Page 3

Øyermagasinet NR. 4 - JUL 2018 Redaksjonelt ansvar: GD reklame Annonser: GD reklame, annonse@gd.no Layout og grafisk produksjon: GD reklame Trykk: Dale-Gudbrands Trykkeri Opplag: 5800 eksemplarer Foto cover: Asmund Hanslien

TIPS

ØYERMAGASINET!

oyermagasinet@gd.no

INNHOLD 44 Julemarked på Hafjellrampa

Det er tid for gaver

50 og 51 Ment. Designsuksess fra Fåberg

Alpinanlegget i Hafjell er 30 år, og feirer med en «presang» av de helt store: En to kilometer ny stolheis med setevarmer og vindboble. Den strekker seg fra Mosetertoppen til Hafjelltoppen, og bidrar til å gjøre anlegget mer komplett. Hafjell 360 er navnet på den nye heisen – det sier noe om utsikten på toppunktet. Det er investert 100 millioner kroner i heis, traseer og barneområde. – Det er fint å kunne investere i noe som synes, sier plassjef Tommy Viken med henvisning til en tidligere investering i 100 millionersklassen som ikke er like synlig, men helt avgjørende for Hafjells drift: Snøproduksjon.

Det er mye som foregår i ukene opp mot jul. Studer aktivitetskalenderen i denne førjulsutgaven av magasinet - så er du orientert om det som skjer også utenfor alpinbakkene.

4 Hun vil være prest for deg

46 Øyer Næringsråd

Ha en trivelig jul!

33 Hærdera 52 og 53 ØTI

26 og 27 20 år og eget firma

48 Øyer kulturskole setter opp ungdomsmusikal

ØYERmagasinet 3

Profile for Amedia Annonseproduksjon AS

Øyermagasinet  

JUL 2018

Øyermagasinet  

JUL 2018