Page 116

Lukittava tankkauspiste tehokkaalla pumpulla ja letkukelalla

Jerry sarjan säiliöt ovat käteviä käyttää esimerkiksi pakettiauton tai kuomullisen lava-auton tavaratilasta.

ja konttien mallivalikoima. - Vaihtolavat ovat saatavissa asiakkaan toiveiden mukaan mitoitettuina ja varustettuina. Materiaaleina käytämme lavan käyttötarkoitukseen parhaiten sopivaa terästä.

Kiertotalouden toimija

Keväällä 2017 toteutuneen yrityskaupan myötä jätehuoltotuotteisiin erikoistunut Flaaming Oy sulautui osaksi Finncont Oy:tä. Kaupan myötä

perustetusta Finncont Ympäristötuotteet Oy:stä tuli maamme johtava jätehuoltotuotteiden ja välineiden myyjä Suomessa. Yrityksen tuoteperheen tunnetuimpia jäseniä ovat jätteenkeräysjärjestelmät, mitä on tarjolla tuhkakupeista ja roskakoreista aina tuhansien litrojen vetoisiin jätteenkeräyssäiliöihin saakka. Säiliöiden ohella Finncont maahantuo ja myy Norbe jätepakkaajia ja saksalaisia Werner&Weber -jätepuristimia sekä valmistaa omaa Finncont Combi jätepuristinmallistoa.

Soraliike Ikola Oy on vieremäläinen toimintaansa ripeästi kasvattanut murskaus- ja sahapalvelu-urakoitsija, joka operoi Pohjois-Savossa ja Itä-Suomessa kolmella monivaiheisella Metson murskaus- ja seulontaketjulla. Hiljattain yritys hankki Finncont Ympäristötuotteet Oy:stä uusia vaihtolavoja, mitkä luovutettiin Lahden toimipisteessä. Kuvassa oikealla Soraliike Ikola Oy:n toimitusjohtaja Pasi Ikola ja Finncotin myyntipäällikkö Timo Linjamaa sekä vasemmalla Itä-Suomen alueen myyjä Jukka Mujunen.

116

KIVIROCK 2/2018

www.kivirock.fi

Profile for Ammattilehti.fi

Kivirock 2/2018 - kevät 2019  

Maarakennus- ja kaivosalan ammattilehti Kivirock 2/2018 - kevät 2019. www.kivirock.fi

Kivirock 2/2018 - kevät 2019  

Maarakennus- ja kaivosalan ammattilehti Kivirock 2/2018 - kevät 2019. www.kivirock.fi