Page 20

Foto: Erik Skaug

Musdalsmesterskapet

på ski samler musdølene og hyttefolket Det tradisjonsrike Musdalsmesterskapet på ski arrangeres i år for 47. gang, på skjærtorsdag, slik det har vært tradisjon for de siste tiårene. Av Jørgen Skaug

PREMIE: Et bilde fra premieutdelingen under fjorårets mesterskap, et rikholdig premiebord med premie til nesten alle deltakerne. Har samles musdøler og hyttefolket på Musdalssætra i et felles arrangement. Det utpekes hvert år en rennkomite på 10 – 12 personer, der både musdøler og representanter fra hytteeierne deltar. Forberedelsene til årets arrangement er godt i gang, der Helge Offigstad, som var en av initiativtakerne til Musdalsmesterskapet for 47 år siden, har fått hovedansvaret for at komiteen kommer sammen for å forberede årets arrangement. Rekord i fjor Under fjorårets Musdalsmesterskap var det rekordoppslutning med hele 103 deltakere i langrennet og 254 deltakere Quiz-rennet..

I langrennet var det klassevis fellesstart med tre forskjellige løyper tilpasset deltakernes alder. Det var ikke tidtaking, men førstemann i mål hadde vunnet klassen sin. I fjor var det den kjente skiskytteren Henrik L’Abée-Lund, som har hytte på Musdalssætra, som ble raskeste herreløper i seniorklassa. Under rennet er det som oftest stor etterspørsel etter kaffe og hjemmebakte kaker, som selges fra et kiosktelt.

gamle fjøset på Skaugsetra, der vi hadde søkt om skjenkebevilling for servering av øl og vin. Og hadde ikke bygdefolket og hyttefolket blitt kjent med hverandre før, ble det rik anledning til det ved langbordet inne seterfjøset i løpet av kvelden over et glass vin eller øl. Overskuddet fra arrangement, som i fjor var på nesten 30.000 kroner, går til å holde de flotte skiløypene i området godt preparerte gjennom hele vinteren

After-ski Og etter rennet var ferdig ved tre-firetiden på ettermiddagen hadde vi «After-ski» i det

Vi er en allsidig bedrift på Vinstra som produserer tradisjonsmøbler i heltre eeer kundens ønsker og behov. Vi produserer kjøkken, bad, garderober, gardinbree, vogger, barnesenger, senger, profilsaging av stolper og hjørnekasser og spesialprodukter. Vi har eget overflatebehandlingsrom, hvor vi beiser, lakkerer, maler, aldringsmaler og luter. Alt ut fra hva dere ønsker eeer eget fargevalg.

2640 Vinstra • Telefon: 61 29 02 88 • www.bakkenstreprodukter.no • e-post: bakkentp@online.no 20 ØYERmagasinet

Profile for Amedia Annonseproduksjon AS

Øyermagasinet  

Påsken 2019

Øyermagasinet  

Påsken 2019