Page 126

Hyundai tarjoaa tehokkaat koneet myös järeimpään urakointikäyttöön - kuvassa Hyundai R1200-9 ja Hyundai HX480L purkutyömaalla.

vaatiessa. Hyundai kouluttaa henkilökuntaamme säännöllisesti mm. uusien konemallien teknisiin saloihin. Olemme aina panostaneet siihen että uusia Hyundai -koneita löytyy laajasti pihasta heti toimitukseen ja samoin varaosissa meiltä saa lähes kaikki Hyundai-osat suoraan varastosta. Ja jos jotain ei löydy niin Hyundain Euroopan keskusvarastosta Belgiasta löytyy aivan kaikki komponentit, mitkä saadaan Suomeen jopa seuraavaksi päiväksi. Erittäin tärkeässä roolissa Hyundai-koneiden asiakkaiden palvelussa ovat lisäksi sopimushuoltajat joita löytyy nelisenkymmentä eri puolilta maata, sanoo Rautionmaa.

Koneet kaikkiin tarpeisiin aina 120 tonnin kokoluokkaan

Suomen Telakone Oy on toimittanut asiakkailleen järeämpiä tela-alustaisia 40-52 tonnin Hyundai -koneita lähinnä murskansyöttöön, missä ne ovat kovassa käytössä osoittaneet tehokuutensa ja luotettavuutensa. Kuvassa Kivikolmio Oy:n Hyundai HX430L.

Suomeen myydyin Hyundai -kaivukoneiden kokoluokka on 14-35 tonnia, mihin löytyy edistykselliset uuden sukupolven tela-alustaiset HX-sarjan koneet, joiden lanseeraus markkinoille alkoi pari vuotta sitten. Tarjolla on myös pyöräalustaiset HW -mallit. - Olemme toimittaneet asiakkaillemme myös järeämpiä tela-alustaisia 40-52 tonnin Hyundai -koneita lähinnä murskansyöttöön, missä ne ovat kovassa käytössä osoittaneet tehokuutensa ja luotettavuutensa - tänäkin vuonna on myyty 40 tonnisia. Ja jos tarvetta on vieläkin isommille koneille niin Hyundai valmistaa tela-alustaisia kaivukoneita aina 120 tonnin kokoluokkaan. Ja erikoiskonemalleista kannattaa mainita metsäalustaiset kaivukonemallit, joista 14 tonnista on myyty mukavasti Suomeenkin. Tarjolla on myös 27 tonnin kone HX260HW isolla leveällä ja korkealla alavaunulla, mikä sopisi hyvin vaikka purkupuolelle. Myös Hyundai HL -sarjan pyöräkoneiden myynti kehittyy hyvään suuntaan ja mallistosta löytyy isotkin koneet aina 31 tonnin kokoluokkaan, sanoo Rautionmaa.

Koneet varustellaan Humppilassa asiakkaiden tarpeisiin

Hyundai on laajentanut koko ajan konemallistoaan ja mukaan on tuotu 2000-luvulla yhä isompia koneita, joilla voidaan vastata järeisiin tarpeisiin maarakennuksessa, kivenkäsittelyssä ja kaivostoiminnassa. Kuvassa Hyundai HX520L.

126

Suomen Telakone tilaa Hyundai -koneet tehtaalta hyvin perusvarusteltuna. - Asiakkaamme hankkivat koneet ammattikäyttöön ja tunteja tehdään paljon. Niinpä kaikissa maahantuomissamme uusissa Hyundai -koneissa on aina vakiona mm. lämmitettävä ilmaistuin ja lintuperspektiivistä koneen ympäristön näyttävä 360° kamerajärjestelmä. Varustelussamme koneisiin asennetaan asiakkaan toiveiden mukaan mm. tiltit, pyörittäjät, rasvarit, LED-valot, lisälämmittimet, sammutusjärjestelmät ja 3D-laitteet, listaa Rautionmaa.

KIVIROCK 2/2018

www.kivirock.fi

Profile for Ammattilehti.fi

Kivirock 2/2018 - kevät 2019  

Maarakennus- ja kaivosalan ammattilehti Kivirock 2/2018 - kevät 2019. www.kivirock.fi

Kivirock 2/2018 - kevät 2019  

Maarakennus- ja kaivosalan ammattilehti Kivirock 2/2018 - kevät 2019. www.kivirock.fi