Issuu on Google+

El Butlletí de l’AMPA AMPA CEIP Santa Eulàlia Desembre 2011 / Núm. 8

ACTIVITATS 1r TRIMESTRE Com cada any i sense adonar-nos-en ja hem arribat a Nadal. Seguidament us fem un petit resum de les activitats que hem fet l'AMPA durant aquesta primera part del curs i també aprofitem el butlletí per informar-vos dels resultats de les enquestes que hem fet fa pocs dies.

XERRADES I TALLERS El dia 18 de novembre a les 20.30h la Dra. M. Victòria Gironès va fer una xerrada molt interessant sobre alimentació saludable a l'etapa escolar a la biblioteca de l'escola. El dia 16 de desembre la Cristina Delgado va fer un taller sobre manualitats de cara a guarnir el Nadal. Era obert a tothom i els nens i nenes s'ho van passar molt bé pintant i fent figures de motius nadalencs.

 DELEGATS D’AULA Us vàrem passar una enquesta/votació perquè triéssiu els delegats de cada aula. Us recordem que els delegats bàsicament tenen la funció de mantenir el contacte entre els pares i mares de la classe amb l'AMPA i també ens ajuden en ocasions puntuals en algunes activitats. Aquesta vegada per determinar els delegats no hem tingut en

compte els pares i mares que ja són de l'AMPA perquè així pensem que promocionem que hi hagi gent nova en contacte amb l'associació. Els resultats per classes han sigut els següents: AULA P3 A P3 B P4 A P5 A P5 B 1r 2n A 2n B 3r 4t 5è 6è

DELEGAT/ADA Àngels Gordillo Roser Cot i Sílvia Macarrilla (empat) Josep M. Ferreres Miguel M. Sánchez Ferran Badia Sílvia Cardona Meritxell Sánchez Mercè Corominas Àngel Saus Ramon M. Colillas M. Àngels Guitart M. Jesús Polo

ENQUESTES SOBRE CASALS I ESQUÍ Ens van retornar 61 enquestes sobre Casals i esquí. D'aquestes, 19 nens/es estarien interessats/des en anar a esquiar, per tant no està clar que es pugui fer ja que són pocs nens/es. En tot cas en parlarem amb l'escola per veure si es pot fer. Per altra banda, poca gent està interessada en els Casals ja que només 12 nens/es vindrien cada dia al Casal de Nadal (6 en dies puntuals), 12 al Casal de Pasqua (4 en dies puntuals) i 15 al Casal


d'estiu durant setmanes senceres ( 6 en dies puntuals). Per això no podrem fer els Casals ja que amb tant pocs nens/es no és viable econòmicament. A més a més aquests nens/es són d'edats repartides per tots els cursos, cosa que fa molt complicat muntar activitats que puguin servir per a tots alhora. Les 19 enquestes restants van ser negatives.

ENQUESTA SOBRE CURSOS De la mateixa manera, les enquestes sobre cursos pensats per pares i mares tampoc no van tenir massa èxit. De les 37 enquestes retornades, només 17 persones estaven interessades en fer algun curs (4 d'informàtica, 6 d'anglès i 7 de patchwork). Les 20 enquestes restants van ser negatives. Per tant, tampoc engegarem la iniciativa per manca de participants.

 INAUGURACIÓ DEL NOU PARC INFANTIL AL PATI La setmana del 17 al 21 d'octubre es va inaugurar el nou parc infantil patrocinat per l'AMPA i pensat sobretot pels nens i nenes d'educació infantil. Segons el Toni Camposo va tenir molt èxit i hi va haver cua durant molta estona per poder estrenar la nova atracció de l'escola. Esperem que segueixi agradant a tots els alumnes que passin per l'escola i que duri molts anys.

 COM CONTACTAR AMB NOSALTRES! Com sempre, us passem les maneres que teniu per contactar amb nosaltres. Si heu sortit escollits delegats podeu donar-nos les vostres dades i us enviarem la informació que us pugui interessar. També us animem a venir a les reunions que fem per saber com ens organitzem i poder anar entrant a l'AMPA mica a mica, si ho trobeu interessant. El nostre bloc: www.ampasantaeulalia.wordpress.com El nostre correu electrònic: ampasanteulaliaberga@gmail.com La nostra bústia: La trobareu just a l'entrada de l'escola, per la porta de la casa del Toni.

La Junta de l’AMPA us desitja unes

Bones Festes!


butllet informatiu desembre 2011