Page 1

CASĂ CURATĂ ȘI SĂNĂTOASĂ

Sfaturi practice pentru o curățenie impecabilă!

SOLUŢII PREMIUM PENTRU CURĂŢENIE


O BAIE CURATĂ ȘI DEZINFECTATĂ Pentru un început revigorant al zilei

DEPUNERI DE CALCAR? Depunerile de calcar apar deseori în locurile în care apa curge cu regularitate, favorizând acumularea bacteriilor. Curățarea pereților cabinei de duș, a chiuvetei și a toaletei cel puțin o dată pe săptămână va determina o scădere drastică a numărului de bacterii.

REZIDUURI DE PASTĂ DE DINŢI ȘI SĂPUN? Reziduurile de pastă de dinți și săpun sunt întâlnite în căzile de duș și pe chiuvete sau în alte locuri din baie. Acestea sunt locurile în care bacteriile se dezvoltă și prin urmare sunt extrem de neigienice. Curățați pereții cabinei de duș, chiuvetele și plăcile de faianță și gresie de câteva ori pe săptămână pentru a preveni acumularea bacteriilor.

MUCEGAI? Mucegaiul apare acolo unde umezeala persistă. Acest fenomen este foarte comun în încăperile umede și calde, precum baia. Iar acestea nu sunt vești bune, nici pentru casă, nici pentru sănătate. Sporii produși de mucegai pot cauza diverse afecțiuni, precum reacții alergice, iritarea și inflamarea tractului respirator, iritarea ochilor, gurii și pielii, precum și astm.

SOLUŢIE:

SOLUŢIE:

SOLUŢIE:

BISON ANTICALCAR pentru o curățare puternică și pentru prevenirea depunerilor de calcar.

BISON CURĂȚARE BAIE pentru o curățare rapidă și ușoară, cu un parfum proaspăt.

BISON ANTIMUCEGAI pentru a combate eficient mucegaiul (persistent), rezultate imediate în 10 minute.


O BUCĂTĂRIE CURATĂ ȘI SĂNĂTOASĂ Pentru prevenirea apariţiei bacteriilor

GRĂSIME ARSĂ?

GRĂSIME?

Resturi alimentare arse în cuptor, pe grill sau pe grătar. Nu sunt doar greu de curățat, ci sunt și o sursă de bacterii.

Grăsimea, murdăria și petele de pe aparatura electrocasnică, aragaz și hotă nu pot fi evitate din nefericire atunci când gătești. Acestea dau rapid bucătăriei un aspect murdar și neigienic.

SCURGEREA: UNUL DIN CELE MAI MURDARE LOCURI DIN CASĂ! Cu toate că nu o poți vedea, scurgerea este o sursă de bacterii. Sub micile orificii, găsim câte puțin din toate. Acumulările sunt deseori cauza blocărilor dificile. Curățați scurgerea o dată pe săptămână.

SFAT! Înlocuiește buretele și laveta săptămânal, întrucât acestea conțin miliarde de bacterii.

SOLUŢIE:

SOLUŢIE:

SOLUŢIE:

BISON DEGRESANT pentru grătar, grill&cuptor, îndepărtează cu ușurință grăsimea arsă, datorită sprayului-spumă extrem de eficient.

BISON DEGRESANT pentru bucătărie, curăță puternic și rapid grăsimea și murdăria din bucătărie. Vă recomandăm să-l utilizați în combinație cu BISON CURĂȚARE INOX pentru a obține un luciu permanent și pentru a proteja inoxul.

BISON GEL DESFUNDARE ȚEVI 1L/500ml pentru curățarea săptămânală a scurgerii - efect în 30 minute. BISON DUO DESFUNDARE ȚEVI - pentru blocaje dificile - soluție extrem de puternică și eficientă.


UN SPAȚIU DE LOCUIT CURAT ȘI PRIMITOR Pentru bucuriile de zi cu zi PETE? Petele dificile, precum cele de vin roșu, cafea, ciocolată sau cremă de ghete de pe materiale textile, covoare sau tapițerii sunt neatractive și foarte neigienice și din nefericire, dificil de evitat într-o casă cu o familie numeroasă sau foarte activă.

UMIDITATE, CONDENS SAU MIROSURI ÎNCHISE?

MUCEGAI ÎN MEDIUL ÎNCONJURĂTOR?

Umiditatea în exces nu doar că îți afectează casa, ci și sănătatea. Atunci când nivelul de umiditate din aer depășește 55%, aveți o problemă de umiditate ce poate fi identificată prin apariția mucegaiului, mirosurilor neplăcute, hainelor umede sau ferestrelor aburite (se formează condens).

Din nefericire, mucegaiul poate apărea și în sufragerii și dormitoare: pe draperii, tapet sau în spatele canapelelor și dulapurilor. Acesta nu afectează doar mobila, ci dăunează și sănătății.

CURĂŢARE RAPIDĂ & UȘOARĂ

SOLUŢIE:

SOLUŢIE:

SOLUŢIE:

BISON ANTI-PETE pentru o curățare puternică a petelor dificile în doar câteva secunde.

BISON ABSORBANT DE UMIDITATE absoarbe imediat umiditatea în exces din încăperile slab ventilate, reducând eficient nivelul de umiditate din spațiile de locuit, garaje, magazii, subsoluri.

BISON ANTIMUCEGAI FĂRĂ CLOR pentru un control eficient al mucegaiului în 15 minute, fără efect de albire. Ideal pentru mobilă, textile și tapet.


O CASĂ CURATĂ ȘI SĂNĂTOASĂ Începe în forţă să rezolvi problemele cu Soluţiile pentru curăţenie de la Bison!

BUCURĂTE DE EXTERIOR ÎNTRO GRĂDINĂ CURATĂ

DEPUNERI DE MUCEGAI VERDE? Depunerile de mucegai verde au loc în special în locurile mai puțin expuse la lumina soarelui, inclusiv pe terase, mobilier de grădină și fațade. Pe lângă stratul verde supărător, în aceste zone apar frecvent și buruienile.

SOLUŢIE: BISON CURĂȚARE ALGE ȘI MUȘCHI pentru o curățare puternică și pentru prevenirea depunerilor verzi.

Suflecă-ți mânecile și folosește produsele Bison pentru o curățenie sclipitoare în toată casa.

www.temad.ro


CASĂ CURATĂ ȘI SĂNĂTOASĂ

Alegeri inspirate pentru tine și familia ta!

Distribuitor oficial:

Temad Co SRL Șos. Cristianului nr.12, Brașov 0268.506.108 office@temad.ro www.temad.ro

Profile for TEMAD CO

BISON Solutii premium pentru curatenie  

BISON Solutii premium pentru curatenie in bucatarie, baie, interiorul si exteriorul casei.

BISON Solutii premium pentru curatenie  

BISON Solutii premium pentru curatenie in bucatarie, baie, interiorul si exteriorul casei.

Profile for ancaivasc
Advertisement