Page 145

HYDRAULIK

PROMAGAZINE.se

Per Sundin, Sunfab Ab,

utveckling av Sunfabs testlabb. Modern IT-teknologi tillsammans med högkvalitativa givare och styrkomponenter ger förutsättningar för strukturerade och noggranna mätresultat.

Sunfabs huvudkontor finns i Hudiksvall där Sunfabs produkter tillverkas i företagets egen fabrik.

Hydraulikfabrik i världsklass

Sunfabs fabrik i Hudiksvall byggdes om och moderniserades 2006. – Produktionen uppdaterades efter dagens krav och vi införde nya bearbetningsmaskiner, robotar och ett avancerat lagersystem för komponenterna. Produktionen är nu strömlinjeformad och effektiv och logistiken löper väl. Aktiviteterna har fördubblat den nominella produktionskapaciteten och förbättrat kvaliteten och leveranssäkerheten ytterligare, berättar Sundin. Kvalitetsledningssystemet är certifierat enligt SS-EN-ISO 9001: 2008. Sunfab har en processorienterad verksamhet. – Processerna är basen i vårt kvalitetsoch verksamhetssystem, där även miljöledningssystemet ingår. Processernas identifierade och mätbara mål kopplas till organisationens övergripande mål för att uppnå kundnöjdhet, säger Sundin.

Sunfabs produkter

Sunfab tillhandahåller ett brett utbud av hydrauliska pumpar som är anpassade och optimerade för ett stort antal olika

Sunfab har marknadens bredaste utbud av enkelflödespumpar, från storlek 12–130 cm³, som klarar arbetstryck på upp till 400 bar.

applikationer. – Vi har marknadens bredaste utbud av enkelflödespumpar, från storlek 12–130 cm³, som klarar arbetstryck på upp till 400 bar, berättar Sundin. Sunfabs fasta tvåflödespumpar SCPD och SLPD finns i 10 olika storlekar, från 20/20 cm³ till 76/76 cm³. – Våra tvåflödes SCPD pumpar har ”bent axis design” medan SLPD har en ”in line design”, båda mycket effektiva och kraftfulla. Sunfabs tvåflödespump är idealisk

Sunfabs fasta tvåflödespumpar SCPD och SLPD finns i 10 olika storlekar, från 20/20 cm³ till 76/76 cm³.

för fordon som kräver två separata flöden, säger Sundin. Sunfab har ett komplett variabelpumpprogram, med deplacement på 62, 92, 112 och 130 cm³. – Med arbetstryck på upp till 450 bar och flexibilitet via olika typer av regulatorer samt tandem-montering, kan denna typ av pump användas i nästan alla applikationer där man behöver ett variabelt oljeflöde, berättar Sundin. Sunfab erbjuder också ett stort utbud av hydrauliska motorer anpassade till olika

Sunfab är känt för sin produktkvalitet – de driftsäkra pumparna och motorerna testas noga i labbet och i provcellerna under produktionen.

Sunfab har ett komplett variabelpumpprogram, med deplacement på 62, 92, 112 och 130 cm³ och arbetstryck på upp till 450 bar.

standarder som SAE, ISO, DIN och även cartridgemotorer. Deplacementet sträcker sig från 10–130 cm³ med ett stort antal val gällande axlar, tätningar och anslutningar. – Sunfabs motorer är kända för att klara höga varvtal och arbetstryck, upp till 400 bar, samt effektuttag på upp till 285 kW, lovar Sundin. Sunfabs tillbehör är en unik uppsättning komponenter framtagna för påbyggares behov vid grundläggande hydraulinstallation.

145

Profile for Ammattilehti.fi

Promagazine.se  

Skog - Transport & Bioenergi. Promagazine.se 1/2017. www.promagazine.se

Promagazine.se  

Skog - Transport & Bioenergi. Promagazine.se 1/2017. www.promagazine.se