Page 83

Korkealaatuiset Parker -putkiliittimet kuuluvat TECAn tuotevalikoimaan.

maan kaikkia asiakkaita OEM-puolelta jälleenmyyntiin sekä suoramyyntiin. Iso varasto takaa nopeat toimitukset, mikä on tänä päivänä tärkeä asia. Vantaalla sijaitsee myös myyntikonttorimme sekä asiakaspalvelumme ja tekninen tuki.

Hyvää huolta työntekijöistä

TECA tunnetaan teollisuuspuolen vankkana osaajana Suomessa. Pitkäjänteisyys ja jatkuvuus ovat avainsanoja, jotka edellä toimintaa kehitetään. - Satsaamme työturvallisuuteen, -viihtyvyyteen ja laadukkaaseen motivoivaan työympäristöön paljon. Hyvä tiimihenki ja hyvinvoiva työntekijä on tärkeä voimavara, joka on ollut iso osa kasvuamme. TECA on myös arvostettu työnantaja. - Olemme onnistuneet rekrytoinneissa ja tavoitteissamme työyhteisön suhteen hienosti jo vuosikymmenten ajan. Pidämme hyvää huolta työntekijöistämme ja tästä kertoo muun muassa useat, edelleen jatkuvat, yli 30 vuoden yhtäjaksoiset työsuhteet. TECA on hyvä paikka tehdä töitä, sanoo Tanhuanpää.

Vahvat tuotemerkit – pitkät perinteet

Myös tuotemerkki- ja yhteistyökumppanipuolella TECA luottaa jatkuvuu-

teen. Talossa on aina pyritty löytämään toimintaan sopivat parhaat mahdolliset tuotemerkit ja yhteistyökumppanit. - Tänäkin päivänä tärkeimpiin tuotteisiimme kuuluvat Parker TEMA –pikaliittimet ja Parker Ermeto –liittimet ovat olleet valikoimassa jo vuodesta 1955. Parker Origa -paineilmatuotteet tulivat meille 1960 ja Parker Wilkerson –paineilmatuotteet 1994. Historia monen tuotemerkkimme osalta on pitkä ja meillä löytyy todella vahva tietotaito ja osaaminen myös näiden tuotteiden osalta. Olemme halunneet ja saaneet ne tuotemerkit valikoimaan, jotka täydentävät meidän palveluitamme parhaiten. Pitkät edustukset kertovat myös vahvasta päämiesyhteistyöstämme. Yksi pitkäaikaisimmista päämiesyhteistöistä on Parker Hannifin Oy:n kanssa. - Aloitimme Suomen Parker Hannifin Oy:n kanssa yhteistyön samana vuonna kun se perustettiin Suomeen. Yhteistyö on jatkunut siitä saakka tiiviinä ja Parkerin tarjoama tuotevalikoima on erittäin laadukas ja kattava. Toimimme Parker Distributor –jälleenmyyjänä ja edellä mainittujen tuotemerkkien lisäksi meiltä saa kaikki Parker –tuotteet hydrauliikkapuolelle kuten esimerkiksi letkut, suodattimet ja putkiliitosjärjestelmät. TECA on tunnettu laadustaan ja Parker on oikea yhteistyökumppani. - Parker –yhteistyö on paljon muutakin kuin pelkkää tuotteiden ostamista. Saamme käyttöömme myös heidän ammattitaitonsa sekä osaamisensa ja suunnittelemme yhdessä erilaisia ratkaisuja teollisuusasiakkaidemme toiminnan tehostamiseen. Yhdistämällä kahden perinteikkään yrityksen osaamisen saadaan paras lopputulos asiakkaan kannalta. TECAlla katsotaan myös vahvasti tulevaisuuteen – perinteitä kunnioittaen. - Teollisuuden tarpeet ja odotukset kasvavat ja kehittyvät koko ajan. Me TECAlla haluamme olla kehityksen kärjessä myös tulevaisuudessa ja seuraamme markkinoiden muutoksia tarkkaan. Uudistamme ja laajennamme tuotevalikoimaamme kysynnän mukaan ja tästä esimerkkinä on muun muassa tänä vuonna valikoimaan tulleet Parker A-Lok putkiliitosjärjestelmät ja instrumentointituotteet. Koulutamme myös henkilökuntaamme tasaiseen tahtiin tarjotaksemme asiakkaillemme alan uusimmat innovaatiot ja osaamisen myös tulevaisuudessa, sanoo Tanhuanpää.

1938

1955

1960

1975

1994

2014

2018

• TECA (Tecalemit Oy)

• Parker Ermeto saapui

• Parker ORIGA saapui

• Yhteistyö TECAn ja

• Parker Wilkerson saapui

• Parker F37 saapui

perustetaan

valikoimaan

valikoimaan

Parker Hannifin Oy:n kanssa alkaa

valikoimaan

valikoimaan

• Parker A-LOK/ Instrumentointi saapui valikoimaan

• Parker TEMA saapui

valikoimaan

PARFLEX saapui valikoimaan

Historia www.kivirock.fi

• Parker POLYFLEX/

• Parker hydrauliikka/ suodatus/letkut saapui valikoimaan

KIVIROCK 2/2018

83

Profile for Ammattilehti.fi

Kivirock 2/2018 - kevät 2019  

Maarakennus- ja kaivosalan ammattilehti Kivirock 2/2018 - kevät 2019. www.kivirock.fi

Kivirock 2/2018 - kevät 2019  

Maarakennus- ja kaivosalan ammattilehti Kivirock 2/2018 - kevät 2019. www.kivirock.fi