Page 1

VALEVITSA HOTEL*** - Bansko - 75 Glazne Str.

Ноќевање со појадок Еднокреветна Двокреветна / по лице Двокреветна стандард(2возрасни или 1возрасен и 2 деца) Двокреветна стандард(2возрасни и 1 дете) Двокреветна стандард(1 возрасен и 1 дете) Двокреветна стандард( 3 возрасни) Откажување без пенали пред поаѓање Пенали за откажување

35 еур/ 2163 мкд 28 еур / 1730 мкд 56 еур / 3461 мкд

19.12.2011 – 26.12.2011 01.02.2012 – 28.02.2012 25 еур / 1545 мкд 19 еур / 1174 мкд 38 еур / 2348 мкд

01.12.2011 – 18.12.2011 04.01.2012 – 31.01.2012 01.03.2012 – 31.03.2012 22 еур/ 1360 мкд 17 еур / 1051 мкд 32 еур / 1978 мкд

62 еур / 3832 мкд 42 еур / 2596 мкд 66 еур / 4079 мкд 18 дена 100%

39 еур / 2410 мкд 28 еур / 1730 мкд 45 еур / 2781 мкд 10 дена Една ноќ

35 еур / 2163 мкд 26 еур / 1607 мкд 42 еур / 2596 мкд 7 дена Една ноќ

27.12.2011 – 03.01.2012

Дете од 0 – 4 години бесплатно, дете од 4 – 14 год е калкулирано во горенаведените цени ТУРИСТИЧКА ТАКСА 5 ЕВРА ПО ЛИЦЕ ЕДНОКРАТНО Доплата за Новогодишна вечера/обавезна/ 42 еур за возрасен/ 22 евра за деца 4-14 години 15% попуст за рана резервација направена до 15.11.2011 10% попуст за рана резервација направена до 30.11.2011 Во горенаведените цени е вклучено бесплатно користење на сауна Хотелот е мал во самиот град Банско и веднаш до лифтот.

1


LAZUR HOTEL*** - Bansko- ул. Стефан Караджа 13,

Ноќевање со појадок Еднокреветна Двокреветна / по лице Двокреветна стандард(2возрасни или 2возрасни и 1 дете) Двокреветна стандард(1 возрасен и 1 дете или 1 возрасен и 2 деца) Двокреветна стандард( 3 возрасни) Фамилијарна соба/ по лице 2 возрасни или 1 возрасен и 1 дете или 1 возрасен и 2 деца 2 возрасни+1дете, 2 возрасни +2 деца, 1 возрасен+ 3 деца 3 возрасни Откажување без пенали пред поаѓање Пенали за откажување

27.12.2011 – 03.01.2012 42 еур / 2596 мкд 31 еур / 1916 мкд 59 еур / 3646 мкд

04.01.2012 – 10.01.2012

19.12.2011 – 26.12.2011 06.02.2012 – 28.02.2012

31 еур / 1916 мкд 20 еур / 1236 мкд 38 еур / 2348 мкд

25 еур/ 1545 мкд 18 еур / 1112 мкд 34 еур / 2101 мкд

01.12.-18.12.2011 11.01.-05.02.2012 01.03.-31.03.2012 22 еур / 1360 мкд 14,50еур/896 мкд 29еур / 1792 еур

46 еур / 2843 мкд

29 еур / 1792 мкд

26 еур / 1607 мкд

23 еур / 1421 мкд

79 еур / 4882 мкд 34 еур / 2101 мкд 68 еур / 4202 мкд

50 еур / 3090 мкд 24 еур / 1483 мкд 42 еур / 2596 мкд

44 еур / 2719 мкд 23 еур / 1421 мкд 40 еур / 2472 мкд

38 еур / 2348 мкд 19 еур / 1174 мкд 35 еур / 2163 мкд

82 еур / 5068 мкд

52 еур / 3214 мкд

49 еур / 3028 мкд

42 еур / 2596 мкд

88 еур / 5438 мкд 5 дена 100%

57 еур / 3523 мкд

55 еур / 3399 мкд

45 еур / 2781 мкд 14 дена Една ноќ

5 дена Една ноќ

Една ноќ

Дете од 0 – 2 години бесплатно, дете од 2 – 12 год е калкулирано во горенаведените цени ТУРИСТИЧКА ТАКСА 5 ЕВРА ПО ЛИЦЕ ЕДНОКРАТНО Доплата за Новогодишна вечера/обавезна/52 еур за возрасен/ 27 евра за деца 2-12 години 12% попуст за рана резервација до 15.11.2011

