Page 32

Folkefest på Otta Boksignering, foredrag, konsert, martnasfest, martnasrevy, Barnas Bondegård, Bondens Marked og tivoli. Det er noen av elementene når årets Ottamartna går av stabelen siste helga i september.

I

år arrangeres Ottamartnan for 121. gang. Arrangør er Otta handels- og næringsforening. – Vi gleder oss til det, sier Linda Grindstuen Lie (markedskoordinator i Otta handels- og næringsforening og leder av martnaskomiteen) og Kari M. Odnes (medarbeider).

Mye på plass Arrangørene har mye av martnaspro-

grammet på plass allerede, samtidig som det jobbes med detaljer som skal krydre årets program. Fredag kveld er det konsert med gruppa «Sol i skuggeskog», bestående av Ingrid Lian-Bjørgum, Øyvind Sandum og Einar Lian-Bjørgum. – De spiller folkemusikk, i ei drakt som treffer mange, sier Grindstuen Lie. Lørdag kveld er det martnasfest med bandet «Supersonic» i martnasteltet. Bandet består av Frank Asle Mathisen, Kay Helge Stuen, Kenneth Aspeslåen, Gøsta Saastad og Ole Erik Bjørnstadhaugen. – De spiller Queen og anna musikk fra 80-tallet. Vi er veldig glade for å ha med oss disse bandene, sier hun.

Satsing I år har arrangørene av martnan vært på ei hyttemesse for å prøve og rekruttere utstillere. – Vi satser litt mer på hytte, friluftsliv og reiseliv. Vi tenker at det er et

veldig interessant felt, som kan trekke enda flere tilreisende til Ottamartnan. Neste år skal vi jobbe enda mer med dette. I år deltar blogger og journalist Ragnhild Moen Holø på martnan. Hun har bloggen «Utepåturmedprimus», og er nå bokaktuell. – Hun skal ha et foredrag og boksignering under martnan. Nasjonalparkriket Reiseliv skal ha stor stand med aktiviteter, sier Grindstuen Lie. Arrangørene forteller at mat er en viktig del av martnan, med blant annet Bondens Marked. I år blir det stor stand med landbruksmaskiner. Torsdag kveld og lørdag kveld blir det martasrevy. Hugos Tivoli kommer, og det blir fallskjermhopping. Otta handels- og næringsforening planlegger en barnekonkurranse.

Solrun S. Snilsberg

tekst og foto

Utgiver: Nord-Gudbrandsdal Media, Storgata 19, 2670 Otta Magasinredaktør: Solrun S. Snilsberg - Ansvarlig redaktør: Bjørn Brandt

Satsing: Kari M. Odnes (tv) og Linda Grindstuen Lie i Otta handels- og næringsforening sier martnan vil sats litt mer på hytte, friluftsliv og reiseliv framover. I år kommer blogger Ragnhild Moen Holø for å holde foredrag og signere bok. Moen Holø har bloggen «Utepåturmedprimus».

Hytteavis  

2018

Hytteavis  

2018