Page 4

Pumput pelaa ja puu kulkee Lapualaiset kuljetusyritykset Velj. Klemettilä Oy ja J.Klemettilä Oy ajavat puuta Pohjanmaalla yhteensä 13 puutavarayhdistelmän voimin. Hydrauliikka-asioissa he luottavat paikalliseen ParkerStoreen, PP-Hydraulics Oy:öön. Puutavaran kuljetustöitä Pohjanmaalla riittää. Yritykset työllistävät yhteensä parikymmentä työntekijää. - Ajoja on ollut hyvin viime syksystä lähtien ja ala on hyvässä nosteessa, kertoo Velj. Klemettilä Oy:n Jaakko Klemettilä. Klemettilöiden autokanta koostuu tutuista laatumerkeistä, Volvoista ja Scanioista. Myös hydrauliikka-asioissa laatu ja toimiva palvelu ovat tärkeässä roolissa. - Olemme tehneet jo pitkään yhteistyötä lähes viereisellä tontilla sijaitsevan PP-Hydraulics Oy:n kanssa. Laadukkaat tuotteet, hyvä palvelu ja sijainti ovat asioita,

4

joita arvostamme. Ostamme käytännössä kaiken hydrauliikkaan liittyvän heiltä ja he tekevät mm. valmiit Parker-letkut meille. Tänä päivänä letkut ovat tosin niin korkealaatuisia, että niitä menee huomattavasti vähemmän kuin ennen, kertoo J. Klemettilä Oy:n Juha Klemettilä. Läheinen sijainti vähentää myös varastointitarvetta. - Pidämme autoissamme perusvarustusta mukana, mutta erillistä varastoa ei tarvita, kertoo Jaakko Klemettilä. Puutavara-autoissa tarvitaan hydraulipumppuja mm. pankonsiirroissa sekä nostureissa.

ParkerStore - Lähimyyjien Uutislehti 1/2016

Klemettilöiden kaikissa autoissa on Parkerin pumput. - Meillä on käytössä Parkerin kiinteän kierrostilavuuden F1- ja säädettävän kierrostilavuuden VP1-120- sekä VP1-130-pumppuja. Ne ovat olleet erittäin luotettavia pumppuja eikä vikoja ole ollut. Myös tehot riittävät hyvin, kun valitsee oikean pumpun käyttötarkoituksen mukaan, sanoo Juha Klemettilä. Hyvät kokemukset Parker-pumppujen toimivuudesta ovat vakuuttaneet kaksikon. - Kyllä jatkossakin, kun ostetaan uusia autoja, varustellaan ne ehdottomasti Parkerin pumpuilla.

Profile for Ammattilehti.fi

ParkerStore Lähimyyjien Uutislehti 1/2016  

ParkerStore Lähimyyjien Uutislehti nro 1/2016.

ParkerStore Lähimyyjien Uutislehti 1/2016  

ParkerStore Lähimyyjien Uutislehti nro 1/2016.