Page 18

Årlig service gir trygt bilhold Den norske gjennomsnittsbilen kjører 13 000 kilometer i året. Kjøreforholdene her til lands kan være svært varierte. Motor, vifte, filtre, olje, bremser, forstilling, støtdempere, dekk og lakk utsettes for kontinuerlig påkjenning. Hafjell Bilservice utfører service, reparasjoner, flushing automatkasser, periodisk kontroll, forstillingskontroll osv på alle bilmerker!

FJELLETS LYS: Mange av bildene er malt fra hytta i Øyerfjellet.

Strømshuguvegen 5, 2636 ØYER Telefon: 61277801 - Åpningstid: Man-Fre 07:00 - 16:00

Til Pellestova i påsken

meca.no

Thor-Arne Moen holder også denne påsken salgsutstilling på Pellestova. Bare nye bilder er med.

HAFJELL BILSERVICE AS

Av Anne Stokke

igt.no - foto: Jon Gunnar Henriksen

Det er niende gang Øyer-maleren tar turen opp på fjellet, for å vise bilder, selge bilder og prate med publikummet sitt.

Vi gir tekniske råd for akku Kanskje finnes det smarte

rat ditt våtrom! løsninger du ikke har ten

kt på?

Din lokale rørlegger!

Medby AS tilbyr alle tjenester innen baderom - deriblant badstu og steam, massasjekar og dusjsystemer. Medby AS er godkjent gassbedrift, bistår med alle løsninger for husholdningsgass, både innen- og utendørs. De beste løsningene for godt innemiljø er ofte både de mest klimavennlige og økonomiske. Dette er et felt vi kan mye om, og vi utfører arbeid med både vannbåren varme og klassiske varmepumper. K

AK

TO R DNIN

GASS

B

ED

RIF

T

G

ORM SN

NT

AS

JE

NORS KG

V

GOD

952 32 000 – Rørlegger når du trenger

igt.no

Gausdal • Lillehammer • Øyer • Otta

18 ØYERmagasinet

det !

Møte publikum – Det er noe av det likeste jeg gjør, dette å høre hva folk finner av mening og innsikt i bildene. Jeg pleier å si at bildene får liv i møte med publikum, sier Moen. Han skal vise et tretti talls bilder, alle i akryl. Mange av dem er malt på familiehytta ved Øvre Moksjøen ved Sjøsetra i Øyerfjellet. Her finner han roen og her han panoramautsyn til ettervinterens solgang og lysets skiftninger. – Det er et eventyr å arbeide herfra. Jeg drar gladelig staffeli og lerret i en diger bag de siste 300 meterne fram til hyttetrammen. For vi har altså ikke bilveg riktig helt fram. Selger fra vegg Thor-Arne Moen har etter hvert opparbeidet seg et trofast publikum, sammensatt av hyttefolk, fastboende og næringsliv. Mange besøker ham i atelieret hjemme i Øyer, mens andre følger hans elektroniske nyhetsbrev. – Jeg er privilegert som pleier å selge det meste fra veggen, enten i atelieret eller på utstillinger. Han vil være til stede på Pellestova – i Pellesalen i andre etasje – hver dag. Utstillingen åpner lørdag 13. april, som er palmelørdag, og avsluttes 1. påskedag. Utstillingen på Pellestova er en av fire separatutstillinger i 2019. HØYDEPUNKT: Thor-Arne Moen ser fram til å møte publikum i påsken. Foto: Geir Anders Rybakken Ørslien.

Profile for Amedia Annonseproduksjon AS

Øyermagasinet  

Påsken 2019

Øyermagasinet  

Påsken 2019