobozban. 90×90×9 mm Embl. méret: 60×60 mm; max embl. szín: 4.

6 db-os fekete testű színes zsírkréta készlet, barna, ablakos papírdobozban. 50×90×9 mm Embl. méret: 30×60 mm; max embl. szín: 4.

6 színű átlátszó műanyag, egymásba illeszthető, darabokból álló, zsírkréta készlet. ø13×145 mm Embl. méret: 10×120 mm; max embl. szín: 2.

P

P

P

P

6 db-os színes ceruza készlet -06

12 db-os színes ceruza készlet

6 db-os zsírkréta készlet

® ® ®

-05

Kréta készlet

AP808509

“Scratch” grafitceruza

AP761882

“Silba” kulcstartó

AP811601 Ajtótámasz, boci

134 Ft

AP811605 “Bee” ceruzatartó

Fából készült síp, a végén cica fej díszítéssel és kulcskarikával. 70×25×10 mm Embl. méret: 10×10 mm; max embl. szín: 2.

Radíros végű, fa grafitceruza színes festéssel. Nem kihegyezve szállítjuk. ø7×190 mm Embl. méret: 60×5 mm; max embl. szín: 2.

®

-01

P

P -02

-21

-05

-05

AP811600

AP811604

AP808505

193 Ft

476 Ft

148 Ft

Festett, fa ajtótámasz, állatfigura fejjel. 100×31×50 mm Embl. méret: 60×20 mm; max embl. szín: 1.

Állatfigurás, fa ceruzatartó, 6 darab színes ceruzával, lábai zsinórból vannak. ø41×95 mm Embl. méret: 20×25 mm; max embl. szín: 2.

12 db-os fekete testű színes zsírkréta készlet, barna, ablakos papírdobozban. 100×90×9 mm Embl. méret: 60×60 mm; max embl. szín: 4.

s

P

Ajtótámasz, béka

s

236

17 Ft

“Big cat” ceruzatartó

12db-os zsírkréta készlet

®

237


-02

-05

-06

AP717010

“Little cow” bögre

1 019 Ft Állat figurás kerámia bögre. Űrtartalma: 2,3 dl.

-05

a{ -02

-06

-07

AP731799

AP761943

“Harpo” ceruza

-01

AP808506

“Miniature” ceruza

Ceruza

45 Ft

20 Ft

20 Ft

Fa grafit ceruza, színesre festve, végén radírral. ø12×195 mm Embl. méret: 60×5 mm; max embl. szín: 2.

Natúr fa, mini grafit ceruza, radírral a végén. ø5×90 mm Embl. méret: 50×5 mm; max embl. szín: 2.

Natúr fa grafit ceruza, radírral a végén. ø7×190 mm Embl. méret: 5×60 mm; max embl. szín: 2.

P

aP -01

-06

®

-10

-07

-05

-02

-06

“Dumbo” bögre

“Colorful” bögre

1 019 Ft

501 Ft

Állat figurás kerámia bögre. Űrtartalma: 2,3 dl.

Kerámia bögre rajzolható bevonattal, 1 db krétával szállítjuk. 350 ml. ø80×96 mm

P

AP717011

AP731914

{

a{

-01

AP61946

Mágneses kifestő szett

409 Ft Mágneses kifestő, 4 db színes filccel. 225×278 mm Embl. méret: 30×30 mm; max embl. szín: 8.

J

-05

AP791085

AP731463

AP731812-01

AP61945

297 Ft

67 Ft

148 Ft

316 Ft

Golyóstoll, ceruza és zsírkréta műanyag tartóval. 55×155×30 mm Embl. méret: 50×7 mm; max embl. szín: 2.

Töltőceruza radírral; 0,7 mm. ø8×130 mm Embl. méret: 70×8 mm; max embl. szín: 2.

Rajzolható kirakós játék 4 db zsírkrétával. 150×110 mm Embl. méret: 120×70 mm; max embl. szín: 2.

Műanyag tojásfestő készlet 4 db különböző színű filccel.

P

+

“Zibo” toll szett

aP 238

“Castle” töltőceruza

“Zeta” kirakó

“Easter” tojásfestő

a{

239


AP828005

AP63055

AP61916

AP61919

3 256 Ft

1 565 Ft

515 Ft

1 397 Ft

Kézzel készített, arany színű fémmel berakott, 3 rekeszes, fa díszdobozban 2 csomag francia kártya és 5 db dobókocka. 182×40×120 mm Embl. méret: 50×20 mm.

6 db fa dobókocka, elegáns fából készült tartóban. 65×65 mm Embl. méret: 70×30 mm.

Fém pitch villa golfozáshoz. 80×25 mm

3 db golf labda és labdatartó, fekete műbőr tokban akasztóval. 170×45 mm Embl. méret: 20×20 mm; max embl. szín: 2.

“Fortuna” játék

® G

Dobókocka készlet

G

“Bogey” pitch villa

{

“Eagle” golf szett

s

AP801911

Sakk- backgammon készlet cipzáras tokban

2 416 Ft Cipzáras, poliészter gyűrűs tokban fém játék táblák, mágneses bábukkal (sakk, backgammon). 180×180×25 mm Embl. méret: 140×60 mm; max embl. szín: 4.

?G

AP791116B

AP61915

AP61920

AP801910

AP791116

12 496 Ft

1 669 Ft

1 716 Ft

591 Ft

Műanyag golf játék gyakorláshoz. 483×280 mm

Műanyag golf lyuk gyakorláshoz. 263×161 mm Embl. méret: 40×20 mm; max embl. szín: 2.

Fém, mágneses, összehajtható multijáték (malom, sakk, türelemtüske, backgammon). 110×110×20 mm Embl. méret: 90×50 mm.

Mágneses úti táblajáték. 130×130×10 mm

s

G

“Put” golf játék

{

240

AP791116A

“Green” golf lyuk

Multijáték

AP791116C

“Diamond” útijáték

a{

241


AP827003

“Tower” póker szett

3 676 Ft Póker szett forgatható állványon. Tartalma: 2 pakli francia kártya, 240 zseton és egy osztó zseton. Embl. méret: ø20 mm; max embl. szín: 2.

J

AP800347

AP751377

AP809324

6 650 Ft

1 226 Ft

274 Ft

Asztalra tehető mini csocsó, 2 darab labdával. Szétszerelve, csavarhúzóval szállítjuk. Alapanyag: MDF. 510×310×105 mm Embl. méret: 50×50 mm; max embl. szín: 8.

Mágneshegyű darts, felakasztható, összetekerhető, 2 oldalas táblával henger alakú dobozban. 300×240 mm Embl. méret: 30×30 mm; max embl. szín: 1.

Ellipszis formájú 54 lapos francia kártyapakli 2 jokerrel, műanyag tokban. 150×55 mm Embl. méret: 50×20 mm; max embl. szín: 2.

s

P

“Offside” mini csocsó

J

AP883002

Darts

“Ellipse” francia kártya

“Royal Flush” bortartó

9 450 Ft Műbőr, 2 palackos bortartó, póker szettel. A póker szett 2 pakli francia kártyát, 200 db zsetont és 5 db dobókockát tartalmaz. Fehér kartondobozban szállítjuk. 345×210×155 mm Embl. méret: 30×30 mm; max embl. szín: 1.

-

AP827002

AP827001

AP62608

AP804501

980 Ft

596 Ft

3 990 Ft

1 674 Ft

100 db zseton, 1db kártyapakli, 2db pohár fekete kartondobozban. Poharak űrtartalma: 58 ml. 270×120×40 mm

100db műanyag zseton 1db kártyapakli, fekete kartondobozban. 210×115×40 mm

Üveg sakktábla, üveg figurákkal füles kartondobozban. 250×250 mm Embl. méret: 20×20 mm.

{

{

Flaska szett, 1 csomag francia kártyával és 2 db dobókockával cipzáras bőr tokban. Guriatti márkatermék. 95×127 mm Embl. méret: 40×20 mm.

“All in drink” póker szett

242

“Black- jack” póker szett

“Flop” flaska szett

g N

Sakk készlet

G

243


AP702543

AP791010

386 Ft

277 Ft

Csillag domborzatú gyertya üvegfedeles fémdobozban. ø60×40 mm Embl. méret: ø35 mm; max embl. szín: 2.

20 db, színes füstölő tartóval, rózsa illatú. 90×295 mm Embl. méret: 20×20 mm; max embl. szín: 2.

Csillag gyertya

“Alicia” füstölő szett

P

Gs AP791010-25 -06

-02

AP884002

AP791010-02 -03

“Moon” füstölő szett

1 050 Ft

20 db, színes füstölő tartóval, vanília illatú.

Füstölő kúpok, 4 db mécses, kerámia füstölő tartó és egy illóolaj párologtató, karton dobozba csomagolva. 200×80×100 mm Embl. méret: 60×60 mm; max embl. szín: 2.