2


WHITE FIR COMPLEX 4*- Razlog

Ноќевање

01.04.-14.12.2011

15.12. – 23.12.2011 09.01. – 31.03.2012

23.12.- 29.12.2011 02.01.– 08.01.2011

30.12.- 01.01.2012

Еднокреветна Двокреветна / по лице на ден Двокреветна стандард(2возрасни или 1возрасен и 1 дете) АПТ 2 + 2 / по лице на ден (2возрасни или 1возрасен и 1 дете или 1 возрасен + 2 деца) 2 возрасни+1дете, 2 возрасни +2 деца, 3 возрасни или 4 возрасни АПТ 4 + 2 лица/ со 2 спални

22еур/1360 мкд 13 еур / 803 мкд 26 еур / 1607 мкд

17еур/1051 мкд 34 еур/ 2101 мкд

21еур/ 1298 мкд 42еур/ 2596 мкд

28 еур/ 1730 мкд 56еур/ 3460 мкд

15 еур / 927 мкд

19еур/1174 мкд

26еур/ 1607мкд

34еур/2100 мкд

29 еур / 1792 мкд

38еур/ 2348 мкд

52еур/ 3214 мкд

68еур/ 4202 мкд

29 еур / 1792 мкд 55 евра

38еур/ 2348 мкд 70еур/ 4326 мкд

52еур/ 3214 мкд 89еур/ 5500мкд

68еур/ 4202 мкд 125 еур/7725мкд

АПТ 6 + 2 лица

75 еур/ 4635 еур

95еур/ 5871мкд

135еур/8343мкд

186еур/ 11495мкд

14еур/ 865 мкд

21еур/ 1298 мкд

25еур/ 1545мкд

36еур/ 2225 мкд

34 еур/ 2100 мкд

50еур/3090 мкд

65еур/ 4017 мкд

88еур/ 5438 мкд

110еур/ 6798 мкд

153еур/ 9455мкд

Двокреветна ДЕЛУКС/ по лице на ден АПТ ЛУКС 2 + 2 лица

АПТ ЛУКС 4 + 2 лица/ со 2 спални 59 еур/ 3646 мкд 82еур/ 5068мкд Доплата за појадок возрасен 3 евра; дете 2 евра(6-14год) Доплата за појадок+ вечера 10 евра за возрасен; 5 евра за дете(6-14год) Доплата за Се вклучено- возрасен 15 евра; дете 9 евра (6-14год)

Дете од 0 – 6 години бесплатно, дете од 2 – 14 год ТУРИСТИЧКА ТАКСА 5 ЕВРА ПО ЛИЦЕ ЕДНОКРАТНО Доплата за Новогодишна вечера/обавезна/66 еур за возрасен/ 33 евра за деца 2-14 години 15% попуст за рана резервација до 15.11.2011 10% попуст за рана резервација до 15.12.2011

3


DUMANOV HOTEL*** - Bansko

Ноќевање

01.12. – 21.12.2011 11.03 . - 30.04.2012 Еднокреветна 25 еур/ 1545 мкд Двокреветна / по лице 19еур/1174 мкд Двокреветна стандард(2возрасни) 38еур/ 2348 мкд Двокреветна стандард(1 возрасен и 2 деца) 32еур/ 1978 мкд Двокреветна стандард( 2 возрасни+ 1 дете) 39еур/ 2410 мкд Двокреветна стандард( 1 возрасен+ 1 дете) 28еур/ 1730 мкд АПП/ по лице 24еур/ 1483 мкд 2 возрасни 48еур/ 2966 мкд 3 возрасни 59еур/ 3646 мкд 2 возрасни + 1 дете 53еур/ 3275 мкд 1 возрасен + 1 дете 39еур/ 2410 мкд 2 возрасни + 2 деца 59 еур/ 3646 мкд Доплата појадок-возрасен 5еур; дете-2,5еур Доплата ПП –возрасен 13еур; дете-6 еур

