Page 129

Atula Huoltopalveluiden Maskun toimipaikkaan on rakentumassa tarvikemyymälä asiakaspalvelutilaan.

teluja, esittelevät korjaamopäälliköt Jan-Miikkael Rytsälä ja Tuomas Aaltonen.

asentajilta vaaditaan todella paljon. Maarakennuskoneiden lisäksi olemme päässeet huoltamaan kenttäolosuhteissa myös kaivoskokoluokan Komatsu PC700-11 kaivukonetta Paraisten kaivoksessa, toteaa Atula.

Laadukkaat tarvikkeet uudesta myymälästä

Atula Huoltopalveluiden Maskun toimipaikkaan on rakentumassa tarvikemyymälä asiakaspalvelutilaan. - Periaatteemme on tarjota tuotteita jotka kestävät eli menemme laatu edellä - toki hintojenkin olleessa kilpailukykyiset. Myymälästä löytyy varaosien lisäksi mm. työvalot (Tyri) ja valoraudat, lokasuojat (Parlok), tiltit, kamerat, lisälämmittimet (Webasto ja Epersbächer), hydrauliikkajärjestelmät, kahvat ja ohjainjärjestelmät (mm. Parker) sekä voiteluaineet (Teboil). Lisäksi tarjolla on Hydroscandin hydrauliikkatuotteet ja teemme letkuasennelmat odottaessa, listaa Atula.

Atula Huoltopalvelut aloitti hiljattain yhteistyön Talhu Oy:n kanssa toimien Talhun edustamien rakennuskoneiden sopimushuoltona. Talhun Varsinais-Suomen alueen myyjä Juha Nurmi toimii Maskun tiloista käsin ja myymälässä on esillä mm. Husqvarnan ja Atlas Copcon rakennuskoneita.

Yhteistyö alkanut Talhu Oy:n kanssa rakennuskoneissa

Atula Huoltopalvelut aloitti hiljattain yhteistyön Talhu Oy:n kanssa. - Toimimme Talhun edustamien rakennuskoneiden sopimushuoltona ja Talhun Varsinais-Suomen alueen myyjä Juha Nurmi toimii tiloistamme käsin. Myymälässämme on esillä mm. Husqvarnan ja Atlas Copcon rakennuskoneita joten kannattaa tulla tutustumaan, kutsuu Tero Atula. Maskun toimipisteen laajennusosan avajaiset pidetään marraskuussa. Seuraa ilmoittelua www. atula.fi

Atula Huoltopalvelut tarjoaa Hydroscandin hydrauliikkatuotteet ja letkuasennelmat tehdään odottaessa - kuvassa asennelmaa tekee Markus Palmunen.

www.kivirock.fi

KIVIROCK 2/2019

129

Profile for Ammattilehti.fi

Kivirock 2/2019 maarakennus- ja kaivosalan ammattilehti  

Syksyn 2019 jättilehti - lisäjakelussa Maxpossa.

Kivirock 2/2019 maarakennus- ja kaivosalan ammattilehti  

Syksyn 2019 jättilehti - lisäjakelussa Maxpossa.