Page 120

RealMachineryn uusi Oulun toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Graniittitiellä Ruskon teollisuusalueella.

RealMachineryn strategia ja tavoite on olla alan asiakaslähtöisin toimija. Osoituksia tavoitteen eteenpäin viemisestä ovat vahvat panostukset uusiin toimitiloihin ja henkilökuntaan. Tämän vuoden puolella uusien tilojen avajaisia on vietetty niin Oulussa, Haminassa kuin Lempäälässä uuden varusteluhallin merkeissä. Loppuvuodesta on luvassa vielä Turun uusitun toimipisteen avajaiset. - Palveluverkostomme kattaa tehokkaasti koko Suomen niin omien toimipisteidemme kuin sopimushuoltojen kautta. Nykyaikaiset tilat sekä ammattitaitoinen, motivoitunut henkilökunta luovat pohjan strategiamme toteuttamiseen. Tässä olemme mielestäni onnistuneet erinomaisesti, sanoo RealMachinery Oy:n varatoimitusjohtaja Petteri Eronen. Helmikuussa avattu Oulun toimipiste on oiva esimerkki. - Meillä on Oulussa täysin uudet toimitilat Ruskon teollisuusalueella hyvien kulkuyhteyksien varrella. Alue tunnetaan myös alan keskittymänä Oulussa. Meiltä löytyy saman katon alta kaikki palvelut konemyynnistä ja –vuokrauksesta, huoltoon, varaosiin ja korjaamoon. Myös henkilöstöpuolella on positiivista liikehdintää. - RealMachinery –konekonserni kiinnostaa myös työntekijäpuolella. Olemme saaneet rekrytoitua osaavia alan ammattilaisia tiimiimme. Oulussa myyntipuolella on aloittanut myyntijohtaja Harri Ojala, konemyyjä Marko Rahikkala ja trukki- sekä nostinmyyntiin tullut Valtteri Kumpula. Kaikki kolme ovat erittäin osaavia ja motivoituneita myyjiä, joten Oulussa on kokonaisuus erittäin hyvässä kunnossa, kehuu Eronen.

Traktorit vaihtui maanrakennuskoneisiin

Valtteri Kumpula aloitti keväällä RealLiftin Oulun toimipisteen trukki- ja nostinmyyjänä.

120

Maanrakennuskonepuolella uutena myyjänä kesäkuussa aloitti Marko Rahikkala, jolla on kokemusta niin metsäkone- kuin traktoripuoleltakin. - Työskentelin Ponssen Iisalmen toimipisteessä 12 vuotta muun muassa logistiikkapäällikkönä. Sen jälkeen toimin täällä Oulun alueella Valtran myyjänä muutaman vuoden ja nyt kun paikkaa tarjottiin RealMachineryltä, otin sen innolla vastaan. Hoidan konemyyntiä ja –vuokrausta työalueena koko Pohjois-Suomi, sanoo Rahikkala. Uuden alan Rahikkala näkee mahdollisuutena. - Olen erittäin myyntihenkinen kaveri. Tavoite on hankkia kannukset osaavana myyjänä sekä asiakaspalvelijana myös maanrakennuspuolen asiakkaiden keskuudessa. Asiakkaat pitää oppia tuntemaan ja omalla osaamisella rakentaa luottamus pitkille asiakassuhteille. Meillä on erittäin hyvät tuotemerkit ja fasiliteetit, loppu on kiinni herrasta itsestään. Asiakaslähtöinen toiminta on miehelle tuttua.

KIVIROCK 2/2019

www.kivirock.fi

Profile for Ammattilehti.fi

Kivirock 2/2019 maarakennus- ja kaivosalan ammattilehti  

Syksyn 2019 jättilehti - lisäjakelussa Maxpossa.

Kivirock 2/2019 maarakennus- ja kaivosalan ammattilehti  

Syksyn 2019 jättilehti - lisäjakelussa Maxpossa.