__MAIN_TEXT__

Page 86

Maailman vahvimmat denim vaatteet on

Tehty työmaakäyttöön SA1NT Workwear on australialainen korkealaatuisten ja tyylikkäiden työkäyttöön suunniteltujen kestävien ja päällä mukavien vaatteiden valmistaja. Lisäksi laajasta ja jatkuvasti uudistuvasta mallistosta löytyy asusteet moottoripyörä- ja vapaa-ajankäyttöön.

SA1NT työvaatteet kestää tyylikkäinä pitkään kuvassa vuoden verran autokorjaamokäytössä käytössä olleet Twill Cargo -farkut.

SA1NT tarjoaa työkäyttöön tyylikkäät ja kestävät vaatteet, mitkä ovat viisi kertaa kestävämpiä tavalliseen denimiin verrattuna.

86

KIVIROCK 2/2020

Markkinoilta löytyy paljon erilaisia työkäyttöön tarkoitettuja vaatteita, mutta SA1NT on halunnut yhdistää työvaatteisiin vapaa-ajan asusteiden tyylikkyyden ja käyttömukavuuden. SA1NTin juuret ovat moottoripyöräasusteissa missä kestävyys ja turvallisuus ovat ykkösasioita. - Nyt on tarjolla muodikkaat vaatteet mitkä ovat kovaa käyttöä kestäviä ja mukavia työmaalla mutta niitä voi käyttää myös vapaa-ajalla. Tähän on päästy neulomalla Dyneema® -kuitua mukaan farkkuihin, jolloin on onnistuttu luomaan vaatteet, jotka ovat viisi kertaa vahvempia kuin tavallinen denim, sanoo SA1NT cc Finlandin maajohtaja Harri Saarikoski. www.kivirock.fi

Profile for Ammattilehti.fi

Kivirock 2/2020  

Maarakennus ja kaivosalan ammattilehti 2/2020. 264 sivuinen järkäle, mukana myös MiniRock -osio. www.kivirock.fi

Kivirock 2/2020  

Maarakennus ja kaivosalan ammattilehti 2/2020. 264 sivuinen järkäle, mukana myös MiniRock -osio. www.kivirock.fi