27.12.2011 – 03.01.2012

04.01.2012 – 11.01.2012

46еур/ 2843 мкд 33еур/ 2039 мкд 66еур/ 4079 мкд 59еур/ 3646 мкд 73еур/ 4511 мкд 52еур/ 3214 мкд 41еур/ 2534 мкд 82еур/ 5067 мкд 100еур/ 6180 мкд 92еур/ 5686 мкд 64еур/ 3955 мкд 105еур/ 6489 мкд

36еур/ 2225 мкд 25еур/1545 мкд 50еур/ 3090 мкд 47еур/ 2905 мкд 58еур/ 3584 мкд 42еур/ 2596 мкд 33еур/ 2039 мкд 66еур/ 4079 мкд 79еур/ 4882 мкд 72еур/ 4450 мкд 51еур/ 3152 мкд 80еур/ 4944 мкд

22.12.-26.12.2011 12.01.-10.03.2012 30еур/ 1854 мкд 22еур/ 1360 мкд 44еур/ 2720 мкд 40еур/ 2472 мкд 48еур/ 2966 мкд 31еур/ 1916 мкд 25еур/ 1545 мкд 50еур/ 3090 мкд 63еур/ 3894 мкд 57еур/ 3523 мкд 42еур/ 2596 мкд 63еур/ 3894 мкд

Дете од 0 – 4 години бесплатно, дете од 4 – 14 год ТУРИСТИЧКА ТАКСА 5 ЕВРА ПО ЛИЦЕ ЕДНОКРАТНО Доплата за Новогодишна вечера/не е обавезна/56 еур за возрасен/ 28 евра за деца 4-14 години 10% попуст за рана резервација до 01.12.2011 10=9; 7=6;14=12 за пристигнување од 01.12.-21.12.2011/рано букирање не се комбинира со попуст на денови

4


OLYMP HOTEL*** - Bansko

Ноќевање со појадок Еднокреветна Двокреветна / по лице Двокреветна стандард(2возрасни;1 возрасен+2 деца) Двокреветна стандард(2 возрасни+1 дете) Двокреветна стандард(1 возрасен+ 1 дете) Двокреветна стандард( 3 возрасни) Доплата ПП –возрасен 7еур; дете-3 еур

29.12. – 02.01.2012

23.12.2011 – 28.12.2011

01.02.2012 – 02.03.2012

51еур/ 3152 мкд 32еур/ 1978 мкд 64еур/ 3955 мкд

41еур/ 2534 мкд 26еур/ 1607 мкд 52еур/ 3214 мкд

34еур/ 2101 мкд 22еур/ 1360 мкд 44еур/ 2720 мкд

03.03.-01.04.2012 10.01.-31.01.2011 26еур/1607 мкд 17еур/ 1051 мкд 34еур/ 2101 мкд

72еур/ 4450 мкд 51еур/ 3152 мкд 82еур/ 5067 мкд

59еур/ 3646 мкд 43еур/ 2657 мкд 68еур/ 4202 мкд

49еур/ 3028 мкд 35еур/ 2163 мкд 55еур/ 3399 мкд

39еур/ 2410 мкд 29еур/ 1792 мкд 45еур/ 2781 мкд

Дете од 0 – 4 години бесплатно, дете од 4 – 14 год ТУРИСТИЧКА ТАКСА 5 ЕВРА ПО ЛИЦЕ ЕДНОКРАТНО Доплата за Новогодишна вечера/не е обавезна/42 еур за возрасен/ 22 евра за деца 4-14 години 15% попуст за рана резервација до 15.11.2011 10% попуст за рана резервација до 30.11.2011

5


FRIENDS HOTEL *** - Bansko

Ноќевање со појадок Еднокреветна Двокреветна / по лице Двокреветна стандард(2возрасни;2 возрасни+1 дете) Двокреветна стандард(1 возрасен+1 дете;1 возрасен + 2 деца)) Двокреветна стандард(2 возрасни+ 2 деца) Двокреветна стандард( 3 возрасни) Доплата ПП –возрасен 6 еур; дете-3 еур

