Page 66

Harjanti Oy on ollut tyytyväinen tela-alustaisen KLEEMANN MC 110 R EVO -leukamurskaimeen, minkä kidan kidan mitat ovat 1.100 x 700 mm ja maksimi syöttökapasiteetti 330 t/h.

Wirtgen Finland panostaa jatkossa KLEEMANN -murskaimien ja seulojen myyntiin aiempaa vahvemmin. Myynnistä vastaava Jussi Harju esittelee heti toimitukseen tai vuokralle löytyvää uutta MOBISCREEN MS 703 EVO -seulaa.

näissä tuotesegmenteissä globaalisti. Suomessa aloitimme KLEEMANN -murskainten ja seulojen myynniin vuonna 2008 - merkkiä ei ollut aiemmin tuotu maahamme. Olemme myyneet jonkun määrän murskaimia ja seuloja asiakkaille, jotka ovat olleet tuotteisiin erittäin tyytyväisiä. Myös jälkimarkkinointipalvelumme saavat kiitosta laadusta ja nopeudestaan; meiltä löytyy hyvin varaosia hyllystä ja huoltohenkilökuntamme on koulutettu tehtaalla näihin erikoiskoneisiin. Laajennamme parhaillaan Tuusulan päätoimipaikkamme huoltohallia kolmella konepaikalla, mikä nostaa hyvää palvelukapasiteettiamme entisestään, sanoo Roininen. Wirtgen Finland panostaa jatkossa KLEEMANN -murskaimien ja seulojen myyntiin aiempaa vahvemmin. - Alan ammattilainen Jussi Harju on ottanut myyntivastuulleen KLEEMANN -tuotteet ja häneltä löytyy myös vahvaa teknistä osaamista asiakkaiden tueksi. Kehitämme muutenkin toimintojamme myyntimäärien kasvattamiseksi sillä tuotteet ovat aivan loistavia, toteaa Roininen.

Uuden sukupolven mobiiliseulayksiköt

Harjanti Oy on seulonut muutaman vuoden KLEEMANN MOBISCREEN MS 14 Z -seulalla hyvällä menestyksellä.

66

Kleemann on esitellyt hiljattain markkinoille uuden sukupolven tela-alustaiset MOBISCREEN MS EVO -malliston mobiiliseulayksiköt, jotka saavat käyttäjiltä kiitosta monipuolisuudestaan, erinomaisista kuljetusominaisuuksistaan sekä helposta ja nopeasta käyttöönotostaan. - Kun näihin ominaisuuksiin lisätään täsmälliset seulontatulokset yhdistettynä laajoihin mahdollisuuksiin syötettävän materiaalin suhteen sekä erinomainen polttoainetalous ja edulliset käyttökustannukset, niin seulainvestointia miettiessä kannattaa ehdottomasti tutustua tarkemmin laitteeseen. Meiltä löytyy nytkin pihasta yksi uusi MOBISCREEN MS EVO -seula heti toimitukseen tai vuokrakäyttöön, jolloin pääsee samalla tutustumaan moderniin seulontateknologiaan omalla työmaallaan, sanoo Jussi Harju. MOBISCREEN MS EVO -seuloja löytyy neljä eri mallia: 7 neliön seulapinta-alalla varustetut MS 702 (2-tasoseula) ja MS 703 (3-taso) sekä 9,5

KIVIROCK 2/2018

www.kivirock.fi

Profile for Ammattilehti.fi

Kivirock 2/2018 - kevät 2019  

Maarakennus- ja kaivosalan ammattilehti Kivirock 2/2018 - kevät 2019. www.kivirock.fi

Kivirock 2/2018 - kevät 2019  

Maarakennus- ja kaivosalan ammattilehti Kivirock 2/2018 - kevät 2019. www.kivirock.fi