Page 1

EL BLOC DE L’AMPA L’AMPA està d’enhorabona. Hem estrenat BLOC! Què és exactament un bloc? En informàtica, un bloc (també blog) és un diari interactiu personal a Internet. Un bloc està dissenyat per a que, com a un diari, cada article tingui data de publicació, de tal forma que la persona que escriu (blocaire o bloguista) i les que llegeixen poden seguir un camí de tot el que s’ha publicat i editat. En cada missatge o article d’un bloc els lectors poden escriure comentaris (si l’autor ho permet) i aquest, al seu torn, donar-los resposta. Cada bloc té el seu propi tema i n’hi ha de tipus personal, econòmic, periodístic, tecnològic, educatiu, polític, etc. Hi ha nombroses eines de manteniment de blocs que permeten, sense necessitat d’alts coneixements, administrar-los. Per què ens hem decidit a crear un bloc? És ràpid i fàcil d’actualitzar (Gràcies des d’aquí als experts que fins ara ens havíeu ajudat a tenir el web al dia) Permet arxivar els articles que es van publicant per data i per temes. I, molt important, permet els comentaris dels lectors. O sigui, que ara que ja som blocaires o bloguistes, us convidem a llegir-nos (alguns ja ho heu fet, o com a mínim això sembla pel comptador de visites), deixar els vostres comentaris i enviar-nos tot el que creieu que pot ser útil o d’interès per a tothom per a què ho afegim al bloc. http://ampapladegirona.blogspot.com/

ACTIVITATS, FESTES I VIATGES El dia 16 d’abril es va organitzar una xerrada a càrrec del llibreter Pep Duran, traginer de contes, adreçada a pares i petits lectors. Els llibres guarden secrets per descobrir i tresors per disfrutar.

Més informació a : robafaves.com


El dia 10 de maig es va celebrar l’arrossada que organitza l´AMPA. Els jocs de cucanya van ser els que van iniciar la festa, amb la agraïda participació dels pares i mares, curses de sacs, estirar la corda, guerra d’aigua... També hi va haver el sorteig d’una magnífica bicicleta i d’un fantàstic lot. L’actuació del grup musical "País de Cotó" donava per finalitzada la festa d’enguany.

ri Dissabte 23 de maig es va organitzar per primera vegada una sortida a Port-Aventura. Petits i grans ens ho vam passar molt bé a les atraccions i contemplant els diferents espectacles. Divendres 19 de juny celebrarem la festa de finals de curs 2009-10. Els alumnes de l’escola podran saltar en el castell inflable i tots ballarem amb la música del nostre disc-jockey. Us hi esperem!

trèvol 21  

Article aparegut a la revista trèvol n.21 de juny 2008.