JAP805870-01 AP805870-03

Kávé illatú gyertya, fonállal bevont fém, fedeles dobozban.

Narancs illatú gyertya, fonallal bevont fém, fedeles dobozban.

AP791010-27 20 db, színes füstölő tartóval, levendula illatú.

AP805870-06

AP805870

Vanília illatú gyertya, fonállal bevont fém, fedeles dobozban.

AP63138

AP810406

386 Ft

596 Ft

876 Ft

Fahéj illatú gyertya, fonállal bevont fém, fedeles dobozban. ø65×50 mm Embl. méret: ø50 mm; max embl. szín: 4.

Bambuszból készült, téglalap alakú, asztali gyertyatartó. 80×60 mm Embl. méret: 70×30 mm.

Fém, henger alakú teamécses tartó (mécsessel nélkül szállítjuk). ø60×55 mm Embl. méret: 20×45 mm.

G

G

Illatos gyertya fém dobozban

Gs

“Bambusa” gyertyatartó

Mécsestartó

AP61935

“Sunflower” illat szett

1 016 Ft Kerámia mécsestartó, 3 db mécsessel, füstölőkkel és illóolajjal sárga papírdobozban. 260×170 mm Embl. méret: 50×50 mm; max embl. szín: 8.

J

244

245


AP51914 A Te zenéd

egyedi ár -09

Válogasd össze kedvenc számaidat, és ajándékozz zenét teljesen egyedi megjelenésben! Kb. 15 zeneszám kiválasztására van lehetőséged, lejátszási időtől függően. A CD-t valamint a tokot magad megtervezheted, illetve választhatod ki, 100%-osan a Te igényeidnek megfelelően. Minimális rendelési mennyiség: 500 db.

-06

{3

-26

AP837002-02

AP761388

AP761403

157 Ft

680 Ft

274 Ft

Csíkos, halacska alakú gyertya, bambusz rúdon, celofánba csomagolva. 70×300×20 mm Embl. méret: 6×60 mm; max embl. szín: 1.

Narancsos illat szett 11 db füstölő kúppal, esszencia olajjal (5 ml), kerámia tartóval, narancssárga kartondobozban. 115×35×115 mm Embl. méret: 60×60 mm; max embl. szín: 1.

Mini füstölő szett 30 db füstölő rudacskával, kerámia füstölőtartóval, átlátszó műanyag dobozban. 43×90×15 mm Embl. méret: 20×20 mm; max embl. szín: 1.

J+

Y

“Fish” gyertya bambuszrúdon

P

“Aroma” szett

“Saiba” füstölő szett

AP817006

“Galilei” hőmérő

2 976 Ft Üveg alapú, sötétszürke műanyag bevonattal 5 db hőmérséklet jelző buborékkal. ø60×320 mm Embl. méret: 20×20 mm; max embl. szín: 2.

s

AP731960

AP884004

406 Ft

1 296 Ft

10 db teamécses 5 féle színben, natúr színű ablakos dobozban. 178×70×14 mm Embl. méret: 40×20 mm; max embl. szín: 2.

20 füstölő, 2 teamécses kerámia füstölőtartóval, zenés CD-vel barna karton díszdobozban. 278×28×150 mm Embl. méret: 80×80 mm; max embl. szín: 2.

“Cerum” mécses szett

P 246

“Nice time” füstölő és CD szett

+ 247


AP865000

AP865002

AP761714

AP702674

AP865003

694 Ft

694 Ft

560 Ft

266 Ft

1 366 Ft

Alumínium képkeret, 3 db 6,5×4,5 cm-es fotó tárolásához. 111×204×10 mm Embl. méret: 10×60 mm; max embl. szín: 2.

Alumínium képkeret, 1 darab 10×15 cm-es fotó tárolásához. 165×150×10 mm Embl. méret: 20×60mm; max embl. szín: 2.

Alumínium képkeret, 6,3×8,9 cm-es fényképekhez. 77×103×8 mm Embl. méret: 40×10 mm.

Fa képkeret, fehér és kék színekkel, halacska motívummal, támasztóval. 160×160×15 mm Embl. méret: 40×18 mm; max embl. szín: 1.

Gs

Gs

Átlátszó, műanyag fotókeret, 2 fém gyűrűvel, 12 tokkal. 24 db 10×15 cm fénykép tárolására alkalmas, de használható naptár tartóként is. Kérje ajánlatunkat egyedi design nyomtatására! 175×170×4 mm Embl. méret: 60×20 mm; max embl. szín: 4.

“Triple” képkeret

Képkeret

“Chavel” képkeret

G

Képkeret

“Flip” képkeret 2:1

s

s

AP809304

AP731622

AP731623

333 Ft

484 Ft

134 Ft

Műanyag képkeret, támasztóval. 140×180 mm Embl. méret: 70×18 mm; max embl. szín: 4.

10×15 cm-es fotókhoz. 140×190×9 mm Embl. méret: 40×15 mm; max embl. szín: 4.

Mágneses képkeret, 9×13 cm-es fotókhoz. 115×165×1 mm Embl. méret: 15×70 mm; max embl. szín: 2.

s

s

s

“Frosted” képkeret

“Stan” képkeret

-06

-03

248

“Magneto” képkeret

-06

-01

-06

-05

-10

-01

-10

-05

249


AP859006

“Broadway Musicals” zenei CD szett

1 226 Ft -06 -10

2 lemezes zenei CD szett, alumínium díszdobozban, 32 musical slágerrel. Celofánba csomagolva, nyomtatott tracklistával szállítjuk. 140×125×12 mm Embl. méret: 40×15 mm.

G AP859008

“Classical Masters” zenei CD szett

1 226 Ft 2 lemezes zenei CD szett, alumínium díszdobozban, 26 klasszikus zeneszámmal. Celofánba csomagolva, nyomtatott tracklistával szállítjuk. 140×125×12 mm Embl. méret: 40×15 mm.

G AP806947

“Gallery” óra és képkeret

5 250 Ft Digitális képkeret, USB csatlakozóval és digitális kijelzőkkel, ébresztő órával, naptár és hőmérő funkcióval, színes kartondobozban. A termék 2 db AAA elemmel üzemel , elem nélkül szállítjuk. 130×100×40 mm Embl. méret: 17×17 mm; max embl. szín: 2.

s

AP791016

AP859009

AP859007

549 Ft

1 226 Ft

1 226 Ft

2 lemezes zenei CD szett, alumínium díszdobozban, 23 nyugtató zeneszámmal. Celofánba csomagolva, nyomtatott tracklistával szállítjuk. 140×125×12 mm Embl. méret: 40×15 mm.

2 lemezes zenei CD szett, alumínium díszdobozban, 27 jazz klasszikussal. Celofánba csomagolva, nyomtatott tracklistával szállítjuk. 140×125×12 mm Embl. méret: 40×15 mm.

G

G

“Chill-out” zenei CD szett

“Pingus” képkeret Mágneses képkeret jegyzetcsipesszel, színes műanyag talpon. 52×135×48 mm Embl. méret: 25×10 mm; max embl. szín: 1.

-05

P

-01

“Jazz” zenei CD szett

-01

-10

AP791038

“Welix” digitális képkeret

10 332 Ft Digitális képkeret 2,4” kijelzővel, beépített akkumulátorral. A képkeret memóriájában 78 fotó tárolható. 105×85 mm Embl. méret: 60×10 mm; max embl. szín: 2.

asG 250

AP829005

AP829002

AP829000

2 730 Ft

2 486 Ft

2 766 Ft

Fém váza, kék színű árnyalatokkal. ø130×225 mm Embl. méret: 45×35 mm; max embl. szín: 2.

Ezüst színű fém váza kék/fehér díszítéssel. 165×140×85 mm Embl. méret: 30×40 mm; max embl. szín: 2.

Szögletes fém kínálótál, kék színű mintákkal a szélén. 245×240×20 mm Embl. méret: 50×40 mm; max embl. szín: 2.

s

Gs

Gs

“Moon” váza

“Sunflower” váza

“Square” kínálótál

251


-05

AP804216

AP63209

2 556 Ft

367 Ft

2 db üvegpohár fém füllel, 2 db fém kanál és 2 db fém alátét, 1 habosító mixer, papírdobozban. Elem nélkül szállítjuk. 275×222×70 mm Embl. méret: 25×25 mm.

Kerámia bögre, fekete díszítéssel. Űrtartalma: 400 ml. 90×150 mm Embl. méret: 30×15 mm; max embl. szín: 8.

G

X

“Capuccino” szett

-07

-01 -06

“Cubic Art” bögre

-02

-03

-06

AP63210

AP862003

AP862001

AP845017

367 Ft

316 Ft

134 Ft

2 024 Ft

Kerámia bögre, fekete díszítéssel. Űrtartalma: 400 ml. 90×150 mm Embl. méret: 30×15 mm; max embl. szín: 8.

