Page 155

Kobelco -kaivukoneiden myyntimäärät ovat vahvassa kasvussa ja uusia koneita varustellaan Vantaalla asiakkaille tasaisena virtana.

- Konekauppaa tehdään hyvää tahtia ja asiakkailla on vankka usko tulevaan. Kobelco on päässyt Suomessa hyvään kasvuun ja töitä tehdään markkinoilla nöyrällä asenteella pitkälle tulevaisuuteen tähdäten, sanoo Kobelco Centerin liiketoiminnan johtaja Juha-Matti Haapala.

Suomessa Kobelco Center kehittää verkostoaan asiakaskunnan tarpeiden mukaan. Esimerkkinä tästä Jyväskylän Kobelco Centerin marraskuussa tapahtunut muutto uusiin asianmukaisiin tiloihin osoitteeseen Kisällintie 1.

sen osalta, sanoo Haapala.

Kobelco -verkostoa kehitetään

Suomessa Kobelco Center kehittää verkostoaan asiakaskunnan tarpeiden mukaan. - Meillä on jo nyt hyvä maan kattava myynti- ja huoltoverkosto, minkä toimintaan panostetaan tosissaan. Esimerkkinä tästä Jyväskylän Kobelco Centerin marraskuussa tapahtunut muutto uusiin asianmukaisiin tiloihin. Nyt meillä on tarjota entistä paremmat varaosa- ja huoltopalvelut Keski-Suomen alueen laajalle asiakaskunnalle, joista pisimmät ovat luottaneet Kobelcoon jo neljän vuosikymmenen ajan, Haapala toteaa.

Koneita löytyy heti toimitukseen

Maarakennuskonemarkkinoilla on eletty viime ajat hyvien suhtanteiden aikaa. Isoja infrahankkeita on edelleen meneillään ja kaikenlainen rakentaminen jatkuu vilkkaana. - Konekauppaa tehdään ja asiakkailla on vankka usko tulevaan. Kobelco on päässyt Suomessa hyvään kasvuun ja töitä tehdään markkinoilla nöyrällä asenteella pitkälle tulevaisuuteen tähdäten. Me vastaamme asiakkaiden tarpeisiin nopeilla toimituksilla, minkä mahdollistaa Vantaalta löytyvä laaja varastokoneiden valikoima sekä Euroopan keskusvaraston koneet. Kobelcon tehdas on pystynyt vastaamaan suureen globaaliin kysyntään japanilaisella tehokkuudella ja valmistusmäärien kasvattamisella, joten koneiden tehdastilausajatkin ovat myyntimääriin verrattuna melko nopeat. Vantaalla pyrimme pitämään aina varastossa lyhtperäisiä SK140SRLC-5, www.kivirock.fi

SK230SRLC-5 ja SK270SRLC-5 malleja sekä normaaliperäisiä SK210LC-10, SK300LC-10 ja SK350LC-10 malleja. Ja koneiden varusteluun meiltä löytyy suuri valikoima varusteita kuten tiltit, liittimet, kauhat jne. Pihasta löytyy yleensä myös lyhytperäisiä malleja valmiiksi varusteltunakin heti töihin. Vuodelle 2019 olemme ennakkotilanneet koneita niin että niistä ei tule pulaa, ilmoittaa Haapala.

Järeä 85-tonninen uutuusmalli

Kobelco tuo tasaiseen tahtiin markkinoille uusia konemalleja ja keväällä Bauma 2019 -näyttelyssä esitellään mm. malliston suurin kaivukoneuutuus: - Järeä 85-tonninen Kobelco SK850LC on vakuuttanut asiakkaat Aasian ja Amerikan markkinoilla tehokkuudellaan sekä taloudellisuudellaan. Nyt Euroopan markkinoille tuodaan uusi 10-sarjan malli mikä herättää varmasti kiinnostusta suomalaisissakin urakoitsijoissa, kertoo Haapala.

Kobelcon voi myös vuokrata

Uusien koneiden lisäksi Kobelco -kaivukoneita saa myös vuokrattua kätevästi ja kustannustehokkaasti: - Teemme hyvää yhteistyötä Crentin kanssa joka tarjoaa Kobelcot vuokrakäyttöön kaikista Kobelco Centereistä sekä KH-Koneiden toimipisteistä. Vuokraaminen on usein järkevä tapa saada kone nopeasti työmaalle silloin kun tarvitaan lisäkapasiteettia. Ja samalla pääsee tutustuman uusien Kobelco -mallien edistyksellisiin ominaisuuksiin, sanoo Haapala. KIVIROCK 2/2018

155

Profile for Ammattilehti.fi

Kivirock 2/2018 - kevät 2019  

Maarakennus- ja kaivosalan ammattilehti Kivirock 2/2018 - kevät 2019. www.kivirock.fi

Kivirock 2/2018 - kevät 2019  

Maarakennus- ja kaivosalan ammattilehti Kivirock 2/2018 - kevät 2019. www.kivirock.fi