Page 1

!

1


N O U S TA L L E R S Primer dia d’inscripció en cada un d’ells serà dijous 10 de gener.

ESCOLTAR CONSCIENT, PERCEBRE AMB PROFUNDITAT. Es tracta d’obrir una via de millora en les relacions personals amb exercicis actius i escolta conscient de la música. Imparteix: María Pastor Martínez. Divendres de 10 a 11. Inici 8 de febrer. Lloc. Aulari de Guàrdia Civil, 23. Nombre de participants: 20.

N ou OBRADOR DE RELATS. Procés de creació literària: de la idea al relat i la seua valoració. Nombre de participants: 10. Dimarts de 10 a 11. Lloc: Aulari de Guàrdia Civil, 23. Inici. 5 de febrer. Imparteix: Elena Carpintero. N ou INICIACIÓ A l’ANGLÉS. Nivell Bàsic oral i escrit Imparteix: David Boodhoo. Nombre de participants: 20. Horari: Dilluns de 9.45 a 10.45. Lloc. Aulari del Carrer Guàrdia Civil, 23. Inici: 4 febrer. Nou TALLER DE SERENITAT I FORTALESA. S’inicia un altre taller com el que es continua desenvolupant els dimecres a Vivers. Per mitjà de suaus exercicis es podran obtenir beneficis com ara la disminució de l’estrès, l’augment de la relaxació i la millora de la salut personal. Heu de dur roba còmoda. Imparteix: Eloína Villena. Nombre d’alumnes: 25. Horari: dimarts de 12 a 13 hores. Inici: 5 de febrer. Lloc de trobada del primer dia: al voltant de l’escultura d’Alfaro situada al final del passeig central de Vivers; entrada pel carrer Jaca.

Nou

LA POR DE TRAVÉS DEL CINE. Impartit per Antonio Rei on es projectaran i analitzaran cinc pel·lícules al llarg de cinc divendres consecutius. Els títols són: Dies irae, de C. Dreyer (el temor de Déu); Con las horas contadas, de R. Maté (la por de la mort); Repulsión, de R. Polanski (la fòbia al sexe); En el ojo del huracán, de D. Taradash (la manipulació de les masses); Take sheiter, de J. Nichols (la por de la bogeria). Divendres d’11 a 13.30 a partir de l’1 de febrer. Lloc: Aulari del carrer Guàrdia Civil, 23. INFORMÀTICA. Es convoca un Curs d’Informàtica de segon nivell, on tindran preferència a l’hora d’inscriure’s els alumnes que hagen finalitzat El Curs d’Iniciació. D’acord amb les bases d’aquest, referides a l’assistència, obtindran preferència els que hagen assistit al dit curs amb regularitat. Les classes seran de dues hores dos dies a la setmana. Encara no en coneixem l’horari ni el lloc on s’impartiran. Tan bon punt se’n tinga notícia certa es donarà a conèixer al mateix moment que la Universitat ens informe. Els temes que fonamentalment es tractaran seran la consolidació del primer nivell i aspectes generals d’Internet. 2