Kívül fehér, belül színes kerámia mini bögre, a belsejével megegyező színű kanállal. 90 ml. Embl. méret: 35×40 mm; max embl. szín: 8.

Belül színes, kívül fehér kerámia mini bögre, 85 ml. ø60×60 mm Embl. méret: 60×40 mm; max embl. szín: 8.

6 db kerámia kávés csésze, 6 db alátéttel fém állványon (kék és rózsaszín színben vegyesen 3-3 db). 180×200×150 mm

aX

X

“Cubic Design” bögre

X AP800321

“Mini-Spoon” kávés bögre

“BiColor” mini bögre

Kávézó szett

{

-05

“Latte” kávés szett

2 520 Ft 2 személyes kávés szett, fém fülű porcelán csészékkel (200 ml) és alátéttel. Barna, karton díszdobozban. 222×200×83 mm Embl. méret: 60×40 mm; max embl. szín: 8.

-03

U

-71

-06

AP867000

AP717005

AP800322

2 444 Ft

1 411 Ft

2 976 Ft

12 részes kerámia kávéscsésze szett, 6db ×80ml-es csészével és alátéttel színes kartondobozban. 285×180×80 mm Embl. méret: 35×20 mm; max embl. szín: 2.

Kerámia bögre szilikon, színes fedővel és fogó résszel.

2 személyes kávés szett, porcelán csészékkel (200 ml), bambusz alátéttel és kanállal. Barna, karton díszdobozban. 255×215×85 mm Embl. méret: 60×40 mm; max embl. szín: 8.

“Macchiato” szett

Y252

“Silicone” bögre

aY

“Mocha” kávés szett

U 253


AP758860

“GB Herry” ajándékdoboz kartonpapírból

176 Ft -01

316 Ft

Egyedi formatervezésű papír kartondoboz üvegpohárhoz. 105×115×95 mm Embl. méret: 50×50 mm; max embl. szín: 2.

+

AP853000-01

AP61825

AP845121

336 Ft

221 Ft

386 Ft

Homokfúvott üvegpohár, 270 ml. ø84×111 mm Embl. méret: 30×30 mm; max embl. szín: 2.

Üveg pohár, 250 ml. ø90×106 mm Embl. méret: 150×60 mm; max embl. szín: 8.

s

X

Homokfúvott üveg csésze, egybe öntött, de levehető fém talpal és füllel, 250 ml. ø83×96 mm Embl. méret: 60×60 mm; max embl. szín: 2.

Cappuccinos pohár

“Triangle” pohár

“Caffeine” csésze

s

-01

1 540 Ft -07 -02

AP853004

AP853003-01

AP61813

Bögre

Üdítős pohár

AP61826

694 Ft

246 Ft

241 Ft

876 Ft

Homokfúvott üvegbögre, 3 dl. ø80×95 mm Embl. méret: 40×40 mm; max embl. szín: 2.

Homokfúvott üvegpohár, 2,5 dl. ø65×140 mm Embl. méret: 40×40 mm; max embl. szín: 1.

Kerámia bögre, 400 ml. ø80×130 mm Embl. méret: 150×80 mm; max embl. szín: 8.

s

s

X

Színes kerámia csésze színével megegyező alátéttel. ø84×80 mm Embl. méret: 40×40 mm; max embl. szín: 8.

Kerámia bögre

“Biscuit” csésze

Y -06

-67

AP803401

AP758861

2 086 Ft

526 Ft

Kerámia csésze és a csészébe helyezhető teáskanna egyben. (4 dl). ø115×135 mm Embl. méret: 40×20 mm; max embl. szín: 4.

Egyedi formatervezésű papír kartondoboz teáskanna szetthez. 140×130×120 mm Embl. méret: 40×20 mm; max embl. szín: 1.

“Double” teáskanna

Y

254

“GB Teaset” ajándékdoboz kartonpapírból

+ 255


AP832001

AP832000

AP803402-01

AP803403

1 926 Ft

1 926 Ft

316 Ft

406 Ft

Feliratos kerámia bögre, kávéval töltött fém dobozzal. A szetthez egy reszelő és keksz is tartozik. Fém doboz: 335 ml, bögre: 310 ml. 120×190×95 mm Embl. méret: 50×50 mm; max embl. szín: 8.

Feliratos kerámia bögre, teával töltött fém dobozzal. A szetthez egy teatojás és keksz is tartozik. Fém doboz: 335 ml, bögre: 310 ml. 120×190×95 mm Embl. méret: 50×50 mm; max embl. szín: 8.

3 dl-es fehér porcelán bögre. 80×92×120 mm Embl. méret: ø110×75 mm; max embl. szín: 4.

Színes kerámia bögre fehér belsővel, 3 dl. 120×80×95 mm Embl. méret: ø110×75 mm; max embl. szín: 4.

J

J

X

X

“Coffee” szett

“Tea” szett

Fehér porcelán bögre

Bögre

-06

-10

406 Ft

AP812407

“To do” bögre

507 Ft

AP891000

AP809501

4 550 Ft

8 750 Ft

Műanyagból készült, filteres kávé- teafőző, termoszos kancsóval. 12 csésze kapacitás, 220 V-os hálózathoz. 210×320×210 mm Embl. méret: 30×30mm; max embl. szín: 2.

4 fajta teafű mintás, fém dobozokban, bársonnyal bélelt fa dobozban. 300×65×110 mm Embl. méret: 60×25 mm.

“Caffeine” kávéfőző

s

Kerámia bögre különleges bevonattal, ami által filccel írható a bögre falára. A bögrét a képen látható designnal és filctollal szállítjuk; 300 ml. Magassága: 95 mm. ø80 mm Embl. méret: 15×70 mm; max embl. szín: 8.

Teás szett fadobozban, 4 db-os

-05

526 Ft

aX

-02

406 Ft

AP872002

“Ondulé” bögre szett

G

1 716 Ft AP758859

“GB Kenny” ajándékdoboz kartonpapírból

176 Ft -06A

Egyedi formatervezésű papír kartondoboz bögréhez. 155×15×102 mm Embl. méret: 50×50 mm; max embl. szín: 2.

+ -00A

André Philippe 4 darabos kerámia bögre szett, fekete karton díszdobozban. 4db×425 ml. 237×130×165 mm Embl. méret: 50×10 mm; max embl. szín: 6.

© Y

AP3300

Bögre doboz, nagy

210 Ft -01A -06

AP809502

Hullámkarton doboz ablak nélkül 4 dl-es bögréhez. 120×120×120 mm

{

“Green” tea szett

6 230 Ft 4 fajta teafű fém dobozokban, teafű kanállal fém díszdobozban. 155×70×200 mm Embl. méret: 50×50 mm.

G 256

-00

AP3300

Bögre doboz

210 Ft Hullámkarton doboz ablakkal 3 dl-es bögréhez. 100×100×100 mm

-01

{ 257


-05

630 Ft AP862002

“Reversed” bögre

“Logó” kenyérpirító

316 Ft

560 Ft

5 980 Ft

Szögletes formájú kerámia bögre színes csíkokkal az alján, 1 dl. ø68×80 mm Embl. méret: ø60×35 mm; max embl. szín: 4.

Színes kerámia bögre fehér belsővel és kanállal. 300 ml. ø82×100 mm Embl. méret: 80×80 mm; max embl. szín: 6.

X

U

Műanyag, fehér borítású kenyérpirító. 1 db smiley-s és 1 db kávécsészés logoval ellátott betéttel + 1db üres betéttel szállítjuk. Az üres betétet 100 db-os minimum mennyiségtől egyedi logóval tudjuk ellátni. Minimális rendelési mennyiség 100 db.

“Streak” kávés bögre

-07

AP800353

AP811500

-06

aP3

-06

AP812001 Bögre

420 Ft Színes kerámia bögre fehér belsővel, 3 dl. ø90×120 mm Embl. méret: ø80×100 mm; max embl. szín: 4.

U

-07

AP862000

“Spoon” bögre

-06

560 Ft Kívül fehér, belül színes kerámia bögre, a bögre belsejével megegyező színű kanállal. 3 dl. ø80×100 mm Embl. méret: 40×40 mm; max embl. szín: 6.

U

-07

-02

-05

-02

-07

AP862000-01

AP812002

AP812400

526 Ft

386 Ft

1 190 Ft

Fehér kerámia bögre hozzávaló fehér kanállal. 3 dl. ø80×100 mm Embl. méret: 40×40 mm; max embl. szín: 8.

Fehér kerámia bögre színes belsővel, 3 dl. ø95×105 mm Embl. méret: ø80×200 mm; max embl. szín: 4.

