Page 34

Konsert med Hege Øversveen på Solvang tekst og foto Knut Lyshaug

Hege Øversveen hadde en flott konsert for alle på Solvang 2.februar. Det var tydelig at hun koste seg på scenen og at hun hadde en del på hjertet. Hun sang om kjærester og sånn, og fortalte litt om det å skrive ned tankene sine i en låt. Hege stod på scenen sammen med sine medmusikanter Morten Holsveen (sang og gitar) og Håkon Eivind Larsen (sang og bass). Skolen stilte med fire kulturverter fra 7.trinn: Emil, Syver, Sigurd og Håvard L. Oppdraget deres var å ønske artistene velkommen til skolen, bære musikkutstyr og introdusere artisten på scenen.

Årets avslutningsforestilling 10. trinn tekst og foto Kaja V. Haaland og musikkstyret

Musikkstyret ved Øyer ungdomsskole, bestående av 10 elever fra 10. trinn, er nå godt i gang med planleggingen av årets avslutningsforestilling Vi har hatt et par møter der det blant annet har blitt diskutert tema for årets forestilling, og hva slags avslutningssang vi skal ha. Det har kommet opp mange gode idéer, men vi har ikke kommet til noen beslutning enda.

Onsdag 21. juni 2017 kl.19.00

har vi åpen forestilling, der inngangsprisen er 80,- kr per person. Vi håper så mange som mulig har mulighet til å komme!

Vi gleder oss!

Sangglede

i ny samlingskrok på Vidarheim av Mari Diesen Øvre. Foto: Anne Marit Stensrud

På Fossekallen og Skogranke (1- og 2-åringer) har vi sansen for musikk, og sangsamlingen hver morgen er et av dagens store høydepunkt. I forbindelse med at vi har barnehagelærerstudent fra Høgskolen i Innlandet, ville hun med sitt utviklingsarbeid se litt på hvordan vi kunne forbedre samlingsstunden for barna. Hun fant ut at vi skulle endre det fysiske miljøet, og satte i gang arbeidet. Sammen med Josif, som er i språkpraksis, festet de stoff til paller med puter på. Da kom vi litt opp fra gulvet og alle fikk en behagelig sitteplass. Siden vi har store rom med god takhøyde på Vidarheim valgte de å sy en stjernehimmel for å få et lunere preg, som om vi sitter i en liten hule eller hytte. Vi har også gardiner som kan trekkes for, så kroken er adskilt fra resten av rommet. Vi er veldig fornøyde med vår nye sangkrok, og barna bruker den også flittig utenom sangstunden. Nå synger vi av hjertens lyst på kjente og kjære barnesanger på flere språk.

34 ØYERmagasinet

Gd mars oyermagasinet  
Gd mars oyermagasinet