Page 154

Kobelco Center panostaa palveluun

Valtakunnallinen Kobelco Center sijaitsee Vantaan Hakkilassa, missä tehdään uusien koneiden maahantuontivarustelu ja pidetään suurta varaosavarastoa sekä palvellaan asiakkaita huoltokorjaamolla ja kunnostetaan vaihtokoneita. Myös tekninen tuki ja muut maahantuontitoiminnot on keskitetty Vantaalle.

Kobelco Center on vastannut japanilaisten Kobelco -maarakennuskoneiden maahantuonnista, myynnistä ja jälkimarkkinoinnista syyskuusta 2017 lähtien. Kobelco on Suomessa vahva ja perinteikäs kaivukonebrändi; sille perustalle on hyvä rakentaa uutta ilmettä sekä kehittää asiakaspalvelua vieläkin paremmalle tasolle. Valtakunnallinen Kobelco Center sijaitsee Vantaan Hakkilassa, missä tehdään uusien koneiden maahantuontivarustelu ja pidetään suurta varaosavarastoa sekä palvellaan asiakkaita huoltokorjaamolla ja kunnostetaan vaihtokoneita. Myös tekninen tuki ja muut maahantuontitoiminnot on keskitetty Vantaalle. Kobelco Centerit löytyy maakunnasta Seinäjoelta ja Jyväskylästä. Lisäksi Kobelcoa myyvät KH-Koneiden Klaukkalan ja Tampereen toimipisteet sekä jälleenmyyjät jotka palvelevat Oulun ja Joensuun alueilla. - Olemme keskittyneet toiminnan alusta saakka olennaiseen eli Kobelco asiakkaiden palvelun parantamiseen kaikilla osa-aluella. Meillä on ohut mutta tehokas organisaatio missä työskentelevät ihmiset ovat omistautuneet suurella innolla tekemiseen; esimerkiksi Vantaan huoltokorjaamon Kobelco-koulutettu porukka teki koko hellekesän kuusipäivästä viikkoa ja pitkää työpäivää hyvällä fiiliksellä. Tämä sitoutuminen yhdessä erittäin laadukkaiden koneiden kanssa näkyy jo nyt asiakaskunnassa, mikä osoittaa kasvavaa mielenkiintoa Kobelcoa ja koko toimintaamme kohtaan, kertoo Kobelco Centerin liiketoiminnan johtaja Juha-Matti Haapala.

154

Erittäin hyvää tehdasyhteistyötä

Kobelco on globaalisti merkittävä, 1-85 tonnisiiin tela-laustaisiin kaivukoneisiin keskittyvä valmistaja, mikä on todella vahvassa asemassa kotimarkkinoillaan Japanissa. - Kaivukoneissa Japani on kehityksen ja laadukkaan valmistuksen maailman ykkösmaa. Kobelcot valmistetaan ja kootaan alusta loppuun saakka Japanissa, mistä ne saapuvat meille Kobelco Euroopan pääpaikan kautta, mikä sijaitsee Hollannissa Amsterdamissa ja missä on uusien koneiden varasto sekä varaosien keskusvarasto. Kobelco Centerillä on ainutlaatuisen hyvä päämiessuhde, mikä on japanilaiseen tapaan osaltaan jatkoa Kobelcon vuosikymmenten tekemiseen Suomessa. Olemme niin lähellä tehtaan suoraviivaista organisaatiota, kuin on mahdollista. Siitä esimerkkinä mm. se että Kobelcon Euroopan toimitusjohtaja on paljon mukana käytännön tekemisissämme ja tehtaan edustajat käyvät meillä itsenäisesti eri projektien yhteydessä, niin että heille löytyy oma työhuonekin Vantaalta. Ja jatkossa syvennämme entisestään yhteistyötä mm. teknisen koulutuk-

KIVIROCK 2/2018

www.kivirock.fi

Profile for Ammattilehti.fi

Kivirock 2/2018 - kevät 2019  

Maarakennus- ja kaivosalan ammattilehti Kivirock 2/2018 - kevät 2019. www.kivirock.fi

Kivirock 2/2018 - kevät 2019  

Maarakennus- ja kaivosalan ammattilehti Kivirock 2/2018 - kevät 2019. www.kivirock.fi