Page 1

B U TLLETI

di g ital

Associació AMICS DE LA NAU GRAN de la Universitat de València

! 5 desembre 2012

CALÇOTADA TÍPICA: MONESTERI DE VALLBONA DE LES MONGES, CERVERA, LLEIDA

Dissabte, 16 de febrer. Eixida a les 7.00 h. des de la Facultat de Geografia i Història (Campus Blasco Ibáñez). Visita al Monestir Santa Maria de Vallbona dels Monges. Després visitarem la vila medieval de Guimerà. Tot seguit eixirem cap a Cervera (menjar lliure) per a conèixer esta ciutat. A mitjan vesprada ens traslladarem a Lleida. Sopar i allotjament en un hotel***, enclavat en el centre de la ciutat. Diumenge, 17 de febrer. Desdejuni tipus bufet a l’hotel. Al matí, visita a la ciutat amb un guia oficial. Anirem en primer lloc a la Seu Antiga. Després recorrerem la ciutat, a la fi del matí ens traslladarem al restaurant (el mateix del passat any) on gaudirem d’una suculenta calçotada. Després de menjar la calçotada tornarem a València. Habitació doble: Preu soci (per persona): 135 euros. No soci (per persona): 150. Habitació individual: Soci: 155. No soci: 170. Per al viatge, haveu d’inscriure’s i pagar d’acord amb les normes indicades al principi, CALÇOTADA. Primer dia d’inscripció: 4 de desembre.

AVÍS IMPORTANT PER A VIATGES, SENDERISME I TEATRES Una vegada inscrit per a l’esdeveniment, telefonant o personant-se en el despatx, es disposa d’un termini de tres dies per a efectuar el pagament corresponent. S’informa que, de manera irrevocable, cada ingrés que no estiga degudament identificat o s’ingresse en un compte diferent a l’ indicat, es considerarà no efectuat i es donarà de baixa en la llista d’inscrits. L’import es retornarà per mitjà de xec en l’Oficina de l’associació. Els ingressos es faran sempre de forma individualitzada en el compte de LA CAIXA 2100-5978-59-0200067250, indicant-hi cognoms, nom i concepte. Es pot ingressar els diners en efectiu, sense cap recàrrec, a l’oficina de La Caixa de la Plaça Xúquer. Anul·lacions de viatges i teatres: no es tornarà l’import pagat si l’anul·lació es produeix amb una antelació de 10 dies o menys de la data del teatre o 6 dies o menys de l’eixida del viatge. Tots els inscrits als viatges hauran d’estar en el punt d’eixida quinze minuts abans de l’hora de partida per a ocupar el seu seient que serà assignat per ordre de data de pagament. Les entrades per a les representacions es repartiran mitja hora abans del seu començament, a les portes (o al costat de les taquilles) del teatre o cinema.


SENDERISME: Parc natural de la Serra d’Espadà Dissabte, 15 de desembre. Eixida a les 8.00 h des de la Facultat de Geografia i Història. El sender travessa, entre altres camins, per part del GR 36 i el PR-CV 140. Trobarem prou

sureres entre una variada vegetació. Passarem per les ruïnes del Castell de Maús, la Font de Castro, i veurem restes de les trinxeres de la línia defensiva XYZ i les formacions rocoses dels Òrgans de Benitandús. Itinerari: Suera, Castell de Maús, Font de Castro, Font d’Avellaner, Mas de la Campana, Alt de Benitandús, Suera. Distància: 15 Km. Temps: 5 hores. Desnivell: 550 m. Dificultat: mitja. Tipus de ruta: circular. Hora prevista d’arribada a València sobre les 19 h. Preu 20 euros, només per a socis inscrits en Senderisme. Inclou autobús, guia i assegurança. Per al viatge, inscriure’s i pagar d’acord amb les normes indicades al principi, indicant SENDERISME. Primer dia d’inscripció: 4 de desembre.

AGENDA CONFERÈNCIA. Dia 10 de desembre: Àfrica exigeix tot cridant per August Iyanga. Lloc: Aula Magna de la Universitat, en C/ La Nau. Hora: 19.30 En col·laboració amb l’Associació de Professors Jubilats de la Universitat de València. Entrada lliure. CONFERÈNCIA. Dia 13 de desembre: Una educació per al segle XXI: comunitats d’aprenentatge, per Gaspar Izquierdo. Lloc: Saló de Graus de la Facultat de Geografia i Història. Hora: 19.00 En col·laboració amb l’Associació de Professors Jubilats de la Universitat de València. Entrada lliure.

