Page 68

Raskaan kaluston suodatinasiantuntija

Kentek pitää koneesi liikkeellä

Kentek on vuonna 1980 perustettu raskaan kaluston ja teollisuuden kansainvälinen tarviketoimittaja. Yrityksen erikoisalaa ovat maansiirto-, murskaja kaivosalan suodatinratkaisut, jotka ovat tarjolla sekä Suomessa että Venäjällä ja Baltian maissa. Perinteisten palvelumallien ohella Kentek on vahvasti mukana sähköisessä kaupankäynnissä oman e-Tukku verkkokaupan myötä. Kentekin laajan tuotevalikoiman perustana ovat korkealaatuiset suodattimet ja tiivisteet sekä niihin liittyvät tarvikkeet. Edellä mainittujen tuotteiden lisäksi Kentek tarjoaa räätälöityjä suodatin- ja pakoputkistoratkaisuja OEM-asiakkaille. Kentekin tuotevalikoimassa on yhteensä yli 35 000 tuotenimikettä alan tunnetuimmilta ja luotettavimmilta toimittajilta. Yrityksen pääkonttori ja keskusvarasto sijaitsevat Vantaalla, mistä tuotteet toimitetaan kotimaisten asiakkaiden lisäksi Latviaan ja Liettuaan sekä Venäjälle, jossa Kentekillä on tällä hetkellä seitsemän toimipistettä. Kentek on AAA-luokiteltu yritys ja kuuluu arvostettuun ”Suomen Vahvimmat” -yrityksien joukkoon. Kentek Oy:n liiketoimintajohtaja Sami Seppälä kertoo yrityksen olevan vahvalla kasvu-uralla. - Toiminnan laajenemisen ohella olemme vahvistaneet organisaatiotamme vahvan ammattitaidon omaavalla henkilöstöllä. Tekninen osaamisemme ja kykymme ratkaista asiakkaidemme ongelmat nopeasti ja luotettavasti ovat avaintekijöitä liiketoiminnallemme sekä vahva ase tulevaisuuden haasteita ajatellen.

Asiakaslähtöisyys toiminnan kulmakivenä

- Tulemme jatkossakin terävöittämään tuotevalikoimaamme, tuotteiden korkea laatua ja saatavuutta sekä asiantuntevaa asiakaslähtöistä

68

palvelua, mitkä ovat toimintamme kulmakiviä. Kasvun myötä olemme rakentaneet palveluistamme entistäkin joustavampia ja räätälöidympiä, Seppälä jatkaa. Kentek palvelee asiakkaitaan sekä suoraan että koko maan kattavan jälleenmyyjäverkostonsa kautta. Tuotevalikoiman tarkempi jäsentely paljastaa valikoiman rakentuvan suodatinalan kärkimerkkien, kuten esimerkiksi Donaldsonin, Baldwinin ja Mann+Hummelin sekä useiden muiden vahvojen tuotemerkkien tarjontaan. Tiivisteissä Kentek tekee yhteistyötä omistajansa Diploma Plc:n muiden sisaryritysten kanssa ja tarjoaa laajan toimittajaverkostonsa avustuksella kustannustehokkaat ja korkealaatuiset ratkaisut asiakkaiden vaativimpiinkin tarpeisiin ja käyttökohteisiin. Vahvasta teknisestä osaamisesta ja luotettavuudesta on osoituksena yrityksen rooli OEM-teollisuuden yleisesti hyväksymänä komponenttitoimittajana. Kentek toimittaakin useille laitevalmistajille käyttökohtaisesti räätälöityjä suodatin- ja putkistoratkaisuja, useisiin eri käyttötarkoituksiin. - Pystyäkseen olemaan uskottava OEM-toimija, on yrityksen teknisen osaamisen lisäksi omattava tehokkaat logistiset palvelut sekä tuotteet, joiden laatuun voi luottaa. Ne asiat meillä ovat kunnossa, Seppälä täsmentää.

KIVIROCK 2/2018

www.kivirock.fi

Profile for Ammattilehti.fi

Kivirock 2/2018 - kevät 2019  

Maarakennus- ja kaivosalan ammattilehti Kivirock 2/2018 - kevät 2019. www.kivirock.fi

Kivirock 2/2018 - kevät 2019  

Maarakennus- ja kaivosalan ammattilehti Kivirock 2/2018 - kevät 2019. www.kivirock.fi