Page 1

АМСМ УСЛУГИ ТУРС 3181 120, 3181 121 ta@amsm.com.mk, www.amsmtours.mk

8-ми Септември – Халкиди 08.09. – 11.09.2011 ARISTOTELES HOLIDAY RESORT&SPA **** Ouranopolis

ЦЕНА ПО ЛИЦЕ 105 ЕВРА Цената се однесува на 3 полупансиони (појадок+ вечера) прво и второ дете до 12 г. – бесплатно второ дете до 12г. – доплата 40 евра

TORONEOS HOTEL*** - Nikiti

ЦЕНА ПО ЛИЦЕ 75 ЕВРА Цената се однесува на 3 полупансиони (појадок+вечера) 2 деца до 12 години–бесплатно, трето лице возрасно-30% Плаќањето е во денарска противвредност 1еур=61,8мкд

Општите услови на патување на АМСМ ТУРС се составен дел на овој аранжман


ALKYON HOTEL**** - Kriopigi

ЦЕНА ПО ЛИЦЕ 85 ЕВРА Цената се однесува на 3 полупансиони (појадок+вечера) За прво и второ дете до 12 години по - 20 евра

STEFANI HOTEL** - Sarti

Еко двокреветна соба – 60 евра по лице Двокреветна соба поглед на море- 73 евра по лице Цената се однесува на 3 ноќевања со појадок За прво дете до 12 години – бесплатно Плаќањето е во денарска противвредност 1еур=61,8мкд Општите услови на патување на АМСМ ТУРС се составен дел на овој аранжман


ALEXANDROS PALACE 5*- Ouranopolis

ЦЕНА ПО ЛИЦЕ 125 ЕВРА Цената се однесува на 3 полупансиони прво и второ дете до 12 г. – бесплатно второ дете до 12г. – доплата 55 евра

POSSIDI PARADISE**** - Possidi

ЦЕНА ПО ЛИЦЕ 125 ЕВРА Цената се однесува на 3 полупансиони прво дете до 12 г. – бесплатно второ дете до 12г. – доплата 55 евра

Плаќањето е во денарска противвредност 1еур=61,8мкд Општите услови на патување на АМСМ ТУРС се составен дел на овој аранжман


SONIA VILLAGE HOTEL*** - GERAKINI

ЦЕНА ПО ЛИЦЕ 125 ЕВРА Цената се однесува на 3 полупансиони прво и второ дете до 12 г.- доплата по 40 евра

GERAKINA BEACH HOTEL***- Gerakini

ЦЕНА ПО ЛИЦЕ 120 ЕВРА

Цената се однесува на 3 полупансиони прво и второ дете до 12 г.- доплата по 32 евра

ЦЕНА ПО ЛИЦЕ 158 ЕВРА Цената се однесува на 3 се вклучено прво и второ дете до 12 г.- доплата по 44 евра

Плаќањето е во денарска противвредност 1еур=61,8мкд Општите услови на патување на АМСМ ТУРС се составен дел на овој аранжман


GRAND VICTORIA*** - Hanioti

ЦЕНА ПО ЛИЦЕ 87 ЕВРА Цената се однесува на 3 полупансиони Со неограничена пијачка за време на оброците прво дете до 12 г.- бесплатно второ дете до 7 г.- бесплатно

AMMON ZEUS**** - Kalitea

ЦЕНА ПО ЛИЦЕ 153 ЕВРА

Цената се однесува на 3 полупансиони

ATHOS PALACE****- Kalitea

ЦЕНА ПО ЛИЦЕ 177 ЕВРА Цената се однесува на 3 полупансиони

Аранжмани 8-ми Септември - Халкидики  

Аранжмани од АМСМ Турс за 8-ми септември - Халкидики

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you