Page 1

Влиянието на стероидите за растежа

Анаболни стероиди са химически генерирани от химически вещества, които се използват ефективно за широк спектър на медицински цели. Стероидите са също често се използва за насърчаване на засилено ръст и телесна растеж. Стероидите са били използвани в продължение на години от спортисти , тялото строители и хора с опасни или активни занимания в продължение на години , за да получат "на ръба " в тяхното изпълнение . Освен това, много стероиди са били предписани за употреба по време на операции и като мощно устройство болка инхибиране. Правна използването на стероиди изисква лекарско предписание и насоки. Поради склонността към стероид злоупотреба , те са били забранени от всички форми на спортни събития, професионални и любителски . Тези, които злоупотребяват стероиди се излагат на опасност от цял спектър от вредни странични ефекти , които могат да причинят атмосферни здравни проблеми и дори смърт.

Анаболните стероиди са най- често срещаната форма на стероид. Стероидите са ефективни за активно насърчаване на бърз растеж и възстановяване на мускулите и околните тъкани . Метод за това е сравнително прост : мъжете отделят и техните органи използват хормон тестостерон. Тестостеронът е химичен агент, който прави физическото развитие и зрялост по време на пубертета възможно . Ефективността на анаболни стероиди идва от способността му да се подобри андрогенен ефект на природен производството на тестостерон . Това подобрение , от своя страна , позволява на мъжа сексуалните функции се развива с много по- бързи темпове. В резултат на това , много хора са използвали стероиди с цел увеличаване на размера на пениса и монтаж . Въпреки това, за сметка на стероиди им пречи да са достъпни за много хора и по този начин те търсят алтернативни вещества , които съдържат стероиди , подобни свойства.


Използване на стероиди може да предизвика много вредни засяга да се появят на човешкото тяло . Както вече бе казано , те могат да бъдат много тежки и да доведат до нараняване, болест , а в някои случаи , смърт . Освен това, повечето стероиди са доказани да променят трайно химически баланс , ефективно увреждане важни органи, тъкани и сухожилията на тялото. Използването на стероиди може да предизвика временно и дори постоянно мъжка импотентност в резултат на тяхното въздействие върху мъжките полови хормони . В много случаи на стероиди , причинени импотентност, дори крайно желание да прави секс няма да преодолее импотентност. В други случаи , на пениса може действително да бъде в състояние да се превърне изправени а защото балансът на хормоните е било прекъснато , правилната функция не може да се постигне . В резултат на стероиди може да има сериозно отрицателно въздействие върху самочувствието на мъжа и качеството на живот , защото на вредните ефекти, които те имат върху пениса .

Освен това, има някои проучвания , които показват , че няма връзка между пениса свиване и употребата на стероиди . Това е нормално за пениса да стават по-малки и отпуснат , когато няма желание за секс настоящето. Въпреки това, стероиди може да бъде причина за липсата на желание за секс в много случаи и може да бъде един постоянен проблем . Най- смущаващо е фактът, че в много случаи на стероид -индуцирана увреждане на пениса, лечение усилия са били по -успешни от желания продукт .


В заключение, научно изследване не е изяснила , че стероидите са пряко свързани с вредното свиване на пениса на мъжете. Въпреки това е установено, че използването на стероиди може , в действителност , да влоши малък състояние пениса вече налице. Консултации с опитен лекар относно употребата на стероиди винаги е най-сигурният начин, по който да се използват анаболни стероиди . За повече информация кликнетe http://steroidi-anaboli.org/

Влиянието на стероидите за растежа  
Влиянието на стероидите за растежа  
Advertisement