3 dl-es fehér kerámia bögre, szublimációs technológiával emblémázható. A termék ára a 4 szín color digitális nyomás költségét tartalmazza. Minimális rendelési mennyiség: 100 db. ø80×90 mm Embl. méret: 80×200 mm

“Spoon” bögre

Bögre

Szublimációs bögre

X

U

} -02

-03

AP812401

“Magic” szublimációs bögre

1 856 Ft 3 dl-es hőre színt változtató (feketéről fehérre változik) kerámia bögre, szublimációs technológiával emblémázható. A termék ára a 4 szín color digitális nyomás költségét tartalmazza. Minimális rendelési mennyiség: 100 db. ø80×90 mm Embl. méret: 80×200 mm

258

-06

-01

-05

386 Ft

386 Ft

490 Ft

} 259


AP731985

AP875001

AP885000

AP803404-01

AP889000

1 660 Ft

4 446 Ft

3 850 Ft

736 Ft

1 786 Ft

3 db kerámia kanál bambusz tartóval. 153×125×50 mm Embl. méret: 10×10 mm; max embl. szín: 8.

André Philippe négy részes kerámia tálaló 4 darab villával, fekete díszdobozban. 240×45×235 mm Embl. méret: 50×50 mm; max embl. szín: 4.

Fehér, kerámia tál, fodros széllel. ø140×75 mm Embl. méret: 40×20 mm; max embl. szín: 4.

X

Ys

Elektromos csokoládé fondü különböző pálcikákkal és villákkal, valamint 7 féle csokoládéöntő formával. 220V-os hálózathoz. Fondüzéshez és csokoládéöntéshez egyaránt használható. 265×190×80 mm Embl. méret: 100×100 mm; max embl. szín: 8.

Kerámia fondü, mécsestartó állvánnyal és 4 db rozsdamentes acél villával. 120×120×150 mm Embl. méret: 50×50 mm; max embl. szín: 6.

AP63139

AP731986

AP62607

1 044 Ft

2 766 Ft

2 405 Ft

Bambuszból készült kínálótál. 150×50 mm Embl. méret: 40×15 mm.

6 db rozsdamentes acél kanál fekete díszdobozban. 290×45×160 mm Embl. méret: 10×10 mm.

Fa kínálótál. Guriatti márkatermék. 390×137 mm

“Beiker” gourmet szett

“Borinda” kínálótál

G

“Quatre” tálaló

Csokoládé fondü

©

J

“Sifer” gourmet szett

X

Y

g {

-02

-05

-07

-01

AP875000

AP800307

946 Ft

2 346 Ft

1 856 Ft

Kerámia mini fondü, mécsestartó állvánnyal és 1 db rozsdamentes acél villa műanyag nyéllel. ø80×90 mm Embl. méret: 60×30 mm; max embl. szín: 6.

Hosszúkás kerámia tálaló 6 darab színes végű villával, fekete díszdobozban. 420×55×68 mm Embl. méret: 100×20 mm; max embl. szín: 4.

7 részes süteménykészítő szett műanyag dobozban. A szett tartalma: 3 darab süteményszaggató, szilikon lapát, sodrófa, fakanál és habverő. ø90×230 mm Embl. méret: ø75 mm; max embl. szín: 8.

“Tiny” fondü

Y 260

“For 4” fondü

“Tiffany” kínálótál

G AP890000

Müzlis tál

“Split” tálaló

Ys

“Pepparka” mézeskalács szett

J 261


AP731984

“Hill” konyhai szett

2 730 Ft Rozsdamentes tálaló és vágó kés fekete mágneses díszdobozban. 355×35×100 mm Embl. méret: 60×10 mm.

G

AP807914

AP804017

AP810324

AP839000

AP731963

2 066 Ft

4 376 Ft

1 114 Ft

1 394 Ft

4 096 Ft

Fém, manuális őrlős só-borsszóró, fekete karton díszdobozban. ø25×150 mm Embl. méret: 10×20 mm.

Kelj fel Jancsi, fém só és borsszóró tölcsérrel, fekete karton díszdobozban. 120×50×90 mm Embl. méret: 15×10 mm.

Manuális őrlő alumíniumból papírdobozban. ø25×152 mm Embl. méret: 15×30 mm.

5 rozsdamentes kés különböző méretben és színekben, állvánnyal. 285×285×85 mm Embl. méret: 60×10 mm.

G

G

G

Fa tartón porcelán olaj-ecet tartó, zárható kiöntővel. 170×255×90 mm Embl. méret: 50×20 mm; max embl. szín: 4.

Só-borsszóró

“Vilmos” só és borsszóró

Borsőrlő

“Gemini” kés szett

G

sGY

AP61903

AP61590

AP893000

AP61905

1 394 Ft

526 Ft

4 026 Ft

736 Ft

Fém só-borsszóró fa talpon, fogvájó tartóval. 135×120 mm Embl. méret: 40×30 mm.

Fém borítású, műanyag fűszertartó mágneses hátlappal. ø50×87 mm Embl. méret: 50×30 mm.

Rénszarvas formájú fém diótörő. 192×156×44 mm Embl. méret: 4×10 mm.

Fém, asztali tojástartó kanállal. 137×73 mm Embl. méret: 30×10 mm.

G

G

G

G

“Taste” só-borsszóró szett

262

Olaj-ecet tartó

“Bin” fűszertartó

“Reindeer” diótörő

“5 mins” tojástartó

263


AP810417

Kanál szett, 4 db-os

694 Ft Bögre szélére ültethető alumínium kanalak. 115×23 mm Embl. méret: 4×20 mm.

® G

AP866001

AP857005

6 230 Ft

2 626 Ft

7 részes fém tészta szett (tésztaszűrő, tésztatartó, spagetti szedő, parmezán szóró és reszelő, só- és borstartó színes kartondobozban). 310×300×130 mm Embl. méret: 30×30 mm.

Kerámia tál, fém fokhagyma préssel, fűszerekkel üvegben (chili és oregánó), átlátszó műanyag dobozban. 355×86×40 mm

s

{

“Pasta” szett

AP731983

AP61913

“Koet” sajtkés szett

1 576 Ft 4 féle rozsdamentes acél sajtkés fa fogóval, fekete díszdobozban. 190×160×23 mm Embl. méret: 60×60 mm; max embl. szín: 8.

“Bread” szett

“Emmentaler” sajtkés szett

1 120 Ft

-03

5 darab színes sajtkés színes tartóban. 105×145 mm Embl. méret: 30×30 mm; max embl. szín: 2.

Gs

X -71

-01

-06

AP731456

AP810704

274 Ft

2 794 Ft

Műanyag nyelű pizzaszeletelő. 65×70 mm Embl. méret: ø40 mm.

Fa pizza tálaló, 3 fém fogóval, fanyelű fém lapáttal és pizzavágóval, 32 cm-es pizzához. ø360×20 mm Embl. méret: 80×40 mm.

“Ronin” pizzaszeletelő

G

264

-05

Pizzaszeletelő deszka

G 265


AP761203

AP761202

227 Ft

417 Ft

Színes, pamut edényfogó, 1 db. 170×170 mm Embl. méret: 120×120 mm; max embl. szín: 6.

Színes, pamut edényfogó kesztyű, 1 db. 180×280 mm Embl. méret: 80×80 mm; max embl. szín: 6.

0

0

“Pot” edényfogó, 1 db

“Piper” edényfogó kesztyű, 1 db

AP731912

AP731916

AP844006

AP818003

45 Ft

104 Ft

67 Ft

1 226 Ft

Műanyag bevásárlókocsi érme kulcstartóval. Csak az egyik oldalon emblémázható. 34×60×4 mm Embl. méret: 25×25 mm; max embl. szín: 2.

PVC bevonatú mágnes. ø55 mm Embl. méret: ø50 mm; max embl. szín: 2.

Áttetsző, színes műanyag hűtőmágnes. ø31 mm Embl. méret: ø30 mm; max embl. szín: 2.

Fém, coffee feliratú kávétartó, 500 g kávé tárolására alkalmas. ø100×140 mm Embl. méret: 50×40 mm.

P

P

G

“Ibershop” érme kulcstartó -06V

“Fico” mágnes

P

-05

“Punkt” hűtőmágnes

Kávétartó

-03 -05 -06

-05

-01

-06

-03

-02

-05 -10 -05

-05

-07 -06

-01

-06

-01

-06 -00

AP731676

AP761206

AP810346

778 Ft

218 Ft

3 150 Ft

Konyhai kötény színes szegéllyel, zsebbel az elején. Anyaga: 100% pamut. 530×850 mm Embl. méret: 150×80 mm.

Non woven anyagból készült, zsebes kötény, 70g. 500×740 mm Embl. méret: 400×400 mm; max embl. szín: 6.

Műanyag digitális konyhai mérleg, magasan érzékeny szenzorral a pontos mérés érdekében, méréshatár 3 kg-ig, mérési egység: 1 g (kg/g/ oz/lb), automata és kézi kikapcsolás, 2db AAA elemmel működik (elem nélkül szállítjuk). 208×158×28 mm Embl. méret: 60×10 mm; max embl. szín: 2.