27.12. – 03.01.2012

04.01. – 11.01.2012

01.12.2011 – 26.12.2011

67еур/ 4141 мкд 42еур/ 2596 мкд 84еур/ 5192 мкд

40еур/ 2472 мкд 26еур/ 1607 мкд 52еур/ 3214 мкд

34еур/ 2101 мкд 23еур/ 1421 мкд 46еур/ 2843 мкд

66еур/ 4079 мкд

36еур/ 2225 мкд

32еур/ 1978 мкд

104еур/ 6427 мкд 95еур/ 5871 мкд

61еур/ 3770 мкд 61еур/ 3770 мкд

54еур/ 3337 мкд 55еур/ 3399 мкд

Дете од 0 – 4 години бесплатно, дете од 4 – 14 год ТУРИСТИЧКА ТАКСА 5 ЕВРА ПО ЛИЦЕ ЕДНОКРАТНО Доплата за Новогодишна вечера/ обавезна/42 еур за возрасен/ 22 евра за деца 4-14 години 15% попуст за рана резервација до 15.11.2011 10=9; 7=6-за престој од 12.01-05.02.2012 и по 01.03.2012

6


Sv. IVAN RILSKI АPART HOTEL**** - Bansko

Ноќевање

23.12. – 01.01.2012

Еднокреветна Студио / по лице Студио стандард(2возрасни;1 возрасен+1 дете) АПП 2 + 2/ по лице АПП(2 воз, 3 воз, 2 воз. + 1 дете) АПП( 1 воз. +1 дете;1воз.+2деца;) АПП 4 + 1 / по лице АПП 4(2воз.;1возр.+1/2/3/4деца) АПП 4(3воз,4 воз,; 5 возрасни) АПП 4(2 воз.+ 1/2/3 деца) АПП 4(3 воз.+ 1/2 деца) АПП 4(2 воз.+ 2/3 деца) АПП 4(4 воз.+ 1 дете) АПП 4(5 возрасни.) Доплата појадок –возрасен 6 еур; дете-3 еур

26еур/ 52еур/ 29еур/ 58еур/ 58еур/ 20еур/ 75еур/ 75еур/ 75еур/ 75еур/ 75еур/ 75еур/ 75еур/

1607 мкд 3214 мкд 1792 мкд 3584 мкд 3584 мкд 1236 мкд 4635 мкд 4635 мкд 4635 мкд 4635 мкд 4635 мкд 4635 мкд 4635 мкд

01.12. – 22.12.2011 02.01.- 31.03.2012

19еур/ 1174 мкд 38еур/ 2348 мкд 21еур/ 1298 мкд 42еур/ 2596 мкд 42еур/ 2596 мкд 16еур/ 989 мкд 60еур/ 3708 мкд 60еур/ 3708 мкд 60еур/ 3708 мкд 60еур/ 3708 мкд 60еур/ 3708 мкд 60еур/ 3708 мкд 60еур/ 3708 мкд

Дете од 0 – 7 години бесплатно, дете од 7 – 14 год ТУРИСТИЧКА ТАКСА 5 ЕВРА ПО ЛИЦЕ ЕДНОКРАТНО

7


PIRIN PALACE HOTEL*** - Bansko

Ноќевање

Еднокреветна Студио / по лице Студио стандард(2возрасни;1 возрасен+2 деца;2воз.+1дете;3 возрасни;1 воз.+ 1дете) АПП 2 + 2/ по лице АПП(2 воз, 3 воз, 4 воз;. 1воз + 1 дете) АПП( 1 воз. +2 деца;2воз.+1дете;1воз.+3деца) АПП( 2воз.+2 деца;3воз.+ 1 дете) АПП 4 + 2 / по лице АПП 4(2воз.;1возр.+1/2/3/4/5 деца) АПП 4(3воз,4 воз,; 5 воз,6 воз.) АПП 4(2 воз.+ 1/2/3/4 деца) АПП 4(3 воз.+ 1/2/3 деца) АПП 4(2 воз.+ 2/3/4возрасни) АПП 4(4 воз.+ 1/2 деца) АПП 4(5 возрасни+ 1 дете; 6 возрасни) Доплата појадок/ кетеринг во соба –возрасен 4

01.12.– 22.12.2011 12.01. – 01.02.2012 20.02.- 10.04.2012

28.12.- 03.01.2012

23.12.-27.12.2011 04.01.-11.01.2012 02.02.-19.02.2012

19еур/ 1174 мкд

31еур/ 1916 мкд

24еур/ 1483 мкд

38еур/ 2348 мкд 23еур/ 1421 мкд 46еур/ 2843 мкд 46еур/ 2843 мкд 46еур/ 2843 мкд 18еур/ 1112 мкд 70 еур/ 4326 мкд 70 еур/ 4326 мкд 70 еур/ 4326 мкд 70 еур/ 4326 мкд 70 еур/ 4326 мкд 70 еур/ 4326 мкд 70 еур/ 4326 мкд еур; дете-3 еур