VIATGE EXTRAORDINARI A BURGOS I LLEÓ ( 14 al 20 de març) Dia 14. Eixida a les 6.30 des de la Facultat de Geografia i Història (Campus de Blasco Ibáñez). Menjar (lliure) a Santo Domingo de Silos; en el monestir escoltarem gregorià i visitarem el claustre. A la vesprada anirem a Covarrubias (ciutat i Col·legiata). Hotel*** a Burgos (3 nits). Sopar en l’hotel. Dia 15: Visita pel matí al Monestir de las Huelgas Reales; després a la Catedral, dinar — vesprada lliure— i sopar. Dia 16: Visita guiada a Atapuerca (jaciments). En acabant de dinar (aquest inclòs) visitarem el Monestir de San Pedro de Cardeña i la cartoixa de Miraflores. Sopar lliure a Burgos. Dia 17. Eixida cap a Lleó. Al llarg del camí pararem a Grajal i Sahagún (visita guiada), on dinarem (el preu hi va inclòs). Després visitarem la bella Església de Sant Pedro de Dueñas. Hotel**** en Lleó (3 nits). Sopar lliure. Dia 18. Al matí visita guiada a Lleó. Vesprada lliure. Dinar i sopar lliures. Dia 19: Visita guiada a Astorga (Palau Bisbal de Gaudí). Després passejarem per la bella població de Castrillo dels Polvazares on tastarem la típica olla maragata. Sopar lliure a Lleó. Dia 20: Eixida cap a València. Visitarem al llarg del camí Urueña, on menjarem el típic porquet torrat. El viatge inclou: bus, allotjament i desdejuni tipus bufet a Burgos (3 nits) i Lleó (3 nits), un sopar en l’hotel a Burgos, dinars a Atapuerca, Sahagún, Castrillo dels Polvazares i les entrades al claustre del Monestir de Silos, Col·legiata de Covarrubias, visita a Atapuerca (jaciment), San Pedro de Cardeña, Miraflores, Catedral de Lleó, San Isidoro de Lleó, Catedral d’Astorga, Visites guiades a Lleó, Astorga i Sahagún, i segur de viatge. Preu: Socis: en habitació doble 535 euros, habitació individual 655 euros. No socis: en habitació doble 550 euros, habitació individual 670 euros. Inscripció i pagament d’acord amb les normes. Primer dia d’inscripció: dimarts 8 de gener.

AVÍS IMPORTANT PER A VIATGES, SENDERISME I TEATRES Una vegada inscrit per a l’esdeveniment, telefonant o personant-se en el despatx, es disposa d’un termini de tres dies per a efectuar el pagament corresponent. S’informa que, de manera irrevocable, cada ingrés que no estiga degudament identificat o s’ingresse en un compte diferent a l’ indicat, es considerarà no efectuat i es donarà de baixa en la llista d’inscrits. L’import es retornarà per mitjà de xec en l’Oficina de l’associació. Els ingressos es faran sempre de forma individualitzada en el compte de LA CAIXA 2100-5978-59-0200067250, indicant-hi cognoms, nom i concepte. Es pot ingressar els diners en efectiu, sense cap recàrrec, a l’oficina de La Caixa de la Plaça Xúquer. Anul·lacions de viatges i teatres: no es tornarà l’import pagat si l’anul·lació es produeix amb una antelació de 10 dies o menys de la data del teatre o 6 dies o menys de l’eixida del viatge. Tots els inscrits als viatges hauran d’estar en el punt d’eixida quinze minuts abans de l’hora de partida per a ocupar el seu seient que serà assignat per ordre de data de pagament. Les entrades per a les representacions es repartiran mitja hora abans del seu començament, a les portes (o al costat de les taquilles) del teatre o cinema. 3


EIXIDAS AL TEATRE I A L’OPERA

PALAU DE LES ARTS Representació de I due Foscari de Verdi amb actuació de Plácido Domingo. Dia 5 febrer a les 20 hores. MOLT POQUES LOCALITATS. Preu: 41 euros (pati de butaques). Inscripció, pagament i entrega de localitats (mitja hora abans a la porta del Palau) seguint amb les instruccions de pagament ja esmentades. Primer dia d’inscripció: dimarts 8 de gener. Només socis.

TEATRE TALÍA Dia 17 de gener a les 20:30 al teatre Talía, Poder absolut de Roger Peña i Carulla interpretat per Emilio Gutiérrez Caba. Preu: 13 euros. Inscripció, pagament i entrega de localitats (mitja hora abans en la porta del teatre) segons les normes esmentades abans . Primer dia d’inscripció: dimarts 8 de gener. Només socis.

4


PASSEIG PER LA CIUTAT El Modernisme II. Dissabte 19 a les 10 del matí. Inici del passeig: Entrada del Mercat de Colom per D. Juan d’Àustria. Ens hi acompanyarà Esther Vaja, que continuarà el passeig pel modernisme valencià, la primera part del qual va dur a terme fa uns mesos. Places limitades. Primer dia d’inscripció per als que van realitzar la part del Modernisme I: dimarts 8 de gener. Si en quedaren places podran inscriure’s nous associats a partir del dijous 10 de gener. Preu 3 euros, que es pagarien al començament del passeig. Només socis.