“Argos” kötény

-05

“Chef” kötény

a0M

+

-01

AP761208

“Jakarta” alátét

“Beam” konyhai mérleg

316 Ft Színezett bambusz tányér alátét. 450×310×2,5 mm

{ -03

as

-06

-00

AP717004 -07

“Nature” vágódeszka

710 Ft Fából készült vágódeszka rozsdamentes acél késsel. 270×150×11 mm Embl. méret: 200×120 mm; max embl. szín: 1.

aG+ 266

-09

267


AP61832

AP61836

AP731634

AP761084

AP731631

AP761840

210 Ft

619 Ft

409 Ft

840 Ft

129 Ft

316 Ft

Vászon konyharuha színes szegéllyel és akasztóval. 685×500 mm Embl. méret: 120×60 mm; max embl. szín: 8.

Vászon bevásárló szatyor, fa fogantyúval. 427×385 mm Embl. méret: 150×80 mm; max embl. szín: 8.

Jutából készült ,színes bevásárlótáska, bambusz fogóval. 360×420×120 mm

Non-woven anyagból készült táska. 340×440 mm Embl. méret: 180×100 mm; max embl. szín: 6.

0

0

Önmagába visszacsomagolható, táska. 190T poliészter. Összehajtott méret: 150×110×10 mm. 370×370×60 mm Embl. méret: 100×40 mm; max embl. szín: 6.

Non-woven anyagból készült, színes bevásárlótáska, rövid füllel, 75g/m² 295×388×90 mm Embl. méret: 300×320 mm; max embl. szín: 6.

Konyharuha

Bevásárlótáska

“Kima” összecsukható táska

“Venecia” bevásárlótáska

{

? -03

-05

“Blaster” táska

“Florida” táska

+

-06V

+

-05

-07

-10

-02

-05

-10

-02

-01

-07

-02

-06

-06A

-05

-03

-02

-01

-02

-05

-06

-06

-05

-10

-02

-03

-00

-07

-06

-10

-03

-01

-10

-06

AP731810

AP731782

238 Ft

4 970 Ft

Összehajtható bevásárlótáska non-woven anyagból. 380×420 mm Embl. méret: 200×100 mm; max embl. szín: 4.

Összehajtható, tépőzárral zárható bevásárló kocsi. Fém vázzal és 600D poliészter táskával. 320×550×210 mm

“Konsum” bevásárlótáska

“Max” bevásárló kocsi

{

+

-05 -05

-10

-03

-07

-06

-06 -05

AP791087 -07

-01

“Carole” bevásárlótáska

661 Ft Juta és PET alapanyagú bevásárlótáska. 335×300×130 mm Embl. méret: 120×50 mm; max embl. szín: 8.

-03

268

-10

a0 269


-07

-10

-00

-01

-06

-10

-77

AP731734

-06

“Tucson” táska

297 Ft Vékony non-woven anyagból készült, hosszú fülű bevásárlótáska. 400×320×110 mm Embl. méret: 250×100 mm; max embl. szín: 4.

-05

-10

a+ -03 -05

AP731652

-05

“Bali” összecsukható táska

484 Ft Önmagába visszacsomagolható válltáska. 210T poliészter. 370×410 mm Embl. méret: 120×60 mm; max embl. szín: 6.

-06

-03

0

-07

-06

AP731632

AP845010

AP731507

AP761249

AP731651

AP731884

386 Ft

344 Ft

644 Ft

176 Ft

414 Ft

372 Ft

Non-woven anyagból készült, cipzáras válltáska. 440×400×100 mm Embl. méret: 150×100 mm; max embl. szín: 6.

Egy pántos táska, tépőzáras első zsebbel. Anyaga: 210D, poliészter. 430×300×70 mm Embl. méret: 250×150 mm; max embl. szín: 4.

Poliészter anyagból készült, önmagába hajtogatható táska, 190T. 410×360 mm Embl. méret: 100×80 mm; max embl. szín: 8.

Non woven anyagból készült, színes bevásárlótáska, hosszú füllel. 75g/m². 360×400 mm Embl. méret: 300×320 mm; max embl. szín: 2.

Non-woven anyagból készült, fényes válltáska. 310×400×100 mm Embl. méret: 120×80 mm; max embl. szín: 1.

Patenttal kapcsolható, összehajtható bevásárlótáska non-woven anyagból. 450×330×130 mm Embl. méret: 150×80 mm; max embl. szín: 8.

?

?

+

+

a?

“Freiye” táska

Bevásárlótáska

?

“Many” összehajtható bevásárlótáska

“Fair” bevásárlótáska

-05

“Ides” táska

-03

-06

-07

-01

-02

-05

-01

-06 -10

“Austen” összehajtható táska

-05

-01

-05 -05

AP731405

AP731883

1 193 Ft

283 Ft

Bevásárló kocsira akasztható szatyor 4 fogassal; tépőzáras átfogó pánttal; poliészter 210D. 370×385×225 mm Embl. méret: 150×120 mm; max embl. szín: 8.

Non-woven anyagból készült, színes bevásárlótáska, közepes füllel. 350×400×100 mm Embl. méret: 250×120 mm; max embl. szín: 4.

“Reuse” bevásárlótáska

?

-06

“Shopper” táska

-06 -02

-10

a+ -05

270

-01

-07

-10

-06

-21

-10

-06

271


-05

-09

-01

-10

AP718004

AP718004E

Egyedi gyártású, tetszőleges formájú, digitálisan nyomtatott hűtőmágnes. A termék ára a 4 szín color digitális nyomás költségét tartalmazza. Minimális rendelési mennyiség: 100 db. Max. méret: 25 cm2/db.

Egyedi gyártású, tetszőleges formájú, digitálisan nyomtatott hűtőmágnes epoxy gyanta borítással. A termék ára a 4 szín color digitális nyomás költségét tartalmazza. Minimális rendelési mennyiség: 100 db. Max. méret: 25 cm2/db.

a3

aá3

Egyedi hűtőmágnes

-01 -00 -09

100-500 db 501-1000 db 1001-2000 db 2001-5000 db 5001-10000 db

51 Ft / db 39 Ft / db 35 Ft / db 31 Ft / db 25 Ft / db

Egyedi epoxy hűtőmágnes

100-500 db 501-1000 db 1001-2000 db 2001-5000 db 5001-10000 db

117 Ft / db 109 Ft / db 103 Ft / db 94 Ft / db 25 Ft / db

(A megadott paraméterektől eltérő méretben is készíthető, de ebben az eseben kérd árajánlatunkat)

AP63188

AP718506

AP718509

73 Ft

98 Ft

70 Ft

Zsinórfüles papírtáska. 240×300×110 mm Embl. méret: 150×120 mm; max embl. szín: 2.

Szalagfüles papírtáska. 320×420×120 mm Embl. méret: 150×150 mm; max embl. szín: 4.

Szalagfüles papírtáska. 220×110×360 mm Embl. méret: 150×150 mm; max embl. szín: 4.

+

+

Papírtáska

-06V

-06

-04

“Boutique” papírtáska

“Boutique” papírtáska

+

-10

-02

-24

-77

-09

-07 -05

-02

-01

-03

-05

AP719612

AP719611

176 Ft

210 Ft

Sodrott füles papírtáska. 240×100×310 mm Embl. méret: 150×150 mm; max embl. szín: 4.

Sodrott füles papírtáska. 360×120×410 mm Embl. méret: 150×150 mm; max embl. szín: 4.

+

+

“Store” papírtáska

272

“Store” papírtáska

-01

196 Ft -09

196 Ft

273


AP808017

“Cool” boros szett sakk készlettel

2 626 Ft Boros szett fém dobozban a tetején sakktáblával. Tartalma: fém bornyitó, cseppfogó, dugó, borhőmérő és sakk figurák. 175×145×35 mm Embl. méret: 70×70 mm.

G AP845120

AP812100

AP812101

AP63137

1 016 Ft

2 940 Ft

3 080 Ft

1 366 Ft

Fém, boros kiegészítők: cseppfogó, hőmérő, pincérbicska fekete kartondobozban. 115×165×30 mm Embl. méret: 30×7 mm.

4 részes fém boros szett, bordó fa díszdobozban, aranyszínű fém csattal. Tartalma: dugóhúzó, dugó kiöntővel, cseppőr és hőmérő. 168×148×45 mm Embl. méret: 40×30 mm.

4 részes fém boros szett fa dobozban. Tartalma: fabetétes bornyitó, cseppőr, dugó és kiöntő. ø160×40 mm Embl. méret: ø100 mm.

Elegáns dugóhúzó, fa markolattal fa díszdobozban. 140×80 mm Embl. méret: 70×30 mm.

“Vino fino” boros szett

G

“Elixír” boros szett

®

“Round” boros szett

“Chile” multifunkciós pincérkés

G

® G

G

-01

AP63132

-07

“Multitask” üvegnyitó

526 Ft Üvegnyitó, zsebkéssel és mini lámpával. 85×35 mm Embl. méret: 20×8 mm.

-03

G

-06

-05 -05 -06 -10 -01 -06

AP63159

AP731974

AP809346

2 677 Ft

134 Ft

78 Ft

5 részes bor szett, fekete díszdobozban. 228×125 mm Embl. méret: 60×15 mm.