62еур/ 3832 мкд 36еур/ 2225 мкд 72еур/ 4450 мкд 72еур/ 4450 мкд 72еур/ 4450 мкд 29еур/ 1792 мкд 116еур/ 7169 мкд 116еур/ 7169 мкд 116еур/ 7169 мкд 116еур/ 7169 мкд 116еур/ 7169 мкд 116еур/ 7169 мкд 116еур/ 7169 мкд

48еур/ 29еур/ 58еур/ 58еур/ 58еур/ 21еур/ 84еур/ 84еур/ 84еур/ 84еур/ 84еур/ 84еур/ 84еур/

2966 мкд 1792 мкд 3584 мкд 3584 мкд 3584 мкд 1298 мкд 5191 мкд 5191 мкд 5191 мкд 5191 мкд 5191 мкд 5191 мкд 5191 мкд

Дете од 0 – 2 години бесплатно, дете од 2 – 12 год ТУРИСТИЧКА ТАКСА 5 ЕВРА ПО ЛИЦЕ ЕДНОКРАТНО Доплата за Новогодишна вечера/ обавезна/75 еур за возрасен/ 37 евра за деца 2-12 години 15% попуст за рана резервација до 30.10.2011 10% попуст за рана резервација до 30.11.2011

8


GREEN WOOD HOTEL**** - Bansko

Ноќевање со појадок

01.12.– 10.12.2011 01.04.– 31.10.2012

11.12.-21.12.2011 11.01.- 31.03.2012

Еднокреветна 25 еур/ 1545 мкд 29 еур/ 1792 мкд Двокреветна /по лице 15 еур/ 927 мкд 19 еур/ 1174 мкд Двокреветна ( 2 возрасни) 30 еур/ 1854 мкд 38 еур/ 2348 мкд Двокреветна ( 1 возрасен+ 1 дете) 21 еур/ 1298 мкд 25 еур/ 1545 мкд Студио / по лице 17 еур/ 1051 мкд 20 еур/ 1236 мкд Студио стандард(2возрасни;2 возрасни+1дете; 1 воз.+ 2 деца) 34 еур/ 2102 мкд 40 еур/ 2472 мкд Студио стандард( 1 возрасен + 1 дете) 25 еур/ 1545 мкд 28 еур/ 1730 мкд Студио стандард ( 2 возрасни + 2 деца) 39 еур/ 2410 мкд 44 еур/ 2719 мкд Студио стандард (3 возрасни;3 возрасни + 1 41 еур/ 2534 мкд 48 еур/ 2966 мкд дете) АПП 2 + 2/ по лице 21 еур/ 1298 мкд 24 еур/ 1483 мкд АПП(2 воз,2 возрасни+1 дете;1возрасен + 2деца) 42 еур/ 2596 мкд 48 еур/ 2966 мкд АПП( 1 воз. +1 дете) 29 еур/ 1792 мкд 48 еур/ 2966 мкд АПП( 2воз.+2 деца) 50 еур/ 3090 мкд 56 еур/ 3461 мкд АПП(3 возрасни;3возрасни+1 дете) 55 еур/ 3399 мкд 64 еур/ 3955 мкд АПП ( 4 возрасни ) 64 еур/ 3955 мкд 76 еур/ 4697 мкд АПП 4 + 2 / по лице 21 еур/ 1298 мкд 24 еур/ 1483 мкд АПП 4(2воз.;3возр.;4воз; 1возрасен+1/2/3деца) 77 еур/ 4758 мкд 87 еур/ 5376 мкд АПП 4(2воз + 1/2 деца;3возрасни+1дете) 77 еур/ 4758 мкд 87 еур/ 5376 мкд АПП 4(4 возрасни+ 1дете) 77 еур/ 4758 мкд 87 еур/ 5376 мкд АПП 4(5 возрасни; 5 возрасни + 1 дете) 86 еур/ 5315 мкд 98 еур/ 6056 мкд АПП 4(4 возрасни+ 2деца) 82 еур/ 5067 мкд 95 еур/ 5871 мкд АПП 4(6 возрасни) 99 еур/ 6118 мкд 126 еур/7787 мкд Доплата ПП/ возрасен 6 еур; дете-3 еур; Доплата АLL inclusive –возрасен-13, дете- 6 еур

