Page 205

TENDEX+ säiliöiden valmistuslaatu on huippuluokkaa ja kaikki komponentit kestävät vaativassa ammattikäytössä.

Lisävarusteena TENDEX+ säiliöperävaunuihin on saatavilla normaalin valovirtapistokkeen lisäksi akku, laturi ja ajon aikainen latauskaapelointi, mikä tekee säiliöperävaunusta täysin ulkopuolisesta virrasta riippumattoman yksikön työmailla liikuttaessa. Akkuvarustelu sijoitetaan vaunun eteen lisävarusteena saatavaan työkalulaatikkoon.

Takaovellisessa KD-mallissa on vaunun perässä 15 metrin letkukela ja lisäksi tekniseen tilaan mahtuu vaikkapa sammutinyksikkö. Imeytystarvikkeet mahtuvaun vaunun etuosan tekniseen tilaan. Takaoven päällä on kätevä kannellinen kaukalo missä voi säilyttää vaikka nostotarvikkeita.

metsäkoneurakoinnissakin. - Olemme esitelleet uutuutta useilla konealan messuilla ja sen myynti on lähtenyt vauhdilla matkaan; tajouspyyntöjä tulee todella paljon mikä kertoo että laadukkaalle ja järkevästi hinnoitellulle säiliöperävaunulle on ollut paljon tarvetta, ilmoittaa Rantamäki. Uusi säiliöperävaunumallisto perustuu täysin uudistuneeseen kaksoisvaippaiseen teräksiseeen TENDEX+ IBC-säiliömallistoon. - Säiliöperävaunuissa voidaan käyttää 500 l, 700 l, 995 l, 1150 l, 1600 l, 2200 l tai 3000 litran tasapohjaisia TENDEX+ säiliöitä intergroituna perävaunuun. Pikakiinnitys mahdollistaa tarvittaessa säiliön nopean irroituksen perävaunusta. Suosittu 995 litran säiliö jää alle VAK-rajan ja 2200 litraisesta saadaan vielä ison lavettikärryn kanssa alle 3500 kilon kokonaisuus, mikä on yleinen suurin vetokyky pick-up ja pakettiautoille, opastaa Rantamäki. TENDEX+ säiliöperävaunusta on tarjolla neljä eri perusversiota: mallit Basic, XL, K ja KD. - Niissä on eri kokoinen tekninen tila ja pumppukaukalon pituus asiakkaan tarpeen mukaan. KD-malli on ovilla varustettu takakäyttöinen ja muut perinteisesti yläkäytettäviä. TENDEX+ säiliöiden sisään voidaan myös haluttaessa integroida 60-200 litran rosterinen AdBlue -säiliö, jolloin urealiuos pysyy polttonesteen lämpöisenä. Ja meiltä löytyy tietenkin myös sähkömatot ureapumpun, letkun ja pistoolin lämmitykseen

Korin Oy INFRALINE palvelee asiakkaita ympäri maata kaikissa säiliö- ja varusteasioissa. Tuusulan noutovarastolta on saatavana mm. AdBlue urealiuokset, tuulilasinpesunesteet, kuljetus- ja varastosäiliöt, pumput jne

www.kivirock.fi

talvikäytössä, sanoo Rantamäki.

Takakäyttöinen KD -malli ergonomiseen polttoainehuoltoon

Takaovilla varustettu KD-malli on käytettävyydeltään ja ergonomialtaan huippuluokkaa, kun tankkaus tapahtuu takaovet avaamalla ja 15 metrin letkukelalla. - Tankkaaminen on siistiä hommaa eikä letku likaannu kun se ei kosketa maata. KD-mallin etuosan 30 cm tekniseen tilaan mahtuu imeytystarvikkeet ja takana on tilaa vaikka hydrauliöljysäiliölle tai AdBlue -kanisterille sekä sammuttimelle. Ja takaoven päällä on kätevä kannellinen kaukalo missä voi säilyttää vaikka nostotarvikkeita, toteaa Rantamäki.

Akkuvarustelulla irti virtajohdon tarpeesta

Lisävarusteena TENDEX+ säiliöperävaunuihin on saatavilla normaalin valovirtapistokkeen lisäksi akku, laturi ja ajon aikainen latauskaapelointi, mikä tekee säiliöperävaunusta täysin ulkopuolisesta virrasta riippumattoman yksikön työmailla liikuttaessa. Akkuvarustelu sijoitetaan vaunun eteen lisävarusteena saatavaan työkalulaatikkoon. - Siitä onkin tullut oikeastaan vakiovaruste sillä jokainen myymämme säiliöperävaunu on tähän mennessä haluttu akkuvarustelulla, mikä on edullisesti hinnoiteltu, lupaa Rantamäki.

Valtimon metsäkonekoulu Riveria hankki koulutuskäytössä olevien metsäkoneiden turvalliseen tankkaamiseen kaksi 995 litran TENDEX+ säiliöperävaunua.

KIVIROCK 2/2018

205

Profile for Ammattilehti.fi

Kivirock 2/2018 - kevät 2019  

Maarakennus- ja kaivosalan ammattilehti Kivirock 2/2018 - kevät 2019. www.kivirock.fi

Kivirock 2/2018 - kevät 2019  

Maarakennus- ja kaivosalan ammattilehti Kivirock 2/2018 - kevät 2019. www.kivirock.fi