Page 143

Caterpillarin uuden sukupolven 36 tonnin kokoluokan kaivukoneet 336 ja 336 GC - lisäävät käytön tehokkuutta, vähentävät polttoaine- ja huoltokustannuksia ja parantavat käyttäjän mukavuutta aiempiin malleihin verrattuna.

nosuodattimilla kaksinkertaistaa pölykeräyskapasiteetin aiempaan rakenteeseen verrattuna. Catin uudella hydrauliikan paluusuodattimella on jopa 3 000 tunnin käyttöikä, 50 prosenttia aiempaa suurempi. Polttoainejärjestelmän suodattimien vaihtoväli on nyt 1 000 tuntia - 100 prosentin lisäys aiempiin suodattimiin verrattuna. Polttoainejärjestelmän veden ja sakan poistot ja hydraulijärjestelmän öljyntason tarkastuspaikka ovat toisiaan lähellä ja maasta käsillä, joten päivittäinen huolto on nopeaa, helppoa ja turvallista.

Uusi ohjaamo parantaa käyttäjän suoritustasoa

Valittavana on Comfort-, Deluxe- ja Premium-ohjaamopaketit. Kaikki uuden sukupolven Cat-kaivukoneiden ohjaamot on vakiona varustettu esimerkiksi painonappikäynnistyksellä, suurella 8 tuuman (203 mm) kosketusnäytöllä sekä säätimet hallintaa varten. Lisäksi äänivaimennettu ympäripyörimisessä suojaava rakenne (ROPS) tarjoaa käyttäjälle uuden tason mukavuutta, turvallisuutta ja hiljaista toimintaa. Deluxe- ja Premium-mallien ylös kallistettava vasemmanpuolen konsoli mahdollistaa helpon kulun. Uudet kannattimet vähentävät ohjaamon tärinää jopa 50 prosenttia aiempiin malleihin verrattuna. Bluetooth®-radio sekä USB-portit puhelimen liittämiseksi ja lataamiseksi lisää käyttäjän mukavuutta entisestään. Automaattinen ilmastointi pitää ohjaamon lämpötilan samana ympäristön lämpötilasta riippumatta. Ohjelmoitavat ohjaussauvan painikkeet toimintaa ja toimintakaaviota varten sallivat käyttäjän mukauttaa tuottavuusasetuksia. Suuret etu-, sivu- ja takaikkunat parantavat näkyvyyttä. Valinnainen 360 asteen kamera yhdistää kuvat koneen useasta kamerasta ja parantaa käyttäjän näkömahdollisuutta kaikkiin suuntiin. www.kivirock.fi

KIVIROCK 2/2018

143

Profile for Ammattilehti.fi

Kivirock 2/2018 - kevät 2019  

Maarakennus- ja kaivosalan ammattilehti Kivirock 2/2018 - kevät 2019. www.kivirock.fi

Kivirock 2/2018 - kevät 2019  

Maarakennus- ja kaivosalan ammattilehti Kivirock 2/2018 - kevät 2019. www.kivirock.fi