22.12.-28.12.2011 04.01.-10.01.2012

29.12’1103.01.2012

33 еур/ 2039 мкд 20 еур / 1236 мкд 40 еур/ 2472 мкд 28 еур/ 1730 мкд 23 еур/ 1421 мкд

79 еур/4882мкд 46 еур/ 2843 мкд 92 еур/ 5686 мкд 67еур/ 4141 мкд 48 еур/ 2966 мкд

46 46 54 58

еур/ еур/ еур/ еур/

2843 2843 3337 3584

мкд мкд мкд мкд

25 еур/ 1545 мкд 50 еур/ 3090 мкд 50 еур/ 3090 мкд 60 еур/ 3708 мкд 64 еур/ 3955 мкд 79 еур/ 4882 мкд 25 еур/ 1545 мкд 92 еур/ 5686 мкд 92 еур/ 5686 мкд 92 еур/ 5686 мкд 115 еур/ 7107 мкд 99 еур/ 6118 мкд 125 еур/ 7725 мкд

96 еур/ 5933 мкд 71 еур/ 4388 мкд 121 еур/7478 мкд 130 еур/ 8034 мкд 53 еур/ 3275 мкд 110 еур/ 6798 мкд 110 еур/ 6798 мкд 129 еур/ 7972 мкд 139 еур/ 8590 мкд 175 еур/ 10815мкд 51 еур/ 3152 215еур/13287мкд 215еур/13287мкд 215еур/13287мкд 225еур/13905мкд 220еур/13596мкд 270еур/16686мкд

Дете од 0 – 6 години бесплатно, дете од6 – 13 год ТУРИСТИЧКА ТАКСА 5 ЕВРА ПО ЛИЦЕ ЕДНОКРАТНО Доплата за Новогодишна вечера/не е обавезна/70 еур за возрасен/ 35 евра за деца 6-13 години 15% попуст за рана резервација до .10.2011

9


DREAM HOTEL**** -Bansko

Ноќевање со појадок

Еднокреветна АПП 2 + 2/ по лице АПП(2 воз, 1воз + 1 дете) АПП( 1 воз. +2 деца;2воз.+1дете;2воз.+2деца) АПП( 3 возрасни;3 возрасни+ 1 дете) АПП ( 4 возрасни) АПП 4 + 2 / по лице АПП 4(2воз.;2возр.+1 дете;2 возрасни+2 деца) АПП 4(3воз,3 воз+1дете;4 возрасни) АПП 4(4 воз.+ 1 дете;3возрасни+2деца) АПП 4(4 воз.+ 2 деца;2возрасни+4 деца) АПП 4(5 воз.+ 1дете;5 возрасни) АПП 4(6 возрасни)

01.12.– 20.12.2011 11.01. – 31.03.2012

21.12.-28.12.2011 03.01.-10.01.2012

29.12.-02.01.2012

20 еур/ 1236 мкд 40 еур/ 2472 мкд 40 еур/ 2472 мкд 55 еур/ 3399 мкд 59 еур/ 3646 мкд 15 еур/ 927 мкд 59 еур/ 2646 мкд 59 еур/ 2646 мкд 59 еур/ 2646 мкд 59 еур/ 2646 мкд 65 еур/ 4017 мкд 70 еур/ 4326 мкд

33 еур/ 2039 мкд 66 еур/ 4078 мкд 74 еур/ 4573 мкд 72 еур/ 4450 мкд 79 еур/ 4882 мкд 23 еур/1421 мкд 85 еур/ 5253 мкд 85 еур/ 5253 мкд 85 еур/ 5253 мкд 85 еур/ 5253 мкд 90 еур/ 5562 мкд 99 еур/ 6118 мкд

48 еур/ 2966 мкд 96 еур/ 5933 мкд 107 еур/ 6613 мкд 109 еур/ 6736 мкд 115 еур/ 7107 мкд 36 еур/ 2225 мкд 144 еур/ 8899 мкд 144 еур/ 8899 мкд 144 еур/ 8899 мкд 144 еур/ 8899 мкд 150 еур/ 9270 мкд 156 еур/ 9641 мкд

