Page 23

Dette er legevakta • Lillehammer interkommunale legevakt • Flyttet inn i nye lokaler i august 2017. • Den nye legevakta er bygget inn under hovedinngangen til sykehuset i Lillehammer, opp og til høyre for parkeringsarealene for pasienter og besøkende. • Legevakta er et interkommunalt samarbeid mellom Nord-Fron, Sør-Fron, Ringebu, Øyer, Gausdal, Lillehammer og Ringsaker. Legevakta er ikke en del av sykehuset, men altså en interkommunal virksomhet. • Behandler over 18 000 pasienter i året. • Åpen fra kl. 16–08 på hverdager. Døgnkontinuerlig fra fredag kl. 16 til mandag kl. 08. • Tlf. 116 117

Slik gjør du det i påsken Hvis du må til lege i påsken, er ordningen slik: RØD: Den nye legevakta ligger under sykehusets hovedinngang.

PALMEHELGEN Ordinær legevaktdrift fra fredag kl. 16 til mandag kl. 08. Dersom man har behov for å kontakte lege, ring tlf 116 117 TIDLIG I PÅSKEUKEN Fra mandag 15. april til onsdag 17. april klokka 12, er det ordinær drift ved legekontorene i kommunene. I denne perioden, mellom kl. 08 –16, skal man ta kontakt med legekontoret i kommunen man befinner seg. Fra kl. 16, skal man kontakte legevakta. PÅSKEHELGEN MED HELLIGDAGENE Fra kl. 12 onsdag 17. april t.o.m. andre påskedag 22. april skal man kontakte legevakta ved behov for hjelp. Ved medisinsk nødsituasjon: Ring 113!

PÅGANG: I påsken i fjor var det nesten 1500 henvendelser til legevakta. Sykepleier Nina Solberg i mottakelsen er den første pasienten møter.

– Kos dere i påsken, bruk hodet, vis omtanke for andre og husk fjellvettreglene! Gina A. Matsson, tjenesteområdeleder for legehelsetjenesten i Lillehammer til hyttefolk og andre påskegjester.

bergtagen eco-shell

Fjällrävens myke og behagelige skallbekledning

Det røde nye bygget er godt synlig fra parkeringsplassene ved sykehuset. I de nye lokalene er det blitt plass til fire store legekontorer, tre venterom og et nytt laboratorium. Et nytt rom for medisiner er det også blitt. I tillegg kommer fem såkalte KAD-plasser, det vil si kommunale akutt døgnplasser. I mottakelsen sitter sykepleier som er den første pasientene kommer i kontakt med. Her finnes også skjermer med nyttig info – og et stort skilt som ønsker «velkommen». – Bruk hodet – Har legevakta en hilsen til de mange som feirer påsken i hytter, hus og hoteller i vårt distrikt? – Ja, gjerne! Kos dere og bruk den flotte naturen vi har. Men bruk hodet, vis omtanke for hverandre – og husk fjellvettreglene! God påske! Avslutter Gina A. Matsson. storgata 70, lillehammer • www.fjellshop.no • tlf. 919 21 192

ØYERmagasinet 23

Profile for Amedia Annonseproduksjon AS

Øyermagasinet  

Påsken 2019

Øyermagasinet  

Påsken 2019