Page 1

Verkopen? Een huis kopen of verkopen doet u niet zomaar. Het is een beslissing die een groot verschil kan maken in uw manier van leven, uw vermogen, uw geluk. En BenImmo is er om u te helpen bij deze grote stap. En daarin gaan we heel ver. Om te beginnen bieden we u een gratis schatting. We gaan samen met u op zoek naar uw keuzecriteria, verlangens, noden en budget. Indien nodig, zorgen we voor een homestyling om uw huis extra verkoopbaar te maken. We informeren u grondig over de verschillende aspecten van een koop of verkoop. En we gidsen u door alle administratieve, financiële en juridische stappen. Met andere woorden: we schrijven samen het verhaal van uw huis, tot en met de happy end!

Verhuren? Uw huis of appartement verhuren is de dag van vandaag niet meer zo vanzelfsprekend. Hoeveel bedraagt de huidige huurprijs? Wie wordt de nieuwe huurder? Hoe kan ik alles vlot laten verlopen? Het zijn een aantal bekommernissen die een verhuring met zich kunnen meebrengen. En BenImmo is er om u te helpen bij deze grote stap. En daarin gaan we heel ver. Om te beginnen bieden we u een gratis waardebepaling van de huurprijs. Indien nodig, zorgen we voor een homestyling om uw huis extra verhuurbaar te maken. We informeren u grondig over de verschillende aspecten van een verhuur. Zo regelen we voor u gratis de verplichte registratie van het huurcontract en bieden we u een waterdichte huurovereenkomst aan. Ook voor de plaatsbeschrijving, verzekering rechtsbijstand, brandverzekering en EPC kan u bij ons terecht. U merkt het: we gidsen u door alle administratieve, financiële en juridische stappen. Met andere woorden: we schrijven samen het verhaal van uw huis, tot en met de happy end!

Onze troeven  

    

Regionale aanpak: we kennen uw buurt als geen ander. Rechtstreekse samenwerking: we werken daadwerkelijk samen met onze klanten (contacten met de notaris, aanvragen bodemattest, opzoekingen, informatie, administratie, overleg ... ) Transparante, open communicatie: we zeggen waar het op staat en communiceren proactief Persoonlijke, unieke werkwijze: u beschikt over een eigen, gemotiveerde dossierbeheerder die uw verhaal tot in de details beheert en beheerst. Professionele kennis van de markt: we kennen de sector op ons duimpje en staan u bij in alle administratieve en juridische kwesties. Correcte afspraken: we verkopen uw eigendom binnen de afgesproken termijn Strikte deontologie: met onze erkenning BIV houden we ons uiteraard aan de strenge regels die onze beroepsvereniging ons oplegt.


Hoe wij het verschil maken Bij BenImmo geloven we in de kracht van samenwerking. Als verkoper bent u de aangewezen persoon om ons te vertellen wat uw huis bijzonder maakt voor onze kopers. En de specialisten van het BenImmo team zien op hun beurt dingen die u niet ziet: plus- of minpunten, mogelijkheden, kleine ingrepen die uw huis een extra cachet geven‌ Door hun ervaring te koppelen aan uw verhaal, schrijven we iedere keer opnieuw een bestseller.

Gratis schatting

Heeft u de knoop nog niet helemaal doorgehakt maar wil u toch graag weten hoeveel uw huis waard is? Aarzel dan niet en vraag ons om uw eigendom te schatten. Dit is volledig vrijblijvend en gratis. U hoeft alleen maar uw gegevens in te vullen, wij contacteren u voor een afspraak ! Wij bepalen een correcte vraagprijs op basis van objectieve criteria, recente vergelijkingspunten en regionale informatie. Wij bekijken eventueel ook samen met u welke ingrepen uw huis beter verkoopbaar maken. Indien u dat wenst, kan u ook om een homestyling vragen.


Ons aanbod Te koop


Ons aanbod Te huur

Benimmo  

Taak Issuu

Benimmo  

Taak Issuu

Advertisement