VISITA A LES SALES RENAIXENTISTES DEL MUSEU PIO V Dijous 17 de gener a les 10.30 A la visita comptarem amb les explicacions del guia i d’ Amando García, Professor de la UV. Nombre de places 20. Inscripcions a partir del dimarts 8 de gener. Lloc de trobada: Hall del Museu. Només socis. 5


CICLE DE CINE: Envellir amb art. A partir del mes de gener es durà a terme al Club Diario Levante (C/ Traginers, 7. Polígon Vara de Quart. 46014 València) el VI cicle de cine inter-generacional en el qual col·laboren, a més de la nostra, diverses associacions. Enguany el cicle té per títol: Envellir amb art. Les sessions seran l’últim dilluns de cada mes a les 17.30 al Club Diario Levante. Les projeccions aniran acompanyades d’una xarrada introductòria i col·loqui per un especialista en la matèria. En l’anunci s’esmentarà la pel·lícula programada, així com el ponent que farà la presentació i el col·loqui posterior.

La primera sessió serà el dilluns 28 de gener, a les 17.30. Es projectarà la pel·lícula Mort a Venècia de Luchino Visconti. La xarrada-col·loqui anirà a càrrec del professor i expert en art Rafael Company. Entrada lliure. Una major informació en el nostre blog http://amigosdelanaugran.blogspot.com.és/

6


AGENDA

NOTÍCIES

CONFERÈNCIA Alimentació correcta per a un envelliment saludable, per José Enrique Cabo (Catedràtic de la Facultat de Medicina). Dia 17 de gener, a les 19:00 hores en el saló de Graus de la Facultat de Geografia i Història. En col·laboració amb l’Associació de Professors Jubilats de la UV. Entrada lliure.

VIATGES. Viatge a la Cova del senyor Juan i creuer pel Xúquer (26 de gener) Queden algunes places. Preu i normes en butlletins anteriors. Viatge de Lleida i calçotada: (16 i 17 de febrer) Complet.

SENDERISME Al pròxim butlletí s’anunciarà l’eixida que hem preparat per a febrer, així com un esbós de les eixides previstes fins a final de curs.

CINECLUB Cicle de cine italià: El techo, de Vittorio de Sica. Lloc: saló de graus de la Facultat de Filosofia i Pedagogia. Dia 25 de gener a les 17.30 hores. Només Socis. CONFERÈNCIA Com fer-li front al gegant negre de la por per Antonio Rei (Psiquiatre). Origen de les pors, motivació i estímuls d’aquestes i com enfrontars’hi. Dia 29 de gener a les 19.30. Saló de Graus de la Facultat de Medicina. Entrada lliure.

ÒPERA en CINES YELMO (Centre comercial, Av. Tirso de Molina, 16). Queden unes poques localitats per a acudir als cines Elm a la retransmissió de l’òpera María Estuard, de Donizzetti, el dia 19 de gener. Per a més informació, veure el butlletí de desembre.

QUOTA DE SOCIS.

S’han remés al banc les domiciliacions de les quotes del present curs 2012-2013 (25 euros) perquè siguen carregades als comptes dels respectius socis. Tots els socis que no estiguen al corrent del pagament de la quota, per falta de domiciliació o per no haver fet el pagament abans del dia 31 de desembre: causaran baixa en la nostra associació Amics de la Nau Gran. 7


!

ASSOCIACIÒ AMICS DE LA NAU GRAN Av.Tarongers, s/n Campus Universitat de València, Aulario Sur, despatch S02. Horari 10:30 a 12:30 horas de dilluns a divendres. Autobuses: 9, 18, 29, 40, 41, 71. Tranvía 4,6. Teléfono: 963 82 86 80. Correu electrónic: amicnaugran@yahoo.es Mes informaciò http://amigosdelanaugran.blogspot.com 8

BUTLLETI GENER 2013 DIGITAL  

Informació activitats de la Asociació Amics de la Nau Gran de la Universitat de València

BUTLLETI GENER 2013 DIGITAL  

Informació activitats de la Asociació Amics de la Nau Gran de la Universitat de València