Műanyag színes sörnyitó, mely hűtőmágnesként is funkcionál. 106×5×50 mm Embl. méret: 40×10 mm; max embl. szín: 2.

Színes, műanyag üvegnyitó. 92×41×10,5 mm Embl. méret: 25×25 mm; max embl. szín: 4.

“Bordeaux” boros szett

s

274

“Tronic” mágneses sörnyitó

P

“Salud” üvegnyitó -21

aP 275


AP807202

AP876000-08

344 Ft

1 226 Ft

Fém pincérbicska dugóhúzóval és üvegnyitóval. 115×25×6 mm Embl. méret: 25×8 mm; max embl. szín: 1.

Karton boros doboz 2 üveg részére, műanyag füllel. (Széthajtva, laposan, borok nélkül szállítjuk). 147×357×95 mm Embl. méret: 60×60 mm; max embl. szín: 2.

Dugóhúzó

®

Boros doboz

Gs

-

AP63158

AP806304

490 Ft

596 Ft

Multifunkcionális, fém dugóhúzó. 125×50 mm Embl. méret: 30×8 mm.

Fém üvegdugó parafa betéttel. ø25×95 mm Embl. méret: 8×8 mm.

G

G

“Magnifier” dugóhúzó

Borosüvegdugó

AP809701

AP63702

-10

Boros pohárkészlet, 4 db-os

Díszdoboz boroknak

2 794 Ft

1 145 Ft

Üveg poharak fehér kartondobozban. ø9×220 mm Embl. méret: 30×30 mm; max embl. szín: 1.

Bor szetthez való fekete papírdoboz. (Széthajtva , laposan, borok nélkül szállítjuk). 345×250×125 mm Embl. méret: 60×30 mm; max embl. szín: 2.

-06

s

P -03

AP810712 Sörnyitó -05

294 Ft Fém sörnyitó, fekete kartondobozban. 110×36 mm Embl. méret: 20×60 mm; max embl. szín: 1.

-07

AP807210

AP810711

AP63154

AP90159

526 Ft

406 Ft

190 Ft

1 540 Ft

4 db parafa alapú alátét fém bevonattal, fém dobozban. Alátét mérete:88×88×5 mm. 120×120×38 mm Embl. méret: 50×50 mm.

Műanyag pincérbicska, dugóhúzóval és üvegnyitóval. Embl. méret: 25×8 mm; max embl. szín: 2.

Fém üvegnyitó. 85×54 mm Embl. méret: 30×20 mm.

Fabetétes, fém pincérbicska dugóhúzóval és üvegnyitóval, fém díszdobozban. 166×65×25 mm Embl. méret: 30×80 mm.

aG

s

“Quad” poháralátét szett

276

® Gs

“Pub” dugóhúzó sörnyitóval

“Card” üvegnyitó

® G

Üvegnyitó dobozban

® G

277


AP804901

AP63184

AP63187

176 Ft

157 Ft

400 Ft

Fém karika, piros bársonyos béléssel. ø40×20 mm Embl. méret: 8×8 mm; max embl. szín: 1.

Non-woven anyagból készült bortartó tasak. 300×100×90 mm Embl. méret: 70×120 mm; max embl. szín: 8.

Zsákvászon anyagból készült bortartó tasak. 350×100×90 mm

Gs

0

Cseppfogó

Boros tasak

®

Boros tasak

{

-10

AP804010 Pezsgős dugó

434 Ft Pezsgős üvegre rögzíthető fém dugó. ø40×55 mm Embl. méret: 25×25 mm.

G -05

-05

-01 -00 -07

AP731479

AP886001

AP761318

22 750 Ft

549 Ft

420 Ft

Fa bortartó 24 borosüveg tárolásához. 455×1360×540 mm Embl. méret: 100×10 mm.

Rozsdamentes acél borhőmérő, a palackra helyezve a szublimációs elven működő hőmérő jelzi a bor hőmérsékletét. 170×37 mm Embl. méret: 20×80 mm.

Borhőmérő a végén fa henger alakú véggel fekete kartondobozban. Mérőskála: 0-4 °C. 130 mm Embl. méret: 10×5 mm; max embl. szín: 2.

G

s

“Ducal” bortartó állvány

JG

“Sleek” borhőmérő

“Ernest” borhőmérő

-06

AP761273

AP845122

AP853002

1 750 Ft

596 Ft

308 Ft

Bőrből készült boros butykos. 167×300mm Embl. méret: 150×100 mm.

Homokfúvott üveg söröskorsó, 625 ml. ø98×168 mm Embl. méret: 50×80 mm; max embl. szín: 8.

Színes, homokfúvott üveg, kerek hamutál. ø105×35 mm Embl. méret: 40×20 mm; max embl. szín: 2.

X

X

“Vino” butykos, 1 literes

G 278

“Cheers” söröskorsó

“Camel” hamutál

279


-06

AP761606

AP791019

AP809330

148 Ft

140 Ft

28 Ft

Újratölthető műanyag öngyújtó, led lámpával. 24×67×12 mm Embl. méret: 40×15 mm; max embl. szín: 4.

Újratölthető, gyerekbiztos öngyújtó, mini tollal egyben. 25×80×11 mm Embl. méret: 50×10 mm; max embl. szín: 4.

Színes műanyag koktélkeverő pálcika, kanállal és négyszögletes emblémázási felülettel. 220 mm Embl. méret: 25×25 mm; max embl. szín: 4.

P

“Resistant” öngyújtó

“Nash” öngyújtó

P -03

-06

-05

-01

-05

-03

“Caipirinha” koktélkeverő

-10

-10

-10

®

-01

-07

-05

-06

-10

-05

-06

-01

AP731379

AP810714

118 Ft

1 086 Ft

Műanyag, újratölthető öngyújtó. 23×80×9 mm Embl. méret: 50×20 mm; max embl. szín: 4.

4 darabos fém bár készlet (dugóhúzó, üvegnyitó, jégcsipesz és koktél szűrő), papír dobozban. 275×190×20 mm Embl. méret: 60×30 mm; max embl. szín: 1.

“Plain” piezós öngyújtó

“Mojito” bár szett

P

-G -07

AP791009

AP899000

AP866000

171 Ft

1 394 Ft

8 750 Ft

Utántölthető, gyerekbiztos öngyújtó, kihúzható 2011/2012-es naptárral. 78×12×25 mm Embl. méret: 40×15 mm; max embl. szín: 4.

Rozsdamentes acél shaker, műanyag bevonatú tetővel, 500 ml. ø83×185 mm Embl. méret: 40×30 mm.

10 részes fém bár szett ( tálca, borhűtő, jégvödör, shaker, mérce, jégfogó, pohár alátétek), karton díszdobozban. 345×340×150 mm Embl. méret: ø50 mm.

G

G

“Ering” öngyújtó

-10 -06

“Zombie” shaker

P

-05

“Daiquiri” bár szett

-03

-05

AP791018

AP899001

146 Ft

2 416 Ft

Eldobható, gyerekbiztos öngyújtó, műanyag érmével. 22×87×11 mm Embl. méret: 50×10 mm; max embl. szín: 4.

Rozsdamentes acél és műanyag vödör bor, pezsgő és jég tárolására, 1500 ml. ø110×260 mm Embl. méret: 34×30 mm.

“Moses” öngyújtó

P 280

“Szilveszter” jeges/pezsgős vödör

-10

-06

-01

G 281


AP810328

Alumínium zseblámpa

526 Ft Kék LED-es fém zseblámpa kulcskarikával, 3 db gombelemmel, fekete karton díszdobozban. ø16×110 mm Embl. méret: 10×30 mm; max embl. szín: 2.

Gs

AP806320

AP61780

417 Ft

568 Ft

Fém, forgó belsejű kulcstartó, fekete kartondobozban. 35×95 mm Embl. méret: ø25 mm.

Gyík formájú fém kulcstartó. 53×44 mm

“Carousal” kulcstartó

® Gsá

AP873004

“Smart” karabineres kulcstartó

AP873005

“Medal” kulcstartó

456 Ft

420 Ft

“Dwell” kulcstartó

André Philippe, karabineres fém kulcstartó 3 db kis kulcskarikával; fekete és márkázott díszdobozban szállítjuk. 25×83×7 mm Embl. méret: 20×20 mm.

André Philippe fém kulcstartó, műbőr függővel; fekete és márkázott díszdobozban szállítjuk. 34×80×5 mm Embl. méret: 25×15 mm.

Ház alakú, fém kulcstartó, fekete kartondobozban. 36,2×48,6×3,9 mm Embl. méret: 20×8 mm.