CINECLUB. Dia 14 de desembre. Cicle cinema italià: Les amigues d’Antonioni basada amb un relat de Cesare Pavese. Lloc: Saló de graus de la Facultat de Filosofia i Pedagogia. Hora: 17.30 Només socis. CORAL HARMONIA POLIFÒNICA. Actuació dia 16 de desembre, Nadal al carrer, a les 17:30 h. al Carrer Miquelet (Junta Municipal).


EIXIDES A L’ÒPERA Us oferim dues maneres de gaudir de l’Òpera, una al propi Palau dels Arts on podreu assistir-hi a les representacions que este curs tindran lloc en eixe escenari. Seran sempre les entrades de platea, entre setmana i al preu de 40 euros. El nombre d’entrades amb què podem comptar és limitat. La segona forma és acudir a les sales de cinema Elm on es podrà assistir a representacions d’òpera o ballet emesos en directe des de diferents escenaris del món.

EN EL PALAU DE LES ARTS. Representació de La bohème de Puccini. Dia 18 de desembre a les 20.00 h. Places limitades. Data límit d’inscripció, si encara queden localitats, fins al dia 7 de desembre. Preu: 40 euros. NOMÉS SOCIS. Inscripció i pagament segons les normes indicades a les altres activitats, com ara: excursions, teatre i senderisme i que es troben al principi d’aquest butlletí. PRIMER DIA D’INSCRIPCIÓ: 3 de desembre. En pròxims butlletins s’oferiran en el Palau de les Arts les operes següents: I due Foscari, El barber de Sevilla, La flauta màgica i Otel·lo.

EN CINES YELMO. CINES YELMO (centre comercial Mercat de Campanar. Avinguda Tirso de Molina, 16). Retransmissió en directe des del Metropolitan Opera de New York de l’opera María Estuard de Donizetti (amb subtítols en castellà), dia 19 de gener de 2013 a les 19.00 h. NOMÉS SOCIS. Preu: 12 euros. Inscripcions fins al 20 de desembre d’acord amb les normes que es troben al quadre del principi del butlletí. PRIMER DIA D’INSCRIPCIÓ: 4 de desembre. NOTICIES Us anticipem que en el butlletí de gener s’informarà del Cicle de Cinema mensual que es durà a terme, de la mateixa manera que en els anys anteriors, en el Club Diario Levante i que en esta ocasió tindrà com a títol Envellir amb art. També la convocatòria dels Concursos anuals de conte, poesia, fotografia i pintura i de la inscripció en els següents nous tallers: Percebre i escoltar; Com escriure un relat; Taller bàsic d’anglés; Serenitat i fortalesa (segona opció); Cicle de cine sobre les pors. ASOCIACIÓN AMIGOS DE LA NAU GRAN Av.Tarongers, s/n Campus Universitat de València, Aulario Sur, despacho S02. Horario 10:30 a 12:30 horas de lunes a viernes. Autobuses: 9, 18, 29, 40, 41, 71. Tranvía 4,6. Teléfono: 963 82 86 80. Correo electrónico: amicnaugran@yahoo.es Todas nuestras informaciones están en http://amigosdelanaugran.blogspot.com


VIATJES.

QUOTA DE SOCIS.

GRUTA DE D. JUAN-PASEO PEL XÚQUER. Dissabte, 26 de gener. Eixida 8.00 h. Bus, menjar, assegurança, passeig pel Xúquer i visita a la Gruta inclosos. Preu 60 euros socis. 65 no socis. Queden algunes places. Inscripcions i pagament d’acord amb el mètode de viatges i teatres. LOTERÍA DE NADAL.

Us recordem que enguany tenim reservat el número 53738. Podeu adquirir-lo a l’administració de loteria 35 de la plaça de la Reina, 26.

S’han remés al banc les domiciliacions de les quotes del present curs 2012-2013 (25 euros) perquè siguen carregades als comptes dels respectius socis. Tots els socis que no estiguen al corrent del pagament de la quota, per falta de domiciliació o per no haver fet el pagament abans del dia 31 de desembre: causaran baixa en la nostra associació Amics de la Nau Gran.

VACANCES. Amb motiu de les vacances de Nadal el despatx tancará el divendres 21 de desembre i tornarà a obrir el dilluns 7 de gener.

BONES FESTES PER A TOTS!

(Fotografia de Manuel Marzal)

Butlleri 3 desembre 2012  

Butlleti 3 desembre 2012 de la Associaciò Amics de la Nau Gran de la Univesitat de València

Advertisement