Page 1

KEYS TO SUCCESS

Business Network Event

vrijdag 13 juli 2012 16:30 - 21:00 uur Fashion in Business, Inspiratie en onze Economie • Short Talks door: Hoofd Sector Advisory: Richard de Keijzer (ABN AMRO) en Zakenvrouw van het Jaar: Jacqueline Zuidweg (MKB pionier) • Fashion Show van SPIJKERS & SPIJKERS • Hapjes en Drankjes • Allemaal op de hoofdlocatie van Amsterdam Fashion Week op cultuurpark Westergasfabriek in Amsterdam.


AMSTERDAM FASHION WEEK PRESENTEERT

Business Network Event:

KEYS TO SUCCESS!

Professionals binnen en buiten de mode-industrie ontmoeten elkaar tijdens KEYS TO SUCCESS, hét Fashion Networking event van Nederland. Of u nu liefhebber bent van mode, gepassioneerd ondernemer of business professional op zoek naar inspiratie, KEYS TO SUCCESS wordt een sprankelende avond waar ‘business and fashion’ samenkomt!

DE STERREN VAN DE AVOND JACQUELINE ZUIDWEG

RICHARD DE KEIJZER

SPIJKERS EN SPIJKERS

Zakenvrouw van het Jaar 2012, Jacqueline Zuidweg komt op voor de Nederlandse ondernemer! “Maar liefst 1 op de 10 ondernemers in ons land verkeert momenteel in ernstige financiële problemen. Weg met het taboe rondom financiële problemen van de ondernemer. Ondernemen is vallen, opstaan en weer door gaan!” Tijdens haar toespraak vertelt zij over de ‘Keys to Success’ voor een ondernemer en hoe mode en ondernemerschap elkaar raken!

Richard de Keijzer is Hoofd Sector Advisory bij ABN AMRO. In het retail rapport over 2012 voorspelde de bank een omzetdaling van 2% in de kledingretail. Kansen voor kleine ondernemers liggen in nichemarkten en persoonlijke service. Grotere merken moeten zich differentiëren en de consument blijven verrassen. Samenwerken blijft een hot topic. Zijn toespraak gaat over ‘samenwerken in de fashion’.

Modeduo Spijkers & Spijkers brengt ieder seizoen internationale allure met haar vrouwelijke designs. Na presentaties in Parijs, Milaan en Londen showt Spijkers & Spijkers haar nieuwste collectie SIS by Spijkers & Spijkers voor de vijfde keer op Amsterdam Fashion Week. Deze catwalkshow maakt onderdeel uit van het KEYS TO SUCCESS programma.


Multitalent Bas Kosters presenteert zijn nieuwste collectie in een wervelende catwalkshow.

16:30 Ontvangst

Met heerlijke hapjes en drankjes

17:00 Opening

Door Bart Maussen en Holly Syrett, Amsterdam Fashion Week

17:05 Short Talk 1

Richard de Keijzer is Hoofd Sector Advisory bij ABN AMRO. Zijn toespraak gaat over ‘samenwerken in de fashion’.

17:15 In-Crowd Q&A

Bart Maussen (AFW) start korte discussie met aanwezigen over hoe hun business de consument bereikt.

17:25 Short Talk 2

Zakenvrouw van het Jaar Jacqueline Zuidweg vertelt over de ‘Keys to Success’ voor ondernemers en gaat in op de raakvlakken van mode met ondernemerschap.

17:35 Slot & Stelling

Carlo Wijnands (AFW) sluit het sprekersprogramma af en start de eerste discussie voor het nieuwe AFW Business Network Event (waarvoor ook u bent uitgenodigd!).

17:40 Borrel

Networking, networking, networking met hapje en een drankje

18:15 Catwalkshow

Topontwerpersduo Spijkers & Spijkers presenteert haar nieuwste collectie tijdens een spetterende show op de catwalk.

18:45 Borrel

De buzz van de fashion show wordt gevierd in de AFW lounge waar u wederom uitgenodigd bent voor een borrel en natuurlijk om te netwerken!

Optioneel 21:00 Catwalkshow

Jan Boelo presenteert zijn vrouwelijke en stoere designs in een sensationele catwalkshow.

Keys to Success Ticket:

• U bent te gast bij hét mode event van Nederland. • U geniet van heerlijke hapjes en drankjes. • U woont een dynamisch programma bij met ‘Short Talks’ van bijzondere sprekers. • U woont de exclusieve catwalkshow van topontwerpersduo Spijkers & Spijkers bij. • U maakt kennis met interessante nieuwe relaties binnen en buiten de mode-industrie.

