Page 1

DEMI

STADSVILLA’S & stadswoningen AAN DE SINGEL IN BREDA

DEMI CINQ geeft een NIEUW GEZICHT aan het centrum Op loopafstand van het centrum van Breda, gelegen aan de Oranjesingel, realiseert AM riante stadsvilla’s & stadswoningen. De woningen maken onderdeel uit van het project Drie Hoefijzers, gelegen ten noorden van het centrum, vlakbij het nieuwe station. Omsluitende straten van het gebied zijn de Terheijdenseweg, Ceresstraat en St. Josephstraat.

Drie Hoefijzers is een begrip in Breda. Dit voormalige brouwerijterrein aan de rand van het centrum wordt getransformeerd tot een bruisend woon-, werk- en verblijfsgebied met stedelijke allure. Enkele waardevolle en karakteristieke monumenten, waaronder het voormalig hoofdkantoor van de brouwerij en het brouwhuis met de markante fabrieksschoorsteen, krijgen

hierbij een nieuwe bestemming. De geplande nieuwbouw wordt harmonieus ingepast zodat er een fraaie mix ontstaat van moderne architectuur en cultuurhistorisch erfgoed, gelegen aan intieme pleinen. De ligging tussen de monumentale panden en de winkels, horeca, cultuur en andere voorzieningen om de hoek maken het tot een levendig en eigentijds gebied.

indelingsopties bouwkavels De bouwkavels bieden mogelijkheid tot de bouw van maximaal 9 woningen. Naar aanleiding van de vraag vanuit de markt kan de indeling van de bouwkavels echter worden aangepast worden. De indeling van de kavels kan verschillen van 5 stadsvilla’s, tot 8 stadswoningen en 1 stadsvilla. Een en ander is afhankelijk van de breedte van de woning. In bovenstaande situatietekeningen kunt u zien welke mogelijkheden er zijn en welke consequenties dit heeft voor de oppervlakte van de tuin en de parkeergelegenheid.

1. 233 m²

p 115 m²

115 m²

262 m²

262 m²

327 m²

oranjesingel

2. 233 m²

p 115 m²

115 m²

2 131 m²

131 m²

262 m²

327 m²

oranjesingel

BREDA

3. 233 m²

p 115 m²

115 m²

131 m²

131 m²

131 m²

131 m²

327 m²

oranjesingel A27

4.

Te RH E g ewe ENS IJD

A16

N

station breda centraal

oranjesin

233 m²

p 115 m²

115 m²

131 m²

131 m²

gel

A58 sophi

astra

at

oranjesingel

131 m²

131 m² 131 m²

131 m²


DEMI

stadswoningen AAN DE SINGEL IN BREDA

3

HAPPY

4

TOGETHER In de stadswoningen van DemiCinq voelt iedereen zich thuis. Onafhankelijk van de thuissituatie. De woning is ruim en biedt allerlei indelingsmogelijkheden. Op de de volgende pagina’s ziet u een voorbeeld van hoe u de woning in zou kunnen richten. Voor de stadswoningen van Demi Cinq geldt onder andere: - Woonoppervlakte vanaf circa 122m2 - Extra hoge plafonds - Standaard vloerverwarming en vloerkoeling - Diverse indelings- en uitbreidingsmogelijkheden

begane grond


DEMI

stadswoningen AAN DE SINGEL IN BREDA

Happytogether

ELKE VERDIEPING ZIJN EIGEN BETEKENIS

5

6

1e verdieping

2e verdieping

Drie Hoefijzers Cinq brochure  

Drie Hoefijzers Cinq brochure

Drie Hoefijzers Cinq brochure  

Drie Hoefijzers Cinq brochure

Advertisement