Gs

Gs

© ©

-03

AP873016

-06

-05

-06

-05

-07 -05

-10 -06 -10

AP800629

“Nantes” kulcstartó

596 Ft André Philippe márkajelzéssel ellátott kulcstartó, fekete karton díszdobozban. 20×5×52 mm Embl. méret: 30×12 mm.

© ® Gs

282

{

-10

386 Ft

aG

“Gecco” kulcstartó

-03

AP845084

AP873001

AP731383

434 Ft

263 Ft

350 Ft

Színes gumi kulcstartó 5 fém karikával, fekete kartondobozban. ø28×75 mm Embl. méret: ø25 mm.

Fém és poliészter kulcstartó, papír dobozban. 28×60×5 mm Embl. méret: 30×15 mm; max embl. szín: 1.

Gs

Érme kulcskarikával, poliészter pánttal rögzítve; egyik oldala fém, a másik műanyag. 34×6 mm Embl. méret: ø10 mm; max embl. szín: 4.

“Knot” kulcstartó

®

“Track” kulcstartó

®

“Circle” kulcstartó

PGá 283


AP806317

AP800657

AP800656

AP800655

AP873011

AP791123

434 Ft

260 Ft

260 Ft

260 Ft

526 Ft

633 Ft

Vitorlás alakú fém kulcstartó, kulcskarikával, fekete kartondobozban. 45×50×10 mm Embl. méret: 15×15 mm; max embl. szín: 1.

Fém kulcstartó, fekete kartondobozban. ø25 mm Embl. méret: ø15 mm.

Fém kulcstartó, fekete kartondobozban. 43×30×4 mm Embl. méret: 15×20 mm.

Fém kulcstartó, fekete kartondobozban. 43×25×4 mm Embl. méret: 12×20 mm.

Fém kulcstartó kerek, forgatható naptárral. A naptár 1995-től 2044-ig érvényes. ø44×4 mm Embl. méret: ø35 mm.

Cipzáras, műbőr tárca kulcskarikával. 100×65 mm Embl. méret: 60×10 mm; max embl. szín: 8.

Gsá

Gsá

Gsá

G

a0

“Ship” kulcstartó

“Kör” kulcstartó

“Négyzet” kulcstartó

“Téglalap” kulcstartó

“Eternal” kulcstartó naptárral

® ® ® ® ® Gs

“Brody” kulcstartó tárca

-10

-10

-03

-05

AP731977

AP791130

AP791127

386 Ft

398 Ft

431 Ft

Fém, táska alakú kulcstartó. 33×36×8 mm Embl. méret: 10×10 mm.

Fém kulcstartó. ø 42 mm Embl. méret: d20 mm.

Nyakkendő alakú, fém és műbőr kulcstartó. 75×20 mm Embl. méret: 10×10 mm.

G

aG

aG

“Share” kulcstartó

“Ghem” kulcstartó

AP800684-10 AP845091B “Wisp” kulcstartó, lány

-06

“Stainless” kulcstartó

-03

-05

196 Ft Fekete műbőr kulcstartó, közepén rozsdamentes acél emblémázható felülettel. 40×40 mm Embl. méret: 15×15 mm; max embl. szín: 2.

®

-21 -05

Gsá AP845091A

AP791014

280 Ft

563 Ft

Varrott, műbőr kulcstartó, fekete kartondobozban. 40×68 mm Embl. méret: 10×15 mm; max embl. szín: 2.

Mini tükör, varrott műbőr tokkal, lánccal. 70×49 mm Embl. méret: 20×20 mm; max embl. szín: 2.

P

P

“Wisp” kulcstartó, fiú

284

“Dufel” kulcstartó

“Tuti” tükör

-06

285


AP806311

AP806312

364 Ft

364 Ft

Macska alakú fém kulcstartó, amely merev fém pánttal záródik. Fekete kartondobozban. 35×45×5 mm Embl. méret: 15×15 mm; max embl. szín: 1.

Kutya alakú fém kulcstartó, amely merev fém pánttal záródik. Fekete kartondobozban. 35×40×5 mm Embl. méret: 15×20 mm; max embl. szín: 1.

Gs

Gs

“Cat” kulcstartó

“Dog” kulcstartó

AP5141A

Egyedi kulcstartó

egyedi ár Saját elképzeléseid alapján terveztesd meg egyedi kulcstartódat. A minimálisan rendelhető mennyiségről és árról kérd ajánlatunkat!

® ® AP806313

AP806314

364 Ft

364 Ft

Kislány alakú fém kulcstartó, amely merev fém pánttal záródik. Fekete kartondobozban. 40×75×5 mm Embl. méret: 10×10 mm; max embl. szín: 2.

Kisfiú alakú fém kulcstartó, amely merev fém pánttal záródik. Fekete kartondobozban. 40×75×5 mm Embl. méret: 10×10 mm; max embl. szín: 2.

Gs

Gs

AP800619

AP800620

AP806322

AP844022

176 Ft

246 Ft

596 Ft

140 Ft

Fém kulcstartó fekete kartondobozban. 47×11×7 mm Embl. méret: 25×8 mm; max embl. szín: 1.

Fém kulcstartó műanyag tasakban. ø32×3 mm Embl. méret: 20×20 mm; max embl. szín: 1.

Fém kulcstartó, amely merev pánttal záródik, fekete kartondobozban. 80×40×4 mm Embl. méret: 15×5 mm.

Gs

Gs

Gs

“Girl” kulcstartó

-01

“Boy” kulcstartó

® ®

-06 -10

“Drop” kulcstartó

“Round” kulcstartó

® ®

“Industrial” ledes kulcstartó

“Hockey” kulcstartó

Műanyag kulcstartó beépített led lámpával, fém kulcskarikával. 3 darab gombelemmel szállítjuk. 60×25×5 mm Embl. méret: 40×10 mm; max embl. szín: 2.

®

® GP

-10 -06 -05

AP800344

AP809341-10

196 Ft

386 Ft

Műanyag üvegnyitó beépített led-lámpával és kulcstartóval. 2 darab gombelemmel szállítjuk. 73×39×8 mm Embl. méret: 25×20 mm; max embl. szín: 2.

Műanyag/rozsdamentes acél USB alakú zseblámpa fehér LED-del. Elemmel szállítjuk. 55×20×19 mm Embl. méret: 20×10 mm.

P

aG

“Pilsner” üvegnyitó -05

® 286

-01

“Key up” zseblámpa

287


AP731809

AP791133

148 Ft

73 Ft

Érme alakú, fém kulcstartó bevásárló kocsihoz, egyik oldalán színesre festve. ø23 mm Embl. méret: ø15 mm; max embl. szín: 2.

Műanyag kulcstartó, bevásárlókocsi érmével. 60×30×4 mm Embl. méret: 30×15 mm; max embl. szín: 2.

“Euromarket” kulcstartó

AP809333

“Garrel” kulcstartó

“Polo” kulcstartó

53 Ft Póló formájú, műanyag kulcstartó fém kulcskarikával. 64×56 mm Embl. méret: 45×35 mm; max embl. szín: 1.

-07

aP

P

-03

P

-07

-06

-05

-07

-07

-01

-06 -10

AP791132

AP844018-77

AP809331

AP809332

-03

129 Ft

246 Ft

53 Ft

53 Ft

-05

Poliészter kulcstartó. 150×40 mm Embl. méret: 40×20 mm; max embl. szín: 2.

Műanyag világítós kulcstartó, 4 karikával, fehér és szürke színű, elemmel szállítjuk. 72×24×11 mm Embl. méret: 35×15 mm; max embl. szín: 4.

Egyszerű formájú, műanyag kulcstartó fém kulcskarikával. 55×37 mm Embl. méret: 35×25 mm; max embl. szín: 1.

Házikó formájú, műanyag kulcstartó fém kulcskarikával. 58×57 mm Embl. méret: 35×25 mm; max embl. szín: 1.

P

P

P

“Klash” kulcstartó

-01

-06 -06 -05 -10

-06

-05

aP

“Tetris” világítós kulcstartó

“Slice” kulcstartó

-06

-03

-05

“Cottage” kulcstartó

-01

-01

-05

-07

-10 -06

-07

-07

-01

AP63872

AP873006

AP63871

AP873007

AP810303

AP61340

358 Ft

190 Ft

358 Ft

190 Ft

129 Ft

224 Ft

Fém kulcstartó üvegnyitóval. 35×95 mm Embl. méret: 20×10 mm.

Csepp formájú alumínium kulcstartó fém karikával. 35×80×30 mm Embl. méret: 25×10 mm.

Fém kulcstartó üvegnyitóval. 35×95 mm Embl. méret: 20×10 mm.

Ovális formájú alumínium kulcstartó fém karikával. 35×82×30 mm Embl. méret: ø22 mm.

4 db levehető kulcskarika, műanyag üvegnyitóhoz rögzítve. 40×62×9 mm Embl. méret: 25×25 mm; max embl. szín: 4.

