Page 1

El Butlletí de l’AMPA AMPA CEIP Santa Eulàlia Desembre 2011 / Núm. 8

ACTIVITATS 1r TRIMESTRE Com cada any i sense adonar-nos-en ja hem arribat a Nadal. Seguidament us fem un petit resum de les activitats que hem fet l'AMPA durant aquesta primera part del curs i també aprofitem el butlletí per informar-vos dels resultats de les enquestes que hem fet fa pocs dies.

XERRADES I TALLERS El dia 18 de novembre a les 20.30h la Dra. M. Victòria Gironès va fer una xerrada molt interessant sobre alimentació saludable a l'etapa escolar a la biblioteca de l'escola. El dia 16 de desembre la Cristina Delgado va fer un taller sobre manualitats de cara a guarnir el Nadal. Era obert a tothom i els nens i nenes s'ho van passar molt bé pintant i fent figures de motius nadalencs.

 DELEGATS D’AULA Us vàrem passar una enquesta/votació perquè triéssiu els delegats de cada aula. Us recordem que els delegats bàsicament tenen la funció de mantenir el contacte entre els pares i mares de la classe amb l'AMPA i també ens ajuden en ocasions puntuals en algunes activitats. Aquesta vegada per determinar els delegats no hem tingut en

compte els pares i mares que ja són de l'AMPA perquè així pensem que promocionem que hi hagi gent nova en contacte amb l'associació. Els resultats per classes han sigut els següents: AULA P3 A P3 B P4 A P5 A P5 B 1r 2n A 2n B 3r 4t 5è 6è

DELEGAT/ADA Àngels Gordillo Roser Cot i Sílvia Macarrilla (empat) Josep M. Ferreres Miguel M. Sánchez Ferran Badia Sílvia Cardona Meritxell Sánchez Mercè Corominas Àngel Saus Ramon M. Colillas M. Àngels Guitart M. Jesús Polo

ENQUESTES SOBRE CASALS I ESQUÍ Ens van retornar 61 enquestes sobre Casals i esquí. D'aquestes, 19 nens/es estarien interessats/des en anar a esquiar, per tant no està clar que es pugui fer ja que són pocs nens/es. En tot cas en parlarem amb l'escola per veure si es pot fer. Per altra banda, poca gent està interessada en els Casals ja que només 12 nens/es vindrien cada dia al Casal de Nadal (6 en dies puntuals), 12 al Casal de Pasqua (4 en dies puntuals) i 15 al Casal


d'estiu durant setmanes senceres ( 6 en dies puntuals). Per això no podrem fer els Casals ja que amb tant pocs nens/es no és viable econòmicament. A més a més aquests nens/es són d'edats repartides per tots els cursos, cosa que fa molt complicat muntar activitats que puguin servir per a tots alhora. Les 19 enquestes restants van ser negatives.

ENQUESTA SOBRE CURSOS De la mateixa manera, les enquestes sobre cursos pensats per pares i mares tampoc no van tenir massa èxit. De les 37 enquestes retornades, només 17 persones estaven interessades en fer algun curs (4 d'informàtica, 6 d'anglès i 7 de patchwork). Les 20 enquestes restants van ser negatives. Per tant, tampoc engegarem la iniciativa per manca de participants.

 INAUGURACIÓ DEL NOU PARC INFANTIL AL PATI La setmana del 17 al 21 d'octubre es va inaugurar el nou parc infantil patrocinat per l'AMPA i pensat sobretot pels nens i nenes d'educació infantil. Segons el Toni Camposo va tenir molt èxit i hi va haver cua durant molta estona per poder estrenar la nova atracció de l'escola. Esperem que segueixi agradant a tots els alumnes que passin per l'escola i que duri molts anys.

 COM CONTACTAR AMB NOSALTRES! Com sempre, us passem les maneres que teniu per contactar amb nosaltres. Si heu sortit escollits delegats podeu donar-nos les vostres dades i us enviarem la informació que us pugui interessar. També us animem a venir a les reunions que fem per saber com ens organitzem i poder anar entrant a l'AMPA mica a mica, si ho trobeu interessant. El nostre bloc: www.ampasantaeulalia.wordpress.com El nostre correu electrònic: ampasanteulaliaberga@gmail.com La nostra bústia: La trobareu just a l'entrada de l'escola, per la porta de la casa del Toni.

La Junta de l’AMPA us desitja unes

Bones Festes!

butllet informatiu desembre 2011  
butllet informatiu desembre 2011  

butllet informatiuAMPA 2011 desembre

Advertisement