Page 57

Drømmehytta snart klar

ANNONSE

– Tarjei Bø bygger med Blåne Hytter

Tarjei og Gitas hytte tar utgangspunkt i Blåne Hytters luftige og lyse Hå-modell. Hytta får god plass til venner og familie, med 12 sengeplasser i fire soverom og en hems, fordelt på

Tarjei er vant til - men med strøm og mer plass! Tarjei har også valgt å bygge Blåne-annekset smørebod, og laget vaskerom i hytta for å stue bort våte sko og treningstøy. – Men jeg droppa treningsrom fordi jeg trener mest ute, forteller Tarjei.

GODE MINNER Tarjei har gode minner fra familiehytta i Stryn, da familien var samlet på 30 kvadratmeter uten strøm, med peis og alltid for lite leselys! Minnene om lune kvelder inne i hytta etter fine turer i alpinanlegget, sitter igjen. Slike opplevelser har vært med på å legge føringer for hvordan hytta på Skeikampen skulle bli.

SNART I MÅL – Vi har brukt litt tid på å bestemme alt. Det er mange ting som skal avgjøres, og en hytte skal jo vare lenge. Nå er vi veldig fornøyde både med plassen vi har valgt, og hvordan hytta blir. Vi gleder oss til den står ferdig på vårparten, og vi kan ta hytta i bruk, avslutter Tarjei.

KOSELIG OG PRAKTISK Dette er nøkkelordene for hytta. Følelsen av trivsel understrekes av at det brukes mest mulig tre og grovt tømmer, med sprosser på vinduene og torv på taket. Så når Blåne er ferdige med hytta framstår den like koselig som familiehytta

GOD HJELP:

Jeg setter bort arbeidet med hytta for å bruke tiden på å trene. Hvis jeg gjør det jeg er best på og de som bygger gjør det de kan best, blir nok også resultatene best for alle sammen, sier Tarjei Bø.

Blåne hytter bidrar til at Tarjei Bø får oppfylt sin hyttedrøm Blåne hytter gir deg valgmuligheter, og tilpasses din hyttedrøm. Alle våre modeller leveres i mange størrelser. Med Blåne hytter har du et godt utgangspunkt for å sette drømmen ut i livet, med interiør, farger og stil. Vi vet ikke hva du drømmer om... ...men vi kan bidra med inspirasjon i form av våre mange hyttemodeller, tilbygg og anneks. Bli inspirert på blåne.no

Ill.: Blåne Hå 1, utgangspunktet for Tarjeis hytte på Skeikampen.

Gita Simonsen og Tarjei Bø gleder seg til hytta på Skeikampen står klar. Tarjei, kjent som en av Norges fremste skiskyttere, valgte Skeikampen og Blåne for å få oppfylt sin hyttedrøm. Foto Blåne Hytter

150 kvadratmeter. – Hytta er litt større enn vi trenger akkurat nå, men vi vil jo gjerne ha en hytte som passer for fremtiden også, sier Tarjei! De ønsker et «feelgood-sted» der alle kan være i lag, et sted hvor folk kan komme og gå litt som de vil.

TLF. 970 96 000 | POST@BLANEHYTTER.NO | BLÅNE.NO

igt.no

Har du en hyttedrøm? Med Blåne hytter har du et godt utgangspunkt for å sette drømmen ut i livet, med interiør, farger og stil. Våre hyttemodeller leveres i mange størrelser, og tilpasses din drøm. – Besøk gjerne våre visningshytter på Skeikampen eller Hellerudsletta.

ØYERmagasinet 57

Profile for Amedia Annonseproduksjon AS

Øyermagasinet  

Påsken 2019

Øyermagasinet  

Påsken 2019