Arrangement 1 ticket: €125.- (excl. BTW)

Extra Show Ticket:

Aanvullend op een ticket voor Keys to Success stellen wij u in de gelegenheid om kaartjes voor twee additionele catwalkshows af te nemen op vrijdag 13 juli 2012. Om 15:00 uur kunt u de spetterende catwalkshow van multitalent Bas Kosters bijwonen. Om 21:00 uur vindt de catwalkshow van Jan Boelo plaats. Boelo staat bekend om zijn vrouwelijk en stoere designs. Deze additionele kaarten kosten €50,per stuk (excl. BTW).

Extra Show Tickets: €50.- (excl. BTW)

PROGRAMMA

Optioneel 15:00 Catwalkshow


BESTELLEN

Om voor uzelf, uw collega’s en/of zakenrelaties kaarten af te nemen voor KEYS TO SUCCESS, dient u een mail te sturen naar: businessprogramme@amsterdamfashionweek.com Vermeld hierbij: • De naam van uw bedrijf • Uw naam • Uw mailadres • Uw telefoonnummer • Hoeveel KEYS TO SUCCESS Tickets u wilt afnemen. • Hoeveel Extra Show Tickets u wilt afnemen en voor welke show(s). Na uw bestelling ontvangt u een bevestiging met betalingsinstructies. Kaarten worden altijd op naam gereserveerd en kunnen, uitsluitend na bevestiging van ontvangst van uw betaling, bij de ontvangstbalie worden afgehaald.


Amsterdam Fashion Week Amsterdam Fashion Week is in 2004 gestart om Nederland en Amsterdam op de kaart te zetten als inspirerende en internationaal georiënteerde modebestemming. Door te werken met haar pijlers CONNECT, GROW en CELEBRATE is zij deze visie aan het verwezenlijken. AFW verbindt het talent en het bedrijfsleven binnen en buiten haar branche, voorziet ontwerpers van de tools om te groeien en viert het talent dat daaruit voortkomt. In juli ‘12 organiseert Amsterdam Fashion Week haar zeventiende editie en vindt voor het eerst een zakelijk netwerkevent plaats: KEYS TO SUCCESS.

ILJA VISSER (PAROOL)

“AMSTERDAM FASHION WEEK IS EEN HEEL GOED PLATFORM, IK HEB ER VEEL AAN TE DANKEN”

SUBLIME MAGAZINE (UK)

“WE AWARDED AFW ‘THE BEST INT. FASHION WEEK OF THE YEAR AWARD’ FOR THEIR INNOVATIVE APPROACH TOWARDS SUSTAINABILITY AND STRENGTHENING THE INDUSTRY”

JACQUELINE ZUIDWEG

“KEY TO SUCCESS IS NATUURLIJK ‘VALLEN, OPSTAAN EN WEER DOORGAAN!”

RICHARD DE KEIZER

“AMSTERDAM FASHION WEEK IS DÉ PLEK WAAR BUSINESS EN DE MODE SAMEN KOMT!”

Contact

Voor vragen kunt u terecht bij Amsterdam Fashion Week via: businessprogramme@ amsterdamfashionweek.com tel: 020 6842878 www.amsterdamfashionweek.com

Locatie

Amsterdam Fashion Week vindt plaats op het Cultuurpark Westergasfabriek te Amsterdam. Houd als hoofdentree van het Cultuurpark Westergasfabriek de brug en entree tegenover de Q-park aan. Vanaf hier kunnen u en uw gasten gebruik maken van de speciale AFW VOLVO Shuttle service. Bij aankomst op de hoofdlocatie kunt u zich melden bij de ontvangstbalie.

Parkeren

U en uw gasten kunnen (betaald) gebruik maken van de Q-park locatie Westerpark - gelegen op de hoek van de Haarlemmerweg en de Van Slingelandtstraat. De entree ligt aan de Van Bleiswijkstraat. Tevens is het mogelijk om te parkeren op de vrije plaatsen in de wijk tegenover het Cultuurpark Westergasfabriek. Het is niet mogelijk om op het terrein van het Cultuurpark Westergasfabriek te parkeren. Voor voetgangers en fietsen kan de loop-/fietsbrug nabij de locatie Zuiveringshal worden gebruikt.

Keys To Success  

Professionals binnen en buiten de mode-industrie ontmoeten elkaar tijdens KEYS TO SUCCESS, hét Fashion Networking event van Nederland. Of u...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you