Fém kulcstartó. 78×22 mm Embl. méret: 25×10 mm.

“Opener” kulcstartó

® Gá

288

“Rainman” kulcstartó

Gsá

“House” kulcstartó

® G

“ForU” kulcstartó

Gsá

Kulcstartó-üvegnyitó

P

“Rome” fém kulcstartó

aG

289


-02

AP731413

AP844003

109 Ft

73 Ft

Sport mez alakú, fényes kulcstartó. 85×65×5 mm Embl. méret: 25×10 mm; max embl. szín: 2.

Műanyag üvegnyitó kulcstartóval. 40×70×5 mm Embl. méret: 20×20 mm; max embl. szín: 4.

s

P

“T-shirt” kulcstartó

-06

-07

Üvegnyitós kulcstartó

AP844011

AP810326

78 Ft

168 Ft

Műanyag, áttetsző síp kulcskarikával, mini lámpával, elemmel szállítjuk. 98 mm Embl. méret: 50×10 mm; max embl. szín: 4.

Átlátszó, műanyag, fehér fénnyel világító LED-es karabiner kulcskarikával. Elemmel szállítjuk. 60×35 mm Embl. méret: 15×15 mm; max embl. szín: 2.

P

P

“Coach” kulcstartó síppal -06

-03

-05

Karabiner-kulcstartó fehér fénnyel

-07

-05 -07 -02 -06

-01

AP61787

AP731489

199 Ft

126 Ft

Karabineres palacktartó, fém karikával ellátva. 140×30 mm Embl. méret: 35×10 mm; max embl. szín: 2.

Mikroszálas anyagból készült, cipzáras zsebbel ellátott kulcstartó. 50×135 mm Embl. méret: 30×100 mm; max embl. szín: 8.

Palacktartó

a0

-07

-01

-05

“View” kulcstartó

-05 -01

0

-06

-06 -06

-06

-05 -06 -01

-02

-06 -02 -10

-03

-06

AP810302

AP824003

73 Ft

176 Ft

Piros fényű, műanyag mini lámpa, lánccal kulcskarikához rögzítve, elemmel szállítjuk. 24×32×8 mm Embl. méret: ø15 mm; max embl. szín: 2.

Színes műanyag digitális óra kulcstartóval, elemmel szállítjuk. 30×50×8 mm Embl. méret: 15×15 mm; max embl. szín: 2.

P

P

Világító kulcstartó

290

Óra kulcstartóval

-07

-01

-05

AP809328

AP751227

73 Ft

106 Ft

Műanyag kulcstartó fém kulcskarikával, beépített piros led lámpával. 2 db gombelemmel szállítjuk. 33×47×7 mm Embl. méret: 25×15 mm; max embl. szín: 2.

Áttetsző, színes, műanyag mini lámpa kulcskarikával, elemmel szállítjuk. 123×47×7 mm Embl. méret: 25×25 mm; max embl. szín: 2.

“Beam” ledes kulcstartó

-25 -10

P

Világító kulcstartó

P 291


AP845143

AP845144

AP845146

AP845145

316 Ft

316 Ft

316 Ft

316 Ft

Téglalap alakú, alumínium kulcstartó epoxy gyantás felülettel. A termék ára az emblémázás költségét tartalmazza. Minimális rendelési mennyiség: 100 db. 45×24×3 mm Embl. méret: 20×45 mm; max embl. szín: 8.

Négyzet alakú, alumínium kulcstartó epoxy gyantás felülettel. A termék ára az emblémázás költségét tartalmazza. Minimális rendelési mennyiség: 100 db. 30×35×3 mm Embl. méret: 23×23 mm; max embl. szín: 8.

Ovális alakú, alumínium kulcstartó epoxy gyantás felülettel. A termék ára az emblémázás költségét tartalmazza. Minimális rendelési mennyiség: 100 db. 45×25×3 mm Embl. méret: 35×20 mm; max embl. szín: 8.

Kerek alakú, alumínium kulcstartó epoxy gyantás felülettel. A termék ára az emblémázás költségét tartalmazza. Minimális rendelési mennyiség: 100 db. ø35×3 mm Embl. méret: ø25 mm; max embl. szín: 8.

á

á

á

á

Téglalap alakú kulcstartó

Négyzet alakú kulcstartó

Ovális formájú kulcstartó

Kerek kulcstartó

ára AP809326

Egyedi epoxy kulcstartó Epoxy gyantás matricából készült, egyedi formájú, kétoldalas kulcstartó. Fém lánccal. Minimális rendelési mennyiség: 100 db. A termék ár a 4 szín color digitális nyomás költségét tartalmazza. Embl. méret: Maximum 25 cm²

á3 50-200 db 201-500 db 501-1000 db 1001-2000 db

AP757003-10

AP757001

375 Ft

437 Ft

Kör alakú, műbőr kulcstartó fém kulcskarikával. A közepén található fém rész epoxy gyantás matricával emblémázható. A termék ára az emblémázás költségét tartalmazza. Minimális rendelési mennyiség: 100 db. 43×60 mm Embl. méret: ø30 mm; max embl. szín: 8.

Átlátszó műanyagból készült kulcstartó, fém karabinerrel. A kulcstartó középső része epoxy gyantás matricával emblémázható. A termék ára az emblémázás költségét tartalmazza. Minimális rendelési mennyiség: 100 db. ø38 mm Embl. méret: ø23 mm; max embl. szín: 8.

“Clap” kulcstartó

199 Ft / db 150 Ft / db 135 Ft / db 120 Ft / db

(A megadott paraméterektől eltérő méretben is készíthető, de ebben az eseben kérd árajánlatunkat)

“Eye” kulcstartó

á

á

AP757004-10

“Block” kulcstartó

-07T

375 Ft Négyzet alakú, műbőr kulcstartó fém kulcskarikával. A közepén található fém rész epoxy gyantás matricával emblémázható. A termék ára az emblémázás költségét tartalmazza. Minimális rendelési mennyiség: 100 db. 40×57 mm Embl. méret: 28×28 mm; max embl. szín: 8.

-06AT

-05T

á AP757002-10

AP757005-21

AP757006-21

AP757008-21

AP757009-21

190 Ft

176 Ft

176 Ft

176 Ft

176 Ft

Epoxy gyantás matricával emblémázható, fém kitűző. A termék ára az emblémázás költségét tartalmazza. Minimális rendelési mennyiség: 100 db. 26×14 mm Embl. méret: 26×14 mm; max embl. szín: 8.

Epoxy gyantás matricával emblémázható, fém kitűző. A termék ára az emblémázás költségét tartalmazza. Minimális rendelési mennyiség: 100 db. 15×15 mm Embl. méret: 15×15 mm; max embl. szín: 8.

Epoxy gyantás matricával emblémázható, fém kitűző. A termék ára az emblémázás költségét tartalmazza. Minimális rendelési mennyiség: 100 db. 20×11 mm Embl. méret: 20×11 mm; max embl. szín: 8.

Epoxy gyantás matricával emblémázható, fém kitűző. A termék ára az emblémázás költségét tartalmazza. Minimális rendelési mennyiség: 100 db. 12×18 mm Embl. méret: 12×18 mm; max embl. szín: 8.

Epoxy gyantás matricával emblémázható, fém kitűző. A termék ára az emblémázás költségét tartalmazza. Minimális rendelési mennyiség: 100 db. ø17 mm Embl. méret: ø17 mm; max embl. szín: 8.

á

á

á

á

á

Fém kitűző -03T

“Ticket” kulcstartó

398 Ft Téglalap alakú, műbőr kulcstartó fém kulcskarikával. A közepén található fém rész epoxy gyantás matricával emblémázható. A termék ára az emblémázás költségét tartalmazza. Minimális rendelési mennyiség: 100 db. 32×80 mm Embl. méret: 20×47 mm; max embl. szín: 8.

AP757007-21

-01T

Fém kitűző

Fém kitűző

Fém kitűző

Fém kitűző

á 292

293


AP808023

AP850001

AP844021

3 326 Ft

437 Ft

316 Ft

8 funkciós multifogót (155 mm) és zsebkést (188 mm) tartalmazó szett. Fekete díszdobozban szállítjuk; anyag: rozsdamentes acél és alumínium. Embl. méret: 30×6 mm; max embl. szín: 2.

6 részes csavarhúzó készlet, műanyag szétnyitható tokban, a tok gombnyomásra nyílik. 96×38×38 mm Embl. méret: 50×15 mm; max embl. szín: 2.

Műanyag csavarhúzó, 6 fém fejjel és beépített led lámpával. Gombelemmel szállítjuk. 98×32×18 mm Embl. méret: 60×20 mm; max embl. szín: 2.

“Factory” szerszámkészlet

Szerszám készlet

s

s

“Drawer” csavarhúzó

-80

as

-01

-06 -05

-05 -21

-06

AP808022

“Workshop” multifunkciós fogó

2 486 Ft Rozsdamentes acél multifogó 8 fun