Дете од 0 – 2 години бесплатно, дете од 2 – 12 год ТУРИСТИЧКА ТАКСА 5 ЕВРА ПО ЛИЦЕ ЕДНОКРАТНО Доплата за Новогодишна вечера/ обавезна/55 еур за возрасен/ 27 евра за деца 2-12 години 15% попуст за рана резервација до 30.10.2011 10% попуст за рана резервација до 30.11.2011

10


MURA HOTEL*** - Bansko

Ноќевање со појадок 26.12. – 08.01.2012

Еднокреветна Двокреветна / по лице Двокреветна ( 2возрасни) Двокреветна( 1 возрасен +2 деца) Двокреветна (2 возрасни + 1 дете) Двокреветна 1 возрасен + 1 дете) Двокреветна ( 3 возрасни)

37 еур/ 2287 мкд 74 еур/ 4573 мкд 85 еур/ 5253 мкд 89 еур/ 5500 мкд 65 еур/ 4017 мкд 100 еур/ 6180 мкд

05.02.-25.02.2012

09.12.-25.12.2011 09.01.-04.02.2012 26.02.-04.03.2012

05.03.-09.04.2012

29 еур/ 58 еур/ 64 еур/ 70 еур/ 52 еур/ 77 еур/

26 еур/ 52 еур/ 58 еур/ 64 еур/ 47 еур/ 70 еур/

24 еур/ 48 еур/ 53 еур/ 57 еур/ 43 еур/ 63 еур/

1792 мкд 3584 мкд 3955 мкд 4326 мкд 3214 мкд 4759 мкд

1607 мкд 3214 мкд 3584 мкд 3955 мкд 2905 мкд 4326 мкд

1483 мкд 2966 мкд 3275 мкд 3523 мкд 2657 мкд 3893 мкд

Дете од 0 – 2 години бесплатно, дете од 2 – 12 год ТУРИСТИЧКА ТАКСА 5 ЕВРА ПО ЛИЦЕ ЕДНОКРАТНО Доплата за Новогодишна вечера/ обавезна/85 еур за возрасен/ 45 евра за деца 2-12 години 15% попуст за рана резервација до 31.11.2011

11


APARTHOTEL MOUNT VIEW LODGE*** - Bansko

Ноќевање

01.12. – 19.12.2012 10.01. - 15.04.2012

27.12.-02.01.2012

20.12.-26.12.2011 03.01.-09.01.2012

Студио / по лице Студио(2 возрасни; 1 возрасен + 1 дете; 1 возрасен +2 деца;3 воз.;2воз.+1дете) АПП 2 + 2/ по лице АПП(2воз.,3воз.,4воз.,2воз.+1 дете;1воз.+1дете) АПП(1воз+2/3деца.,3воз+1дете;2воз.+2 деца)

17 еур/ 1051 мкд 34 еур/ 2102 мкд

32 еур/ 1978 мкд 64 еур/ 3956 мкд

27 еур/ 1668 мкд 54 еур/ 3337 мкд

23 еур/ 1421 мкд 46 еур/ 2843 мкд 46 еур/ 2843 мкд

38 еур/ 2348 мкд 76 еур/ 4696 мкд 76 еур/ 4696 мкд

32 еур/ 1978 мкд 64 еур/ 3956 мкд 64 еур/ 3956 мкд

АПП 4 + 2/ по лице

59 еур/ 3646 мкд

109 еур/ 6736 мкд

81 еур/ 5006 мкд

Појадок/возрасен-4 еур, дете-2 еур ПП/ возрасен-11 еур, дете- 6 еур

Дете од 0 – 6 години бесплатно, дете од 6 – 12 год ТУРИСТИЧКА ТАКСА 5 ЕВРА ПО ЛИЦЕ ЕДНОКРАТНО Доплата за Новогодишна вечера/ не еобавезна/50 еур за возрасен/ 25 евра за деца 6-12 години 10% попуст за рана резервација до 15.11.2011

12

Банско 2011/2012  

Аранжмани за зимување во Банско 2011/2012

Банско 2011/2012  

Аранжмани за зимување во Банско 2011/2012