Page 1

Skilleveje Outplacement med tryghed, kvalitet og resultat


Outplacement

Når du læser dette, er du måske i en situation, hvor du og din arbejdsplads skilles, uden at den beslutning er din egen…… Det er for de fleste en af de største forandringer i livet og det opleves negativt, fordi der opstår en mængde følelser, som feks. vrede, frustration, usikkerhed, tab af selvværd og meget mere. Du skal i første omgang vide, at de reaktioner er helt normale og aftager over tid. Vi bruger alle lang tid på arbejdet og er mange timer sammen med kollegerne. Derfor er det helt naturligt, at vi reagerer ved afskedigelse. Reaktionernes styrke, form og varighed er forskellige fra person til person – men sikkert er det, at alle reagerer. Derfor er det også et godt råd, at du forsøger at vente lidt med din jobsøgning, indtil du er afklaret om, hvad du vil og hvordan ….det giver dig den bedste start og større sikkerhed for, at du finder det helt rigtige job. Hvis du alligevel har behov for at starte din søgning meget hurtigt, så kontakt os inden du aktiverer hele dit netværk og/eller sender ansøgninger til firmaer. Et andet godt råd er; tal med andre om din afskedigelse. Det er ikke altid nemt, men det hjælper at få talt om det i stedet for at bære på det indeni og holde facaden udadtil. Endelig skal du vide, at vi hos amendor er her for at hjælpe dig. Vi har solid erfaring, og du kan på de næste sider læse lidt om, hvordan vi kan arbejde sammen om at få dig godt videre.


Skræddersyet løsning

Alle personer er forskellige, behov og ønsker ligeså Derfor lægger vi, sammen med dig, en plan for din afklaring og din jobsøgning og stiller vores viden til rådighed for dig. Typisk vil eksempelvis følgende punkter indgå i forløbet, alt efter dine behov og prioriteringer:

Afklaring af hvad der er sket og din situation. Hvad kan du?, Hvorfor?, Hvad vil du allerhelst?, Hvor?, Hvornår?, Hvordan? Nemme spørgsmål at stille og typisk rigtig svære at besvare! For langt de fleste er det svært at arbejde med egen jobsøgning og at finde de rigtige jobmål. Årsagen er ofte at vi har mange fordomme om os selv på godt og ondt. Vi hjælper dig med at få struktur og overblik, så vi sammen kan arbejde effektivt med din jobsøgning på rejsen til det bedste job for dig. Brug af netværk er en af vores mærkesager, og det er uhyre effektivt, når det gøres rigtigt. For mange er det nyt og grænseoverskridende at starte på - vi presser dig ikke mere end du ønsker. Du får en lang række fif i brug af f.eks. LinkedIn og nettet samt viden om, hvordan rekrutteringsfirmaerne anvender værktøjerne. Vi arbejder sammen om, at du præsenteres optimalt. CV og ansøgning skal selvfølgelig være gennemarbejdede – vi har ekspertisen og sikrer, at dit materiale præsenterer dig og dine kompetencer optimalt. Samtaletræning. Vi træner din præsentation i samtalen i praksis og - hvis du giver ok - så træner vi gerne med video, så vi sammen kan evaluere og ændre. Vi arbejder bl.a. med;

Tryghed

    

din plan for samtalen bevidst/ubevidst kropssprog spørgsmål som ”hvad skal du have i løn?” stærke/svage sider håndtering af personanalyser og opgavetests

I et outplacement forløb hos amendor lades du ikke i stikken! Vi ønsker at forpligte os til at gøre vores yderste for et godt resultat, nemlig dit nye job. Derfor fortsætter vi rådgivningen helt til du er ansat i nyt job!


Kvalitet Kim Paasche

Mere end 10 års erfaring med outplacement på alle niveauer og brancher Vi arbejder aktivt sammen med dig i jobsøgningen og anvender gerne eget netværk samt opsøgende kontakt til potentielle ansættende virksomheder. Kandidaterne fremhæver vores individuelle, aktive og kompetente tilgang til arbejdet med jobsøgning. Vi arbejder også med rekruttering og headhunting. Det betyder, at vi hele tiden er opdaterede på virksomhedernes krav til ansøgning, CV og din præstation i samtalen. Den viden giver vi videre til dig i rådgivningen. Når vi kan se, at du er den rigtige til en virksomhed, vi rekrutterer til, så bringer vi dig i spil. Er det match virksomhedens valg, betaler de kun vores direkte omkostninger ved rekrutteringen og ikke vores honorar. Det betyder, at vi har etikken på plads, og at løsningen er en fordel for alle.

T 2049 2122 M kip@amendor.dk Naverland 2 · 11. sal · 2600 Glostrup www.amendor.dk

amendor outplacement