Page 6

Joensuun palvelutiimin Jarmo Mustonen (vas.),Tapani Tanskanen, Tero Ratilainen ja Kyösti Haaja ovat tyytyväisiä uusiin tiloihin Joensuun Green Parkissa.

Parkerin palvelutiimi Joensuun Green Parkiin Jo vuosikausia Joensuussa toiminut Parker Hannifin Oy:n palvelutiimi muutti uusiutuvaan energiaan satsaavaan Green Park –yrityspuistoon. Uusien tilojen myötä Parker pyrkii palvelemaan sekä OEM-asiakkaita että jälleenmyyjiään entistäkin paremmin. Joensuun Green Park –yrityspuisto edustaa nimensä mukaisesti vihreitä arvoja. - Yrityspuiston kehittämisessä ja tulevaisuuden suunnitelmissa on otettu huomioon vahvasti nykyaikainen vihreä teknologia.

TransAir-putkistojärjestelmällä pystytään toteuttamaan koko toimipisteen paineilmajärjestelmä.

6

Uusiutuvaa energiaa kuten aurinko- ja maalämpöä käytetään tehokkaasti. Lisäksi alueelle suunnitellaan modernien digitaalisten teknologioiden hyväksikäyttöä kuten mm. digitaalisen 5G -verkon käyttöönottoa tukemaan yritysten menestystä. Parker Hannifinilla pyritään huomioimaan vihreitä ja kustannustehokkaita ratkaisuja ja pyrimme tuomaan omaa osaamistamme myös Green Parkiin, kertoo Joensuun Parker Service Centerin vetäjä Kyösti Haaja. Parker Service Center palvelee alueen OEMasiakkaita. - Toimitamme esimerkiksi hyllyynkantona tuotteita asiakkaiden tuotantoon ja olemme mukana myös suunnittelu- ja kehitystyössä. Maailmanlaajuisena yrityksenä pystymme

ParkerStore - Lähimyyjien Uutislehti 1/2016

tarjoamaan nopeat toimitukset, laitteen kaikki tuotteet yhdeltä toimijalta, pienempiä eräkokoja ja vähemmän logistiikkaa. Lisäksi teemme erilaisia asennustöitä, listaa Haaja. Palvelutiimi tukee myös jälleenmyyntiverkoston yrityksiä. - Meidän yksi tehtävistämme on auttaa jälleenmyyntiverkostoa palvelemaan omia asiakkaitaan paremmin. Annamme kaiken ammattitaitomme heidän käyttöönsä, jolloin loppuasiakas saa parasta mahdollista palvelua. Green Parkissa aloitetaan myös hydrauliikan putkiasennelmien valmistus. - Päästyämme asennelmien teossa täyteen vauhtiin meillä on mahdollisuus palvella asiakkaita laajemminkin Savo-Itä-Suomi – akselilla. Alueen jälleenmyyjät, jotka tarvitsevat putkiasennelmia omille OEM asiakkailleen, saisivat ne silloin nopeammin omalta lähialueeltaan. Green Parkin paineilmaverkosto on rakennettu Parkerin omalla TransAir –putkistojärjestelmällä. - TransAir on kustannustehokas ja erittäin laadukas paineilmajärjestelmä, joka sopii erinomaisesti Green Parkin vihreään ajattelumaailmaan. Uusi toimipisteemme toimii myös hyvänä esittely- ja referenssikohteena. Hienoa olisi, jos jälleenmyyjät löytäisivät omille paikkakunnilleen omat referenssikohteet, joiden avulla tätä hienoa järjestelmää olisi helppo markkinoida edelleen, päättää Haaja.

Profile for Ammattilehti.fi

ParkerStore Lähimyyjien Uutislehti 1/2016  

ParkerStore Lähimyyjien Uutislehti nro 1/2016.

ParkerStore Lähimyyjien Uutislehti 1/2016  

ParkerStore Lähimyyjien Uutislehti nro 1/2016.